![]() |
Re: Help Thread
Ouale se fierb farurile nu ;) Saptamana viitoare daca ai drum prin Hd vi si le facem.
|
Quote:
|
Ti-am trimis un P.M. aaa era sa uit, Marti sunt ocupat de la 10, merg cu golanu la revizie.
Cheers! |
Quote:
|
salut.
unde pot sa pun si eu in judet o folie transparenta pe capota? ca ma dispera pasarile de la bloc cu bombele lor acide. :) |
Quote:
|
Quote:
|
clar ceva de protectie, transparent pentru ca sa nu schimbe culoarea, doar sa o protejeze. cred ca cei care pun folie pe geamuri se ocupa si de caroserie, am sa incerc maine sa intreb prin Deva sa vad ce gasesc.
danke. |
intrebare !!!
m-a rugat cineva sa-i caut turbo pentru logan si am ramas putin masca.De fapt ce e turbo asta ,dupa ce sa ma uit. Nu e piesa aftermarket,tuning etc.E un logan 1.5 DCI din 2006 parca,Euro 3. Deci,dupa ce piesa sa ma uit ? |
o turbina, cu niste paleti, prin care trece aerul si creste astfel puterea motorului.
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Dupa asa ceva http://images6.okr.ro/auctions/2009/...98-215_300.jpg
|
Cine stie un profesor cu ventuze bune care indreapta tabla fara revopsire element?
:) |
1 Attachment(s)
care are sa-mi imprumute vreo 2 ore o cheie tubulara de 14 dar pe cat posibil cat mai subtire in "carne"(i-am facut semn in poza la ce "carne" ma refer) eu am una dar imi trebuie mai subtire :hug::hug::hug:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva de genu... am facut rost pana la urma ;) ...imi trebuia sa desfac ceva la noul meu eco mobil
|
Quote:
|
daca ziceai pentru ce iti trebuia teajutam eu...ca mai am cheia tubulara de la fostu meu ecombil:P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
bengoasa rau ... ti-am admirat-o ieri seara cand am iesit din schimb :D ... era parcata next to mine`s :)) ... facem schimb? :D ... |
Quote:
lucreaza repede si bine, deocamdata sunt multumit de ei. |
Quote:
Nu facem schimb ...eventual de cauciucuri ca sunt cam duse ale mele cel putin cel din spate e ca slick-urile de F1, tre sa le schimb cu ceva calumea Quote:
|
sigur exista, alta transparenta, numai sa aduca si folii mai deschise, ca romanul daca nu se vede negru in geam nu prea isi pune asa 'degeaba'.
:) doar pentru protectie uv si antiefractie e super indicat mai ales acum la ce radiatii solare sunt. |
care ma poate ajuta sa scot cilindrul de la un etrier?nu pot sa il scot:(
|
Quote:
|
nu este vb de etrierul care este montat acum p masina...am un etrier care nu pot scoate pistonasul din el....
|
Quote:
|
sincer etrierul ala arata foarte bine:(
nu fisuri nu nimic... vreau sa le schimb pe cele de pe masina pentru ca aerisitoarele sunt mancate si nu pot sa le desfac...nu sunt rupte dar nu le pot desface:( si vreau sami schimb placutele...si nu pot sa aerisesc franele:( ma poate ajuta cineva? |
Quote:
|
Care stiti vre-un BMW Seria 3 E36 la dezmembrat in judet?
|
stiu eu unu HD-xx-MKN :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Un mecanic bun care sa lucreze ieftin ( schimb ulei si filtre ) , eventual luni dimineata?
|
Quote:
|
Quote:
|
la lukoil iti face schimbl de ulei gratis daca cumperi uleiul de la ei
|
una,am si eu nevoie de ajutorul vostru,o recomandare pentru un mecanic bun cu posibilitatea de a face o diagnoza pe un Golf V GTI. Am miscat si eu putin masina zilele astea si ceva nu este ok,la 140-160 km/h mi se taie acceleratia. Astazi mi sa intamplat de 2 ori. Am citit ceva despre Limp mode ,dar am nevoie de o confirmare de la un meserias. Maine sunt prin Deva. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning