![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Quote:
eu vb de interior |
robyy ce se mai aude de pozele alea...alex moare de nerabdare....cam la fel si eu :)))
|
Si eu ma inscriu la clubul doritorilor de poze :-P
|
Ooo, inseamna ca eu sunt presedintele clubului celor care vor poze :))
Pana una-alta, pentru luni/marti va promit si eu niste poze cu scaunele. |
quick shifter pot doar sa spun ca ai facut o alegere buna cu prostreet(nu fac reclama gratis si nu ii cunosc personal) dar am un prieten care ii cunoaste
oricum pt prietenul care a zis de finisaje ............uitate ca defect nu o sa gasesti la barin si prostreet ..inca un proiect frumos spor la treaba in continuare |
Multumesc UFO, si eu sunt (deja) multumit de alegerea facuta...cu toate inconvenientele (durata, distanta)
Intr-adevar, finisajele sunt punctul lor forte...ceea ce e cel mai important, dupa parerea mea, mai presus de creativitate si viziune 3D. |
Bravo mosule ...
Da-i bice ca iese frumos ... :) |
Hai cu pozele alea Alex :D ne curg balele =P~
|
nu depinde de alex man :(
depinde numa de roby toata treaba, da vad ca... |
Nu depinde de mine, dar initial din vina mea s-a intarziat, ca am ajuns cu masina cu 2 saptamani mai tarziu....daca ajungeam la timp, Roby zicea ca ar fi fost gata in 3-4 saptamani totul...acum totusi au trecut cam 4 luni, si vara a inceput...numai mie mi se intampla :peace: de fiecare data...
|
ITI DAU UN PONT.
nu stresa omu cand e la finisaje ca ele fac diferenta dintre un kit frumos dar cu unele valuri si unul perfect |
Quote:
|
5 Attachment(s)
@LKS: din cate stiu eu, n-a ajuns inca la finisaje, pentru ca inca n-am ales modelul barii de spate.
@alexufo: eu l-am mai stresat asa din cand in cand, pentru ca am cam intrat in panica, avem un Tuning Show pe 20-22 iulie aici in Constanta si TREBUIE sa fiu prezent cu Tico terminat (body-kit, vopsit, interior - macar partial, o parte din muzica...), si dupa ce aduc masina am foarte multe de facut in foarte putin timp... stiu ca dureaza, ca doar nu e copy/paste.... Eu as fi vrut sa ajung si la show-ul din Cluj, insa nu am cum, din pacate, chiar daca ar fi masina gata la timp....mai sunt si alti factori decisivi :cry: Din alt punct de vedere, pot sa ma mai laud cu o chestie: scaunele sunt gata! Exista cateva mici inconveniente, dar sunt prea mici ca sa le iau in seama (scrisul "sparco" nu este identic cu originalul, dar este gravat cu laser...iar pielea nu este un bun inlocuitor al materialului original, din punct de vedere al formei scaunului -> face cute, dupa cum se vede) - totusi, per total sunt foarte multumit de ce-a iesit (si daca unii prefera blanitza in Tico....ei bine, eu prefer piele naturala ;) ) Enjoy (mai multe poze peste cateva ore) : |
sincer mie imi plac ...misto culoarea ...misto scaunul ! asa vor fi ceva mai comode decat cele originale :)
|
dap , au iesit chiar misto , cutele alea mmmmm...dar presupun ca se vor mai intinde..e pielea noua , stiu eu..
|
Quote:
interesant ...da si mie un pm cu un pret aproximativ |
iti spun sigur ca acele cute or sa MAI dispara. o idee ar fi sa treci scaunele prin ai multe cicluri cald\rece (la soare\la umbra) care ar mai intinde nitel pielea
|
Quote:
Ma bucur ca va plac scaunele. |
Poate un pic in Getz asha de caterinca? :-P
|
Quote:
|
asteptam sa vedem bumper fatza ..... :D
|
moa...deabia astept sa o vad la tuningfever :)
|
In ritmul asta, nu cred ca o s-o mai vezi....adica pe bune acum, uite, suntem in 09.06.2007, sa presupunem prin absurd ca va fi gata la sfarsitul lunii (dar nu va fi nici atunci, crede-ma), adica cu mai putin de 3 saptamani inainte de tuning fever....pai si eu ce sa-i fac mai intai in 3 saptamani? imi ia 2-3 zile, poate mai mult, numai sa aduc masina acasa...imi mai ia cateva zile sa o vopsesc....mai dureaza cel putin o zi sa montez scaunele...muzica necesita minim 3 zile, fetele de usi o zi, retapitare plafon, tapitare/vopsire fete de usi inca vreo 3-4 zile...iar pentru retapitare si muzica trebuie sa ajung in Bucuresti (si pentru asta trebuie sa omologhez tot, ca sa pot bantui prin tara)... Ce sa fac mai intai?
De unde bani sa le fac pe toate in 2-3 saptamani? Cu masina neterminata mai bine nu mai vin....si aveam atatea planuri...s-a dus dracu' tot, am mai pierdut o vara, ...unde mi-o fi fost mintea? cu banii bagati in tico imi faceam getz-ul bomba -> jante, muzica, accesorii etc...si puteam sa ma bucur de el vara asta...in fine, ma cert singur, acum e foarte tarziu. Sper sa nu mai fac gafe de-astea pe viitor. |
SALUT...im pare rau k merge trb asa greu,dar nu da inapoi pt k acum e prea tarziu,gandeste-te k faci lucru asta pt o kuza nobila;).Parerea mea e sa t apuci sa vopsesti fetele d usi sa le faci sina la skune ...si multe altele,si eu vreau vara asta sa revopsesc masina si sa o aranjez kt de kt (dar nu k tine pt k nu am finante).GANDESTE-TE k vei fi unic,cu masina ta,si va intoarce multe kpete kiar si a celor din touareg sau orice porche fitzos!!
SPOR LA TREABA ,MULTI BANI ,SI SANATATE SA LE POTI DUCE PE TOATE!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Insa fetele de usi trebuiesc vopsite/tapitate DUPA ce le fixez, altfel las gauri de suruburi la vedere si nu e bine...suportii de scaune trebuie facuti cu masina la fata locului, ca altfel n-am cum sa calculez la milimetru distanta intre sinele originale (pe care le folosesc la noile scaune). NU MAI POT FACE ABSOLUT NIMIC IN LIPSA MASINII! Nu cred ca mai e nevoie sa recapitulez ca am 4 perechi (8 bucati) de difuzoare coaxiale nemontate, din care 2 seturi vin pe usi...mai am 3 amplificatoare, 2 subwoofere care trebuie puse intr-un anume fel, cu o instalare bine realizata, fixata si finisata...si care nu se face peste noapte. Colac peste pupaza, am ajuns in imposibilitate sa folosesc si cealalta masina, astfel incat sunt pieton!!! Poate asta ma roade cel mai tare!!! |
Alex nu te descuraja, mai mult ca sigur o sa ai macar luna august sa bantui cu el, ushor ushor se vor rezolva toate, un getz cu jenti si muzica s-a mai vazut dar un tico cum va fi al tau asha ceva chiar o sa fie inedit. La asamblare oricum o sa mearga repede (mai repede decat bodykit-u)
Si pt cei de la baia mare: haideti ma baieti ce draq, am inteles ca stati mult la finisaje ca asta contaza, dar masina e la voi de cateva luni bune si tot ce s-a vazut pe masina e o bara fata neterminata :cry: |
oare o sa fie gata pana la tuning fever??
|
@Scoop: august is not enough!
@NiceWeather: in ritmul asta, NU. Si oricum n-am cum sa aflu, telefoanele mele se termina cu "abonatul vodafone...." |
Nu cred ca ajunge la Tuning Fever, masina trebuia sa fie deja in CTA si omologata ca sa aibe o sansa sa ajunga.
Alex conform statusului tau nu te cred :D |
Alex..speranta moare ultima....mai trage de om...ca asa o sa termini masina la Craciun....:(
eu sper sa ajunga la tuning fever.... |
Cred ca exista un precedent cu un Tico nefinisat la un tuning show...macar ala compensa pe alte laturi...nu, nu mai e timp, oricat de indulgent si optimist as fi...n-am cand!
@Peter: si eu sper, dar prefer sa nu-mi fac iar iluzii...stii prea bine ca trebuia sa ajung si la 4tuning day pe 1 aprilie. @Scoop: care status? (PM) |
Sa nu crezi nimic din ce vezi scris deasupra liniei!
la asta se referea :))) |
Da, da ... status, status ... baga`m`as si eu in seama ...
protuning hurry up ! |
si eu care ma batea un gand sa duc SSM`u la roby...decat sa stau 4 luni fara masina mai bn nu :|
|
New on site ...... profilu' cat de curand ..... Quick, unde-i jucaria ? :rolleyes2
|
Jucaria e inca in la constructie in cealalta parte a tari din cate stiu eu, daca cumva a revenit in orash as fi extraordinar.
|
Quote:
Jucaria e departe, dupa cum zicea si Scoop, si va mai sta acolo inca 25 de zile fix :cry: @Scoop: daca era in oras, aveati deja poze...si cu semnatura, trebuia sa fie alta mai lunga, dar din cauza ca n-a incaput, m-am enervat si am scris primul lucru care mi-a venit in cap (baut fiind...) @Topser: eu tind sa cred ca l-am prins pe Roby foarte ocupat cand am dus masina, si de-asta dureaza asa mult. De meritat o sa merite, dar cred ca o sa fie tarziu. |
Re: jucaria
Quick, watch out 8) ceva ceva se apropie la sf lunii august :?: :D si nu e vorba despre CPF si despre SPE ..... 8) Daca nu pe toamna, in primavara Tico meeting neaparat ca ne lungim prea mult cu acea promisiune :p vb pe mess despre "reteta" 8) ,momentan mai astept un pachetel via Topser
|
Quote:
lucrarile intarzie dupa cum a zis si quick pt o neintelegere(adica nu s-a adus masina la programare si s-a luat alta masina )+ca din iarna am ramas doar doi in atelier si efectiv nu am avut timp sa angajam pe nimeni sa-l invatam, dar quick i-ti promit ca vei avea cel mai fain tico ,si ca nu vei regreta nici un minut ca a stat masina la noi!!!formele sunt foarte freestyle la bara de fata m-am chinuit enorm sa fie chiar cum ne dorim!bara de fata finisata e crima !! oricum pe langa calitatea ce va iesii reducerea de peste 10% pt intarziere sunt ok parerea mea!i-ti multumesc pt intelegere,cu respsct robert! |
Re: protuning
@protuning: batranu' meu spunea tot timpul "grabeste-te incet" ....... sunt convins ca toata lumea intelege ca graba strica treaba ........ e de inteles si rabdarea oricui cand e vorba de o asemenea lucrare pe masina personala, dar nici sa dureze la infinit nu se poate :-P oricum, rezultatul se stie deja :D
@Quick: eu nu iti spun "oaaa ce super arata" ..... sunt mai sincer, MI-E CIUDA !!! :twisted: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning