![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
A iesit misto domnu` SYD. Felicitari... da mult mai bine "pe burta".
Sare masina in ochi. @WST: misto poze... |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ce sa fac si eu la servici...? Poze, NORMAL!!!:pistoles: Attachment 1355755Attachment 1355756Attachment 1355757 |
Kalule, sa fie harta americii frate, macar sa il pui la cheltuiala...:lol:
@Syd iti dai seama ce sare in ochi, daca la 6 jumate dimineata, pe jumate mort de somn te-am banghit... |
SYD`ule..parerea mea e ca nu merita sa o strici cu folie pe geamuri...asta daca te-ai gandit vreodata...arata minunat asa
|
O sa aibe si folie dar transparenta sa vezi prin ea de afara. ;)
|
ce inalt e golfu asta mai inalt ca cel albastru
|
l`am vazut acum live, diferenta e foarte foarte mare. Felicitari syd, merita.
|
Quote:
Quote:
|
ce masini participa de la voi?
|
Pe blog scrie asa:
/!\ 13-14 martie 2010 - 4TuningDays 2010, Bucuresti, Centru expozitional Romexpo /!\ Filiala Midnight Racers Rm.Valcea va fi prezenta cu 3 masini: Corrado VR6(Kalu), E36 WST(Teo) si Fiat 500 Abarth look(TIR) |
stikerele cu AX Design sunt gata.
Daca ii place si lu KUKU e bine, de obicei el e ochiul critic :)) si nu`i convine nimik. :) |
Sa speram ca si vremea tine cu noi sa ajungem la bucuresti
|
Speram, vrem sa fiti si voi acolo.
Sa`i uram bun venit noului membru MR :) BORA BORA :)) Aaronel o poza doua pls pana facem altele cu parasolarul, azi l`am pus si nu am apucat sa fac poze ca n`am avut camera la mine :( un baiat extraordinar. Cine il stie, stie despre ce vb. |
uelcom tu da famili :hug: ne bucuram sa te avem printre noi :mrhappy:
am si vazut bora cu parasolaru micutz :joy: |
2 Attachment(s)
|
Quote:
BUN VENIT BORA BORA!!!!! Multumim Kalu pt alergatura zilele astea, nu multi ar face asta pt noi. |
felicitari pt aderare....bafta langa noii tai colegi....
|
have fun bora !
|
https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post3172779 .....avem macheta si pentru bora bora....dar corrado deoarece a fost mai dificil de facut...nu e chiar bine finisat in partea spate...usile am uitat sa le duc azi la vopsit...si am inteles ca maine nu este timp...geo te superi daca aduc usile duminica?:((
|
Quote:
|
imi cer scuze ca nu am facut mai multe poze cu WST'u ziceam ca poate vrea laur si cu baietii sa-i faca o surpriza dupa ce i-au facut aseara :lol::lol::lol:......si n-am facut mai multe
|
deci nustiu cum sa dau de bora bora ca nu am credit...ia trimis victor mesaj sa ma sune dar nimic...il anunta careva ca usile de la corrado sunt la mine?:))daca poate sa vina sa le ia ...in cazul in care vopseste macheta asteaseara....daca nu geo...cred ca o sa aducem usile duminica:D....o sa mai fie o surpriza la WST junior ....o sa va placa...bine inteles deoarece pentru 1.24 multe chestii sunt accesibile...
|
mai bine adu`le duminica mi se pare ca e ocupat. Ti`am zis nu e nici o problema.
|
Quote:
welcome Bora Bora "aka" polish man :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
=)) interlopii a? Si ce faci tu cand te enervezi? :)) a iesit prfecta macheta n`am ce zice. Zi`mi si mie un multumesc pt ceva ca la toat lumea multumesti numai mie nu :)))
app, nu are nimeni poze cu macheta? |
2 Attachment(s)
Quote:
MULTUMESC PT CORNULETELE ....PRIETENII STIU D C UITE DOVADA:twisted::twisted: PS..pt kuku type r:rolleyes2:rolleyes2 dovada ca puroiu sa retras |
doamne :)) cucu nu e activ de loc, suna a barfa asta ca omu nu e de fata :))
|
Cucu busy with school!! Finaly the ugly infection have been removed! Now you have yourself a real nice car!! Kisses from cucu!!!
welcome in the club ..bora bora industrial diesel car:D pls take care of my scooter's and if you can sell them......then i'll make suzi a little "beast" and we'll go to hillclimb stages both of us and kick ass!! |
va multumesc foarte mult pentru urarea de bun venit :"> si sper sa nu va dezamagesc. sper ca maine sa tina si cu noi vremea sa ajungem cu bine la bucuresti.
|
la cat e maine plecarea spre bucuresti,si de unde se pleaca?
|
10 Attachment(s)
tot intreba kalu ca cine are poze cu micutzu wst uite-o cat de reusita este. si macheta de la bora bora aproape gata mai este decat de vopsit
|
dar mai bine se vad detalile live ca pozele nu prea sunt reusite o sa fie prezenta la 4tuningdays dupa toate pacalelile care le-a suferit teo merita sa aiba o macheta asa frumoasa . scuze inca o data teo de glumele facute sper sa nu te superi.
|
Mai ca nu-mi vine sa cred...:rolleyes2 Cat de tare!!!:D Cine sunt "vinovatii" pt ele?:?:
Dr.Dre ai privat, poate te ajuta cu ceva. |
Quote:
|
Felicitari Laure pentru machete. WST-ul a iesit foarte bine. Asteptam sa vedem si Corrado si Bora Bora.
Kalule, merita si astea mici un parasolar sa fie replici pana la capat. |
pentru cele mici nu cred ca putem sa facem un parasolar pe masura...dar pentru cea 1/24 merge facut....sper ca am cum sa ma duc azi la garaj sa termin corradou....sa speram...vine careva pe la garaj sa ii tinem de urat lui vali?:))....intre timp sa mai lucrez si eu la corrado:D
|
cu rabdare si migalaa.... iese si corrado-ul
|
eu am plecat la vali(corsa corsa)....daca vreti ne auzim pe'acolo:D
|
Succes baietilor din MR la 4tuningdays. Imi pare rau ca nu pot sa fiu acolo.
Poate luati si un premiu ceva. O sa fiu cu ochii pe voi urmarind pozele care se vor face. Salutari de pe plaja :) |
14 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning