Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

lupalb 10-03-10 06:17

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

A iesit misto domnu` SYD. Felicitari... da mult mai bine "pe burta".
Sare masina in ochi.
@WST: misto poze...

VL 77 SYD 10-03-10 13:05

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3162721)
sa ma dai o tura :)

Oricand, pune mana la ochi si degetul pe harta sa vedem unde mergem.:yes:

Quote:

Originally Posted by antobeats (Post 3163840)
tre sa-i felicit Sorin SYD Si pe Teo..

Multumim Anto. Si tu faci treaba buna.
Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 3165041)
Yulyanna & BMW E36 Coupe
Multumiri: Yulyanna, Alex, Bogdan, Teo

Frate deja ma simt jenat, vorbesc cu profesionisti.:mrhappy:
Quote:

Originally Posted by qwerty_vl (Post 3165747)
Foarte frumoasa masina Syd nu oricine are curaj sa modifice un golf variant.
Da foarte bine cu suspensia cea noua, succes la modificari.

Mersi mult qwerty. Stiu eu pe cineva care e impotriva sa bag bani in ea... DjRainManFast. :mrhappy: Lasa ma Johnny, macar ma pot bucura de ea zilnic.;)
Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3166648)
Felicitari... Sare masina in ochi.

Am vazut ca sare in ochi, eram in peco si m-am trezit cu mesaj de la tine. Repede m-ai vazut... :paper: ;)
Ce sa fac si eu la servici...? Poze, NORMAL!!!:pistoles:
Attachment 1355755Attachment 1355756Attachment 1355757

lupalb 10-03-10 13:19

Kalule, sa fie harta americii frate, macar sa il pui la cheltuiala...:lol:
@Syd iti dai seama ce sare in ochi, daca la 6 jumate dimineata, pe jumate mort de somn te-am banghit...

trafy-vr6 10-03-10 13:20

SYD`ule..parerea mea e ca nu merita sa o strici cu folie pe geamuri...asta daca te-ai gandit vreodata...arata minunat asa

VL 77 SYD 10-03-10 13:26

O sa aibe si folie dar transparenta sa vezi prin ea de afara. ;)

radu_nb1 10-03-10 15:33

ce inalt e golfu asta mai inalt ca cel albastru

Kaluvr6 10-03-10 16:36

l`am vazut acum live, diferenta e foarte foarte mare. Felicitari syd, merita.

VL 77 SYD 11-03-10 13:32

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 3168223)
ce inalt e golfu asta mai inalt ca cel albastru

Pe mine nu ma duci.:mrhappy: Eu am pus suspensia pt comportamentul masinii, nu neaparat sa o las mai jos. Iti poate confirma baiatul cu Golf-ul albastru lasat.

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3168417)
l`am vazut acum live, diferenta e foarte foarte mare. Felicitari syd, merita.

Mersi prietene. Acum dupa ce ai mers cu ea cred ca esti cel mai in masura sa zici cum se comporta, nu topaie, nu lanseaza, trece foarte bine peste denivelari, nu se apleaca si cu toate astea distanta roti-aripi este foarte mica. Daca ar fii sa atinga le-ar stramba pe loc pt ca sunt in afara lor. A vazut-o si Kuku, ii place si lui.:mrhappy:

radu_nb1 11-03-10 15:56

ce masini participa de la voi?

Aaronnel^ 11-03-10 16:05

Pe blog scrie asa:

/!\ 13-14 martie 2010 - 4TuningDays 2010, Bucuresti, Centru expozitional Romexpo /!\

Filiala Midnight Racers Rm.Valcea va fi prezenta cu 3 masini: Corrado VR6(Kalu), E36 WST(Teo) si Fiat 500 Abarth look(TIR)

Kaluvr6 11-03-10 17:30

stikerele cu AX Design sunt gata.
Daca ii place si lu KUKU e bine, de obicei el e ochiul critic :)) si nu`i convine nimik. :)

Aaronnel^ 11-03-10 17:33

Sa speram ca si vremea tine cu noi sa ajungem la bucuresti

Kaluvr6 11-03-10 17:45

Speram, vrem sa fiti si voi acolo.
Sa`i uram bun venit noului membru MR :)
BORA BORA :)) Aaronel o poza doua pls pana facem altele cu parasolarul, azi l`am pus si nu am apucat sa fac poze ca n`am avut camera la mine :( un baiat extraordinar. Cine il stie, stie despre ce vb.

yg.alex 11-03-10 17:50

uelcom tu da famili :hug: ne bucuram sa te avem printre noi :mrhappy:

am si vazut bora cu parasolaru micutz :joy:

Aaronnel^ 11-03-10 17:53

2 Attachment(s)
Bora Bora(Bogdan)

Bora 1.9 TDI http://midnightracersvl.blogspot.com...9-tdi-arl.html

VL 77 SYD 11-03-10 17:58

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3172440)
stikerele cu AX Design sunt gata.
Daca ii place si lu KUKU e bine, de obicei el e ochiul critic :)) si nu`i convine nimik. :)

Poate nu am si eu unul pana sambata sa-mi pun pe masina... Uite asa se schimba treaba, prima oara media car, dupa asta "dric" (pt unii) iar acum cart media. :mrhappy::pistoles::peace:

BUN VENIT BORA BORA!!!!!

Multumim Kalu pt alergatura zilele astea, nu multi ar face asta pt noi.

luci4n_vl 11-03-10 17:58

felicitari pt aderare....bafta langa noii tai colegi....

MiTzA- 11-03-10 18:17

have fun bora !

L4uR 11-03-10 19:08

https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post3172779 .....avem macheta si pentru bora bora....dar corrado deoarece a fost mai dificil de facut...nu e chiar bine finisat in partea spate...usile am uitat sa le duc azi la vopsit...si am inteles ca maine nu este timp...geo te superi daca aduc usile duminica?:((

Kaluvr6 11-03-10 20:03

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 3172799)
https://forum.4tuning.ro/506-tuning-m...ml#post3172779 .....avem macheta si pentru bora bora....dar corrado deoarece a fost mai dificil de facut...nu e chiar bine finisat in partea spate...usile am uitat sa le duc azi la vopsit...si am inteles ca maine nu este timp...geo te superi daca aduc usile duminica?:((

nu Laur stai linistit oricum apreciez munca si efortul, macheta lui teo a iesit belea, copie 100% dupa WST. Daca nu e gata nu e nici o suparare ti`am zis apreciez ideea si surpriza care te`ai chinuit sa mi`o faci :) multumesc!

Victor_WRC 11-03-10 20:06

imi cer scuze ca nu am facut mai multe poze cu WST'u ziceam ca poate vrea laur si cu baietii sa-i faca o surpriza dupa ce i-au facut aseara :lol::lol::lol:......si n-am facut mai multe

L4uR 11-03-10 20:14

deci nustiu cum sa dau de bora bora ca nu am credit...ia trimis victor mesaj sa ma sune dar nimic...il anunta careva ca usile de la corrado sunt la mine?:))daca poate sa vina sa le ia ...in cazul in care vopseste macheta asteaseara....daca nu geo...cred ca o sa aducem usile duminica:D....o sa mai fie o surpriza la WST junior ....o sa va placa...bine inteles deoarece pentru 1.24 multe chestii sunt accesibile...

Kaluvr6 11-03-10 20:16

mai bine adu`le duminica mi se pare ca e ocupat. Ti`am zis nu e nici o problema.

TEO_VL 11-03-10 20:19

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 3173067)
imi cer scuze ca nu am facut mai multe poze cu WST'u ziceam ca poate vrea laur si cu baietii sa-i faca o surpriza dupa ce i-au facut aseara :lol::lol::lol:......si n-am facut mai multe

Interlopii astia mici mau sunat si mi_au zis ca a dat unu peste macheta si a cazut si sa rupt si nu e gata pt buc..am luat fok mam enervat:evil: ..si aseara am vazut pisik nebuna in miniatura ,foarte frumoasa mai ales eleronu si jantele nebune..bravo lauru balauru,bora bora si restul echipei

welcome Bora Bora "aka" polish man :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Kaluvr6 11-03-10 20:22

=)) interlopii a? Si ce faci tu cand te enervezi? :)) a iesit prfecta macheta n`am ce zice. Zi`mi si mie un multumesc pt ceva ca la toat lumea multumesti numai mie nu :)))
app, nu are nimeni poze cu macheta?

TEO_VL 11-03-10 20:30

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 3173133)
=)) interlopii a? Si ce faci tu cand te enervezi? :)) a iesit prfecta macheta n`am ce zice. Zi`mi si mie un multumesc pt ceva ca la toat lumea multumesti numai mie nu :)))
app, nu are nimeni poze cu macheta?

MULTUMESC PT CORNULETELE ....PRIETENII STIU D C
UITE DOVADA:twisted::twisted:

PS..pt kuku type r:rolleyes2:rolleyes2 dovada ca puroiu sa retras

Kaluvr6 11-03-10 20:36

doamne :)) cucu nu e activ de loc, suna a barfa asta ca omu nu e de fata :))

DjRainManFast 11-03-10 21:40

Cucu busy with school!! Finaly the ugly infection have been removed! Now you have yourself a real nice car!! Kisses from cucu!!!
welcome in the club ..bora bora industrial diesel car:D pls take care of my scooter's and if you can sell them......then i'll make suzi a little "beast" and we'll go to hillclimb stages both of us and kick ass!!

bora bora 11-03-10 23:19

va multumesc foarte mult pentru urarea de bun venit :"> si sper sa nu va dezamagesc. sper ca maine sa tina si cu noi vremea sa ajungem cu bine la bucuresti.

Dr.Dre 12-03-10 00:30

la cat e maine plecarea spre bucuresti,si de unde se pleaca?

bora bora 12-03-10 10:37

10 Attachment(s)
tot intreba kalu ca cine are poze cu micutzu wst uite-o cat de reusita este. si macheta de la bora bora aproape gata mai este decat de vopsit

bora bora 12-03-10 10:44

dar mai bine se vad detalile live ca pozele nu prea sunt reusite o sa fie prezenta la 4tuningdays dupa toate pacalelile care le-a suferit teo merita sa aiba o macheta asa frumoasa . scuze inca o data teo de glumele facute sper sa nu te superi.

VL 77 SYD 12-03-10 11:13

Mai ca nu-mi vine sa cred...:rolleyes2 Cat de tare!!!:D Cine sunt "vinovatii" pt ele?:?:
Dr.Dre ai privat, poate te ajuta cu ceva.

mydream 12-03-10 12:28

Quote:

Originally Posted by bora bora (Post 3174656)
tot intreba kalu ca cine are poze cu micutzu wst uite-o cat de reusita este. si macheta de la bora bora aproape gata mai este decat de vopsit

e superba live ... felicitari bogdan ( bora bora ) & laur :lol: astept sa vad si bora la fel de frumoasa si cu plafonu colantat cu carbon :)))

Aaronnel^ 12-03-10 12:36

Felicitari Laure pentru machete. WST-ul a iesit foarte bine. Asteptam sa vedem si Corrado si Bora Bora.

Kalule, merita si astea mici un parasolar sa fie replici pana la capat.

L4uR 12-03-10 13:58

pentru cele mici nu cred ca putem sa facem un parasolar pe masura...dar pentru cea 1/24 merge facut....sper ca am cum sa ma duc azi la garaj sa termin corradou....sa speram...vine careva pe la garaj sa ii tinem de urat lui vali?:))....intre timp sa mai lucrez si eu la corrado:D

Aaronnel^ 12-03-10 13:59

cu rabdare si migalaa.... iese si corrado-ul

L4uR 12-03-10 14:48

eu am plecat la vali(corsa corsa)....daca vreti ne auzim pe'acolo:D

Clau 13-03-10 09:44

Succes baietilor din MR la 4tuningdays. Imi pare rau ca nu pot sa fiu acolo.

Poate luati si un premiu ceva.

O sa fiu cu ochii pe voi urmarind pozele care se vor face. Salutari de pe plaja :)

yg.alex 15-03-10 15:08

14 Attachment(s)
:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning