![]() |
Re: BR 40 YUL
frumos! ideea e acum sa nu te grabesti la montare
bafta in continuare |
Quote:
|
poze...vrem poze sa ne mai clatim ochii :shock:
|
iulica poate pe langa farurile alea apare si o cutie pe masina....
nu de alta dar sa te bucuri de faruri noaptea pe B-dul CUZA :))))) |
Mama, sunt chiar mortale farurile alea, deabia astept sa te vad prin oras cu ele montate cred ca am sa urlu:))
ce marca sunt? sunt de urs cumva? |
Foarte frumos lucrat.....sa le vedem sus.
Scuze dar nu ma pot abtine ...:D Borcanul cu castraveti e tare :oops: |
Foarte tari farurile. Nu stiu daca ai mai fost intrebat, o sa vii la Bucuresti in week-end?
|
nu ma pot abtine sa nu comentez si yo .masina e ok dar nu le mai ludati atata k an poze toate sunt faine dar daca te uiti la ele live e cu totul altceva
|
multumesc, ma bucur ca va plac farurile... totusi vad ca de volan nu zice nimeni nimic... oricum... dal dracu, e doar un sparco cu butuc momo:D
de venit la bucuresti vin... io o sa fiu ala care o sa faca misto de masina lui bogdan... sigur o sa ma recunoasteti...:D cu masina nu vin... k masina mea nu e de expo! |
Quote:
|
arata interesant farurile dar nu cred ca vor da bine pe masina... ramane de vazut
|
Quote:
de ce nu o duci tu pe a ta acolo? |
Quote:
|
Eu sper sa participati atat tu cat si TCM dar doar dupa ce isi face pasajele alea...
|
Quote:
|
Am nevoie de un mic ajutor in domeniul electric!
deci la farurile de dacie ,astea 4 rotunde, faza scurta este pe exterior, si faza lunga este interior + exterior la o a2a faza! ee, la farul din exterior am doua fire de +, si daca il leg la becul de la farul de urs se aprinde normal pe faza scurta, si daca ii dau faza lunga se stinge si se aprinde becul din interior pt faza lunga. si daca pun al doilea fir de +, nu se aprinde pe faza scurta ci ambele becuri doar la faza lunga! m-am chinuit azi o groaza sa le fac sa mearga si nu am reusit... as ca "todaywas not a good day for science"!:D |
ee cam ciudata treaba....s-ar putea sa fie vreun releu ars..ca si eu am patit la a mea la fel...era un fir scos...si se aprindea doar martorul albastru din bord si farurile erau stinse...deci cam asta ar putea sa fie...verifica si relele...parerea mea, poate ti-am fost de ajutor si eu :D
|
Quote:
deci la becul pt faza scurta is 2 fire de +. tre sa fac in asa fel incat becul ala sa stea aprins pe ambele faze! nu te lua de relee sau io stiu ce. |
pai la unu din firele alea tragi un fir de la faza lunga... sau cel putin eu asa am inteles
|
offf... lasati... maine dimineata imi iau un ciocan serios, un flex si un stingator si tre sa ii dau eu de cap.:D
|
ce?:shock: vezi sa nu o iei pe urmele mele ca eu dupa ce i-am facut motoru(pe frigurile din ianuarie)am dat cheie si CLANCK,ca se dusese si elecromotoru si de draci iam aplicat niste lovituri de picior la faruri(sparte amandoua) si la grila(praf) si la capota(indoita)....asa ca ai grija ce faci cu flexu si cu ciocanu
ps: nu mai eram...ma transformasem rau |
Quote:
|
si cand te razbuni..atunci mai rar...tot cu picioru faci si tu rau la masina
stiu si eu destul de bine COX mult COX.:D bine ca nu se rupe usor pedala de acceleratie...ca era cea mai cumparata piesa de schimb :D BAFTA CU FARURILE |
pai la masina mea am trase firele de la farurile din margine la farurile de lunga...eu am un fir galben si unul albastru sau negru nu mai stiu sigur... la mine nu vine direct din instalatie cu 4 faruri OO===OO la mine sunt trase firele de la cele din margine cum am spus mai sus..si sunt trase de la firele de lunga,acum tu iti poti trage si pentru scurta si pentru lunga ;) parerea mea...sper sa-ti fi fost de ajutor...eu daca nu vad ce este la fata locului nu stiu sa iti spun...fa-mi cateva poze si iti voi face eu traseul;)
|
Quote:
|
Nu cred ca vei reusi sa le faci sa se aprinda ambele cand dai faza lunga.....pe farurile originale iti mergea cum trebuie?
Nu stiu daca ai observat dar la BMW-uri cand dai faza lunga se aprinde doar cel de pe interior,probabil ca au farurile vreun sistem anume. oricum succes. |
Salut, intra si tu pe la sectiunea BMW..trebuie sa fie cineva care sa-ti arate cum vin becurile legate.Cat e sa arucni o vorba? :)
|
el a spus ca vrea sa aiba farurile aprinse pe ambele faze...
|
de ce nu? poate el a reusit de atata timp...
|
Sirius am şi eu o īntrebare: Dacă ar vi să-ţi vinzi Dacia BR 40 YUL, cāt ai cere pe ea ?
|
nu cred ca ar vinde-o cand are atata istorie si atatia bani investiti in ea :rolleyes2 parerea mea, scuze de off
|
felicitari pt curse azi. te-ai suparat pe logan.mi-ar fi placut sa vad mai multe masini marca DACIA (indiferent de model) .bravo
|
1 Attachment(s)
Quote:
Felicitari ! |
Bravo , ce ai facut cu logan 1.6 16v?
|
asteptam niste rezultate oficiale chiar din partea lu iulica! :D
bvo domne pentru cursa din filmuletz! ;) |
bravo,felicitarii.
tare tipu care se auzea in fudal"ia-uite domne elodia":lol: |
Felicitarile mele Iulica!:D
|
Multumesc mult!
Mi-a parut bine sa ii cunosc pe Buga, BCD cannavaro si PVA! sper ca data viitoare sa vina mai multe dacii sa concureze. la prima cursa cu loganul 1.6 8v am castigat la a 2a cursa cu astra 1.7 CDTI am castigat si cu loganul 1.6 16v am pierdut asta e... nu regret nimic, ma bucur ca am reusit sa ma dau si ca masina s-a comportat excelent si ca nu a lasat piese pe acolo.:D:D:D multumesc inca o data pentyru ca m-ati felicitat, si daca mai aveti filme sau poze, va rog mult sa le postati! |
Quote:
Am eu mai multe. Diseara o sa fac un film cu dacia ta , ca pana acum am lucrat la un film cu tot evenimentul :D o sa l pun aici cand e gata :D |
Felicitari man ptr rezultate. Mi-a parut si mie bine sa te cunosc. Sper sa ne mai vedem :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning