![]() |
Re: Targu Neamt
Quote:
|
Quote:
Da,nu mai pot de suparare:lol::lol: Eu nu ma supar asa usor:lol: Dar lasa ca dupa 8 februarie sper sa am si eu plasticul in buzunar,si sper sa mai fie zapada:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
mergi in poligon si te dai daca vrei sa te bucuri putin de zapada pana o sa ai si tu "plasticul" :twisted:
multa bafta atunci!sa dea domnu sa iei din prima! |
mai specifica omului ca daca vrea sa se dea ...sa nu o faca in aceeasi zona unde te dai tu dea latu....ca mie mia crescut un pic tensiunea dupa faza din seara asta (asta pt ca ma invarteam dar nu cu masina mea) :P a fost frumos in seara asta :D
|
Quote:
|
fapte nu vorbe...ca de vorbe suntem satui de cei de la conducerea tarii:lol:
|
ninge:D....diseara iar se sta la rand in parcare la cetate:))
|
lasa ca e buna la ceva si ninsoarea asta:twisted:
|
ceva activitate in tg neamt?:lol:
|
asta vroiam sa intreb eu ...ceva activitate in seara asta la voi ?
|
chiar ca e buna si zapada asta la ceva...:lol:
hai baieti hai,sa sune tel.ca sunteti destui in targ chiar cu tractiune spate... distractie placuta! |
pe vremea asta merge super si cu tractiune fata :twisted: bucuria noastra :lol:
|
merge merge,dar indreptatiti sunt cei cu trectiune spate,care se driftuiesc in orice anotimp,noi cu tractiune fata suntem `drifteri` de sezon...
|
Quote:
|
merge bine...am inceput sa pun cate ceva pe ea,in limita bugetului...acum strang banisori sa rezolv problema cu uleiul,problema pe care o au toate let-urile,apoi in primavara un stage1...
da am inceput sa o cunosc insa nu in totalitate;mai trebuie putin timp pana o sa o cunosc bine bine. tu ce faci,te-ai mai acomodat cu ea sau tot la fel,mai ai putin...te-ai gandit sa o turbezi sau ramane asa? p.s.prin targ nu este nimeni care sa aiba de vanzare un ceas de boost sh? |
Quote:
|
da,ceasul suplimentar de boost,care indica presiunea din turbina.
|
Quote:
|
ok,merci,daca nu gasesc sh o sa imi iau unul nou.
mi-am luat unul sh de presiune la ulei mai mocca si am zic ca poate gasesc si de boost tot asa. |
numa moca:lol:.....vreau si eu un turbo ''asa'' mai moca:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari vally.....de azi esti esti posesor de bmw.sa-l porti sanatos si fara evenimente:D:D:D....pregatim un motor de 3.5 sa vedem ce iese:?::?::idea::idea:
|
multumesc :oops: nici nu l-am luat bine si deja ma intrebi de 3.5? :lol: deocamdata ne distram cu el asa,light...sa ne invatam cu el...si apoi..peste ceva timp..cine stie...:twisted:
|
pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Quote:
|
Ies ursii din barlog si se mai si inmultesc:) La mai multi:D
Astept o intalnire pe zapada:D |
Quote:
|
4 Attachment(s)
asa e alin...ies ursii din barlog :D o sa fie si intalniri...vii tu incoace...sau venim noi la piatra...este timp...
Quote:
pun si cateva poze...scuzati mizeria de pe el,n-a fost cuminte aseara :evil: pana ii fac baita este purcel nu ursulet... |
Este urs mistretz =))
Hai sa'l side'uiesti sanatos! |
mersi! buna asta cu urs mistret :lol::lol::lol:
|
stai ca scot carabina dau ursu mistetz jos:lol:.. dau cu 3006 sau cu 378wby:peace:
|
TREBUIE sa scoatem toate bmw-urile de prin garaje sa facem niste poze de sfarsit de an propun poligonul daca ninge un pic:D ce ziceti?
se pare ca forumul tg neamt doarme:sad: |
e buna ideea dar unii nu au bani de cauciucuri :sad:
|
Quote:
100ron buc x4 =400ron=100euro e chiar atat de mult:lol: |
caut jante oz ultralejera pe 17 pt bmw e 36 de preferat negru mat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning