![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
pai la proiectoare sunt h1 si pe faza scurta h7...nu sunt la fel
|
h1 si h7 sunt la fel numai ca au o mufa speciala zic asta la xenoane sau mai bine zis un adaptor asta o stiu de la mine :P
|
nu stiu asta eu nu am xenon. si nici nu cred ca o sa imi pun vreodata
|
Quote:
|
si la mine la fel e, h1 pe scurta si lunga
|
ms mult...asta stiam k sunt h1 pe scurta si pe lunga ..vroiam sa stiu ce tip de bec sa folosesc (xenon stock s.a.m.d)...sau de la ce firma sa cumpar ...
|
eu sincer, recomand xenon ...dar nu becurile, toata instalatia...si recomand de 4300 sau 6300 . Sunt cele mai bune la vizibilitate. Daca vrei sa folosesti "becuri stock" iti recomand Philips Night Guide sau Hella. Philips sunt cam 1 mil 2 becuri si 2 becuri de pozitie . Nu cumpara din autogara sau din piata, cumpara de la peco sau magazine de specialitate cum ar fi MV Autosport, MotorsTop, Marshall, AutoRun.
|
mi-as fi pus xenon daca aveam faruri noi cu lupa pentru ca lupa de la farurile mele nu mai este foarte clara
|
ms de informatii
|
Cele mai bune becuri sunt Philips, sunt cam scumpe dar sunt foarte bune....iti recomand ca mai bine sa mai strangi ceva bani si sa'ti iei xenon, cat dai pe becuri....poate in 3-4luni ti se ard....asa mai bine iei xenon.....eu am h1 si pe scurta, si pe lunga si pe proiectoare, toate echipate cu xenon de 6000k si vad foarte bine, mi'am pus si condensatoare de mentinere a curentului si e si mai bine.
Referitor la becuri de plafoniera si numar, eu zic sa iei becuri cat mai scumpe, adica undeva la 9-10lei/buc.....dai un ban dar stai in fata.....ma saturasem sa schimb becurile la plafoniera/numar din 2 in 2 sapt, cumparand becuri de 4lei pe 2bucati. Numai bine :!: P.S. Cauta si tu pe Bazar....si confruntate cu preturile...automat, punand xenon iti creste si vizibilitatea fff bine, si aspectul, ca sa zic asa, nu mai e galbenul ala invechit. Spor la cautari |
Quote:
|
Quote:
|
pentru ca asa e construit vitezometrul la orice masina, fie ca e trabant fie ca e maybach. s-a mai discutat si pe forum, si ai si google la dispozitie, nu e nevoie de atata offtopic
|
ms jemekr de mik
|
Quote:
Ce'i cu computer de bord full (Obc 11but), normal ca aici vorbim numai despre E36, nu despre alte masini, pot sa confirme ceea ce zic eu.....au o eroare de 5km/h, adica am 120km/h in bord, si computerul imi indica 115km/h, si n'am vazut numai la mine, au si altele chestia asta....asa ca are dreptate Bryan. Cu mare placere trusca, oricand ;) |
salut ...am o problema nu se dezabureste luneta...de ce oare ?mentionez k am folie pusa peste ...
|
Quote:
|
folia ai puso tu sau au puso alti ........ a mai avut folie inainte sau nu .... se poate daca a mai avut folie inainte cei ce au dato jos din greseala sa fi intrerupt traseul si de aia sa nu mai mearga sau poate siguranta e arsa sau e scosa dezaburirea din spate din papuci
|
am cumparat masina cu tot cu folie...voi verifica maine daca e siguranta sau nu ..multumesc de ajutor
|
o chestia care am vazut-o la mine, cu eroarea de pe ceas, la 80 pe gps aveam 80 si pe ceas sub 80 de ex la 60 pe ceas pe gps aveam 55 sau la 150 pe ceas, pe gps imi arata 143....sau la 200 fix pe ceas pe gps aveam 191
|
Quote:
|
eu am inteles ca acea eraore este direct proportionala cu viteza...
cel putin la mine cu rotile pe 16 diferenta dintre ce arata pe ceas si ce arata pe gps era de vreo 5-6km/h pana in 120km/h si apoi crestea diferenta cand viteza era mai mare... adica pe la 180km/h pe ceas pe gps imi arata cam 171 |
apropo, eu am 195/65/15 fata si 205/65/15 spate. mi s-a parut interesant ca la 80 pe ceas aveam 80 si pe gps. deci la 80 nu este nicio eroare. dupa 80 incepe sa creasca erorile :D
|
sunt o gramada de factori ce influenteaza la neconcordanta dintre viteza reala si cea data de vitezometru asa ca sunt o gramada de explicatii!
|
eroarea e in procente, deci creste cu viteza. la 60 kmh eroarea e foarte mica sau chiar deloc, pe cand la 200+ kmh eroarea ajunge si pana la 10-15 kmh
|
stie careva cum se schimba filtrul de polen la un e36 are clima 1.8is cabrio?si inca o intrebare daca ati desfacut careva unitatea ABS ,a mea ii defecta are un defect electric si vreau sa o desfac
|
ridici capota dai grila jos de la stergatoare si mai departe vine de la sine. eu am doua filtre cred ca si la is e la fel
|
aha presupuneam ca pe acolo is mersi
|
sunt scumpe rau....Eu am fost saptamana trecuta sa schimb filtrele si mi`au dat torpedoul jos ca cica acolo e filtru...si surpriza...NU ERA, le`am explicat ca e acolo sub stergatoare si a zis ca nu e acolo si ca masina mea nu are filtru de polen. posibil sa fie asa? desi nu`mi vine sa cred
|
toate au filtre de polen.. ca nu stiu ei unde sa caute, e partea a doua.. ai putea sa te duci sa le arati si filtrul cand il dai jos.. e sub stergatoare, acolo.
|
din cate stiu eu ,masinile care au clima trebuie sa aiba si filtru de polen
|
si cele fara clima au. vb de e36 acu, nu in general.
|
la mine la e36 am filtru de polen in fata caloriferului de caldura al aerotermei si ca sa ajungi la el trebuie sa dai torpedoul jos
ps am clima digitala |
bebe no1 ms ca ai zis .....chiar si eu gandeam acum unde il daca am clima digitala ..la fix ai venit si ai zis..... un pret informativ pt cei ce nu stiu un filtru polen e de la 42 ron la 96 ron eu unu iau numai de pe auto karma sau care sunt din buc si stiu la capatul strazi viilor cu trafic greu e un magazin in intersectie la un turc sau nus ce natie e are si service de autocare si firma de tranasport si aduce piese originale sau daca nu din turcia in 24 de ore le aveti deja :) e ft de treaba omul
|
Eu cred ca e posibil sa fie si din cauza anului de fabricatie (ma refer la filtru de polen)....va da'ti seama, avand masina de 3ani, fiind cu ea in service zi de zi....am ajuns eu si sub stergatoare, si sub torpedou.....A MEA NU ARE FILTRU DE POLEN....si nu am clima, e din '94 masina.
Un prieten o are din '95, tot fara clima, tot 1.6 motorizare, are filtru de polen la stergatoare. Alta explicatie nu pot gasi..... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
te contrazic. toate au filtre de polen. a mea e din 91 si are 2 filtre. si sunt foarte scumpe. am gasit la 200 de ron cel mai ieftin
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning