![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
Cer scz
|
Mitza_pk imi pare rau dar nu merge nici pe mail sati trimit tutorialele :(
|
Quote:
|
Quote:
posturile au fost sterse :-) |
Baieti ma ajutati si pe mine cu doua tutoriale unu cum sa fac geamu si unu cum sa fac plasa(grila) va rog
|
3 Attachment(s)
te pot ajuta cu un tutorial pt sticla facut de mine dar nu are sunet iar cu grila ori o modelezi tu ori iti pot da un material v-ray dar trebuie sai modifici textura in photoshop
|
2 Attachment(s)
:oops: Baieti ... vad ca mai ajutati de bine de rau .... mam ocosit sa incep un Opel , si vreau ca sa stiu ca am ajuns in stadiul acesta cu masina , si se vad asa suprafetele caroseriei ,daca ii pot face ceva ....sa se vada frumos unde ii curbata caroseria ...ce sa ii fac ...ca sa stiu daca sa o mai continui sau nu :| (am lucrat foarte mult in Zanoza Modeler .... dar cu asta imi cam prind urechile,oricum sunt dornic sal invat ca imi plac astfel de programe ) please help :oops: in a 2a poza Edged Faces l-am debifat, si se vede mai clar care mie problema (am inceput dupa tutorial) :cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
cum fac capota unei masini sa se deschida in 3ds max???
|
vrey sa faci o animatie in care sa se deschida capota sau o randare cu capota deschisa?
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite asa : p.s : de mentionat faptu ca, dupa ce ai mutat rotate in locul potrivit, iesi din optiunea aceea de mutare a pivotului (respectiv rotate) altfel rotesti in gol daca ramai pe optiunea respectiva |
Imi spune si mie cineva cum fac max-ul sa fie negru?
|
Quote:
|
Help please!
Cu ce program faceti masinile 3D?Sunt nou si nu ma prea pricep, am inceput de o saptamana sa desenez masini.:oops:
|
Cu ce program se fac chestiile astea 3D?
:D |
majoritatea lucram cu 3dmax 9 dar mai sunt si alte programe maya ,cinema4,etc depinde cu care te acomodezi
|
imi poate spune cineva cum fac sa rotesc volanul unei masini in 3ds max si sa i se miste si rotile???????
|
2 Attachment(s)
Am si eu o problema cu geamurile masinii cand folosesc o imagine pe post de background in vray. Am pus o imagine(screen) ca background si aceeasi imagine(enviroment-spherical) pentru reflexii. Cand randez mi se reflecta in geamuri poza enviroment-spherical si nu se potriveste cu backgroundul.Am incercat sa pun in slotul de enviroment al sticlei poza screen. Asa apare alta problema. Vedeti mai bine in poze. Aveti vreo idee ce sa fac?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
incearca cum ti-am spus eu, e aceiasi metoda... nu-i greu
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Re: Rezultate 4T 3D Car Battle Special Edition 6 - Individual
buna! sunt nou pe 4 tuning si as vrea sa stiu ce programe folositzi pt virtual tuning
|
Re: Rezultate 4T 3D Car Battle Special Edition 6 - Individual
sal dak te uiti bine o sa vezi ca pe apropape fiecare thread de la sectiunea 3D scrie ce program se foloseste. 3D studio max acesta e programul
|
poti folosi si Maya si Cinema 4D si multe alte programe...nu neaparat 3d studio max.
|
1 Attachment(s)
Vreau sa fac in aceasta bara o gaura pentru proiector , si am tot cautat tutoriale si nu reusesc nici cum ca sa o fac , ma puteti ajuta cumva va rog ?:( is disperat :rolleyes2
|
Re: Lucrarile Mele Ruver
salut...ce program de tuning virtual folositi ?
|
Oare e chiar atat de greu sa cauti putin aici pe forum?
e chiar un raspuns in primul post de pe pagina asta ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astra F Caravan.
In primul rind imi cer scuze daca nu am postat in threadul corespunzator.
Are cineva o fotografie a unui Astra F Caravan, facuta de sus? Am celelalte pozitii, mai putin aceasta. |
need help
a nevoie de cineva care ma poate si pe mine cu cateva idei si cateva desene 3 D.......care ma poate ajuta pm sau kinderu_876 multa bafta.....
|
1 Attachment(s)
cand randez cu vray cum fac sa imi apara bara aceasta???
|
1 Attachment(s)
f10 - Vray system si bifezi frame stamp
|
Quote:
|
bagati un sticky la threadu cu tutoriale ... va rog
ca m'am saturat sa'l caut de fiecare data cand vrea careva un tutorial Done! |
inca o data am si eu o rugaminte la unul din voi care ma poate ajuta cu modele in 3d daca vrea cnva sa imi dea un pm si o saa vb mai multe detalii ms mult bafta
|
2 Attachment(s)
stie cineva cum pot face ca atunci cand randez de aproape sa nu imi mai arate blurry texture ? ca in imagine ?
De la departare se vede bine , dar cand vreu sa fac un close-up se vede ca naiba. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning