![]() |
Re: Guvernul triplează de la 15.12.2008 taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
|
banuiesc ca de azi va asteapta RAR-ul cu bratele deschise...ce tata peste 2-3-4 luni cum a fost... poti face inscrierea masinii la RAR imediat...in 10 min e gata ca si in germania...numai numai sa nu o inscrii in bulgaria.
Mai lipseste publicitatea guvernului : De ce sa inscrieti masina la bulgari si sa asteptati 2 zile...mai bine la noi in Romania comunista si se face in 10 min ca in germania...numai ca platiti triplu...dar asta e neinteresant...fara cuvinte. |
PREA DEZAMAGIT DE SAMBATA!!!
Am fost o mana de oameni...cateva masini....nu se poate ? rusine bucurestenilor....am venit din buzau m-am strecurat la intrare in bucuresti...altii au venit si mai de departe..si ei la cativa pasi ? au stat in casa la caldura......rusine joi sper sa fie ceva mai de amploare!!!!! bafta si ..JOS TAXa!!! |
Quote:
|
Quote:
Interesant banner dar ce scrie pe ultimele 2 randuri ?:-) JOS TAXA AUTO!! JOS GUVERNUL!! |
cum ar fi sa te puna sa platesti taxa de mediu dupa ce dai foc masinii , k de aia e pusa taxa , ca sa nu mai poluezi ! :)
"Traim in Romania , Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul !" Cu banii pe taxa NU o sa planteze paduri , NU o sa opreasca defrisarile , NU o sa opreasca exploatarea ilegala a minelor folosind cianuri (ei polueaza intr-o zi cat polueaza al meu 2000cmc in 15 ani) , NU sa faca nimic legat de protectia mediului ! doar o sa astupe gaurile din buget facute de EI ! Sunt constient de faptul ca Limuzinele lor chiar si cu motoare de 5000 - 6000 polueaza mai putin decat masinile noastre cu motoare de 2-3 ori mai mici , dar de ce nu dau ei primul exemplu si sa sara din S600 in Logan , sa va vedem cum va descurcati!O sa ajungem sa sarbatorim 20 ani de la revolutie cu cei mai mari COMUNISTI la putere si nu fac politica spun doar ca nu avem de ales --> toti sunt o apa si un pamant ! Si ar mai fi o solutie , luam cate o japita de masina de afara , punem numere rosii , si ne impachetam in cate un Q7 de parlamentar , cate un X5 , cu putin bulan nimerim si o masina mai mica si ne luptam de la egal la egal , sunt sigur ca le au cainii asigurate CASCO , dar in speranta ca epuizeaza SUV`urile si limuzinele , vor ajunge sa indure conditiile aprige dintr-o Dacie ! |
@caz - daca faci asta te baga una-doua la mititica pe motivul ca vrei sa asasinezi persoanele publice ...
Tu ai scris: "traim in Romania ..." - stii continuarea. |
Quote:
Ma gandeam si eu la o varianta din asta,dar sa dau peste Tariceanu cand se plimba cu MOBRA aia a lui.Stii,ca la o victima,iti da cu suspendare. |
cand vad ce scrieti imi inchipui ca omul ala si-a dublat nr de body-guarzi de cand a triplat taxa...ar fi naspa numai daca si bodyguarzii lui au masina euro 2-3 din strainatate.
|
1 Attachment(s)
Ach ... am gasit ceva frumos pt voi , sursa cotidianul.ro.
TARICEANU IN ACTIUNE...acum intrebarea e la ce se gandeste ? la actiunea de fata sau la taxa tripla? Dai Click pe poza si maresti...fata domnului prim ministru spune totul :) |
Quote:
Dam si peste ei.Daca au Citroen sau Logan? |
Deci acum e legal, sa vedm cati va veti aduna. Din pacate nu mai pot veni. Sunt destul de hotarat sa dau pe cineva in judecata in legatura cu aceasta taxa, sper ca pana atunci sa faca ceva noul guvern care este compus din niste oameni care au promis eliminarea taxei auto.
|
Eu vin si la acest protest!
|
Quote:
|
cu ocazia asta o sa se umple si mai mult Romania de masini noi(Loganuri si Sandero)
|
Haideti sa ne strangem mai multi.Punem toti bani si-i ddam in judecata.Ne interesam de un avocat bun din Buc,ne intalnim acolo si stam de vorba cu omu'.Nu e o varianta?
|
Intrati pe http://www.asistentapentruconsumatori.ro
|
Quote:
Premieră la Cluj: taxa auto de poluare a fost anulată în instanţă! |
eu am citit ca e definitiva ... chiar a si zis cu banii primiti o sa isi ia o vacanta buna de sarbatori ... acu ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o intrebare,defapt mai multe,inainte sa iesiti in strada,faceti scandal(Bravo voua,ca in Bucuresti e guvernu'). Noua taxa,asta triplata a fost prezentata la UE ? Ce au zis cei de acolo ?Eu unul stiu ca Ue a hotarat ca fiecare tara sa isi impuna o anumita taxa de mediu sau prima imatriculare,dar in anumite limite,oare la noi e limita sau e ilegala.Care ma lamureste si pe mine.
|
asta se intampla la 1 roman din 10000 deci ... slabe sanse sa ni se faca tuturor dreptate si in plus gandeste`te cat o sa dureze procesele poate nici nu mai traim sa apucam sa ne bucuram de banii aia sau ... nu o sa mai aiba nicio valoare mai incolo ...
|
Quote:
|
asta daca o sa fie in favoarea noastra ceea ce e mult mai putin probabil ... si nu ai cum practic sa faci asa ceva pentru ca o sa faca astia aia vreo lege daia de pe vremea lu` ceasca ... daca te inchini la biserica iti taie mainile ... sau mai bine zis ... noi cateii sa nu muscam mana "stapanului" ... intelegeti ce vreau sa spun ...
|
Frate Asta E Hotie Pe Fata .. Ce Sa mai facem cu astia sa speram ca in 2009 o sa aibe cnv grija si de noi :|
|
poate cineva sa imi spuna daca masina mea este scutita de taxa?
am o masina adusa din statele unite, euro4 , din 2006 , de 3200 cc , fabricat in europa . Vreau sa stiu daca trebe sa platesc taxa sau masinile care nu au fost inmatriculate in spatiul euro sint scutite de taxe. Am auzit diferite pareri si nu stiu unde ma incadrez,.. mersi anticipat |
platesti taxa 100%
cat platesti e partea a doua...intreaba la finante |
inmatriculari Bugaria sau alta tara?taxa
Quote:
totusi sper sa dispara aceasta nedreptate ,sau trebe sa iau calea Bulgareasca,.. are cineva date despre firme ce se ocupa cu inmatriculatul in bulgaria sau alta tara pt a evita taxa triplata? |
am si eu un vectra b `99 martie....euro 3 sau euro 2 cine are si stie....motor 1,8
|
Papastratos.....e nasol....ai de plata si vama si taxa ....la 3200....numai taxa cred ca este undeva la 162 de milioane....adica 4840 euro.
|
tin minte ca la scandalul precedent referitor la taxa emil boc cu ai lui au initiat proiectul de anulare a taxei. de azi e prim ministru teoretic . sant tare curios daca nu a uitat cumva ........
|
Quote:
|
Pentru cei care vor sa afle cat au de platit dupa 15.12.2008 mai jos aveti un calculator al taxei ...
http://www2.***********/taxamediu.php De ex .... ptr un E36 328i euro 2 din 1997 sunt de platit aproape 11.000 euro taxa ... WTF ??? Masina o iei din Germania in 5500-6000 euro intr-o stare de 10 ori mai buna decat orice Logan nou !!! |
|
numai in tara asta vezi asemenea lucruri...traiasca romania ;)
|
pai...nu ii intereseaza dar nici nu prea au de ales :)
|
pai da da,r vezi tu.cei care participa ....stau cateva ore,sa zicem o zi intreaga ,protesteaza ,apoi pleaca acasa...deic prea putin ii doare saua fecteaza pe ei in special pe tariceanu...ar trebui stat acolo pana se ia o hotarare in scopul reducerii sau anularii taxei...
stiu ca o sa ziceti ca eu de ce nu particip si doar vb,dar eu sunt din dragasani...numerele rosii au exiprat...si ....deduceti voi |
pai eu zic mai bine sa stati voi linistiti ca oricum o sa pice taxa! va agitati prea tare pentru o prostie facuta de unu care nici macar nu avea voie! chiar credeti ca taxa o sa ramana asa? normal ca o sa pice !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning