![]() |
re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
dar dece te mai chinui atunci CZR ca sa te dai cu sebastian e clar ca nu vrea si o da cotita deci eu zic sa piarda la masa verde ca la fotbal topicul cind a fost deschis nu zicea nimic de calificari si alte chestii ....
asa ca dpa parerea mea sebastiam a PIERDUT |
ok daca tu spui asa o fi ...
|
Quote:
Asa ca oracole daca stii tu dupa parerea ta sau de la mama omida ca Sebastian a pierdut... te-as ruga frumos sa imi zici ce masina o sa am peste un an si ce rezultate o sa am in primele trei curse. Multumesc frumos. cand termini de gustat sa nu spui si noua ce savoare are sebi oka? thx |
ma uit in bollllllllllll si ce vadddddddddd a da un mare IMS sau la alegere o dacie cu mottor pe folie
ps nu cred ca postul de mai sus iti era adresat |
Quote:
Putin respect pentru Subaru, ca exista la puterea aia in realitate... nu cred ca te-a luat Sebastian cu link-uri din state... sau cu stai si citeste acolo... |
prietene eu cind mergeam in subaru vo si alte masini de genul asta tu te plimbai cu 311 sau alte misloace de trasnsport in comun. nu contest subaru da e masina marfa si crede-ma ca mi-s lua una dar nu se potriveste cu ce vreau eu, eu fac cam 150 200 km pe zi cu masina mea (nu sunt sofer angajat) si am nevoie de o masina care sa consume pina in 12-13 si sa nu schimb 2 motoare inainte de schimb primul set de gume daca te uiti tu un pic asa eu am 30 de ani si permisul din 96 si tot de atunci sint cu liniutzele daca nu crezi intreaba asa ca in concluzie mai du-te .......
intreaba si pe cei din anonymous,NSL si MR cine sunt dar de tine stie cineva? pa si la revedere PS in ce club esti pinguin? asta nu e acel mic mamifer care dabia se misca pe uscat si cine sunte-ti pe 14 martie daca vrei ma dau cu tot clubul vostru snt curios sa vad cine sunteti |
Quote:
Adevarul e stiu ca voi astia de acolo ati avut toate masinile si sunteti cei mai tari si ..... Ceva de genu... Eu nu imi cumpar Subaru ca nu e fiabil, si adevarul e ca nici daca as avea bani nu as cumpara... Stiu ca V5 consuma mult pentru cat de prost e. Ti sa sugerat asta intr-un mod finut. Mai asteapta putin ca apare acum face-lift la Logan DCI. Garantie extinsa 7 ani si ingrozitor de fiabil. |
da bine ..... polo cihhhh cumva 1.4 tdi?
|
din topicurile la care esti activ reiese ca esti fotograf. prestezi si la nunti,botezuri si alte evenin]mente de acest gen?
|
Al meu. Nu e 1.2 12V ca nu ma uit sa fie diesel ca sa nu ma arda la buzunar. Am eu bani de benzina si daca nu am fac rost.
|
de la nunti accepti o provocare de la mine peugeot 107 motor de 1 l 68 cai e zici
ast pm ca sa nu mai umplem topicul degeaba |
1 Attachment(s)
Quote:
Scuza-ma ca intervin si eu dar sunt cateva mici contradictii in ceea ce spui.Se pare cu nu cunosti foarte bine sistemul 4x4 de la Calibra. 4x4 la Calibra functioneaza pe baza presiunii uleiului de servo,in cutia de transfer(care nu este acelasi lucru cu unitatea care decupleaza integrala) exista o "membrana" in care intra o conducta de ulei(servo),conducta care la randul ei vine dintr-un ansamblu de 2 electrovalve si o sfera metalica........decuplarea 4x4 la Calibra se face prin intreruperea circuitului electric implicit prin taierea fluxului de ulei catre membrana din cutia de transfer. Odata acest circuit intrerupt 4x4 este decuplat,singura sansa ca el sa mai mearga este ca vascocuplajul sa ramana blocat(slabe sanse) dar cu conditia ca pinioanele sa ramana intregi. Concluzia este ca avand circuitul electric intrerupt si pinioanele praf masina clar nu mai era 4x4 ci doar FWD. Si ca sa vezi ca nu aberez o sa pun un filmulet de la Mare de anul trecut unde mi-a crapat si mie cutia de transfer inca din momentul demararii(adica tr1 si tr2 cu cutia sparta) dupa care am decuplat din buton si masina a ramas FWD.Daca asculti cu atentie o sa auzi niste "zgomote " foarte ciudate la plecarea de pe loc.La mine am gasit pinioanele cu cativa dinti rupti si carcasa sparta. Masina respectiva era un S3,de 245cp dupa spusele proprietarului si 270cp dupa spusele uni apropiat ,foarte suparat acum pe Sebastian...:) Distanta dintre mine si el la final a fost de 2 masini(eu in fata)....masina mea avnd pe dyno cu o zi innainte fix 243CP. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mpa iar aberezi gratuit iar voi restul poluati topicul
mucles cu offtopic si hai cu provocarile |
Quote:
|
Quote:
Nu mi se pare onorant faptul ca jignesti si modul tau tendentios si provocator de adresare. Chiar daca moderatorii te trec subiectiv cu vederea esti pasibil oricand de o sanctiune pe site. Incearca sa fi decent iar argumentele de varsta si altele de genul asta nu mai tin. |
ma refeream ca de atunci ma dau la liniutze ..... vezi ca mai am un punct de penalizare ....
|
Sebastian Virgil DZ1 a zis ca el nu stie nimika de vre-o cursa cu tine ... cand ai vb tu cu el?
|
upssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
|
postat de virgil dz1 pe data de 16 feb pe alt forum
"Eu nu am renuntat la revansa sa sti:) La vara m-ai fac un drum odata cu Supra in Romania, desi imi calc un cuvant dat si m-ai vreau o cursa cu tine Sebi pe 1000m. Data trecuta am luat-o si vreau macar sa fac o cursa mai buna ca data trecuta." upssss .... |
ok greseala mea
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca ai vreo sansa macar teoretica cu pinguinul asta comunist. Stiu acum o sa te iei de mine si de masina mea ... o sa ma provoci ... si o sa-ti raspund ca decat sa fiu smecher printre copii mai bine copil printre cei mari . O zi buna ! |
da intre timp am aflat de masina dar pina la tuning show sunt 90 % sanse sa imi pun compresorul si o sa il onorez atunci
si ce zici de noi doi facem una ca intre prieteni? |
Dupa tuning show ... sa nu riscam sa stricam ceva la ele. Oricum ... risti mult ... caii tai din talon + copresor contra unui amarat de 1.7 de 120 cai ... ;)
|
Doamne mare ti-e gradina.... unii se lauda ca au masini tari altii se lauda ca fac tot ce misca.... dar faptele unde sunt? a da aici sunt doar cuvinte :)) pacat ca nu se onoreaza provocarile aduse pe acest forum... mare pacat... dar si mai mare e morcovul....
|
Quote:
|
Quote:
|
da dar nu ma puteti vedea decat langa un adversar tare iar eu am dat mereu dovada de tact.
Am calculat fiecare adversar si l-am invins. Dar nu am iesit niciodata sa ma dau cu cineva care nu era pe masura. Lumea nu credea imi dadea mereu sansa a doua si nu ma deranjeaza, unii sunt chiar inraiti ar vrea sa ma vada pierzand, insa eu sunt luptator, imi apar sansele in fata oricui oricat de bun ar fi. |
deci nimeni nu mai provoaca "motocicleta" ?
|
nimeni nu mai cere interval la moto> subaru?
|
pai daca cere ... cere degeaba ... masina nu exista pe strazi .. asa ca nu vad rostu sa faca cineva o provocare.
|
Vorbesti aiurea, nu are numere de cateva zile si profit sa-i mai montez cate ceva.
Daca este o provocare serioasa raspund altfel ... nu are sens. Acum e mai rapida ca niciodata si inca nu e la setarea maxima. |
Quote:
Prietenul meu drag, remarca respectiva nu iti era adresata tie ci unuia care da cu :P in (_._) tau. Dar tu cum esti un frustrat, draga Frustrărică , ai simtit nevoia stringenta sa ma ataci. Booooon.....nu ti-a iesit pentru ca ma doare undeva la vreo 10 metri in fata _|_ de tine si frustrarile tale, mai Frustrărică . Si nu nu pot sa le spun de gusturi pentru ca, mai Frustrărică, stai prost cu o|o, respectiv no cojones. Putem sa ne dam seama de asta, mai Frustrărică, chiar si din vocea ta. ;) iti doresc o zi minunata in tara minunilor, mai Frustrărică |
Quote:
|
Asa ma gandeam si eu.
Cert este ca una din provocari este serioasa si am sa o tratez ca atare mai ales ca s-a si "calificat" pentru cursa. Este vorba de Maf care in momentul in care stabilim concret are sa fie recepti, masina lui merge a mea da dar mai am mici chestii de ajustat si setat plus numere de inmatriculare. Nu o sa dureze mult insa nu vor fi decat vorbe nu filme sau imagini pe net. |
stim bine ca e o cursa asteptata si era de intuit ca e vorba de Maf, doar el e in stare de asa ceva.... restul ramane de vazut
|
Am inteles ca masina intradevar ii merge extraordinar asa ca trebuie sa dam o replica pe masura.
Voi fi la start ca sa castig si voi face ce pot sa fie spectacol adevarat. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning