![]() |
Re: Masini de gagici
cel mai recomandat sa stea in dreapta,,,sau pe jos sau cu taxiu
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: on-topic: |
Nu asta, mini cooper-ul asta de o iesit acum mai lung,e tineresc si feminin.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mie asta imi place ...:D On :arrow: |
1 Attachment(s)
in viziunea mea :lol: ...........
Mercury 1950 :arrow: |
Cel mai bine le sta in masini cabrio sau sport!
dar depinde foarte mult si stilul lor de condus: -pentru cele care conduc bine : orice masina(aici depinde de ce stil adopta fiecare: sport ,elegant,business) -pentru cele care se descurca mai greutz cu sofatul : masini mici gen matiz,ka,colt,panda s.a -pentru cele care n-au treaba cu sofatul : taxi,maxi-taxi,troleibuzul etc. La mine in oras am observat ca majoritatea femeilor cu bani prefera suv-urile(touareg,porche,santa fe,q7,q5,crv,x5,gl...) si masinile mari(a6,cls,s-classe ...),iar restul femeilor conduc si ele ce isi permit sau ce mai apuca. |
3 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Dacă astea sunt maşini de femei, eu mă duc şi mă ...tot duc...
Să ne înţelegem: orice posesoare de permis auto poate, teoretic, să deplaseze orice autoturism din punctul A în punctul B. Asta nu înseamnă că orice autoturism este mai potrivit pentru o femeie decât pentru un bărbat. Asta e ideea topicului: ce maşină se potriveşte mai bine EI decât LUI. Spre exemplu: un bărbat într-un 206, roşu, cabrio, e ghei (am un vecin în oraş), o femeie într-un Hummer, e ridicolă şi pitzi. MillionDollarBaby, ca să-mi înţelegi reacţia: dacă aş avea ceva cu tine te-aş ruga să ajungi din Bucureşti în Timişoara cu unul din Porsche-le postate de tine, în cel puţin tot atât timp cât ai ajunge cu maşina cu care ţi-e ţie comod să conduci zi de zi. Ştirile de la ora 5 ar avea subiecte interesante, şi nu e o glumă proastă, e ce s-ar întâmpla după primii 100 de kilometri. Să stăpâneşti aşa ceva, la forţa pe care o are în medie o femeie, şi la experienţa cu old-timere pe care o avem noi, majoritatea oamenilor care conducem maşini pline de electronică în orice colţisor, e o adevărată aventură, clar astea NU sunt maşini de femei, de cele postate mai sus nici nu mai comentez... |
Quote:
Nu te opreste nimeni ...:-) Ca sa se inteleaga pana la urma ...eu sunt femeie da ? Asta este topic pentru femei da? Se refera la masini de "gagici" buuun , atunci care este problema daca am postat ceva ce mi-ar placea mie sa conduc ? Poate mie nu imi place sa postez Tico si Matiz cum pun si se exprima unele persoane ca astea ar fii masiniile de gagici , eu una nu suport masiniile care nu sunt de viteza si sport...si eu as vedea multe femei care ar conduce masini pe care le-am urcat eu mai sus . Sunt multe curajoase si ar putea sa conduca chiar mai bine decat barbatii ;) dar poate nu toate au bani sa isi cumpere unele scumpe si aratoase . Nu exista masina conceputa speciala 100% pentru femei sau barbati , toate sunt neutre din punctul meu de vedere ...au toate volan+schimbator+pedale da ? Daca eu vreau sa-mi iau matiz atunci imi iau matiz , dar daca vreau Lamborghini ...imi iau Lambo ca daca am bani nu trebuie sa imi spuna mie guriile rele ca domne nu e masina de femeie ca sa trebuiasca sa nu o mai conduc ;). Si cu asta am incheiat subiectul...acuma trebuie sa fiu obligata sa postez ca pe tava la bufet suedez ...niste "miniaturi de masini" ca asa sunt multi convinsi ca am conduce noi femeiile ...pfff no offence ...dar gusturiile nu se discuta ;) Daca esti dragut ...sterge posturiile ca e off si ...pana mea , faci cum vrei :D |
Hai că mă repet, poate ar trebui să fac o schemă ceva: maşinile pe care vrei tu să le conduci nu sunt neapărat maşinile ideale pentru o femeie. Poate tu vrei să conduci un SAVIEM, că ăla îţi place ţie, sau un KAMAZ, că aşa îţi place, să te dai cu camioane sovietice. Eşti liberă să îţi faci un topic cu maşinile pe care vrei să le conduci, nu confunda însă dorinţa ta cu maşinile cele mai potrivite femeilor.
şi partea la care spuneam că mă repet, o pun cu copy/paste: MillionDollarBaby, ca să-mi înţelegi reacţia: dacă aş avea ceva cu tine te-aş ruga să ajungi din Bucureşti în Timişoara cu unul din Porsche-le postate de tine, în cel puţin tot atât timp cât ai ajunge cu maşina cu care ţi-e ţie comod să conduci zi de zi. Ştirile de la ora 5 ar avea subiecte interesante, şi nu e o glumă proastă, e ce s-ar întâmpla după primii 100 de kilometri. Să stăpâneşti aşa ceva, la forţa pe care o are în medie o femeie, şi la experienţa cu old-timere pe care o avem noi, majoritatea oamenilor care conducem maşini pline de electronică în orice colţisor, e o adevărată aventură, clar astea NU sunt maşini de femei, de cele postate mai sus nici nu mai comentez... Quote:
|
Quote:
Asa e , stiriile de la ora 5 ar avea audienta ca as intra eu in stalp dupa primii 100 km ...ce pot sa spun decat ca ai dreptate ! :cry: Cum sa stapanesc asa ceva ? Doamne fereste , iti dai seama ? Forta mea de femeie ...experienta mea de 2 zile de condus .. accident 100% Nu sunt masini de femei , dar care e masina de femeie stau eu si ma intreb asa ? Daca v-au lovit unele femei in pura voastra tinerete , si v-ati enervat bla bla bla ca a intrat in voi si ca-s proaste de bubuie , asta nu inseamna ca toata populatia de femei este la fel ;) Daca isi ia un baiat porche incepeti cu "Bavo man , ti-ai luat bolid " hai s-o udam ...ceva gen ... Dar daca isi ia femeia porche ...aaaa , maine o vezi la stiri :lol: In fine , pur si simplu ma lasa rece discutiile astea , ca nu am cum sa schimb parerea nimanui , si te rog frumos ... Nu ma cunosti ...nu vorbi despre mine ;) daca ne cunosteam ... 1.Nu ziceai nimic din ceea ce ai postat mai sus , garantez 100% 2. Aveai si parerea schimbata . Dar cum lucruriile astea nu se leaga , te-as ruga sa nu mai zici ca as face ca as drege ;) p.s: ( nu-mi place " prochelakele " ) ;) @ Dc atata offtopic cu ceva inutil pentru ceilaiti useri ? Exista mess...si p.m :rolleyes2 in fine nu eu le sterg :D |
Quote:
|
Îţi place să te victimizezi: MDB, maşinile postate de tine n-au nici măcar servofrână şi servodirecţie, dar au sute de cai putere, nu stăpânesc mulţi aşa ceva, nu sunt maşini de femei. Nu ai decât să-ţi iei Porsche, sau oricine altcineva, ce nu înţelegi tu e că acolo ai pus maşini vechi, nu faci diferenţa între un produs al anilor 2000 şi unul de acum câteva zeci de ani? Nu ştii ce poate o maşină din aia, eu am văzut aşa ceva pe pistă, nu îţi închipui ce armă ucigaşă ai sub fund, tu povesteşti ceva ce nu cunoşti şi mă mai şi contrazici, apoi deviezi subiectul cum că aş fi misogin. Draga mea, prietena mea e o şoferiţă mai bună ca mine, şi recunosc asta oricui mă întreabă, în condiţiile în care nu sunt multi şoferi despre care pot spune lucrul ăsta, îi număr pe degetele de la o mână. Sunt ultimul om pe forumul ăsta pe care l-ai putea acuza de misoginism, încearca să citeşti şi să înţelegi exact ce scriu, nu generaliza şi nu mă contrazice pe lucruri pe care nu le spun, nu-mi pune vorbe în gură.
|
Quote:
Quote:
Ok am inteles , imi pare rau ca mi-am permis sa urc cateva poze mai neobisnuite pentru cei care au postat aici pana acuma . Nu am nimic cu tine si cu nimeni, nu te consider misogin , probabil ca tu ai relatat asta din cauza posturiilor mele care crezi tu ca as fii spus / crezut asa ceva . Probabil ca am fost cam dura sa zic asa in threaduri ...dar crede-ma ca nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac pe cineva sa creada asa ceva. Nu am vrut sa ma refer numai la mine cand am pus pozele alea , pentru ca nu ma cred eu mare soferita dar totusi m-a durut cand mi-ai spus ca eu dupa primii 100 km ...bla bla bla , pentru ca eu ma cunosc cel mai bine , nu stau acuma sa spun aici ce masina X si Y am condus sau cat am condus ...ca nu ma laud , cei care ma cunosc ...stiu cei care nu , doar vorbesc ;) Si sincera sa fiu , asta sunt eu , crede-ma ca nu am de ce sa mint , am eu ceva ...imi place sa simt adrenalina mai la maxim sa zic asa ...ca asa sunt eu , si nimeni nu ma poate schimba ... In fine , ti-am zis vrei sa mai vb ,mai bine folosim p.m sau ce vrei tu , ca e urat sa lasam aici offuri d-astea...parerea mea |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In scoala nu te invata nimeni sa abordezi curbele, acele de par, sa faci depasiri optime si asa mai departe. Treaba asta o invata cine vrea si cum poate! Quote:
|
Ok am inteles , haideti mai bine sa lasam offtopicul ca nu cred ca ceilaiti useri sunt asa interesati de discutia asta ( zic eu ) , acuma nu vreau sa zic ceva cu rautate sau ignoranta
Multam ` de critici/sfaturi etc , unele au fost ajutatoare intr-un fel , altele le cunosteam deja ...dar in fine :D va doresc o zi buna ! Daca vreti sa ne mai auzim ...p.m :P presupun ca e mai bine , sau cum vreti voi , mie imi este indiferent :) |
buna. scz ca ma bag in discutia voastra. sunt noua pe aici... si daca nu este suparare o sa-mi dau si eu cu parerea :)
fraza "ce masini sunt special "destinate" pentru fete" nu prea exista... parerea mea. ideal ar fi daca fiecare fata ar conduce dupa talent(ca sa spun asa). daca esti buna, poti conduce si masinile pe care in cea mai mare parte o fac numai baietii. daca te sti ca nu esti stapana pe tine, daca ti-e frica sa apesi piciorul pe acceleratie...stai in banca ta cu o masina mai mica si cu motor mai mic. albesc cand vad atatea batute in cap in trafic care conduc suv-uri, masini mari etc si fac accidente din neatentie, pierd controlul la volan , nu depasesc cum trebuie...se declara si nevinovate... iar daca mai este si incepatoare...te iei cu mainile de cap... dar ca ma incadrez in topic, masinile mai mici (de exemplu corsa/mercedes clasa A etc) cred ca sunt bune pt fete... "ce masina e potrivita pt fete" se pot clasifica si pe tipul de femeie: daca este o femeie de afaceri/directoare/patroana in nicun caz nu-ti va conduce aia un matiz sau mercedes clasa a :lol: |
Quote:
|
MDB ,no offence dar e vb despre masini de fete... nu despre masini puternice. ce-si doreste fiecare...asta e partea a 2-a. si eu vreau sa conduc un Porche/Lamborghini... dar nu ma vad in stare ca stiu as zgaria-o din prima zi :lol:
nice car ;)) http://www.thetorquereport.com/lambo...a_fr-thumb.jpg |
Quote:
Greu...:rolleyes2 |
spui ca este vorba despre masini de fete..si pui Lambo ... wtf?!
|
am spus ca e nice ,nu ca as vrea sa o conduc, nu ca e pt fete... ;)
|
Quote:
Mama...iar e "GRELE" :rolleyes2...pfff baga aici poze cu masini care iti plac tie : Foto cars |
pai masini (poze cu masini) "nice" poti sa le pui in alta parte, aici este off topic !
|
pt ca sunt noua n-am stiut ca trebuie neaparat sa pun poze in alta parte...nu-i nimik. invat
n-am fost atenta la toata discutia...n-am stat sa citesc tot ce a-ti scris..probabil de accea n-am inteles care era faza...citisem totusi la aleks(si el te-a corectat ca aici e vb d masini de fete , nu puternice) si de aceea m-am axat mai mult pe cele de fete decat puternice... ;) |
Quote:
Haideti sa revenim la ideea topicului !!! |
3 Attachment(s)
Ok , daca tot esti noua , incearca sa dai si tu un click - stanga de mouse pe asta : REGULAMENT crede-ma ca mai mult de doua minute nu are cum sa iti ia !
Cand vrei sa faci parte la o discutie/conversatie cum vrei tu sa ii spui , citeste inainte sa postezi ca sa poti afla despre ce este vorba ...nu ? ON :arrow::arrow::arrow: |
am citit in mare...mai mult ce a spus aleks :) si m-am luat f mult dupa numele topicului "masini pt fete"... ;)
"ce credeti voi ? ce masini ar trebui sa conduca gagicile? in ce masini le-ati vazut si le statea bine? fetelor,voi ce masini conduceti?" "Cel mai bine le sta in masini cabrio sau sport! dar depinde foarte mult si stilul lor de condus: -pentru cele care conduc bine : orice masina(aici depinde de ce stil adopta fiecare: sport ,elegant,business) -pentru cele care se descurca mai greutz cu sofatul : masini mici gen matiz,ka,colt,panda s.a -pentru cele care n-au treaba cu sofatul : taxi,maxi-taxi,troleibuzul etc." so...de fapt ma incadrasem bine... doar ca discutia voastra deviase spre cele puternice si n-am fost atenta la argumentul asta. ma repet...invat pe parcurs :) |
12 Attachment(s)
daca tot suntem pe un site de TUNING (in puii mei, la naiba:lol:)
deci pt gagici:arrow: p.s. Beetle-ul ala mi se pare cel putin adorbail |
Nu va mai luati de fata aiurea, ca era pe subiect... ca nu era in discutia voastra e partea a2a, dar ea a respectat topicul. Uneori unele persoane se comporta fix ca niste cainii care isi stropesc copacul si fac urat apoi cand un alt caine le calca teritoriul.
ps: tigra aia rosie e crima :evil: |
ete cine tine la mn :-) ms eugen_tl ;)
apropo...masinile sunt super...iar audi ala..e superb. pacat ca nu este pe roz :( |
6 Attachment(s)
|
6 Attachment(s)
|
ce-ai mah cu beetle-ul haaa? :lol:
daca ai stii ca in lista de mess la sectiunea beetle am o singura fata si 6 baieti, ce ai zice? :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
vroiam sa subliniez faptul ca beetle-ul este o masina iubita de femei cat si de barbati...pentru ca arata bine si e mai retro asa:-P |
5 Attachment(s)
tuning deci?
nu mi-ar displacea |
17 Attachment(s)
Quote:
ont:arrow: masinile sunt cam aceleasi care s-au tot pus/spus pe acest topic, dar ca au diferite modificari.... :roll: |
arata ok ibitza daca ala e airbrush...
deci nu-mi spune ca acel corrado e masina de gagica, pentru ca o sa mor de ciuda:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning