![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
iar eu sunt anul 3 :))) In curand se va deschide parcarea subterana..abonament cu 1 mil cica .. acum naiba stie, pt cei cu masini joase e cam greu de ajuns si acolo.. Cel mai bine o lasi acasa... :)) cel putin eu stau la domenii aproape.
|
Quote:
P.S. 1 mil pe luna, nu? :) |
Nu mai stiu, dar tinand cont ca stau 3 ore nu se merita... sa dai 5lei lui Nea Nelu de la bariera iar nu vreau... asa ca mai bine acasa... Oricum astia sunt idioti cu ridicatu..acum circula oamenii pe banda 1 pt ca trotuarul e cu masini, si dupa trotuar e noroi... SI oricum sunt unii care tot blocheaza banda 1 ..deci mare smecherie n-au facut.... si nu inteleg dc vor ei 4 benzi ca pe acel buleverd n-a fost niciodata COADA la semafor mai mult incat sa nu prinzi al 2lea semafor.
ps: la unirea la intrarea in parcare la bariera..era coada f mare..ridicau mortii masini. si dupa ce i-am injurat ca stateam ca prostii pe politisti , i-am intrebat pe aia de ridica " domne daca o parchez la 1 cm paralel cu o bordura mai inalta tu mi-o mai poti ridica? ca nu-ti incap prostiile alea pe dupa roti fiind bordura" iar ei mi-au zis " gasim noi " si le-am raspuns " si fara sa zgariati jante masina ca va dau in judecata " si au ras fraierii... E misto sa ai alarma smechera sa vezi cand e miscata masina..si pac cobori si ti-o muti. :)) |
Quote:
Si app de chestia cu bordura...daca nu iti pot monta alea pe roti iti baga sufa pe sub masina si tot tio ridica. Daca nu fac nici asta iti blocheaza o roata cu suporti de aia speciali si tot nu scapi. Alarma smechera e degeaba...deja cand te anunta alarma e prea tarziu, credema ca am vorbit cu ei. Odata ce fotografia a fost facuta, amenda este ca si acordata iar odata ce masina a fost ridicata de la sol tu oricum platesti vreo 2 milioane doar ca sa tio coboare (SPAGA! Ca oricum ei odata ce iti ridica masina nu au voie sa tio coboare). E o mizerie ceea ce se face iar singurul avantaj al faptului ca sau ridicat masinile de pe expozitiei e ca o sa reinceapa lumea cate o cursa pe acolo...cate 2... |
cu sufa sa mi-o ridice ar putea pe la praguri gen.. e treaba lor daca raman cu pragurile in mana dar oricum ar fi de judecata nu scapa si un avocat bun te scapa si mai ceri si daune... :))) Oricum cel mai bine sa lase naiba sa se parcheze ...
Stii ce e tare? ca inainte paznicii trotuarul din fata fac il blocau cu garduri dinalea ..ca cica rezervate... o data m-am certat cu ei ..m-am dat jos si le-am aruncat gardul si am parcat :))) si alerga la mine ca n-am voie... i-am zis sa cheme politia si daca o vad zgariata el e de vina. iar acum cand nu mai au voie chiar am facut misto de ala " sefu nu mai e cu rezervare acum?" idioti ca toti din tara asta ... in fine poluam bunatate de topic cu frumusete de masina ! :) |
Problema e mai grava daca de ex stai in camin la RAU, cum fac eu :) . Atunci e mai rau cu locurile de parcare, ca ai nevoie de un loc permanent. Lu nea Nelu daca ii dai 5 lei, te roaga dupa aia sa o scoti cand termina el programu, ca "isi noteaza ceilalti paznici masinile care-s in parcare si le dau la rector". Parcarea subterana nu au voie sa o deschida, pt ca nu le da aprobare "siguranta in constructii". Are o singura iesire/intrare, si la genul asta de parcari sunt necesare cel putin 2 intrari/iesiri. Negociau cu astia de la cladirea asta mare de alaturi sa tragem acolo, cu un abonament ceva probabil. O alta solutie ar fi in parcarea platita de la Romexpo, dar acolo abonamentul e 180 lei pe luna. Nu e chiar ieftin. Morpheus, sunt sigur ca nu te superi ca am facut si noi un pic de offtopic pe threadul tau, ca a fost constructiv la urma urmei :). N-ai nevoie de o licenta pt la anul? :twisted: Gata promit sa incetez cu offtopicul. Astept sa vii cu machinuta la RAU sa ti-o vad si eu. Valabil si pt Eugen.
|
am ramas frumos impresionat, as vrea si eu un set de jante aliaj pt seicento-ul meu,merci
|
Quote:
Va salut cu respect! |
1 Attachment(s)
:D:D:D:pistoles::pistoles::D:D:D
|
Felicitari Morph pentru premiu;)
Merita din plina masina premiul |
Felicitari frate :) A fost perfect,sa fie tot asa mereu. Inca 3 luni si putin si iau si eu permisul. Cel putin vara viitoare va fi super smechera :X
|
3 Attachment(s)
:paper::paper:
|
Bogdanele, mi se pare k lipseste o tusa de culoare din jatele alea...
Tu... ce zici? |
Nu lipseste nimic,jantele asa arata cel mai bine ! Sper ca nu se supara Morph,dar daca le face ceva bag cutitu in cauciucuri :)
|
Quote:
Nu vrem jantele vopsite !!! Nu vrem jantele vopsite !!! |
morph,stii parerea mea:P
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Tack pak cu aparatul :) pe final aseara, mam mai plimbat putin cu ea, incet...calm...am aduso acasa, am bagato cu spatele in garaj, iam multumit ca ma adus cu bine si ca nu a facut pana (ca asta era beleaua mea...sa nu fac pana ca 1) stric janta, 2) nu am rezerva la mine si cineva o sa aiba de munca din cauza mea) si am inchis usile. Ma salutat de 3x alarma si a adormit :) Benzina mai avea, dorinta sa ma plimb cu ea era din plin dar eram terminat de oboseala...conduceam mecanic...acum iar ea acolo, eu aici :) dar vineri seara ne intalnim din nou :oops::oops: |
Fara nici un fel de caterinca, sau sentiment de prietenie, dar in ultima poza, dintre toate cele 4masini, se vede clar ca a ta face diferentza
Felictari inca odata pentru premiu, si pt munca depusa(te cinstesc cu vin d-al bun bun bun) si sa-tzi dea Dumnezeu sanatate si buzunare pline, ca nu cred k mai ai nevoie de altceva aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ca era sa uit, pe mine nu m-ai dat o tura mica:(:(( |
felicitari pentru premiu dar poate ne faci si o poza cu interiorul in momentu de fata :X cat te-a costat sa iti faci capota bad boy ?
|
felicitari inca o data pentru ceea ce ai realizat pana acum si pt premii ! LE MERITI DIN PLIN ! spor la treaba in continuare !
ps: am o idee... daca ti-e asa dor de masinutza ( cui nu i-ar fi ) dc nu faci o fatza de perna imprimata cu o poza reusita de-a ei ? :D asa ar fi mai aproape d tn :D |
2 Attachment(s)
Salutari nea omu` :D ma bucur ca ai putut ajunge azi sa-ti admir again buburuza live si ca ai fost un om de nota 10000000+ ca de obicei. Mult succes in continuare la modificari si daca tot te apuci serios de ea, poate schimbi si mocheta aia de pe incinta cu una mai putin flausata :D ! atasez si 2 poze:
- in prima poza ii putem admira portbagajul lui Morph cu tot cu mocheta flausata :D - in a 2-a poza il putem admira pe Morph frecand cu spor la jante ca deh.. tre` sa arate OK ca doar e la expo ( cu toate ca afara era un frig de ingheta si benzina in rezervor ). ps: eu si prietena nu am rezistat pana la final... ne`au inghetat toate cele si-am plecat acasa :)) |
5 Attachment(s)
Quote:
Acum am ajuns si eu acasa...am fost la Iasi azi, multumesc mult eXeqTr, mia facut placere sa ma vad cu tine si cu restul. Multumesc si pentru poze (am mai atasat si eu cateva)...ce sa spun...evenimentul...pfff is fff multe de vb. despre eveniment, mai bine nu fac asta! Ma rezum la a spune ca vremea a fost inamicul lor cel mai mare!!! Au fost multe chetii, detalii bine puse la punct, detalii in care in final, sau pierdut...si de acolo si unele neplaceri! Totusi mia placut :)...dar trecand peste...is nostalgic bro's...in seara asta de la Iasi am plecat direct spre PLMTUNING GARAGE, BACAU...acolo iam lasat lui Aleks masina...si...cum zicea si prietenul meu 26wrc...o sa imi fie dor de infatisarea aceasta a masinii...nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai scriu...ceea ce simt ar fi prea gay de pus in cuvinte dar va pot spune ca de la Bacau la Roman, la intoarcere...aproape nu am scos 1 cuvant...incepe o noua era pentru ea, si vb. serios...e am gata cu "DIY era"...trecem la un "profi made era"...am in plan exteriorul custom, interiorul il refac dupa (o sa vina revopsit odata cu exteriorul)...portbagajul ala cu mocheta aia care e solutie de buget o sa vina invelit in carbon...o sa va placa, is sigur de asta...dar pana atunci...i do no...e o senzatie ciudata... Cateva poze...de azi...de maine :) |
Iti doresc succes fratello :) Stie Aleks ce face :D
|
Duuuuude... it looks awesome man ! Abia astept sa-i aud pe unii " Moama.. ce masina e asta ? :shock: "
app de faze de genu.. stiti probabil ca astazi a fost un evo9 acolo.. si in autobuz erau niste " cunoscatori " pe locurile din spate.. si vorbeau ei despre masini.. cand trece evo`ul pe langa noi.. si unu dintre ei " uite c0@e evo 5 " la care eu catre prietena " e evo9 toata ziua " si ala din spate " i-auzi-l pe asta.. cica e evo9 hahaha " frate.. nu spun ca sunt cunoscator sau chestii de genul .. dar daca nu stiu... nu deschid gura :| cert e ca dupa ce o sa o aranjezi asa cum vrei... o sa fie multi care nu o sa stie " :yikes: wtf is that :yikes: " :lemon: in sensul bun bine'ntzeles. deci.. mult succes in continuare si spor la facut $. cu respect.. fratiorul tau din Iasi, eXeqTr ! :hug: |
Mult succes iti urez tizule
Acum am vazut ce ai in portbagaj... foarte tare frate... Abea astept sa vad buburuza cand iese de la PLM... |
Quote:
sunt multi care se intreaba si acum ce masina e, daratunci cand va iesi... |
Quote:
P.S. Bogdanel au venit azi 2 masini din LoganClub Bucuresti...loganu ala albastru RallyStyle...imi scapa numele de oboseala...si cel rosu...cel rosu nu lam vazut in ring dar cel albastru a cam dezamagit...nu stiu ce poate masina dar tipu nu prea avea skill'z...a atins toate conurile... Nu stiu voi ce faceti...dar eu dupa 8 ore de stat in frig is rupt...ne auzim prieteni! Multumesc de incurajari! |
deci " coa3 " la urmatorul eveniment ne adunam vreo 10 insi si o facem pe`a prostii, atunci chiar ca o sa creada ca e nava spatiala :lol:
Si in legatura cu chestia cu frigul.. incearca un pahar de vin de tara.. si sa vezi cum te incalzesti, zici ca ai AC :D testat, merge ! si dupa asta te poti odihni mai mult decat linistit plus ca e si sanatos :D |
Quote:
|
Quote:
Probabil era Dan(Logan albastru CUP, si Catalin, Logan rosu FOF) pai cum mah sa nu te incurajam cand te vedem asa de entuziast, si vedem masina, care arata asa de bine...??? |
Quote:
ps: am o propunere, tuneaza-te si pe tine :)) asa o sa fii in trend cu masina :D |
Quote:
Quote:
Lateredit: eu zic sa incetati cu misto' ca is prea obosit ca sa tin la el :))...si la offtopic...hai, vam salutat cu respect!!! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Salve Bro! uite cateva poze cu buburuza ta la event.. am promis ca le pun si aici.. si le gasesti si pe topicul cu poze de la Tuning Show 8)
Succes cu Proiectul New Era !8) |
frumoasa buburuza :D felicitari pt premii..la mai multe ;)
|
Morph, ce s-a intamplat la aripa spate stanga? E din cauza rotilor?
|
Quote:
Va multumesc pentru vorbele frumoase! |
Poate gresesc si eu...sincer nu stiu exact...dar pentru schimbarea numarului se face reinmatriculare sau se poate face cerere de schimbare nr. cum zice scturoag???
Oricum nu conteaza....va fi clar CBF :D :D :D & BTW: MASINA ESTE PE 1 PAGINA 4tuning!!! SI VA STA ACOLO TOATA SAPTAMANA LA MASINA MEMBRILOR 4TUNING!!! |
felicitari
|
congrats bro ! >:D< meritai asta ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning