![]() |
Re: Discutii despre masini
Ce vecina?Merg si eu...8)
|
yo zic sa stai in banca ta dragoshe..no offence
|
De ce?Am intrebat care vecina...atat!8)
|
stresule.........who's talking!!!!
|
care vecina?
nu posa merg fara tine ca nu gasex drumul. si oricum, ce farmec are singur? |
Quote:
|
te-ai trezit ma? pot sa, po' sa, posa.
|
uite ca s-a aflat si care vecina :)
mergem...peste 2-3 sapt. sau daca se duc astia, te anunt. te duci cu fusco si eddie e acolo mereu. mergem sigur. adica eu vreau sa ma duc sigur. la karturi si la mare imi vor ocupa fiecare weekend vara asta. sper sa mai mearga lume. mai stiu un GTI din PL care vgrea sa mearga....daca vede mesajul asta ;) ..discutam si cu el... shantzu, evitam sa dam nume proprii pe forum :D stim noi cine e, dar pt altii....e AKA doar vecina. ;) dragosh..cum care vecina mah...vecina mea de bloc si a lu' tre de apart. :D platon..iaaaaarrr te-ai ratacit si te bagi in seama ca si chilotii in poponetz? te-a intrebat cineva cat e ceasul ?? sau ce strada cautai cu postul de mai devreme??? |
Ho ba ca ati inebunit cu totii.
Pe forumul asta e doar cearta, contradictii, mistouri, panarama, si cand e sa vorbim serios, incep flatulentele... Ca ala stie mai bine decat celalalt cand e vorba de masini si curse... Lasati-o in colo de treaba. Voi v-ati uitat putin pe alte comunitati 4tuning sa vedeti cat de normal merge treaba acolo? Pai aici numai de masini nu se vorbeste. Vine unu si se roaga pentru voturi, vine altul si deschide subiecte total aiurea care nu isi au nici un rost si nici un rezultat, vine altul care se baga intr-o discutie si scoate niste aberatii numai de dragul posturilor. Eu propun moderatorilor sa ii faca direct de-ai casei pe toti care se inscriu, ca sa nu mai posteze de nebuni, aiurea. |
sa fie din cauza mediei de varsta sau din cauza regiunii? :D
|
nu conteaza varsta conteaza ca se practik fff mult mistourile unu de altu aiurea
|
mhmm, inteleg akuma, e pakt k se face atata misto, nu`i asa?
|
depinde de care parte a mistoului esti :))))))))
|
Super tare Golfu de la semnatura Bogdane....cand o sa arate si al tau asa? :D
|
3 Attachment(s)
cand il vopsesc :D
pai e in drum drept. astept niste piese..si in afara de roti si culoare...mai am putin. inca nu stiu daca merita sa schimb stopurile. evccuarea e pe drum (nu ca as castiga ceva cai, dar a mea deja a inceput sa dea semne de uzura, si daca tot pun, pun ceva sport ca, e mai ieftina-culmea- decat ce stock.) eleron la fel tre sa vina, iar jante daca le schimb pe astea, le shcimb decat cu unele BBS CH, cum mi-a facut shanztu la VT> si uite cum arata asta din fata. FMIC si alte modif hardware inca sunt in stand by din cauza cutiei tiptronic. dar mie imi plac mai mult celelalte 2 cum sunt facute per total. mai stock. |
aseara in timp ce eram cu see ul prin malu roshu...am vazut un vento vr6 cu numere de anglia....
|
esti sigur ca era vr6?
|
Am vazut si eu acea masina cu numere de Anglia, este tot visinie dar eu nu sunt sigur ca este VR6. Culoarea este sigur identica:)
|
cea pe care am vazut-o aseara nu e visinie ci rosie iar motorul avea sunetul specific pe care il are si donu
|
Quote:
a avut neshte BBS`uri in stilul celor dupa Vento`u lu` Don`u, si a fost mai lasata un pic sau poate am avut yo impresia asta din cauza jantelor Quote:
|
am vazut mai de mult prin ploiesti o lada <model vechi>tunata cu nr ph-98-sem care stie mai multe despre ea?
|
Nu stiu ce e ala tuning la lada aia dar..., ma rog..., incearca sa nu mai scrii numerele de inmatriculare pe-aici ca le e mai usor la gabori sa le treaca pe lista...
|
mersi ca ma ajutati si pe mine sunt nou pe forum si trebuie sa mai invat
|
bogdane ai un tractoras extraordinar la vtm, felicitari. zi-mi ce presiune ai in roti.
|
Chevrolet Corvette Z06 – pret estimativ: 70.000 de dolari
Corvette Z06 este cea mai rapida masina produsa de General Motors. Dispune de un urias motor V8 de 7.0 litri ce dezvolta 505 CP. Dodge Viper SRT10 – pret estimativ: 90.000 de dolari O masina sub capota careia ar trebui sa-ti fie frica sa te uiti: motor V10 de 8.3 litri si 510 CP. Ferrari F430 Coupe – pret estimativ: 190.000 de dolari Fata de modele precedente acest Ferrari ar parea doar o martoaga: motor V8 de 4.3 litri; va asiguram ca nu e asa. Ford Shelby GT500 Coupe – pret estimativ: 40.000 de dolari Cel mai puternic Mustang construit vreodata, dotat cu un V8 de 500 CP. Jaguar XKR Coupe – pret estimativ: 90.000 de dolari Un Jaguar foarte atragator dar fioros. Masina beneficiaza de materiale usoare si de un motor V8 supraalimentat, cu 40% mai puternic decat versiunea XK Coupe. Mazda Miata MX-5 – pret estimativ: 23.000 de dolari Nu ai nevoie de un V10 ca sa fii mandu de supersportiva ta cea sexy. Inginerii de la Mazda au pus accentul mai mult pe raportul intre putere si greutate. Mercedes-Benz CLK63 AMG Black Series – pret estimativ: 140.000 de dolari O masina bazata pe modelul de Safety Car din intrecerile de Formula 1 ce poate oferi soferului placerea de a conduce un supersport de 500 CP. Porsche 911 GT3 RS – pret estimativ: 125.000 de dolari O masina care se simte in largul ei numai la viteze mari pe circuit Subaru Impreza WRX STI – pret estimativ: 35.000 de dolari Spre deosebire de Porsche 911, care prefera soseaua, modelul Impreza se simte ca la ea acasa pe circuitele off-road. |
Quote:
ce mai face mana? dupa o noua RaceTrack Day, cel putin la fel de tare, pot spune ca se va mai repeta. mai asteptam doritori. Tre, pacat ca nu ai putut sa vezi un duel S3 Albastru vs GTI Negru pe serpentine, ca era f interesant ;) F IMPORTANT: CINE POATE DA DETALII DESPRE O DACIA ALBA BREAK CU PH -41 (??)- YLN, ETSE RUGAT SA DEA UN PM. |
numarul excat este:
PH-04-YLN |
Quote:
cand s-a intamplat duelul? |
duelul inca nu a fost asa cum ar trebui, decat in ||. dar speram ca va fi. si nu vor fi singuri! mai sunt 2-3 jucarii care vor sa ia parte la un asa duel. cupra R atata benzina cat si TDI, deci 4motion, si inca vreo 2 masini cu suspensii sport f dure.. se preconizeaza un duel f tare, asa cum a fost coloana catre SIghisoara anul trecut (mare intalnire de forum vw) si in coloana la urmatoarea intalnire. vor fi cel putin 3 x S3, vreo 5 GTI, si multe altele. show pe roti !
ce chestii mai?! tu vezi alftel din spate, mai ales ca ai si parbrizul mai inclinat, si cand nu iti trage masina ta, ai impresia ca nici una nu trage :P:P eu cand ma bag, ma bag pt mine, nu si pt cel din spate ! :P:P kidding. ia zi aici sau pe PM ce ai avzut? ca mie pe bune nu mi s-a parut nimic special, si nici pasagerul din dreapta nu a avut de comentat nimic. din contra, el a di adormit pe drum.... plus ca nici "prietena mea imaginara" nu s-a plans de nimic... |
ti-am zis, coborarea aia care se termina cu curba si o depasire pe drum drept care se termina tot cu curba dar cum ai zis tu, e posibil sa nu fi vazut eu corect din spate.
data viitoare reduc un pic presiunea si poate vine si airfilterul sa vedem daca raspunde mai bine. |
pai la coborare aveam > 200kg in plus de inertie :)))
nu mah, chiar la coboarea aia vedeam destul de mult inspre si din curba. si la linia dreapta tot asa, vedeam destul de mult. deci nu acum era cazul sa iti faci griji. dar din spate de la 20-30 de m de locul meu, se vede altceva in mom ala. eu zic ca nu a fost nimic ieist din comun... in fine filtru ar merita ca nu e scump. dar daca tot bagi banii in ea, atunci da-i si evacuare mai mare. daca nu, si vrei sa o shcimbi curand, ia decat filtru ca e pana in 100e. si baga-i ceva conic. |
da ma, nu iau prostii. imi iau k&n de 2 mil si ceva + kit de curatire, in jur de 500k si poate set d-ala de conducta + coliere de aluminiu cica de la pilot, inca 2,5 mil.
evacuare as face si maine daca as avea unde aici in oras. momentan nu e chiar la indemana sa ma duc pana la pitesti pt. evacuare. |
pai daca nu resuesc eu sa iau de la im570rm, aka storm, pe a lui si eu cred ca voi ajunge la pitetsi. poate mergem impreuna, dar doar pe A1 merg!
ca a mea e deja un pic ruginita, si decat sa iau una noua stock care costa cat aia sport, trec direct la borla. desi, milltek sunt mai bune, la mine nu pre ctz. |
Mamaaa, A1. Si eu tot numa pe-acolo ca am iesit odata la Tgv si-mi venea sa-mi dau palme.
|
pai faza dura e ca de la gesti inspre Pit e drumul bun. deci daca intrii de la Gaesti pe A1 nu faci mare jmekerie.
direct DN1, Otopeni, centura, A1...pitetsi! |
clar, simplu si fara complicatii... las' ca poate mergem in concediu, tu cand iei?
|
august-Sept si nu prea voi sta pe aici..ma duc la zona mai calduroase! :)) :P
dar am vb cu aia si mi-au zis ca daca sunt serios, stau si sambata si ma ajuta. asa , daca mergem 2..sigur gasim o solutie... |
|
Se pare ca sigurantza in Formula 1 este maxima.
Sa scapi dupa impact frontal la 280 km/h e ceva. :peace: http://www.prosport.ro/index.php?sec...7&newsletter=1 |
...si noua ne umplu masinile de pungute cu aer.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning