![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
in curand poze cu un superb BMW 3-ar super tunat...evacuare,portocaliu superb,motor,evacuari....interior,...mi-a pus capac...cea mai tare cred ca de la noi ... :)
|
in legatura cu S nou visiniu am vazut unul pe 1 mai. dragut, dar nu se compara cu alb.
|
1 Attachment(s)
Frumusel:) (la asta se referea TuningBoy)
|
Quote:
este m3 sau este fake? |
M3 in 4 usi?normal ca e fake...Exista m3 in 4 usi?
|
Quote:
am mai vazut una in constanta pe viu fake m3 dar era un fake oribil... sincer nush daca este atat de frumoasa am gasit deja cateva bube ale masini printre care si ca da impresia si imprumuta cateva ornamente de la m3...;) |
Quote:
|
poate sa aiba elemente de orice masina....daca dau bine pe ea e PERFECT! iar la aceasta masina nu gasesc nik care sa nu dea bine.... si atata timp cat nu are M pe spate sau in alte parti totul mi se pare ok.... cand o prind ii voi face mai multe poze
|
eleron aiurea, jante total nepotrivite ... eu zic ca masina mai are mult pana sa arate PERFECT
|
Cred ca am vazut kitul ala pe vreo 30 de 3-ari...
Ce-i cu el?!? E chiar asa ieftin...? :? |
Abia astept sa ajung home sa bag si eu niste poze cu un Golf 5 R32 care l-am vazut in Brasov.
|
nici mie nu prea imi place cum vin jantele alea , dar eleronul cade foarte bine;)
|
despre e46-ele portocaliu....un e46 cu jante atp,kit carzone si fake m3 side vents (pe care si scrie m3) este departe de a fi perfect.nici macar prea deosebit nu e.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si asta e "placuta ochiului" dar daca te uiti in detaliu la ea te sperii grav...
si asta fiind un M3 infect ;) |
Primul lucru care mi-a sarit in ochi si nu mi-a placut au fost proiectoarele...galbene:(...n-ai niste poze facute ziua? La prima vedere masina arata ok , probabil ca daca treci/trece pe langa tine ti se pare interesanta , dar la o analiza amanuntita....
|
l-am vazut si eu... are lambo doors ;)
|
dotz-urile alea fac toti banii....dar nu pe masina asta...:???:
@obrazNICK....intradevar..per total arata placut ochiului..nu neg asta...dar pana la a fi perfecta si cel mai furmos e46 etc etc....e cale lungaaaaaaa.....(nu era vorba de tine aici) |
Quote:
si am coborat cand am vazut masina si cand am vazut cum este valurita toata masina am zis ca nu este adevarat...am zis ca ori sunt eu beat...ori e proprietarul mult prea chior...toata masina este facuta custom dar este facuta de cineva care nu are nici cea mai mica treaba cu tuningul...pe spate are spoilerul un pic stramb si nu mai continui ca ati zice ca sunt nebun... si motorul este 1.8i cu 4 tevi de esapament;) deci va dati seama ;) si daca ai lambo doors nu inseamna ca ai o masina cool...mai ales ca asta este plina de bube...decat lambo doors mai bine isi punea un kit original ;) |
1 Attachment(s)
poate se stia masina dar azi era la mine in fata blocului :D
|
cine o vede pe strada zice ca e vreun C 200 CDI :lol: :lol: :lol: ...dar in realitate...8)
|
Quote:
nu mai fi carcotas , tu stii cat costa un kit original ? fiecare isi face tuningul dupa posibilitati |
Quote:
nu mai lua tu apararea...ca am auzit ca omu e foarte mandru de aceea masina care,mie personal, imi spune multe despre proprietar ;) |
5 Attachment(s)
Hummer Hasis 2
|
orlando as vrea sa te vad pe tine ce masina ai sau o sa-ti iei si dupa aia sa vedem ce tuning "drept " ii faci tu
nici o masina nu e perfecta , iar treaba cu spoileru' ca e putin stramb nu e o problema mare ca in 10 minute se centreaza , se mai intampla ca doar nu e masina de expozitie pe soselele noastre mai iei o groapa , bordura se mai stramba , sparge etc |
Quote:
Pai si ti-am luat locul de parcare?:-) Sau ce? :lol: Sa ma scuzi dar eram grabit venisem la o vecina de-a ta din blocul vecin:lol: :lol: Nu-i asa ca sunt glumet?:rolleyes2 8) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Drepturile de autor sunt ale lui BMW-M-Power. Si eu le-am vazut,dar nu am putut sa mai descarc pozele facute de mine in calculator.Asa ca here it goes
|
3 Attachment(s)
un bmw si un maserati
|
13 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>alpina wheels :???:
|
nice cars...dar unde erau? :D ca prea sunt toate la un loc. :)
P.S: in targ in vitan? :D |
madskillz : eu nu vad unde scrie M3 pe side...ori sunt chior ori plm SCRIE C&C... (la cel portocaliu ma refer)... decat sa fi pus kitul de M cum pun toti mai bine asta dar vad ca toti critica masinutza ... plm ..ornamentele dau bine parerea mea
...cat despre cel rosu e dragutz dar orlando are dreptate! decat lambo mai bine il facea fara sa putem comenta noi :)...oricum e misto si asa,poate la voi in orasele mari nu prinde bine,dar la noi in tulcea ar prinde prea bine chiar :) |
1 Attachment(s)
Quote:
De acord cu madskillz...mai are mult pana sa devina tuning adevarat. Ma refer la exterior styling. Ca in ceea ce priveste partea tehnica cred ca este stock. |
Quote:
Bai vorbeste si tu mai frumos....ca nu prea esti agreat de unele persoane la cum vorbesti tu mult si fara rost, am impresia ca o sa ai de suferit. Si apropo sa inventat un Threat numit "Loc de cearta" deja Off:lol: |
Quote:
|
in targ da ;)
cozmax este cozmic ...ce sa ii faci |
NOS nitros, poza cu bmw`u ala portocaliu e facuta in tulcea nu ? :)
|
1 Attachment(s)
un m6 mishto.stiu ca nu e cine stie ce masina pentru voi astia care locuiti in bucuresti sau in constantza da pt noi astia din tulcea e o masina nemaivazuta :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning