![]() |
Re: Club ESPERO
E nasol pe fond negru. Transparent zic eu ca ar da mai bine, asa sunt majoritatea stickerelor.
Arata bine pe alb... |
ma nu conteaza fundalu oricum e marfa ,dar scotetil cat mai rpd si daca e mil da si mie robert ca e din buc
|
sal baieti eu sunt de acord pt ce-a alba . dar ar mai fii o idee sa pune spate sus dintr-un capat in altul al lunetei siluieta si scrisul . ce ziceti???
|
gata perfect..bagati..hai scoatem....abia astept:drunk:...repede,cat`ai cald...8)
sunt mega entuziasmat:lol: |
da mult mai bine pe alb
|
eu zic ca pe roz...asa...cu niste auriu....si umpic de verde:)) si scriem ...HARMANI:woowoo:
|
Quote:
|
da ca e si mai estetic si ati dai seama ca nu vrea nimeni sa aipa pe luneta un dreptunghi nedru si dupa asta sa nu mai vada nimik pe luneta
si cand iese ??? |
Adjudecat pt fond transparent :D. haideti sa stabilim dimensiunile ...
|
avetu dreptate,sa ramana pe alb ca asa am vazut la majoritatea masinilor care aveau asa ceva.am vazut un logan,un clio siun bmw,toate cu scrisul pe alb...deci?cum facem?cine ne face la toti?
|
dimensiunile in limita bunului simt...cam cat un sticker 4 tuning
|
baieti si printesa mea la avatar...jante borbet,toba finala borla si folie llumar...ce parere aveti?sper sa mai revin cu poze. johnny pai hai sa stabilim dimensiunile,toata latimea lunetei sau cat cel de la4tuning?!
|
de preferat de dimensiunile sticker-ului 4tuning..parerea mea..ca nu vreau sami umplu masina de ditamai sticker-ul...:D bob baga poze cu masinutza..suna promitator pana acum dar poza de la av e prea mica.. ;)
|
Cati cai ai dat la masina cu toate doatrile facute ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu te iau la misto, eram curios ca ziceai ca dai catalizatorul jos si am vazut ca ti-ai schimbat toba, am crezut ca ai schimbat tot esapamentul si ma gandeam ca ai puso pe Dyno la un test mic..;) |
Quote:
|
Eu zic sa nu te arunci asa repede la un motor...mai ai rabdare un pic, mai informeaza-te ce si cum, de ce nu iti deschizi un thread nou cu masina ta ?
Ai sa inveti mai multe lucruri noi de care nu stii si isi dau si altii cu parerea...hai ca nu e greu ! |
Quote:
|
cu pemisul ce se mai aude bob? :D
|
Quote:
|
Daca vreti stickere PM si va comunic pretul ca sa nu se considere reclama.
Stickerele sunt din autocolant printat si laminat pentru protectie mecanica,taiat pe contur, garantie material 5 ani data de producator. Daca sunt off topic rog un moderator sa mute postul unde ii este locul. |
pai da si u un id cva sa ne zici cat costa si cum putem sa le luam ?
|
Quote:
|
Quote:
Maine fac unul de proba si o poza ca sa il vedeti live. |
ok daca il faci maine astept sami zici unde ne intalnim sami dai si mie 3 buc .
|
Pai si pt cei din tara cum facem? Ca in Buc e simplu, dar sunt multi din provincie... Curier, ceva? :D
|
eugen astept raspunsul tau sa imi dai si mie 3 buc.
|
gogu tu pe unde stai?ca daca te intalnesti cu baiatul vreau si eu 2buc...eu stau prin drumul taberei crezi ca poti sa ma ajuti si pe mine?mersi
|
bob eu stau in rahova cel mai bn ar fi sa ne intalnim cu baiatu la unirii
|
Salutare tuturor sunt si eu nou pe Forum si Posesor al unui Espero 1.5 DOHC 16v vreau sa intru si eu in clubul vostru daca ma primiti bineinteles...
|
Salutare tuturor sunt si eu nou pe Forum si Posesor al unui Espero 1.5 DOHC 16v vreau sa intru si eu in clubul vostru daca ma primiti bineinteles...
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ctruction.html |
bun venit dar nu trebuia dublu post ai grija pe viitor.
|
scz pentru dublu post dar am vrut sa pun topicul cu masina mea https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...ctruction.html si nu mi-am dat sema din prima apoi am pus altul din nou imi cer scuze din nou nu se mai intampla pe viitor si multumesc ca ma-ti primit in club Espero ...
|
Oricine e bine venit!!!
|
da ma gogu cel mai bine asa facem...ne intalnim cu el vedem cand zice omul ca sunt gata!si bun venit pt noul nostru coleg.e ingrijita masina,sa ai grija de ea si fara incidente!
|
ma dar la astea cu motor 1.8 oglinzile nu se rabateaza ??? ca am incercat si eu si era sa o rup ca vad ca la dany sunt rabatate ??
|
Quote:
|
Quote:
mersi 87-BOB la fel si tie fara incidente ... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning