![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
frumoasa rau o facusi bre :D
|
Stikerul acela "D" face toţi banii:lol:
|
Fara comentarii la adresa sedintei foto .... daca nu ar fi nimic sa arate "RO", pun pariu ca nimeni nu ar crede ca masina apartine unui roman, sedinta foto facuta in Romania, fotografi romani ...... asadar un mare "thumb up", felicitari!
|
30 Attachment(s)
Cu intarzierie, urc pozele si aici pe forum... cu toate ca multi le-ati vazut deja, 'dincolo' dar le urc si aici sa fie :P
Anyway aici sunt cele 31 de poze selectate... eu zic ca au iesit foarte bine.... am avut curajul sa le urc si pe e46fanatics, si sunt mandru ca am primit numai laude.... de la baietii cu masini cu jante care valoreaza jumatate din masina mea... deci, e ceva :) Acum nu stiu daca masina a facut senzatie, sau fata a facut senzatie, sau fata + masina, sau fotograful, who cares... Sunt cateva poze demne de wallpaper :). In alta ordine de idei... masina e pregatita pentru concediu... ridicata cu 4 cm, pe ambele fronturi, asa dar este jeep :). Cand ma intorc, o sa incerc sa schimb 245/35-urile de pe spate cu 235/40 ca 245/35 cam freaca... asta daca nu pot sa mai latesc putin aripile... desi e putin cam exagerat cum e acum anyway, ramane de vazut... daca ma supar pun direct 225/40 pe 9j si s-a terminat, :P Iar ca planuri, de viitor mai am 2 lucruri de facut si masina este gata, nu ii mai fac nimic dupa aceea. Evident initial tre sa rezolv cu rotile pe spate si fata. Oricum masina merita un set de gume noi, falken fk452 215/40 fata si spate nu stiu inca. Anyway revenind la planuri: - Bara fata de mtech 2 - portbagaj CSL carbon(vopsit in culoarea masinii) Si atat... Momentan atat pana acum, va las cu pozele.... Ne vedem pe 22-23 august, intalnirea E46. |
ooooooooooo da:D ce de poze;)
cea mai belea lamasina ma refer pentru ca la "babe" no comment:P este a3-a poza a iesit mooortal si faza cu garajul:X se vede numai putin din botul nervos al beamweului:) tre sa fac si eu ceva poze asemenatoare dar inca nu am toate ingredientele:)) cu audi nu prea cred ca merge,vad ca beamvisca ii la moda asa k mai astept ceva timp.....in rest avem in Tm si fotograf si gagica este:D... bafta si numai bine concediu placut si sport la restu |
o masina de nota 11, nimic altceva de zis...felicitari
|
Superbe pozele,mult bun gust.Fata este f frumoasa ,masina la fel.Mi se par mult mai tari pozele pentru ca fata e imbracata...poze cu gagici in bikini frecandu-se de masini fac cam toti.
|
Mie mi se pare ca ies cam mult jantele pe spate... daca ai flanse a trebuii date jos...
daca te uiti din spate, cauciucurile fiind nu foarte latel...se vede masina prea cracanata...am vazut asta cand eram in spatele tau...In rest masina superba,lafel si pozele. |
Eu zic să o lase aşa cum este deoarece o să se vadă urât cu ele intrate înăuntru,e ca şi cum ai face wide body şi jante stock :lol::lol:
|
Quote:
Oricum... cand o sa pun anvelope mai mici, mai trase, nu o sa mai fie chiar asa... |
Doar ce am trecut pe langa ea la Lia Manoliu si pot spune ca arata foarte bine, chiar mi-a sarit in ochi. De poze nu am ce sa spun decat - super tare. Deabea astept sa ne vedem la E46 meeting. In rest bafta si ai grija de ea in vacanta :)
|
FELCICITARI pt tot...pt pooze pt masinaa.....pt tot tot tot....felicitari si fotografului....ati facut o treaba extraordinara.....bafta cu masina...toate cele bune...
|
fratzica e f.frumoasa..masina,si tot ce sta pe langa ea,deosebite pozele,abia astept sa fac si eu 3-ar-ul cat mai frumos ca sa revin cu poze,bafta la modificari,ai reusit sa finisezi o estetica deosebita la o masina deosebita
|
misto pozele cu tot peisajul din ele:) la un omment dat poze cu masina+fata ,masina + fata apoi fata singura fata , fata :)) fotografului i-a sarti imaginea tot pe fata :D banuiesc cine ar fi fotograful :)
|
16 Attachment(s)
Se pare ca s-a cam pus praful pe acest thread, asa ca mai scriu cate ceva.
M-am intors din concediu, a fost super, acum trebuie sa ne punem cu burta pe munca ca sa zic asa... si sa luam mtech 2 fata si csl spate. Intalnirea e46, a fost foarte tare... pacat ca participarea a fost mai mica, dar in schimb au fost baieti super... Si cateva poze cu RRM-ul in actiune la intalnirea e46. P.S. Bogdan, sper ca nu te superi pe mine, stii tu de ce :P |
Frumos...in 2 zile revin si eu in forta pe thread BMW cu un nou mic proiect... si voi avea urgent nevoie de stikere e46 :D
|
4tuning devine chat...:lol: bă frumos la evenimen sau?Aştept păreri...RRM văd că eşti în prim plan :-P p'acolo
|
Mersi pentru pachetul CROM!!!!!!!Sunt foarte multumit si fericit,spers sa fii si u!
|
Scuze pt raspunsul intarziat...
Domnu, eu iti multumesc tie, arata demential.... o sa revin cu poze.... mi se pare fenomenal, este fix ce lipsea.... Cum ar zice skilzu " E46 Shadowline status - achieved! " |
asa prieteneee... fao negresa... :D
dupaia un mic.. "shake that booty.." prin rondurii.. a.. frumoase poze. |
Da omule o fac negresa, m-am ambitionat, de cand ai zis tu pe threadu lu Xie, "pacat de cazanu ala RRM"
Wai... shadowline instant... nu se mai poate asa :P >:D< |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Asa deci, am intarziat cu pozele promise, motivul foarte bine intemeiat, mi-a fost o leneeee :P
Si iata cum arata cu shadowline... desi este pur evident cum o sa arate 'grav' :P |
frumos cu shadow line dar nu si geamuri negre...arata prea neagra ... deja de la 10 metri departare nu iti mai dai seama forma masinii.. eu unun lasam chromul la geamuri. S-au demontat usor ramele alea ?
Daca stiam ca vrei iti dadeam eu de mult ramele de pe una din alea sedane. PS: habar nai sa parchezi...ai ciobit bordura aia cu jantele la parcarea cu spatele.:D |
Fix asta am facut!!! :P si a inceput sa sune alarma bordurii, si a venit proprietaru la mine sa se ia de mine "CE FACI DOMNE!?!?!?" :P
|
acum cateva zile am zarit masina fix in acelasi loc in care este si acum...nu am observat shadow line-ul pt ca era noapte :lol::lol:
foarte bine arata asa!!! :D :D :D :D |
Quote:
Si mie imi place foarte mult |
Plange dupa cel putin o bara fata M technic II si niste oglinzi M3 masina asta ...in rest Felicitari, am vazut-o in trafic
|
Da... stiu stiu, de fiecare data cand ma urc in ea... imi trage una peste ceafa " ce faci mah nenorocitule, vii la mine fara bara mtech? "
Soon, soon, o sa vina si mtech 2 (cel putin pe fata) si portbagaj CSL... |
Quote:
|
OEM:twisted:
|
Cu toate ca si eu mi-as dori OEM... nu se pupa cel de coupe, pe Sedan..
Absolut, ne-negociabil, si irefutabil.... Carbon... nici sa nu aud de fibra... |
ce pret are cel de coupe OEM ? este din tabla nu?
|
Quote:
|
nenea... dar daca comanzi 2.. nu este un mic discount? si daca nai ce face cu 2 ... unu poti face cado' :hug:
|
Nu, nu-l las asa... ill vopsesc... in culoarea masinii...
Caius, sa stii ca la fel e valabil si pt tine... Cumperi 2, unul ill faci cadou... unu ill pastrezi :D |
nu merge cu 3? :))
|
e46 - 10
|
si azi "masina zacea in acelasi lok dp campia libertatii" :))) nu am putut sa n`o admir umpic asa pe fuga :D
|
Nu nu, azi, nu... am mutat-o pe partea cealalta :P...
O mai misc si eu din cand in cand sa nu faca panze de paianjen prin cilindri :P |
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning