Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

bib_andrey 06-11-10 19:44

Re: Cea mai urata masina a momentului

206 sedan..nu l`am suportat niciodata..nu suport modelul ala..
Nu are nici o legatura spatele cu restul masinii..
Parerea mea..

ZaNe94 07-11-10 14:04

totusi eu nu pot sa va inteleg ca voi nu ziceti nimic de stilo break... eu il detest

ionut_cluj 07-11-10 14:09

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3792044)
totusi eu nu pot sa va inteleg ca voi nu ziceti nimic de stilo break... eu il detest

Gata, am inteles, de 1 luna tot claxonezi cu masina asta. Opreste-te.

22VIN 07-11-10 22:16

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3792055)
Gata, am inteles, de 1 luna tot claxonezi cu masina asta. Opreste-te.

Ce sa faca si el:lol:

FranktheTank 08-11-10 13:47

Quote:

Originally Posted by marian92 (Post 3779339)
Am vazut Nissan Juke azi e urat cu spume:|

Mie chiar imi place Nissan Juke, e chiar simpatic. Poate ca nu e cel mai frumos la design dar macar e diferit, e primul crossover de clasa mica(cred?)... In plus, cu motorul ala 1.6 Turbo de 190 de cai se ia la tranta cu Mini, Citroen DS3 si face treaba buna...

22VIN 08-11-10 13:49

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 3794860)
Mie chiar imi place Nissan Juke, e chiar simpatic. Poate ca nu e cel mai frumos la design dar macar e diferit, e primul crossover de clasa mica(cred?)... In plus, cu motorul ala 1.6 Turbo de 190 de cai se ia la tranta cu Mini, Citroen DS3 si face treaba buna...

Ar fi mai bine sa se ia la tranta cu un tanc...

bmw_motorsport 09-11-10 07:23

nissan juke...u make me puke:???::???::???:

ovydioo 09-11-10 09:11

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3797009)
nissan juke...u make me puke:???::???::???:

asta-i buna

gabicoman92 12-11-10 19:02

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

lancia thessis e foarte misto
cat despre ssangyong e aratare notorie

B_Boy 12-11-10 23:22

golf 5,golf 6,jetta,eos,nissan tiida(sedan si hatchback),nissan micra,suzuki sx4 sedan,suzuki ignis,ford fusion,chrysler sebring,opel combo tour,renault simbol(vechea si noua generatie),skoda yeti,skoda octavia 2010,seat altea xl,seat toledo...

sageata 13-11-10 10:04

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 3807870)
golf 5,golf 6,jetta,eos,nissan tiida(sedan si hatchback),nissan micra,suzuki sx4 sedan,suzuki ignis,ford fusion,chrysler sebring,opel combo tour,renault simbol(vechea si noua generatie),skoda yeti,skoda octavia 2010,seat altea xl,seat toledo...

care sunt alea care nu-ti plac?:lol:

B_Boy 13-11-10 10:26

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3808439)
care sunt alea care nu-ti plac?:lol:

cum se numeste topicul?"Cea mai urata masina a momentului"?crezi ca as scrie ce masini imi plac pe topicul asta?tot ce este in lista aia nu imi place ;)

sageata 13-11-10 11:18

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 3808482)
cum se numeste topicul?"Cea mai urata masina a momentului"?crezi ca as scrie ce masini imi plac pe topicul asta?tot ce este in lista aia nu imi place ;)

nu era mai scurta lista cu alea care iti plac?:lol::lol::lol:

B_Boy 13-11-10 11:24

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3808635)
nu era mai scurta lista cu alea care iti plac?:lol::lol::lol:

nu inteleg,de ce te bagi atata in seama?

sageata 13-11-10 11:30

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 3808641)
nu inteleg,de ce te bagi atata in seama?

pentru ca o parte din masinile pe care le-ai enumerat nu sunt cele mai urate. nu stiu de ce te-ai aprins asa.

B_Boy 13-11-10 14:00

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3808646)
pentru ca o parte din masinile pe care le-ai enumerat nu sunt cele mai urate. nu stiu de ce te-ai aprins asa.

fiecare isi exprima parerea.prefer honda civic sau lancia delta decat golf sau tiida,prefer chevrolet cruze decat octavia sau jetta,peugeot 308 cc sau renault megane cc decat eos.la dracu...prefer loganul decat symbolul.Skoda yeti...ha,dusterul arata de 10 ori mai bine.seat altea xl si toledo...ciudatenii.nissan micra...mai bine fiesta,polo sau corsa,si bla bla bla...ca sa pricepi,este doar o parere ;) si asa...ca parere...nici golf 3 nu imi place daca stau sa ma gandesc...acuma sa ai motive sa te ataci ;)

SUPAPA_Jr 13-11-10 14:03

e vorba de cea mai urata masina...nu de ce ai alege tu...

parerea mea...Nissan Juke...am vazut-o live si...ESTE CEA MAI URATA...n-ai cum s-o faci mai urata de atat...n-are fata nici o legatura cu restul masinii...

sageata 13-11-10 15:04

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 3808952)
fiecare isi exprima parerea.prefer honda civic sau lancia delta decat golf sau tiida,prefer chevrolet cruze decat octavia sau jetta,peugeot 308 cc sau renault megane cc decat eos.la dracu...prefer loganul decat symbolul.Skoda yeti...ha,dusterul arata de 10 ori mai bine.seat altea xl si toledo...ciudatenii.nissan micra...mai bine fiesta,polo sau corsa,si bla bla bla...ca sa pricepi,este doar o parere ;) si asa...ca parere...nici golf 3 nu imi place daca stau sa ma gandesc...acuma sa ai motive sa te ataci ;)

si de ce te-ai aprins asa? intri pe forum ca sa ataci? n-ai cum deoarece eu nu pot sa ma c... in gusturile omului. e parerea ta si atat. daca n-ai inteles ca era o gluma ce am scris mai devreme inseamna ca........ ai ceva cu mine.;)

B_Boy 13-11-10 15:35

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3808960)
e vorba de cea mai urata masina...nu de ce ai alege tu...

parerea mea...Nissan Juke...am vazut-o live si...ESTE CEA MAI URATA...n-ai cum s-o faci mai urata de atat...n-are fata nici o legatura cu restul masinii...

iti dai singur in cap cu ceea ce afirmi."nu de ce ai alege tu" zici u...adica nu am dreptul la o opinie...dar tu iti dai cu parerea.numai pe vremea lui Ceausescu nu aveai dreptul la o parere ;)
@sageata...mai degraba era un mistou,nu o gluma.de ce as avea ceva cu tine?pentru simplul fapt ca mi-am exprimat o parere si tu ai venit repede cu mistouri?hai sanatate multa
ps.Nissan Juke mi-e imi place,este ceva mai deosebit si sigur atrage priviri,nu are un design banal

ionut_cluj 13-11-10 20:30

Quote:

Originally Posted by B_Boy (Post 3809212)
ps.Nissan Juke mi-e imi place,este ceva mai deosebit si sigur atrage priviri,nu are un design banal

Juke e considerat urat pentru ca toata clientela a fost p*zdificata intentionat cu glume de masini gen tiguan, glk, q5, x3... masini care sunt infinit mai urate pentru ca sunt urate prin scopul lor, nu folosesc la nimic si nu fac nimic decat sa-ti creeze un fals sentiment de securitate (un Land Cruiser sanatos te ia cu tot cu fulgi si cu cele 5 stele ncap ale masinii tale).

Nimeni nu mai are c*aie sa faca masini radicale, sa aduca ceva nou. Toata lumea insista pe aceleasi retete, intoxicandu-ne cu asa-zisa "traditie" si "linie de design" cand defapt tot ce conteaza e blestemata aia de cifra de vanzari.

anda2 18-11-10 14:14

Eu cred ca cea mai urata masina este Smart, este micuta si nesigura pe drum

fasso 18-11-10 14:22

Quote:

Originally Posted by anda2 (Post 3822873)

daca si smart'ul mai e masina nesigura atunci loganul ce naiba mea e ?:rolleyes2

https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s

danielNEC 18-11-10 14:29

Quote:

Originally Posted by anda2 (Post 3822873)

Ai fi surprins/a cat de rezistenta e masina asta. Mie mi se pare cea mai tare masina pentru oras.

On topic: Cea mai urata masina mi se pare nissan juke :)

Predator 18-11-10 15:02

2 Attachment(s)
Parerea mea.

aleks 18-11-10 15:03

Juke, pentru clasa ei, chiar arată simpatic, şi e plăcută, prietenoasă la interior şi la exterior, m-am dus şi am studiat-o şi eu īn amănunt, nu e cu nimic mai urātă decāt x3, q5 şi alţi colegi de clasă. Care clasă īn sine e inutilă şi stupidă, dar asta e altă poveste.

fasso 18-11-10 15:12

juke, analizandu-l in detaliu, nu mi se pare urat, ci diferit ... numai ca locurile din spate mi se par complet inutile pt ca eu la 1.75 nu pot spune ca stateam tocmai confortabil ...

aleks 18-11-10 16:25

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 3822981)
Parerea mea.

Modelul īn sine sau exemplarul ăsta?
Că Pro C'eed-ul e cea mai frumoasă maşină din gama lor...

Predator 18-11-10 16:35

Prefer modelul normal in fata Pro-ului.

Modelul in cauza imi intareste judecata.

sageata 19-11-10 01:53

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 3822981)
Parerea mea.

Predator, oare sa ma abtin?:lol::lol::lol: Dupa aia iar se ia de golful meu.:lol::lol::lol:

Predator 19-11-10 10:25

Faci cum doresti. Golfurile imi plac (exceptie fiiind 5).
Golful 6 e la limita.

ionut_cluj 19-11-10 11:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3822983)
Juke, pentru clasa ei, chiar arată simpatic, şi e plăcută, prietenoasă la interior şi la exterior, m-am dus şi am studiat-o şi eu īn amănunt, nu e cu nimic mai urātă decāt x3, q5 şi alţi colegi de clasă. Care clasă īn sine e inutilă şi stupidă, dar asta e altă poveste.

Am fost ieri la Nissan cu prietena mea.
Primul lucru care m-a frapat la masina asta: e mult mai mica decat credeam eu! Ma asteptam sa fie cat un Duster, dar faptul ca e mica o face sa para pusa pe nazbatii, e chiar draguta masina. Si interiorul e fain. Mie imi place oarecum, nu mi-as cumpara, dar prietena-mea deja calculeaza rate de leasing :)
Ah, si e foarte foarte bine antifonata, iti da o senzatie foarte placuta la condus, si in varianta 1.6 117 cp benzina se misca foarte bine.

aleks 19-11-10 12:21

Fericitule, ai şi condus-o,eu n-am reuşit că era prea agomerat şi nu m-am complicat
Predator, corectă treaba cu Golf5, maşina e foarte ok, dacă excluzi spatele, care e... pffff...

Predator 19-11-10 12:26

Nu mi-a placut Golful 5 in general.

Am avut-o cateva luni, rolul ei fiind sa inlocuiasca masina veche (Golf 4) dar nu a avut succes. Plasticele erau cu mult sub ceea ce ma obisnuisem.
Exteriorul este OK, dar feelingul la interior nu mi-a placut.

Cu Golf 6 au mai amestecat ciorba cu mai multe electronice si culori ce sa-ti ia ochii.

B_Boy 19-11-10 14:00

@predator:ai stat mult sa cauti pozele?te bagi intr-o discutie ca musca in...nu mai zic ce.eu mi-am exprimat o parere,despre masini pe care le consider eu urate.cum "sageata" a inceput cu ironii din start...i-am raspuns si eu la fel.mi se rupe mie ce parere ai tu de masina mea.
@sageata:nu m-am luat de masina ta,am zis doar ca nici golf 3 nu prea imi place ;) ar trebuii sa inveti sa respecti parerea si gusturile unui om.nu toti romanii sunt fani vw ;)

aleks 19-11-10 14:14

Calm oameni, că nu e pe bani...

Predator 19-11-10 16:09

Am vazut azi Juke ruland fin pe o artera.

Un model pe gri, condus de un om la a doua tinerete.

Cam inalt mi s-a parut din spate. Frontal, destul de placut.

Griul sobolan ii statea bine.

ZaNe94 19-11-10 17:03

parca e un suzuki swift care se transforma intr-un film pixar. arata amuzant...
am vazut si eu unu intro zi

mba 21-11-10 18:58

5 Attachment(s)
nu vreau sa ma bag in mijlocul discutiei dar ce parere aveti de noul focus?
nu am nimic cu kinetic design , mondeo si fiesta sunt superbe... dar focusu arata "ciudat", STul ca un peste stricat :lol:

Evoluzione 21-11-10 19:04

In realitate ii putin mai uman. Dar tot are un stil ciudat fata aia.

Apropo, uitasem... eu retrag tot ce am spus despre X3, chiar mi-a placut in realitate :)

22VIN 21-11-10 22:56

1 Attachment(s)
308 SW... pur si simplu oribil spatele...

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning