Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

peter 25-04-06 21:26

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by TazAless
*maskt: folosesti cam des jantele alea & ai uitat sa dai crop dupa ce ai coborat masina :D
*metal_milita: misto :shock:

la ce foloseste crop..si unde se gaseste..multumesc

c i k y 25-04-06 21:53

Quote:

nu e interzis acel lucru, am zis si eu asa :-P
dupa ce cobori o masina tre' sa dai crop ca sa nu se mai vada din layer-ul "background"
vezi ca e p-acolo "crop tool" ii zice

ms ms....o sa iti cer ajutor pe mess in caz ca nu reusesc :) bafta

vio[s] 25-04-06 23:21

@ frost dani - Trebuia sa faci interiorul ....
Bara fata stramba :???:
Si trebuia sa faci reflexia in lacurile ala ! :???: sau cel putin sa le stergi de acolo :-P
Asa in ansamblu arata binisor ;)

Skillzu 26-04-06 12:52

CE DRAQ AVETI CU CROP? nu e decat o scuza tampita pentru faptul k voi coborati amsina cu tot cu background.nu e o problema asta....mult mai bine puteti sa aranjati backgr0udnul incat sa nu se observe in partea de sus k e duplicat.nu mai taiati din poze......e doar un sfat.in orice caz nu mai ziceti: ai uitat sa dai crop.sunt curios cine v-a invatat.crop se foloseste la alte lucruri;)

RA_2fast4u 26-04-06 16:04

Quote:

Originally Posted by madskilz
CE DRAQ AVETI CU CROP? nu e decat o scuza tampita pentru faptul k voi coborati amsina cu tot cu background.nu e o problema asta....mult mai bine puteti sa aranjati backgr0udnul incat sa nu se observe in partea de sus k e duplicat.nu mai taiati din poze......e doar un sfat.in orice caz nu mai ziceti: ai uitat sa dai crop.sunt curios cine v-a invatat.crop se foloseste la alte lucruri;)

aha corect, am folosit si eu de cateva ori faza da e penibila pt ca iti schimba aiurea rezolutia si in plus nu trebuie sa ii dai sa iti faca faza aia utomat, poti sa decupezi tu daca vrei o parte din imagine si sa ii dai copy >> paste ... da ori cum cum zicea si madskilz cel mai indicat ar fi sa ii refaci backgroundul...

TazAless 26-04-06 17:57

Quote:

Originally Posted by madskilz
sunt curios cine v-a invatat.crop se foloseste la alte lucruri;)

eu am invatat dintr-un tutorial...

ra2 26-04-06 20:49

Quote:

eu am invatat dintr-un tutorial...

shi dak ai invatat dintr-un tutorial trebuie sa ne spargi capu la fiecare comentariu "ai uitat sa dai crop"
fara suparare

L33L00 27-04-06 14:03

2 Attachment(s)
uitati .. nu e cine stie ce .. ziceti-mi ce am gresit ... ca sa invat :D

RA_2fast4u 27-04-06 17:34

Quote:

Originally Posted by L33L00
uitati .. nu e cine stie ce .. ziceti-mi ce am gresit ... ca sa invat :D

bahy!! tu nu vezi cum iti sare in ochi spoileru ala? e aiurea rau... dupa ce ce e prea "pompos" pentru masina asta, mai e si stramb ca dracu.. adica uita-te cum urca, in fata e foarte jos, si cum se apropie de roata urca, daca ai vazut tu vreo masina asa..... dupa aceea urmatoru lucru care iti iese in ochi e tint-ul de la geamuri... si din ala daca ai vazut pe undeva(in afara de nfs) ..... dupa aceea jentile putin aiurea.... uita-te in fata la cauciucuri(imi scapa acuam cum se zice la faptul ca grosimea, sau inaltimea mai bine zis cauciucului e mai mica, sper ca intelegeti ce vreau sa zic) cel din fata are "grosimea" mult mai mica, iar cel la cel din spate e mult mai mare, nu e o chestie grea, sunt detalii, dar detalii care se rezolva ff usor(un transform, putin miscat chestii) dar care daca ar fi realizat calumea ar da o nota mult mai mare de realism..... dupa aceea umbra lasata de masina e aiurea, compara cu originalul si o sa vezi.... e buna ideea cu wide body kits, adica cu evazarea aripilor, dar parca ai exagerat putin.... a da si air went-u ala de subaru de pe capota parca si ala e cam exagerat....

RA_2fast4u 27-04-06 18:03

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
imi scapa acuam cum se zice la faptul ca grosimea, sau inaltimea mai bine zis cauciucului e mai mica, sper ca intelegeti ce vreau sa zi

au trecut 5 min nu mai merge editu>>> balon sau talon sau ceva de genu ii zice :)) :P

L33L00 27-04-06 18:36

2 Attachment(s)
inca una .... eu cred ca e prea inzorzonata ... da tot imi place :D

patriotu90 27-04-06 19:06

Quote:

e foarte ... (cum zici tu) ... primu lucru care mi-a sarit in ochi e eleronu ala ... frate ... c vroiai sa faci??? :D nu vezi kata mai ala e + k scrisu dp el e invers si nu are sustinatoare ... neonu ala ... mai bine nu il puneai ... reflexia dp parbriz a ceasurilor are in partea stanga (a privitorului) are o linie kare nush de unde e ... gura aia de aer dp capota e cam stramba ... spoilerul fata are pe partea stanga un far ... pe partea ailalta pauza ... intercoolerul e frumusel ... janta spate mi se pare cam plata ...

c i k y 28-04-06 10:08

Quote:

Eleronul este exagerat de mare si stramb ! Pragul a iesit aiurea cu "neonul" ala "prins" de el,spoilerul fata trebuia sa-l faci un pic mai inchis si sa faci in asa fel sa nu se mai cunoasca unde e imbinat si grila este tare urata cu dungile alea....mai bine o faceai neagra sau ii puneai plasa.Bafta

hitman454 28-04-06 16:26

2 Attachment(s)
vreau si io niste pareri de la cine se pricepe sa imi zica pe unde am gresit ce tre sa fac etc....

LKS 28-04-06 16:50

paint`u e cel mai tare. .in rest ...

patriotu90 28-04-06 19:29

Quote:

Originally Posted by hitman454
vreau si io niste pareri de la cine se pricepe sa imi zica pe unde am gresit ce tre sa fac etc....

cum a zis si LKS paintu e marpha dar verdele ala din fata ... park prea sare in ochi ... ai cateva selectii strambe at cand ai innegrit geamurlie laterale ... ai vopsit si masca cu emblema subaru sti ... cand ai prelungit capota peste faruri au ramas niste umbre ciudate ... "buza" e stramba ... neonul nu e realist ...

hitman454 28-04-06 19:29

mai lamurit LKS mai bine ma las de pasiunea asta

patriotu90 28-04-06 19:36

2 Attachment(s)
vreau niste pareri despre mashinutza asta ....

hitman454 28-04-06 19:39

4 Attachment(s)
daca nici asta nu a iesit bine ma las de photoshop (cand se fac inscrieri la scoala de tuning?) :)

hitman454 28-04-06 19:45

culoarea si carbonu lasa de dorit parerea mea

patriotu90 28-04-06 19:48

Quote:

Originally Posted by hitman454
daca nici asta nu a iesit bine ma las de photoshop (cand se fac inscrieri la scoala de tuning?) :)

la poza din fata ... cand ai scos emblema ai lipit capota de caroserie ... angel eyese-urile alea sunt kam strambe ...
la poza din spate ... ai pus emblema nos de pe dreapta invers ...

In mare arata binisor...

BMWfan 29-04-06 09:26

selectiile sunt cam tremurate ,iar vynilul nu are umbrele masinii,plasa nu are nici ea umbrele care trebuie,in rest binisor

frost_dani 29-04-06 17:50

2 Attachment(s)
cum e pana acum inca nu am terminat de facut dar zicetimi....shi inca ceva nu stiut c spoiler sa folosesc p fata d aia nu am pus nimic dati shi voi o idee....;)

patriotu90 29-04-06 18:25

ai vopsit si masca fata ... puteai sa pui si tu plasa in masca si spoiler ... janta spate e neclara ... cauciucul spate e ba gri ba negru ...

frost_dani 29-04-06 21:11

Quote:

Originally Posted by patriotu90
ai vopsit si masca fata ... puteai sa pui si tu plasa in masca si spoiler ... janta spate e neclara ... cauciucul spate e ba gri ba negru ...

ai citit printre randuri am spus k nu am terminato mai am d lucrat...;)shi cum am vopsit masca k yo o vad neagra...c chestie:)

Yackone 30-04-06 02:42

2 Attachment(s)
atentie:!: e facuta dupa cateva beri la 3 noaptea

patriotu90 30-04-06 08:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by frost_dani
ai citit printre randuri am spus k nu am terminato mai am d lucrat...;)shi cum am vopsit masca k yo o vad neagra...c chestie:)

am citit k ink nu e terminata ... dar ti-am zis ce am observat eu ... gura de aer cea mare din spoiler e neagra ... masca e spre albastru ... uite diferenta...

L33L00 30-04-06 10:02

2 Attachment(s)
:)) uitati si de la min ceva... sa nu comentati pe baza culorii ... mi s-a parut ca ii sta cel mai bine asas

patriotu90 30-04-06 10:25

Quote:

:)) uitati si de la min ceva... sa nu comentati pe baza culorii ... mi s-a parut ca ii sta cel mai bine asas

plasa din masca din fata nu are umbre...pragul spalacit...gura de aer de pe lateral si de pe capota nu sunt clare...geamul din lateral cred k ai vrut sa para k e deschis dar nu ti-a iesit,se vede ciudat

c i k y 30-04-06 10:46

3 Attachment(s)
Asta e Porsche-ul meu de la Advanced tuning...astept comentarii :rolleyes2

patriotu90 30-04-06 10:55

Quote:

Originally Posted by maskt
Asta e Porsche-ul meu de la Advanced tuning...astept comentarii :rolleyes2

sper sa nu mi se para dar culoarea porchului din fata difera de cea a celorlalte doua ... poragul de la a doua si a treia poza are o parte neagra in josul lui, un element (nush cum sa ii zik) care nu apare in prima poza...

ra2 30-04-06 12:39

2 Attachment(s)
maskt:mie nu prea imi place umbra masini la poza din spate...shi spoileru fata de la poza din lateral...in rest imi place.

stiu k am mai pus odata mazda asta ptr concurs...da atunci nu prea am avut parte de comentarii dk vreo 2...poate am acu mai mult noroc...

L33L00 30-04-06 16:41

2 Attachment(s)
recunosc ca a fost ideiea lu patriotu ... da mi-a placut asa d mult incat am incercat si eu :D ... sa nu sa se supere pls ... oricum e alt bodykit...e diferita

spuneti si voi..?? nu e marfa ideia??

L33L00 30-04-06 16:48

la porche ... nj nu-mi place culoarea ... parca e spalacita .... tuning putin ... .. n a 2 poza ... cea cu lateralu ... umbrele sunt prea evidente ... desigur .. asta am obs cu ochiul meu d sticla incepator :D

la mazda ... culorea ideala .... ledurile nu mai spun .... selectii ciopartizte ....

hitman454 30-04-06 17:24

2 Attachment(s)
astept comentarii....stiu ca nu au iesit prea bine stickurile da am incercat si io

Yackone 30-04-06 17:31

acu ca m-am trezit... tind sa cred ca masina mea n-are greseli;) ... din moment ce n-am primit nici un comentariu...

glumesc;)

patriotu90 30-04-06 17:38

*L33L00 - pt c sa ma supar man atata timp cat nu ai copiat dp masina mea ceva ... ideea (in mare) poate fi folosita si pe alte masini ... mie mi-a venit ideea din NFS u2 unde am facut ase cva pe hummer h2 ... janta fata nu e clara ... se vede ca era de rezolutie mai mica ... angel-eyesurile prea puternice ... la spoilerul fata (in partea apropiata) literele alea din vynil se duk si pe asfalt??:lol: ... uite-te cat de lasata arata cu spoilerul fata si cum e pragu ... "furtun" pt intercoller numai pe partea apropiata ... in departare nu e ...
*hitman454 - parbrizu are o parte neagra in partea superiaora ... roata spate parca intra prea mult sub aripa ... stick-ulrile meritau mai mult opacity ... in rest e frumusik

patriotu90 30-04-06 17:41

Quote:

Originally Posted by Yackone
acu ca m-am trezit... tind sa cred ca masina mea n-are greseli;) ... din moment ce n-am primit nici un comentariu...glumesc;)

stii ... pana aku nu am vazut spoiler care sa nu aiba nici o gura de aer pe el ... ai foarte multe selectii strabe ...

patriotu90 30-04-06 19:29

2 Attachment(s)
ce parere aveti ...???

L33L00 30-04-06 21:20

misto oldu' ,,,,, pacat ca tatuaju ala e facu d tin .. bv oricum ... da e cam ciopartit:D

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning