![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
multe machete pentru cei din Constanta se gasesc in Carrefour pe galerii in magazinul Noriel Toys...acolo gasiti foarte multe...dar majoritatea machetelor sunt masini dupa anul 2000,si alte cateva dupa 1990...foarte putine anilor 1970
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Numai bine ! |
Quote:
|
Quote:
|
As vrea si eu sa intreb, unde pot gasii machete ieftine, pe net... ma intereseaza scara mica...(in jur 1/60) ???
|
Quote:
|
Diecast Shop 1:24
Maisto £12-£18 Welly £10-£15 MotorMax £15-£20 Fabbri £10-£15 Bburago Italy £8-£20 |
Quote:
|
Quote:
:-). Noroc uneori de lichidarile de stock cum am patit azi cu lambo si l'am luat cu £10.00 in loc de £14.00 |
1 Attachment(s)
Salut , as avea nevoie urgenta de un Volkswage Passat Sedan 1:24 Welly!
Cam cat costa in Romania unul ? Sau daca se gaseste ! *Nou in cutie sigilat! Nu S.H! :lol: |
Quote:
|
sunt si eu interesat de o macheta...cielo..rosu...daca ma puteti ajuta;)
|
Quote:
Din cautarile mele NU!... Daca tu stii poti pune o scala,producator , ar fi mai usor sa te putem ajuta... |
S-a facut Cielo 1:43, eddy parca are un exemplar. Oricum sansele sa gasesti sunt cam zero.
|
Quote:
nu nu stiu daca s.au facut ca de aia v.am intrebat pe voi poate cunoasteti as vrea pentru un amic;) |
si eu am cautat pentru fratele meu si nu am gasit ... intr-adevar s-au facut cu ceva ani buni in urma dar ceva mai mare de 1/43 ... 1/36 ceva de genul dar nu mai sunt
|
CL 63 AMG Maisto la 1:24 a vazut cineva...? pe undeva...? :-)
|
De unde as putea cumpara si eu un Renault 8(Dacia 1100) respectic Renault 12 (Dacia 1300).Din comert ,hypermarketuri.Multumesc frumos!
|
Quote:
|
Vreau 1:18 am dat si anunt pentru asa ceva.Am tot cautat in comert si nu am gasit o sa mai caut poate poate.
|
Quote:
|
:?:UNDE GASESC SI EU OPEL ASTRA H CARAVAN?AM GASIT ASTRA DAR EU VREAU CARAVAN.VA MULTUMESC.:ihearu:
|
Quote:
Vedem şi fără caps lock ;) |
cielo nu a vazut nimeni pe nicaieri...ca eu nu gasesc...:(:(
|
Quote:
|
M-ar interesa si pe mine daca exista machete in piata de masini din Tg-Jiu? .Am auzit ca mai vin cateodata unii cu machete. Cei care sunt de prin zona sa imi dea o informatie.
|
am văzut la Real Bburago 1:18 Miura,la peste 170 ron..adică aproape cât un AUTOART?!?
În legătură cu Cielo,există,sunt nişte machete cam la 1/32,şi mai e şi Espero,Leganza,Tico..arată cam ca Welly Iar la METRO PLOIEŞTI are la 50 ron Citroen DS Bburago 1/32,se deschid uşile,şi are cutie pentru colecţionari cu carcasă de plastic |
La Real machetele sunt mai scumpe in comparatie cu alte hypermarketuri, la fel ca si multe alte produse.
|
La BILLA,văzui Fabia combi,Hyundai i30,OPEL ASTRA 1/24,în jur de 36 ron/bucata
|
1 Attachment(s)
de unde cumpar jante+anvelope tuning pentru 1:18? exemplu in poza de mai jos!
|
Ce preturi am vazut prin Bucuresti:
La un magazin din Sun Plazza: - maisto kit 1/24: 54 ron - burago, welly si maisto 1/24: 40ron, 50 ron, 59 ron (in functie de serii...) - cararama 1/24: 30 ron (sunt la reduse de la 50) Aceleasi preturi sunt si prin Auchan si la un magazin din AFI. In Carrefour preturi mari (la aceleasi machete): 70-80 ron... In Cora la fel, cam mari preturile la Burago (70-80 ron), la welly 50-60 ron. In Metro burago: 50-60 ron. In Selgros si Real...nu stiu preturile, nu am trecut si pe la raftul de machete. Am vazut anunturi pe aici cu machete sh, la preturi mai mari sau la fel ca in magazin, dar poate unele devin mai valoroase prafuite 8) |
Quote:
Multi useri sunt din provincie si e mai greu sa frecventeze astfel de magazine. Preturile machetelor SH sunt mult prea mari aici, dar fiecare plateste cat vrea. In auchan, exista welly kit la 79 ron (1:18) si maisto / bburago la 80-90 ron, scara 1:18. |
Update:
Autoart 1:18 Performance £50.00-£189.99 Jada 1:18 £30.00-£45.00 Maisto 1:18 £25-£35 Bburago 1:18 £20-£35 Norev 1:18 £45-£70 MotorMax 1:24 £15-£19 Maisto 1:24 £10-£12 Bburago 1:24 £10-£12 Welly 1:24 £9-£12 Fabbri 1:24 £10-£15 Bburago Italy 1:24 £10-£20 Cam astea au fost ultimele preturi de le'am vazut online/shopuri :-). *Reduceri la maisto,bburago,welly. *Scumpiri la Norev |
sper ca nu deranjez, a vazut careva [preferabil prin Bucuresti] pe undeva
BMW X6 1/24 Welly sau BMW Z4 2010 1/24 MondoMotors-Motormax ? multumesc anticipat ! |
ma intereseaza si pe mine o macheta 1:18 Chevrolet Camaro ,Chevelle,Stingray sau noul Camaro,unde pot gasi?
|
caut un Range Rover Vogue by Welly 1/18 ...Ati vazut pe undeva ? Pret ?
|
Macheta : Renault Megane 2.2 Estate a vazut cineva..pe undeva..cumva?
Multumesc |
Am vazut la multi din voi ca v'ati uitat pe eBay... , un sfat ar fi sa NU cumparati de la cei care vedeti la feedback (45*) (2*) ...
Tot asa la unu cu feedback de 34* am cumparat 2 machete diferite un TestaRossa si un F40 si mi'a trimis de F40... (incepator nah...) Un prieten a comandat un HotWheels si a primit un Bburago in loc... (incepator nah...) Asa ca , aveti grija , si uitati'va la feedback'urile lui sa fie pozitive... , ca nu cred ca vreti sa comandati o macheta si sa primiti alta... sau sa ii dati return! Bafta la cumparat de pe eBay! |
la mine in oras, Porsche Cayenne model facelift de la Mondo Motors, 1/18!, la pretul de 130 lei:wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning