![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Quote:
marti si miercuri ... la bike.. si aseara d epe la 8 pana pe la 10.. iar la tico... crede-ma ca sunt SATUL!!!! oricum la masina e mult mai usor decat la cadru asta :-w Quote:
furca.. nu o sa fie cromata... dar o sa abe ceva frumos pe ea:))) si.. repet.. a fost un test.. daca sunt multumit de cadru... bicla primeste alte piese.. incepand de la furca cromata:P (ca da bine rau) la o vopsea mai deosebidat.. dar nu tipatoare.. pana la jante sa stea pisica-n coada:D pana una alta.. s-ar putea sa mai fac o bicla=)) e cam incomoda la viraje asta:P ca 4+1 chopperul.. nu-mi ajung:))) tre sa mai fac si altceva=)) ca sa fie 6=)) |
Quote:
Multa bafta !!:rockon: |
Quote:
cand o termin poate-l iei pe Aka de manutza si da-ti o fuga pana la mine.. sau ne vedem pe undeva pe drum sa mergem la o plimbare... ca ala mi-a promis de mult ca ma scoate "la orash" si canci... ms pt urari |
3 Attachment(s)
Quote:
Angrenaj Truvativ Hussefelt , cu monobloc Truvativ Howitzer team Pipa/Ghidon : bikepositive Flame , Truvativ Holzfeller Roata spate .. |
Nice bike Radu ;) faine upgrade-uri ;) o sa te tina ;)
!8Y fa-l mat mat ;) nu se vor vedea micile nefinisaje ;) |
salut.. am vazut ca avem si noi pe forum ceva pasionati de ciclism..imi placea si mie foarte mult sportul asta, dar de vreo 4 ani nu prea am mai 'incalecat' nici o bicicleta, iar de ceva timp mi'a venit o mare pofta de plimbari :)...am tot cautat sa imi iau una, am tot citit si pe alte forumuri, dar vreau sa cer o parere aici cunoscatorilor despre ce as putea sa imi iau..
vreau ceva bun si de oras si pentru padure etc cat de cat din pacate bugetul nu este prea generos, vreau sa ma incadrez pana in 900 ron, asa ca am gasit niste modele despre care va rog sa va dati cu parerea si sa ma indrumati spre ceva decent pt banii astia, prima varianta ar fi un Leader EVO 09 (sper sa nu se supere nimeni ca pun si un link: http://www.veloteca.ro/Bicicleta-de-munte-Leader-EVO-09 ) iar a doua un Magellan Hydra ( http://www.veloteca.ro/index.php?vie...product_id=295) despre care am auzit pareri cam proaste cam astea ar fi ce am gasit eu pana acum, daca aveti alte variante va rog sa ma ajutati (mentionez ca vreau sa fie noua) |
Eu, personal, nu mă pricep prea bine la biciclete, dar din ce am vazut, prima are si frāne pe disc, şi e mai ieftina. Şi parcă arată şi un pic mai bine.
Eu aş lua-o pe prima! |
sustin ideea cu evo9 :D
|
Deci..am ceva probleme gen. Schimbatoarele imi schimba foarte aiurea,sunt shimano amandoua cred,in fine,la manere am de alea cu trepte,12345etc pana la 8..faza e ca nu schimba nimic,deci trag dau la maxim si degeaba,nu urca..ideea e ca e dereglat totul la ea,o idee cum sa o reglez ? :lol: N-am nici cea mai mica idee desii cred ca e solutia e una simpla,asta e is mai meu greu de cap,deci explicati-mi cum reglez eu schimbatoarele ?..le dau jos de tot ? le pun la loc..ce sa le fac ? Schimb cablu ?..trebuie uns cablu,camasi schimbate ? orice idee e bine venita si una la misto :lol:
Si mai scartaie shitzul :lol:,si ala desfacut si uns ? :lol: |
Du-te cu ea la sport bike center sau acolo la X sport bikes (sau asa ceva) pe langa Piata Unirii. Eu acolo miam facut schimbatorul si sunt mutumit. Cred ca iti ia in jur de 10 lei.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Magellan draco : http://dkbike.ro/index.php/component...category_id=19
kona lanai http://bikezone.ro/Bicicleta-Kona-Lanai-2009-138.html |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic preview... a fost o incercare doar.. oricum cade toata vopseaua pt returusuri cu chit rapid:P dar o sa fie deva de genul...+ o tenta de galben...
"stropeala" fa vi mai uniforma.. aici am incerat diverse moduri.. si am reusit .. dar din pacate spre sf:P |
amice:shock:...esti mirific:shock:...eu nu as reusi sa fac asa ceva nici intr-un an 2....am vazut toate proiectele tale:D,dar cel mai mult mi-a placut asta...si trialul:lol:...bafta in continuare;)
|
Bun, am si eu o mica rugaminte
Nu aveti undeva sau stiu eu un mic trailer cum se poate demonta un pedalier, ca am cam uitat, de acum 3 ani cand ma dadeam pe bicicleta si demontam si puneam la loc mai putin:) Va rog frumos. |
bravo ciby...imi place ...app vreau sa vad roata de spate ...ai terminat`o??:>:>:>..si inca ceva...cam ce greutate are????
|
Quote:
Quote:
vezi daca reusesti.. bft Quote:
|
tubulara de 14.. desfaci.. scoti foile si bratul de pe stanga.. daca ies.. daca nu iti trebuie o presa speciala... dar poti sa le scoti si cu un ciocan si o scandurica de lemn (ca sa nu lasi urme) dar ai grija sa dai cat mai aproape de ax.. dupa care cu un mox, un cui/dalta/surubeltina si un ciocanel.. desfaci chiuvetele.. si iese si axul.. si bile.. si tot.. dupa care le pui a loc.. in sens invers desfacerii:D
vezi daca reusesti.. bft Mersi frumos, nu a mai fost cazul, altceva a fost problema Dar totusi, mersi! |
2 Attachment(s)
Hey...foarte tare topicul uitatzi cu ce ma laud si eu....:-P tot home made...inca ne este vopsita definitiv, vreau sa ii dau un candy red....si in curand o sa vina versiunea 2.0
|
f tare omule.. sa-l stapanesti sanatos... sau sa o stapanesti sanatos:P
daca te uiti pe pagina 65.. postul 969... cadru asta il aveam si eu desenat=)) dar m-am apucat de alt model pana la urma:P |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si ziua de azi...
frecush.. chit rapid.. sper eu.. ultima mana.. maine vedem rezultatul final dupa inca o tura de frecush... si o poza cu "cardanul" (am indoit 2 zale ca sa se vada scrisul calumea:P) |
usor usor e aproape gata..felicitari..cand o termini da-mi un telefon sa vin la tine
|
Quote:
... aa.. dar lasa ca dau cu ala vechi:)) sper sa ajunga pana la tine: wa.. care ce stiti de tineretului? cand e gata? ca am fost azi pe acolo.. si era santier...:| |
1 Attachment(s)
vad ca exista si la noi biciclete custom si chiar sunt misto 8)
imi prezint si eu "Rabala" Cadru: Chromoly 4130 ( Carbon-Chromium-Molybdenum etc ) Jenti: SUMO 26x1.75 din duraluminiu Pedale: Tracer din duraluminiu Schimbator(maneta: SHIMANO EM Schimbator(lant): SHIMANO Cauciucuri: KENDA 26x1.95 Manete de frana: PROMAX Frane: V brake Aripi: BBB Far: 3led-uri BBB + stop 5 leduri. Portbagaj din duraluminiu + motor :-P mai multe info + poze in topicul asta https://forum.4tuning.ro/604-scuterul...moto-bike.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sc de intarziere... nu am net de ceva timp.. si nu o sa mai am inca vreo 2 sapt..
asa arata bicla acuma doar ca alta roata pe fatza.. ai ei are pana.. si am imprumutat roata de pe alta bicla:P... mai necesita ceva munca... frane, aripi, si ceva prostioare... |
Quote:
mirific maestre dar ce rol are sarma aia acolo? estetica cv? sau ti-e frica sa nu se rupa forca:lol: |
Baietii am nevoie de un mic ajutor de la voi..
Unde gasesc si eu o pereche (stanga/dreapta) de rotiti ajutatoare pentru roata spate (Chiar daca nu ating solul, asa aiurea :D) As fi recunoscator ! :lol: |
Quote:
ce varsta ai:)) cred ca e ceva mai mult pt amuzament:D |
Nu vei putea lua virajele cum trebuie...
|
8 Attachment(s)
Nu mai ziceti nimic ? bikerilor? :)) Mno hai sa va mai pun niste poze de pe un traseu :D
|
in weekendul 14-16 mai va fi concurs de bike-uri in cluj .. in dirt park-ul din hoia.. care sunteti interesati dati o geana pe aici... <a href="http://www.hobbybike.ro/" title="http://www.hobbybike.ro">www.hobbybike.ro</a>
|
cine e capabil sa imi dea si mie un sfat... in legatura cu , construirea unui chopper.. ce inclinatie ar trebui sa aiba furca( in grade )...cat e cel mai "sanatos" pt ea..avand in vedere ca e undeva la 1 m ...si cei care ati mai construit..ati tinut cont de asta??? astept raspunsuri.. bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning