Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Help Thread (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/41883-help-thread.html)

stilostilo 22-04-11 12:28

Re: Help Thread

Ouale se fierb farurile nu ;) Saptamana viitoare daca ai drum prin Hd vi si le facem.

VIRUSDEVA 22-04-11 12:30

Quote:

Originally Posted by stilostilo (Post 4275388)
Ouale se fierb farurile nu ;) Saptamana viitoare daca ai drum prin Hd vi si le facem.

lasa un numar de telefon in caz de ceva si sami spui cum sa te trec in tel :)

stilostilo 22-04-11 12:39

Ti-am trimis un P.M. aaa era sa uit, Marti sunt ocupat de la 10, merg cu golanu la revizie.
Cheers!

VIRUSDEVA 22-04-11 12:42

Quote:

Originally Posted by stilostilo (Post 4275396)
Ti-am trimis un P.M. aaa era sa uit, Marti sunt ocupat de la 10, merg cu golanu la revizie.
Cheers!

am primit PM-ul si nui nici o problema...am sa te sun cand vin la HD :)

ondin 05-05-11 10:35

salut.
unde pot sa pun si eu in judet o folie transparenta pe capota?
ca ma dispera pasarile de la bloc cu bombele lor acide.
:)

sandor406 05-05-11 17:39

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4304350)
salut.
unde pot sa pun si eu in judet o folie transparenta pe capota?
ca ma dispera pasarile de la bloc cu bombele lor acide.

sincer, eu inca nu am auzit pe la noi in judet sa se gaseasca folie transparenta!:( dar cine stie, poate ca pe undeva se gasi!:) dar cam asa ti-ar trebui: http://www.folie-auto-omologata.ro/f...caroserie.html

adrian78bmw 05-05-11 19:32

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 4305201)
sincer, eu inca nu am auzit pe la noi in judet sa se gaseasca folie transparenta!:( dar cine stie, poate ca pe undeva se gasi!:) dar cam asa ti-ar trebui: http://www.folie-auto-omologata.ro/f...caroserie.html

Si la Tg Jiu exista un service care pune folie si pe faruri dar momentan preturile sunt destul de mari

ondin 05-05-11 20:10

clar ceva de protectie, transparent pentru ca sa nu schimbe culoarea, doar sa o protejeze. cred ca cei care pun folie pe geamuri se ocupa si de caroserie, am sa incerc maine sa intreb prin Deva sa vad ce gasesc.
danke.

SpYk3 13-05-11 20:35

intrebare !!!

m-a rugat cineva sa-i caut turbo pentru logan si am ramas putin masca.De fapt ce e turbo asta ,dupa ce sa ma uit. Nu e piesa aftermarket,tuning etc.E un logan 1.5 DCI din 2006 parca,Euro 3.
Deci,dupa ce piesa sa ma uit ?

ondin 13-05-11 21:05

o turbina, cu niste paleti, prin care trece aerul si creste astfel puterea motorului.

Kedy 13-05-11 21:13

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4323690)
o turbina, cu niste paleti, prin care trece aerul si creste astfel puterea motorului.

Poate ii trebuie si intercooler-ul si tevarie furtune

SpYk3 13-05-11 21:18

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4323716)
Poate ii trebuie si intercooler-ul si tevarie furtune

o zis ca ii s-o rupt nu stiu ce ax

xxdadixx 13-05-11 22:33

Dupa asa ceva http://images6.okr.ro/auctions/2009/...98-215_300.jpg

ondin 24-05-11 12:55

Cine stie un profesor cu ventuze bune care indreapta tabla fara revopsire element?

F.R.Sonic 31-05-11 11:52

1 Attachment(s)
care are sa-mi imprumute vreo 2 ore o cheie tubulara de 14 dar pe cat posibil cat mai subtire in "carne"(i-am facut semn in poza la ce "carne" ma refer) eu am una dar imi trebuie mai subtire :hug::hug::hug:

xxdadixx 31-05-11 17:31

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4363771)
care are sa-mi imprumute vreo 2 ore o cheie tubulara de 14 dar pe cat posibil cat mai subtire in "carne"(i-am facut semn in poza la ce "carne" ma refer) eu am una dar imi trebuie mai subtire :hug::hug::hug:

Asa ceva? http://www.lincos.eu/ro/schimb-ulei/...ie-ulei-mf0604

F.R.Sonic 31-05-11 18:45

1 Attachment(s)
ceva de genu... am facut rost pana la urma ;) ...imi trebuia sa desfac ceva la noul meu eco mobil

fratzika 31-05-11 18:57

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4364758)
ceva de genu... am facut rost pana la urma ;) ...imi trebuia sa desfac ceva la noul meu eco mobil

probleme cu relanti-ul ??? :)

K11llarmy>>UHE<< 31-05-11 18:59

daca ziceai pentru ce iti trebuia teajutam eu...ca mai am cheia tubulara de la fostu meu ecombil:P

F.R.Sonic 31-05-11 20:56

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 4364793)
probleme cu relanti-ul ??? :)

ceva de genu :)))
Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4364798)
daca ziceai pentru ce iti trebuia teajutam eu...ca mai am cheia tubulara de la fostu meu ecombil:P

Mersi oricum ;) bine ca am rezolvat rapid

davides 01-06-11 15:56

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4364758)

bengoasa rau ... ti-am admirat-o ieri seara cand am iesit din schimb :D ... era parcata next to mine`s :)) ... facem schimb? :D ...

ondin 01-06-11 18:00

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4305665)
clar ceva de protectie, transparent pentru ca sa nu schimbe culoarea, doar sa o protejeze. cred ca cei care pun folie pe geamuri se ocupa si de caroserie, am sa incerc maine sa intreb prin Deva sa vad ce gasesc.
danke.

am gasit din asta in deva la o firma care pune folie pe geamuri, au folie transparenta de protectie caroserie de la 225 lei capota si pana la 100 euro m/p acum depinde de buzunar si de gusturi. au folie neagra, lucios si mat, rosie, carbon look, etc.
lucreaza repede si bine, deocamdata sunt multumit de ei.

F.R.Sonic 01-06-11 23:35

Quote:

Originally Posted by davides (Post 4367153)
bengoasa rau ... ti-am admirat-o ieri seara cand am iesit din schimb :D ... era parcata next to mine`s :)) ... facem schimb? :D ...

Da, pai am vazut ca o proptisem langa a ta :) e bataie si pe locurile de la biciclete ;) in ritmu in care creste benzina trebuie sa mareasca astia standu de "inhamat" bicicletele.
Nu facem schimb ...eventual de cauciucuri ca sunt cam duse ale mele cel putin cel din spate e ca slick-urile de F1, tre sa le schimb cu ceva calumea

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4367387)
am gasit din asta in deva la o firma care pune folie pe geamuri, au folie transparenta de protectie caroserie de la 225 lei capota si pana la 100 euro m/p acum depinde de buzunar si de gusturi. au folie neagra, lucios si mat, rosie, carbon look, etc.
lucreaza repede si bine, deocamdata sunt multumit de ei.

Apropo de folii...pt geamuri este ceva transparent doar pt protectie UV? ma gandesc sa-mi trang pe masina inclusiv parbrizu ca ma zapaceste soarele asta cand am de facut un drum mai lung.

ondin 02-06-11 06:56

sigur exista, alta transparenta, numai sa aduca si folii mai deschise, ca romanul daca nu se vede negru in geam nu prea isi pune asa 'degeaba'.
doar pentru protectie uv si antiefractie e super indicat mai ales acum la ce radiatii solare sunt.

K11llarmy>>UHE<< 02-06-11 07:10

care ma poate ajuta sa scot cilindrul de la un etrier?nu pot sa il scot:(

sandor406 02-06-11 07:59

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4368526)
care ma poate ajuta sa scot cilindrul de la un etrier?nu pot sa il scot:(

salut! in primul rand, ti-a ramas pistonasul blocat de tot? si vrei sa-l scoti sa-l cureti? daca nu este blocat de tot pistonasul, atunci cel mai simplu este sa faci pedale (cu pedala de frana binenteles :d) si ala iasa singur din etrier!;) daca este super blocat si ruginit si chesti....atunci ii mai greu de scos, poate nici nu prea merita sal scoti, ci sa schimbi etrierul cu totul, stiu ca este scump, dar n-ai ce face!:( aerisitorul tii bun? daca si ala este ruginit, si nu misca deloc, si mai mult ca sigur ca-l rupi, atunci 100% trebe alt etrier!(care este in jur de 50lei!) si daca tot umblii pe acolo, ia vezi sa nu fie mancate si furtunele la etrieri, se duc repede alea!:( bafta!

K11llarmy>>UHE<< 02-06-11 15:15

nu este vb de etrierul care este montat acum p masina...am un etrier care nu pot scoate pistonasul din el....

sandor406 02-06-11 19:14

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4369576)
nu este vb de etrierul care este montat acum p masina...am un etrier care nu pot scoate pistonasul din el....

imi pare rau daca nu ai precizat asta de la inceput...!:)) la ala atunci nu stiu ce poti sa faci!:rolleyes2 mai merita salvat acel etrier??? daca este intepenit asa de tare pistonasul atunci imi dau seama in ce stare este....

K11llarmy>>UHE<< 02-06-11 20:10

sincer etrierul ala arata foarte bine:(
nu fisuri nu nimic...
vreau sa le schimb pe cele de pe masina pentru ca aerisitoarele sunt mancate si nu pot sa le desfac...nu sunt rupte dar nu le pot desface:( si vreau sami schimb placutele...si nu pot sa aerisesc franele:(
ma poate ajuta cineva?

sandor406 09-06-11 14:01

Quote:

Originally Posted by K11llarmy>>UHE<< (Post 4370254)
sincer etrierul ala arata foarte bine:(
nu fisuri nu nimic...
vreau sa le schimb pe cele de pe masina pentru ca aerisitoarele sunt mancate si nu pot sa le desfac...nu sunt rupte dar nu le pot desface:( si vreau sami schimb placutele...si nu pot sa aerisesc franele:(
ma poate ajuta cineva?

alta chestie ce mai poti face sa scoti pistonasul din etrier este: te duci la cineva cine are compresor, si iei un furtun de etrier, il pui in etrier, si bagi aer in el, si sare singur afara pistonasul!;) sigur merge treaba asta!;) bafta

xxdadixx 10-06-11 23:39

Care stiti vre-un BMW Seria 3 E36 la dezmembrat in judet?

F.R.Sonic 11-06-11 00:39

stiu eu unu HD-xx-MKN :))

fratzika 11-06-11 01:45

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4389223)

pai???

F.R.Sonic 11-06-11 08:20

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 4389275)
pai???

just kidding :hug:

Kedy 11-06-11 13:32

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4389223)

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 4389275)
pai???

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4389383)
just kidding :hug:

Stii tu ceva era desfacut pe la Caius prin curte cred ca-i pune MELC :shock:

xxdadixx 11-06-11 17:20

Un mecanic bun care sa lucreze ieftin ( schimb ulei si filtre ) , eventual luni dimineata?

Kedy 12-06-11 10:06

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4390338)
Un mecanic bun care sa lucreze ieftin ( schimb ulei si filtre ) , eventual luni dimineata?

E sarbatoare luni ba vb eu cu un coleg care l-o rezolvat si pe FRS ;)

adrian78bmw 12-06-11 22:03

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4390338)

La mosul ala de la gen 5 in sus prin Chizid era 20 de lei schimbul la ulei pe desupra cu pompa din aia!!

K11llarmy>>UHE<< 13-06-11 19:49

la lukoil iti face schimbl de ulei gratis daca cumperi uleiul de la ei

n3vio 14-06-11 19:39

una,am si eu nevoie de ajutorul vostru,o recomandare pentru un mecanic bun cu posibilitatea de a face o diagnoza pe un Golf V GTI. Am miscat si eu putin masina zilele astea si ceva nu este ok,la 140-160 km/h mi se taie acceleratia. Astazi mi sa intamplat de 2 ori. Am citit ceva despre Limp mode ,dar am nevoie de o confirmare de la un meserias. Maine sunt prin Deva. Multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning