![]() |
in primu` rand e nasol fara autoblocant.. o sa il pun so in al2-lea rand nu aveam aderentza datoria faptului ca am gume de vara.. si nu merge sa fac cercul complet odata intrat pe zapada aluneca ca sania.. atzi vazut imi luam avant pe asfalt si am arunca pur si simplu pe zapda unde.. era sanie.. asta e..ce sa ii faci.. la capitolu` muzica nu stau prea bene daca vretzi sa vedtzi ceva mai tare ask MEN :D
|
sau GOG .... si el are ceva :wink: la muzica
|
Si la stiri aseara a aratat ca multi tineri s-au bucurat de mica zapada facand \"patinaje\" artistice cu masina .......dar toti au fost intrerupti de politie :evil:
Sa inteleg ca a fost ceva distractie,a? Droopy ,ai pus ceva sonorizare pe rechin ? :? |
nu a fost cine stie ce distractie :wink: dar a fost marfa 8) la droopy vibra portbagaju ala in draci .nush ce avea :twisted:
|
3 Attachment(s)
Am vazut presoane noi in poze .......
Erau cu voi? Cunoscuti ? Grupa mica am vazut ca se juca in zapada :P :D |
NU SE POATE!!! :( :(
Nu a facut nimeni o poza lu tziganu ala cu bicicleta :lol: :lol: Ce draq mey baietzi poate sa baga si el pe 4tuning |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da proddigy , el era !
|
dshock sterge postu repede ca nu e bine :chainsaw:
|
sry... :oops: :oops: :oops: nu a fost cu intentie :?
|
1 Attachment(s)
np,hai ca pun eu acum versiunea buna :)
|
asta e trupa de copii din comunitatea 4tuning ploiesti :wink: copii care se jucau cu zapada 8)
|
Re:
Quote:
|
tu ai scapat , nu te-ai bagat acolo la gramada :wink: la urmatoare intalnire daca mai e zapada facem o gramada mare :mrgreen:
|
Re:
Quote:
|
vedem acolo :wink: care ne supara :mrgreen:
|
era in extaz total in poza eko_squad ... adica insomnia :lol:
|
dak intereseaza pe cineva intrati pe ************ sa vedetzi de ce poate fi in stare una bucata de bestie alta!!! (matiz pt. cine nu shtie) :lol:
|
ma eu am intrat dar nu gasesc...unde e mai precis?
|
Imi pare rau ca am ajuns cam tarziu insa sper ca v-ati amuzat pe seama celui cu care am venit ma refer la Kraven si la Shantzu ca atata cunosteam pe acolo :lol: ! Restu era gradinita :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
BTW il ataci pe Skmadtm mah? :2gun: :chainsaw: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bey Kraven... aveam pretentii! ce-am vorbit noi? ha? :x |
momo n-ai murit ma?si noi care stransesem bani de coroane.....sa-mi datzi baniiiiiii inapoooooiiiiii :lol: :wink:
|
Re:
Quote:
|
foarte tari filmuletele !!!
Cel kre a filmat a facut treaba f f f buna ! In ciuda faptului k era intunerik ! si masinile fusera KUL ! :wink: |
Proddigy mai ai de mancat mamaliga :lol:
|
Re:
Quote:
|
gata mha termintati :wink: ce dracu, om fii noi grupa mica dar totushi :mrgreen:
|
momo....adik??....me don`t get it!...i`m a little slow!! :lol: :lol:
|
sa va uitati pe alpha la stiriile de la ora 18.00 :wink:
|
poate se face si o captura k nu cred k o sa fie asha mare reportaju!!!......alfa nu intra de obicei peste prima???...
|
eu am gasit pe un site despre ploiesti ca scria '' Prima - Alpha TV ''
deci cred ca venom are dreptate :wink: |
Manson te-au mascat baietii la TV :lol: nici pe nutzu camataru nu l-au cenzurat atat \" no offence \" :roll: :bunch: :hug: :evil_laug
|
lol ce draq ... asta zic si io nuj ce crime facusem sau trafic....da lasa o asa cum a pikt si uitam...
|
cum pot sa vad si eu reportajul?ca nu l-am vazut la tv
|
cred ca acum la 11 da iar ......
incearca tre sa-l capteze |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning