![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
Quote:
in fine... ma gindeam ca ai idee ce ar putea fi cu eroarea de la sonda lamda - oricum pina la urma ma descurc cum m-am descurcat cu fiecare problema legata de mr cat chiar daca mai invat inca la capitolul exprimare.... |
pai daca ai schimbat evacuarea , normal ar trebui facut si un Soft la masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina asta e prea frumoasa ca sa incalte aceste jante; ceva cu buza (negre cu buza rosie) si mai pline ( ex: bbs ) ar fi fost excelent, dar gusturile nu se discuta. Felicitari pentru ambitie.
|
1 Attachment(s)
Superba masina ! Dar jantele astea ar da minunat pe masina ( 360Forged ).
|
1 Attachment(s)
eu is de alta parere :twisted: (e vorba de janta, nu de marca ;) )
|
nu va mai stresati ca nu schimb jantele - ramin eta beta de vara si astea spitate iarna - mie chiar imi plac eta beta si stiu ce efort am facut sa le pot lua - in nici un caz nu le schimb
|
asta cam asa e, gusturile nu se discuta...si mai conteaza si ce bani are fiecare.......:P
|
2 Attachment(s)
e un moment foarte trist pentru mine si pt mr cat - am pierdut un prieten drag care a fost alaturi de noi atit la bucurii cit si in momentele grele - nu am cuvinte sa spun ce a insemnat silviu pentru mine si cit de greu este de acceptat ce s-a intimplat. A stiut sa viseze alaturi de mine cum va evolua mr cat si chiar daca s-a luptat de atita vreme cu boala a avut putere sa lucreze la masina lui si sa isi doreasca sa puna in practica proiectul care l-am facut impreuna pentru ursuletul dodo. Din pacate acum pot doar sa zic ce trebuia sa fie - la ce lucra el si ce il ajuta sa fie optimist si sa treaca mai usor peste toate. Va ramine mereu in gindul meu si va fi mereu acel prieten adevarat - o prietenie cum numai o pasiunea pentru masini o poate crea
|
Greu sa pierzi pe cineva drag, condoleante :(
|
Quote:
|
Doamne ...stiu ce incantat era pe forum dupa vizita ta .
Pacat, mare pacat ... |
silviu o sa ramina in sufletul meu si o sa imi aduc aminte ce am invatat de la el - sa ne ajutam intre noi, sa fiu optimista, sa am rabdare si sa lupt pentru ce imi doresc - el a avut putere sa lupte cu boala atita timp si sa ma sustina pe mine in probleme care par acum absolut minore
ne-am cunoscut aici pe forum si ma bucur ca dragostea pentru masina l-a ajutat si pe el si i-a facut zilele mai senine - ne gindeam cum o sa arate ursuletul lui cind ar fi fost gata la primul show ... |
O sa trecem de la sentimente triste:sad: la unele mai frumoase, nu avem incotro in viata asta si tre' sa trecem peste toate. Un sentiment frumos este acela ca MR. CAT a fost chemat la PROMOTOR :lol:zilele acestea si e in centrul atentiei. Sper sa-i priiasca lumina reflectoarelor si sa asteptam emisunea sa o vedem si noi.;)
|
la Mr CAT ii place in lumina reflectoarelor - si pentru el am facut efortul de invinge emotiile
am mai avut un motiv de bucurie - cineva care imi e foarte drag a facut si el efortul de a fi alaturi de mine si mai ales de mr cat in acest moment emisiunea se va difuza probabil in ianuarie - inca nu stiu exact - o sa descarc si o sa postez citeva poze deocamdata |
desi nu cunosc persoana...sincere condoleate...
|
condoleante*
|
6 Attachment(s)
am promis niste poze de la filmarea pt promotor :D
|
Felicitari! Se pare ca fetele au ce arata baietilor.
|
a fost o experienta deosebita si trebuie sa zic ca Roxana e absolut superba din toate punctele de vedere
|
spun si eu felicitari a nu stiu cata oara......tine-o tot asa
|
Quote:
clar ca mergem inainte sti cum bucuriile nu vin niciodata singure - pe linga bucuria cu emisiunea conteaza enorm sprijinul prietenilor - cei de pe forum si cei de acasa :D le multumesc la toti |
Quote:
|
felicitari pt emisiune si abia astept sa o vad.... imaginile sunt superbe..
|
am surprinso putin pe MR CAT ;)) azi la pro motor :D super ai grija de ea si la mai mult tuning:)):d
|
Frumoasa aparitie sa anunti si tu innainte pe forumuri cand va fi emisiunea sa vedem si noi!
|
Un link are cineva cu emisiunea?!
|
Quote:
Quote:
Quote:
pe net va fi la sport.ro dar probabil dupa difuzare |
Felicitari Laura! Asteptam sa te vedem pe micile ecrane! :P
|
aaa,credeam ca a fost deja la pro tv... felicitari pentru aparitie eventual sa anunti aici cu un anumit timp cand va fi emisiunea sa vedem si noi:D
|
te-am vazut inainte de promotor pe la 10 dimineata pe la preciziei in bucuresti ....arata foarte frumos masina si suna la fel de frumos:D..
|
Superba masina...am vazut-o si eu azi-noapte la pro motor dar am vazut-o doar pe roxana ...din cate am inteles interviu nu a fost??....La mai multe
|
felicitari inca odata pentru masina,dar si pentru emisiune. de cate ori ma uit la masina ta ma cam oftic asa pentru ca inca nu am posibilitatea sa-mi modific si eu masina. dar macar tu ai reusit sa modifici un e39 in asa fel incat sa devina o masina superba. rar vezi fete asa pasionate de masini. succes in continuare
|
Quote:
|
felicitari, merita sa apara la tv, asteptam emisiunea;)
|
Quote:
|
Tare departe ai ajuns, de la urâţelul ăla albastru la vedeta asta roşie, a fost o poveste incredibilă
Felicitări Laura |
da foarte bine pe sticla mr.cat , trebuia sa isi faca aparitia si acolo ca era timpu
felicitari ai facut un oras mandru |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning