Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

Provenzano 27-11-09 17:21

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2840920)
poate ca nu stiu sa ma exprim dar stiu sa il iubesc pe mr cat

te cred...stiu ce inseamna sa bagi o Gramada de bani in masina.

CED 27-11-09 17:56

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2841850)
te cred...stiu ce inseamna sa bagi o Gramada de bani in masina.

e vorba de pasiune si de suflet si atunci nu prea mai conteaza ce sacrificii sint necesare
in fine...
ma gindeam ca ai idee ce ar putea fi cu eroarea de la sonda lamda - oricum pina la urma ma descurc cum m-am descurcat cu fiecare problema legata de mr cat chiar daca mai invat inca la capitolul exprimare....

Provenzano 28-11-09 02:56

pai daca ai schimbat evacuarea , normal ar trebui facut si un Soft la masina

CED 28-11-09 09:45

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2843100)
pai daca ai schimbat evacuarea , normal ar trebui facut si un Soft la masina

stiu dar deocamdata nu stiu pe nimeni in care sa am incredere si sa poata face asta - oricum la motor mai urmeaza si alte modificari - dar cu rabdare si studiu aprofundat

Provenzano 28-11-09 11:09

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2843392)
stiu dar deocamdata nu stiu pe nimeni in care sa am incredere si sa poata face asta - oricum la motor mai urmeaza si alte modificari - dar cu rabdare si studiu aprofundat

hai ca o sa iti dau pe cineva Bun:)

barbosa 28-11-09 12:12

Masina asta e prea frumoasa ca sa incalte aceste jante; ceva cu buza (negre cu buza rosie) si mai pline ( ex: bbs ) ar fi fost excelent, dar gusturile nu se discuta. Felicitari pentru ambitie.

wlady 28-11-09 13:34

1 Attachment(s)
Superba masina ! Dar jantele astea ar da minunat pe masina ( 360Forged ).

vnool 29-11-09 20:11

1 Attachment(s)
eu is de alta parere :twisted: (e vorba de janta, nu de marca ;) )

CED 30-11-09 21:36

nu va mai stresati ca nu schimb jantele - ramin eta beta de vara si astea spitate iarna - mie chiar imi plac eta beta si stiu ce efort am facut sa le pot lua - in nici un caz nu le schimb

Provenzano 30-11-09 22:27

asta cam asa e, gusturile nu se discuta...si mai conteaza si ce bani are fiecare.......:P

CED 02-12-09 08:17

2 Attachment(s)
e un moment foarte trist pentru mine si pt mr cat - am pierdut un prieten drag care a fost alaturi de noi atit la bucurii cit si in momentele grele - nu am cuvinte sa spun ce a insemnat silviu pentru mine si cit de greu este de acceptat ce s-a intimplat. A stiut sa viseze alaturi de mine cum va evolua mr cat si chiar daca s-a luptat de atita vreme cu boala a avut putere sa lucreze la masina lui si sa isi doreasca sa puna in practica proiectul care l-am facut impreuna pentru ursuletul dodo. Din pacate acum pot doar sa zic ce trebuia sa fie - la ce lucra el si ce il ajuta sa fie optimist si sa treaca mai usor peste toate. Va ramine mereu in gindul meu si va fi mereu acel prieten adevarat - o prietenie cum numai o pasiunea pentru masini o poate crea

SV25MBN 02-12-09 18:50

Greu sa pierzi pe cineva drag, condoleante :(

Provenzano 02-12-09 19:53

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2854296)
e un moment foarte trist pentru mine si pt mr cat - am pierdut un prieten drag care a fost alaturi de noi atit la bucurii cit si in momentele grele - nu am cuvinte sa spun ce a insemnat silviu pentru mine si cit de greu este de acceptat ce s-a intimplat. A stiut sa viseze alaturi de mine cum va evolua mr cat si chiar daca s-a luptat de atita vreme cu boala a avut putere sa lucreze la masina lui si sa isi doreasca sa puna in practica proiectul care l-am facut impreuna pentru ursuletul dodo. Din pacate acum pot doar sa zic ce trebuia sa fie - la ce lucra el si ce il ajuta sa fie optimist si sa treaca mai usor peste toate. Va ramine mereu in gindul meu si va fi mereu acel prieten adevarat - o prietenie cum numai o pasiunea pentru masini o poate crea

R.I.P Silviu

bogdan100 02-12-09 23:04

Doamne ...stiu ce incantat era pe forum dupa vizita ta .
Pacat, mare pacat ...

CED 04-12-09 07:09

silviu o sa ramina in sufletul meu si o sa imi aduc aminte ce am invatat de la el - sa ne ajutam intre noi, sa fiu optimista, sa am rabdare si sa lupt pentru ce imi doresc - el a avut putere sa lupte cu boala atita timp si sa ma sustina pe mine in probleme care par acum absolut minore
ne-am cunoscut aici pe forum si ma bucur ca dragostea pentru masina l-a ajutat si pe el si i-a facut zilele mai senine - ne gindeam cum o sa arate ursuletul lui cind ar fi fost gata la primul show ...

BTL-gordini 10-12-09 07:19

O sa trecem de la sentimente triste:sad: la unele mai frumoase, nu avem incotro in viata asta si tre' sa trecem peste toate. Un sentiment frumos este acela ca MR. CAT a fost chemat la PROMOTOR :lol:zilele acestea si e in centrul atentiei. Sper sa-i priiasca lumina reflectoarelor si sa asteptam emisunea sa o vedem si noi.;)

CED 11-12-09 07:53

la Mr CAT ii place in lumina reflectoarelor - si pentru el am facut efortul de invinge emotiile
am mai avut un motiv de bucurie - cineva care imi e foarte drag a facut si el efortul de a fi alaturi de mine si mai ales de mr cat in acest moment
emisiunea se va difuza probabil in ianuarie - inca nu stiu exact - o sa descarc si o sa postez citeva poze deocamdata

73dy 11-12-09 08:26

desi nu cunosc persoana...sincere condoleate...

73dy 11-12-09 08:26

condoleante*

CED 12-12-09 12:44

6 Attachment(s)
am promis niste poze de la filmarea pt promotor :D

paul_ral 12-12-09 12:49

Felicitari! Se pare ca fetele au ce arata baietilor.

CED 12-12-09 13:52

a fost o experienta deosebita si trebuie sa zic ca Roxana e absolut superba din toate punctele de vedere

no limits design 12-12-09 13:53

spun si eu felicitari a nu stiu cata oara......tine-o tot asa

CED 12-12-09 14:03

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2884629)
spun si eu felicitari a nu stiu cata oara......tine-o tot asa

ms de incurajari :D
clar ca mergem inainte

sti cum bucuriile nu vin niciodata singure - pe linga bucuria cu emisiunea conteaza enorm sprijinul prietenilor - cei de pe forum si cei de acasa :D

le multumesc la toti

cRbL 12-12-09 15:03

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2884623)
a fost o experienta deosebita si trebuie sa zic ca Roxana e absolut superba din toate punctele de vedere

io ti-am zis ca o sa fie ok :P

JusT_SaY_BoBo 12-12-09 15:27

felicitari pt emisiune si abia astept sa o vad.... imaginile sunt superbe..

yamahaer1cip 12-12-09 18:54

am surprinso putin pe MR CAT ;)) azi la pro motor :D super ai grija de ea si la mai mult tuning:)):d

bmwowners 12-12-09 21:20

Frumoasa aparitie sa anunti si tu innainte pe forumuri cand va fi emisiunea sa vedem si noi!

quick_silver2 13-12-09 01:43

Un link are cineva cu emisiunea?!

CED 13-12-09 09:26

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2886499)
Un link are cineva cu emisiunea?!

Quote:

Originally Posted by bmwowners (Post 2885884)
Frumoasa aparitie sa anunti si tu innainte pe forumuri cand va fi emisiunea sa vedem si noi!

Quote:

Originally Posted by yamahaer1cip (Post 2885529)
am surprinso putin pe MR CAT ;)) azi la pro motor :D super ai grija de ea si la mai mult tuning:)):d

in emisiunea de simbata a aparut doar in promo-uri - reportajul si interviul despre el va fi in ianuarie dar inca nu stiu cind - o sa aflu si o sa va spun -
pe net va fi la sport.ro dar probabil dupa difuzare

Mircea-Finutz 13-12-09 10:33

Felicitari Laura! Asteptam sa te vedem pe micile ecrane! :P

quick_silver2 13-12-09 11:36

aaa,credeam ca a fost deja la pro tv... felicitari pentru aparitie eventual sa anunti aici cu un anumit timp cand va fi emisiunea sa vedem si noi:D

green_e30 13-12-09 13:55

te-am vazut inainte de promotor pe la 10 dimineata pe la preciziei in bucuresti ....arata foarte frumos masina si suna la fel de frumos:D..

negoitacata 17-12-09 11:01

Superba masina...am vazut-o si eu azi-noapte la pro motor dar am vazut-o doar pe roxana ...din cate am inteles interviu nu a fost??....La mai multe

KIB` 17-12-09 11:29

felicitari inca odata pentru masina,dar si pentru emisiune. de cate ori ma uit la masina ta ma cam oftic asa pentru ca inca nu am posibilitatea sa-mi modific si eu masina. dar macar tu ai reusit sa modifici un e39 in asa fel incat sa devina o masina superba. rar vezi fete asa pasionate de masini. succes in continuare

73dy 17-12-09 11:42

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2884445)
am promis niste poze de la filmarea pt promotor :D

Felicitari!

SASU5 17-12-09 11:48

felicitari, merita sa apara la tv, asteptam emisiunea;)

CED 17-12-09 12:12

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 2899451)
Superba masina...am vazut-o si eu azi-noapte la pro motor dar am vazut-o doar pe roxana ...din cate am inteles interviu nu a fost??....La mai multe

interviul va fi difuzat probabil in ianuarie - o sa imi spuna inainte - sper sa fie ok ce am zis ca nici nu mai stiu despre ce am vorbit si daca am fost coerenta

aleks 17-12-09 14:13

Tare departe ai ajuns, de la urâţelul ăla albastru la vedeta asta roşie, a fost o poveste incredibilă
Felicitări Laura

silviu_gsi 17-12-09 14:16

da foarte bine pe sticla mr.cat , trebuia sa isi faca aparitia si acolo ca era timpu
felicitari ai facut un oras mandru

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning