![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
206 sedan..nu l`am suportat niciodata..nu suport modelul ala..
Nu are nici o legatura spatele cu restul masinii.. Parerea mea.. |
totusi eu nu pot sa va inteleg ca voi nu ziceti nimic de stilo break... eu il detest
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nissan juke...u make me puke:???::???::???:
|
Quote:
|
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
lancia thessis e foarte misto
cat despre ssangyong e aratare notorie |
golf 5,golf 6,jetta,eos,nissan tiida(sedan si hatchback),nissan micra,suzuki sx4 sedan,suzuki ignis,ford fusion,chrysler sebring,opel combo tour,renault simbol(vechea si noua generatie),skoda yeti,skoda octavia 2010,seat altea xl,seat toledo...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e vorba de cea mai urata masina...nu de ce ai alege tu...
parerea mea...Nissan Juke...am vazut-o live si...ESTE CEA MAI URATA...n-ai cum s-o faci mai urata de atat...n-are fata nici o legatura cu restul masinii... |
Quote:
|
Quote:
@sageata...mai degraba era un mistou,nu o gluma.de ce as avea ceva cu tine?pentru simplul fapt ca mi-am exprimat o parere si tu ai venit repede cu mistouri?hai sanatate multa ps.Nissan Juke mi-e imi place,este ceva mai deosebit si sigur atrage priviri,nu are un design banal |
Quote:
Nimeni nu mai are c*aie sa faca masini radicale, sa aduca ceva nou. Toata lumea insista pe aceleasi retete, intoxicandu-ne cu asa-zisa "traditie" si "linie de design" cand defapt tot ce conteaza e blestemata aia de cifra de vanzari. |
Eu cred ca cea mai urata masina este Smart, este micuta si nesigura pe drum
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s |
Quote:
On topic: Cea mai urata masina mi se pare nissan juke :) |
2 Attachment(s)
Parerea mea.
|
Juke, pentru clasa ei, chiar arată simpatic, şi e plăcută, prietenoasă la interior şi la exterior, m-am dus şi am studiat-o şi eu īn amănunt, nu e cu nimic mai urātă decāt x3, q5 şi alţi colegi de clasă. Care clasă īn sine e inutilă şi stupidă, dar asta e altă poveste.
|
juke, analizandu-l in detaliu, nu mi se pare urat, ci diferit ... numai ca locurile din spate mi se par complet inutile pt ca eu la 1.75 nu pot spune ca stateam tocmai confortabil ...
|
Quote:
Că Pro C'eed-ul e cea mai frumoasă maşină din gama lor... |
Prefer modelul normal in fata Pro-ului.
Modelul in cauza imi intareste judecata. |
Quote:
|
Faci cum doresti. Golfurile imi plac (exceptie fiiind 5).
Golful 6 e la limita. |
Quote:
Primul lucru care m-a frapat la masina asta: e mult mai mica decat credeam eu! Ma asteptam sa fie cat un Duster, dar faptul ca e mica o face sa para pusa pe nazbatii, e chiar draguta masina. Si interiorul e fain. Mie imi place oarecum, nu mi-as cumpara, dar prietena-mea deja calculeaza rate de leasing :) Ah, si e foarte foarte bine antifonata, iti da o senzatie foarte placuta la condus, si in varianta 1.6 117 cp benzina se misca foarte bine. |
Fericitule, ai şi condus-o,eu n-am reuşit că era prea agomerat şi nu m-am complicat
Predator, corectă treaba cu Golf5, maşina e foarte ok, dacă excluzi spatele, care e... pffff... |
Nu mi-a placut Golful 5 in general.
Am avut-o cateva luni, rolul ei fiind sa inlocuiasca masina veche (Golf 4) dar nu a avut succes. Plasticele erau cu mult sub ceea ce ma obisnuisem. Exteriorul este OK, dar feelingul la interior nu mi-a placut. Cu Golf 6 au mai amestecat ciorba cu mai multe electronice si culori ce sa-ti ia ochii. |
@predator:ai stat mult sa cauti pozele?te bagi intr-o discutie ca musca in...nu mai zic ce.eu mi-am exprimat o parere,despre masini pe care le consider eu urate.cum "sageata" a inceput cu ironii din start...i-am raspuns si eu la fel.mi se rupe mie ce parere ai tu de masina mea.
@sageata:nu m-am luat de masina ta,am zis doar ca nici golf 3 nu prea imi place ;) ar trebuii sa inveti sa respecti parerea si gusturile unui om.nu toti romanii sunt fani vw ;) |
Calm oameni, că nu e pe bani...
|
Am vazut azi Juke ruland fin pe o artera.
Un model pe gri, condus de un om la a doua tinerete. Cam inalt mi s-a parut din spate. Frontal, destul de placut. Griul sobolan ii statea bine. |
parca e un suzuki swift care se transforma intr-un film pixar. arata amuzant...
am vazut si eu unu intro zi |
5 Attachment(s)
nu vreau sa ma bag in mijlocul discutiei dar ce parere aveti de noul focus?
nu am nimic cu kinetic design , mondeo si fiesta sunt superbe... dar focusu arata "ciudat", STul ca un peste stricat :lol: |
In realitate ii putin mai uman. Dar tot are un stil ciudat fata aia.
Apropo, uitasem... eu retrag tot ce am spus despre X3, chiar mi-a placut in realitate :) |
1 Attachment(s)
308 SW... pur si simplu oribil spatele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning