Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

(!8Y_M 22-04-10 09:07

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3299624)
Cum ai indoit tevile, pana la urma?

daca vrei sa te apuci.. fa bine si ia-ti un arzator... umplele cu nisip... capace de sudura.. si o sa iasa perfecte.. eu am sarit peste partea cu nisipul si mi-au ramas urme pe teava.. deaia am dat si chit... + ca unele erau cam groase in carne si le-am crestat cu flexul.. si pe urma indoit si sudat...

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3299966)
omule,esti de belea(in sensul bun:D)
cred ca ti s-a urat de chit.sa-ti raspund si la sondaj:D:eu as alege negru lucios;)

vineri sambata dum si luni.. am mai frecat la un tico.. tot de chit... reparatie capitala...
marti si miercuri ... la bike.. si aseara d epe la 8 pana pe la 10.. iar la tico... crede-ma ca sunt SATUL!!!! oricum la masina e mult mai usor decat la cadru asta :-w

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3299991)
ce culoare o sa faci cadrul la chopper pana la urma? :D.. si 2 : faci furca crom crom? :D bratele ma refer :D.. pica perfect bratele crom frumos ;)

ideea este ca am tot avut bicle "viu" colorate... si m-am cam saturat.. vreau un negru.. dar ns daca mat sau lucios:-s ideea e ca luciosul sticleste bine.. matul nici nu-l vezi noaptea=)) iti da ipresia de fantoma...o sa o aleg pe aia care scote cel mai putin defectele in evidenta:-?? ns.. ma mai gandesc:P

furca.. nu o sa fie cromata... dar o sa abe ceva frumos pe ea:)))

si.. repet.. a fost un test.. daca sunt multumit de cadru... bicla primeste alte piese.. incepand de la furca cromata:P (ca da bine rau) la o vopsea mai deosebidat.. dar nu tipatoare.. pana la jante sa stea pisica-n coada:D pana una alta.. s-ar putea sa mai fac o bicla=)) e cam incomoda la viraje asta:P ca 4+1 chopperul.. nu-mi ajung:))) tre sa mai fac si altceva=)) ca sa fie 6=))

radu715 22-04-10 09:09

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3299445)
si ziua de azi.. chit.. schmilgher.. mult=))

spritz-chit (nu am poze).. o mai asteapta maine inca 2 straturi.. vineri iar frecush...:-<
si poate.. poate dum seara vopseaua.. pt ca in weekend sunt f ocupat.. nunta.. bla bla bla..

+ o poza cu fratiorul mai mic.. al unui prieten...:)) "andar canstracsan" si el

Nu ai toate tiglele pe casa , felicitari a iesit super frumos .. superb :)

Multa bafta !!:rockon:

(!8Y_M 22-04-10 09:14

Quote:

Originally Posted by radu715 (Post 3300186)
Nu ai toate tiglele pe casa , felicitari a iesit super frumos .. superb :)

Multa bafta !!:rockon:

dar nu mai am nici una=))) si nici nu am avut:-?

cand o termin poate-l iei pe Aka de manutza si da-ti o fuga pana la mine.. sau ne vedem pe undeva pe drum sa mergem la o plimbare... ca ala mi-a promis de mult ca ma scoate "la orash" si canci...

ms pt urari

radu715 22-04-10 10:07

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3300215)
dar nu mai am nici una=))) si nici nu am avut:-?

cand o termin poate-l iei pe Aka de manutza si da-ti o fuga pana la mine.. sau ne vedem pe undeva pe drum sa mergem la o plimbare... ca ala mi-a promis de mult ca ma scoate "la orash" si canci...

ms pt urari

clar .. pai de el scapi cum scapi , dar de mine neam :)) .. mai am si eu putin si-mi termin bicicleta , dar nuprea mai sunt bani , i-am mai facut niste upgrade-uri :
Angrenaj Truvativ Hussefelt , cu monobloc Truvativ Howitzer team
Pipa/Ghidon : bikepositive Flame , Truvativ Holzfeller
Roata spate ..

Emy_bike 22-04-10 11:46

Nice bike Radu ;) faine upgrade-uri ;) o sa te tina ;)
!8Y fa-l mat mat ;) nu se vor vedea micile nefinisaje ;)

RAZvan15 24-04-10 02:34

salut.. am vazut ca avem si noi pe forum ceva pasionati de ciclism..imi placea si mie foarte mult sportul asta, dar de vreo 4 ani nu prea am mai 'incalecat' nici o bicicleta, iar de ceva timp mi'a venit o mare pofta de plimbari :)...am tot cautat sa imi iau una, am tot citit si pe alte forumuri, dar vreau sa cer o parere aici cunoscatorilor despre ce as putea sa imi iau..
vreau ceva bun si de oras si pentru padure etc cat de cat
din pacate bugetul nu este prea generos, vreau sa ma incadrez pana in 900 ron, asa ca am gasit niste modele despre care va rog sa va dati cu parerea si sa ma indrumati spre ceva decent pt banii astia,
prima varianta ar fi un Leader EVO 09 (sper sa nu se supere nimeni ca pun si un link: http://www.veloteca.ro/Bicicleta-de-munte-Leader-EVO-09 )
iar a doua un Magellan Hydra ( http://www.veloteca.ro/index.php?vie...product_id=295) despre care am auzit pareri cam proaste
cam astea ar fi ce am gasit eu pana acum, daca aveti alte variante va rog sa ma ajutati (mentionez ca vreau sa fie noua)

eMH 24-04-10 09:45

Eu, personal, nu mă pricep prea bine la biciclete, dar din ce am vazut, prima are si frāne pe disc, şi e mai ieftina. Şi parcă arată şi un pic mai bine.

Eu aş lua-o pe prima!

(!8Y_M 24-04-10 12:03

sustin ideea cu evo9 :D

StreetStyle22 24-04-10 13:07

Deci..am ceva probleme gen. Schimbatoarele imi schimba foarte aiurea,sunt shimano amandoua cred,in fine,la manere am de alea cu trepte,12345etc pana la 8..faza e ca nu schimba nimic,deci trag dau la maxim si degeaba,nu urca..ideea e ca e dereglat totul la ea,o idee cum sa o reglez ? :lol: N-am nici cea mai mica idee desii cred ca e solutia e una simpla,asta e is mai meu greu de cap,deci explicati-mi cum reglez eu schimbatoarele ?..le dau jos de tot ? le pun la loc..ce sa le fac ? Schimb cablu ?..trebuie uns cablu,camasi schimbate ? orice idee e bine venita si una la misto :lol:
Si mai scartaie shitzul :lol:,si ala desfacut si uns ? :lol:

mnc.risty 24-04-10 13:10

Du-te cu ea la sport bike center sau acolo la X sport bikes (sau asa ceva) pe langa Piata Unirii. Eu acolo miam facut schimbatorul si sunt mutumit. Cred ca iti ia in jur de 10 lei.

radu.3 24-04-10 17:20

Quote:

Originally Posted by RAZvan15 (Post 3305664)
salut.. am vazut ca avem si noi pe forum ceva pasionati de ciclism..imi placea si mie foarte mult sportul asta, dar de vreo 4 ani nu prea am mai 'incalecat' nici o bicicleta, iar de ceva timp mi'a venit o mare pofta de plimbari :)...am tot cautat sa imi iau una, am tot citit si pe alte forumuri, dar vreau sa cer o parere aici cunoscatorilor despre ce as putea sa imi iau..
vreau ceva bun si de oras si pentru padure etc cat de cat
din pacate bugetul nu este prea generos, vreau sa ma incadrez pana in 900 ron, asa ca am gasit niste modele despre care va rog sa va dati cu parerea si sa ma indrumati spre ceva decent pt banii astia,
prima varianta ar fi un Leader EVO 09 (sper sa nu se supere nimeni ca pun si un link: http://www.veloteca.ro/Bicicleta-de-munte-Leader-EVO-09 )
iar a doua un Magellan Hydra ( http://www.veloteca.ro/index.php?vie...product_id=295) despre care am auzit pareri cam proaste
cam astea ar fi ce am gasit eu pana acum, daca aveti alte variante va rog sa ma ajutati (mentionez ca vreau sa fie noua)

Eu zic sa mai cauti ceva. Despre modelele acestea nu stiu mare lucru, dar in 838 de lei acele frane pe disc nu au cum sa fie de o calitate foarte buna. Si eu aveam cam acelasi buget anul trecut si m-am ales cu un Neuzer, de care sunt foarte multumit ;).

rob3rt0 24-04-10 17:54

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3306295)
sustin ideea cu evo9 :D

ia zi maestre,ceva nou?

RAZvan15 25-04-10 09:06

Quote:

Originally Posted by radu.3 (Post 3306888)
Eu zic sa mai cauti ceva. Despre modelele acestea nu stiu mare lucru, dar in 838 de lei acele frane pe disc nu au cum sa fie de o calitate foarte buna. Si eu aveam cam acelasi buget anul trecut si m-am ales cu un Neuzer, de care sunt foarte multumit ;).

:) ce Neuzer ai? am mai auzit despre faza cu franele pe disc, evo9 are doar pe fatza si nu stiu cat de des va fi folosita, iar pe spate are v-brake... mai caut si nu gasesc pe nici un site de vanzari din bucuresti: Cube Appear, Kona Lana'i, sau Magellan Draco... ma poate ajuta cineva ? :mrgreen:

akaware 25-04-10 09:52

Magellan draco : http://dkbike.ro/index.php/component...category_id=19

kona lanai http://bikezone.ro/Bicicleta-Kona-Lanai-2009-138.html

(!8Y_M 25-04-10 09:58

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3306953)
ia zi maestre,ceva nou?

nimic nou.. cadrul a fost imbracat in spritchit..... si am incercat o combinatie al vopsea... dar oricum cade toata vopseaua.. pt ca trebuie frecat cadrul iar pe urma dat chit rapid pt defectele care mai sunt pe cadru... si apoi vopseaua.. prob este ca ieri nu am putut sa lucrez.. si nici azi... nunta.. bla bla bla... maine ma duc pe la fac... deci abea pe seara o sa lucrez.. marti plec cu un prieten sa-si ia masina (i-o aduc eu acasa ca el nu are inca carnet) si.. tot asa.. cam greu cu miscarea... dar nu am abandonat proiectul.. stai calm:D

(!8Y_M 25-04-10 10:45

3 Attachment(s)
un mic preview... a fost o incercare doar.. oricum cade toata vopseaua pt returusuri cu chit rapid:P dar o sa fie deva de genul...+ o tenta de galben...

"stropeala" fa vi mai uniforma.. aici am incerat diverse moduri.. si am reusit .. dar din pacate spre sf:P

Darius DMS 25-04-10 11:42

amice:shock:...esti mirific:shock:...eu nu as reusi sa fac asa ceva nici intr-un an 2....am vazut toate proiectele tale:D,dar cel mai mult mi-a placut asta...si trialul:lol:...bafta in continuare;)

quick_silver2 25-04-10 12:21

Bun, am si eu o mica rugaminte
Nu aveti undeva sau stiu eu un mic trailer
cum se poate demonta un pedalier, ca am cam uitat, de acum 3 ani cand ma dadeam pe bicicleta si demontam si puneam la loc mai putin:)

Va rog frumos.

gabi1294 25-04-10 14:34

bravo ciby...imi place ...app vreau sa vad roata de spate ...ai terminat`o??:>:>:>..si inca ceva...cam ce greutate are????

(!8Y_M 25-04-10 21:17

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3308469)
amice:shock:...esti mirific:shock:...eu nu as reusi sa fac asa ceva nici intr-un an 2....am vazut toate proiectele tale:D,dar cel mai mult mi-a placut asta...si trialul:lol:...bafta in continuare;)

ms omule:D

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3308579)
Bun, am si eu o mica rugaminte
Nu aveti undeva sau stiu eu un mic trailer
cum se poate demonta un pedalier, ca am cam uitat, de acum 3 ani cand ma dadeam pe bicicleta si demontam si puneam la loc mai putin:)

Va rog frumos.

tubulara de 14.. desfaci.. scoti foile si bratul de pe stanga.. daca ies.. daca nu iti trebuie o presa speciala... dar poti sa le scoti si cu un ciocan si o scandurica de lemn (ca sa nu lasi urme) dar ai grija sa dai cat mai aproape de ax.. dupa care cu un mox, un cui/dalta/surubeltina si un ciocanel.. desfaci chiuvetele.. si iese si axul.. si bile.. si tot.. dupa care le pui a loc.. in sens invers desfacerii:D
vezi daca reusesti.. bft

Quote:

Originally Posted by gabi1294 (Post 3308894)
bravo ciby...imi place ...app vreau sa vad roata de spate ...ai terminat`o??:>:>:>..si inca ceva...cam ce greutate are????

ms omule... roata spate.. e sudata.. terminata... o sa aibe capace pe ambele parti.. pt ca nu am chef de modif jante prea mult... o sa refac rotile daca sunt multumit de cadru...poza cu capacele.. e mai sus...... legat de greutate... cred ca ajunge undeva la 50-60kg:)) ns.. o sa o cantaresc dupa ce o termin:P

quick_silver2 26-04-10 20:07

tubulara de 14.. desfaci.. scoti foile si bratul de pe stanga.. daca ies.. daca nu iti trebuie o presa speciala... dar poti sa le scoti si cu un ciocan si o scandurica de lemn (ca sa nu lasi urme) dar ai grija sa dai cat mai aproape de ax.. dupa care cu un mox, un cui/dalta/surubeltina si un ciocanel.. desfaci chiuvetele.. si iese si axul.. si bile.. si tot.. dupa care le pui a loc.. in sens invers desfacerii:D
vezi daca reusesti.. bft

Mersi frumos, nu a mai fost cazul, altceva a fost problema
Dar totusi, mersi!

trochi_jr 26-04-10 22:05

2 Attachment(s)
Hey...foarte tare topicul uitatzi cu ce ma laud si eu....:-P tot home made...inca ne este vopsita definitiv, vreau sa ii dau un candy red....si in curand o sa vina versiunea 2.0

(!8Y_M 27-04-10 10:21

f tare omule.. sa-l stapanesti sanatos... sau sa o stapanesti sanatos:P

daca te uiti pe pagina 65.. postul 969... cadru asta il aveam si eu desenat=)) dar m-am apucat de alt model pana la urma:P

gabi1294 27-04-10 10:45

Quote:

Originally Posted by trochi_jr (Post 3313303)
Hey...foarte tare topicul uitatzi cu ce ma laud si eu....:-P tot home made...inca ne este vopsita definitiv, vreau sa ii dau un candy red....si in curand o sa vina versiunea 2.0

foarte tare... imi place ce a iesit...vrei sa imi dai si mie id`ul tau?? astept un raspuns... bafta

trochi_jr 27-04-10 17:16

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3314356)
f tare omule.. sa-l stapanesti sanatos... sau sa o stapanesti sanatos:P

daca te uiti pe pagina 65.. postul 969... cadru asta il aveam si eu desenat=)) dar m-am apucat de alt model pana la urma:P

Am vazut...:-P, chiar m-am gadit la asta. Si ms de aprecieri. Este super si cadrul tau....linii frumoase

(!8Y_M 27-04-10 20:26

2 Attachment(s)
si ziua de azi...

frecush.. chit rapid.. sper eu.. ultima mana.. maine vedem rezultatul final dupa inca o tura de frecush...

si o poza cu "cardanul" (am indoit 2 zale ca sa se vada scrisul calumea:P)

akaware 27-04-10 21:17

usor usor e aproape gata..felicitari..cand o termini da-mi un telefon sa vin la tine

(!8Y_M 27-04-10 21:31

Quote:

Originally Posted by akaware (Post 3316021)
usor usor e aproape gata..felicitari..cand o termini da-mi un telefon sa vin la tine

wa...nu dau cu el dupa tine.. ca dabea mi-am luat unu nou:)))..
... aa.. dar lasa ca dau cu ala vechi:)) sper sa ajunga pana la tine:

wa.. care ce stiti de tineretului? cand e gata? ca am fost azi pe acolo.. si era santier...:|

BASU 28-04-10 13:20

1 Attachment(s)
vad ca exista si la noi biciclete custom si chiar sunt misto 8)

imi prezint si eu "Rabala"
Cadru: Chromoly 4130 ( Carbon-Chromium-Molybdenum etc )
Jenti: SUMO 26x1.75 din duraluminiu
Pedale: Tracer din duraluminiu
Schimbator(maneta: SHIMANO EM
Schimbator(lant): SHIMANO
Cauciucuri: KENDA 26x1.95
Manete de frana: PROMAX
Frane: V brake
Aripi: BBB
Far: 3led-uri BBB + stop 5 leduri.
Portbagaj din duraluminiu

+ motor :-P mai multe info + poze in topicul asta https://forum.4tuning.ro/604-scuterul...moto-bike.html

rob3rt0 28-04-10 13:50

Quote:

frumos gogule,frumos

gabi1294 28-04-10 13:52

Quote:

ia zi bossulica..imi dai si mie id`ul tau???

akaware 28-04-10 21:20

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3316069)
wa...nu dau cu el dupa tine.. ca dabea mi-am luat unu nou:)))..
... aa.. dar lasa ca dau cu ala vechi:)) sper sa ajunga pana la tine:

wa.. care ce stiti de tineretului? cand e gata? ca am fost azi pe acolo.. si era santier...:|

pe 1 mai se deschide din nou skateul din tineretului..a fost deschisa de cat o parte pe care au inchis-o pt modernizari din cate am inteles..si pe 1 mai se deschide tot , cu rampe noi

(!8Y_M 02-05-10 18:39

4 Attachment(s)
sc de intarziere... nu am net de ceva timp.. si nu o sa mai am inca vreo 2 sapt..

asa arata bicla acuma doar ca alta roata pe fatza.. ai ei are pana.. si am imprumutat roata de pe alta bicla:P... mai necesita ceva munca... frane, aripi, si ceva prostioare...

rob3rt0 03-05-10 13:49

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3327178)
sc de intarziere... nu am net de ceva timp.. si nu o sa mai am inca vreo 2 sapt..

asa arata bicla acuma doar ca alta roata pe fatza.. ai ei are pana.. si am imprumutat roata de pe alta bicla:P... mai necesita ceva munca... frane, aripi, si ceva prostioare...

:shock:
mirific maestre
dar ce rol are sarma aia acolo?
estetica cv?
sau ti-e frica sa nu se rupa forca:lol:

quick_silver2 03-05-10 14:42

Baietii am nevoie de un mic ajutor de la voi..
Unde gasesc si eu o pereche (stanga/dreapta) de rotiti ajutatoare pentru roata spate (Chiar daca nu ating solul, asa aiurea :D)
As fi recunoscator ! :lol:

rob3rt0 03-05-10 15:20

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3329661)
Baietii am nevoie de un mic ajutor de la voi..
Unde gasesc si eu o pereche (stanga/dreapta) de rotiti ajutatoare pentru roata spate (Chiar daca nu ating solul, asa aiurea :D)
As fi recunoscator ! :lol:

cred ca ai bicla de 26 sau 24.nu cred ca se gasesc asa ceva
ce varsta ai:))
cred ca e ceva mai mult pt amuzament:D

eMH 03-05-10 15:33

Nu vei putea lua virajele cum trebuie...

Emy_bike 06-05-10 14:51

8 Attachment(s)
Nu mai ziceti nimic ? bikerilor? :)) Mno hai sa va mai pun niste poze de pe un traseu :D

oq 07-05-10 11:42

in weekendul 14-16 mai va fi concurs de bike-uri in cluj .. in dirt park-ul din hoia.. care sunteti interesati dati o geana pe aici... <a href="http://www.hobbybike.ro/" title="http://www.hobbybike.ro">www.hobbybike.ro</a>

gabi1294 07-05-10 18:30

cine e capabil sa imi dea si mie un sfat... in legatura cu , construirea unui chopper.. ce inclinatie ar trebui sa aiba furca( in grade )...cat e cel mai "sanatos" pt ea..avand in vedere ca e undeva la 1 m ...si cei care ati mai construit..ati tinut cont de asta??? astept raspunsuri.. bafta

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning