Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Accidente (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-accidente.html)

Piry 10-07-08 20:01

Re: Accidente

"in 2 culori" super bmw

-LEXION- 11-07-08 00:04

2 Attachment(s)
Sambata trecuta a fost in Someseni, la semaforul de dupa Ambient un accident cu un Polo si un Jeep....tipa din Polo a oprit brusc la semafor, pe banda a doua, iar Jeep-ul a lovit-o din spate......

Am mai vazut un accident in fata la Primarie cu o platforma care a luat curba ,spatele pivotand si lovind un BMW seria 3 cu 2 gagicute in el.....un scurt scandal a urmat dupa aia :p

Si ca de obicei, sambata in Floresti iar a fost haos, cu vreo 5 masini implicate intr-un accident urat...

Poze am doar din Someseni.....

mafiozzo 11-07-08 04:00

pacat de bmw... ca era de aici de la mine din cartier si era chiar frumos :(

-LEXION- 11-07-08 20:45

Am fost azi pana la Tg. Mures, iar dupa Campia Turzii, intr-o curba, era o masina de Pompieri rasturnata, iar la 100 de metrii mai in colo o dubita de persoane, era cu rotile din spate aproape de liniile de curent, rezemata de un gard al unei case, iar fata zdrobita total, era perpendiculara pe pamant....parca vroia sa mearga spre centrul Pamantului :p

Cred ca Pompierii se grabeau sa ajunga la accidentul cu dubita, iar in curba, au avut balans si s-au rasturnat.....

-LEXION- 11-07-08 23:30

3 Attachment(s)
Quote:

Strada Constantin Brancusi a fost blocata in urma cu o ora din cauza unui accident produs la intersectia dintre aceasta artera si strada Constantin Brancoveanu.

Coloana de masini a ajuns pana in Piata Cipariu. “Autoturismul Seat Ibita cu numarul CJ 47 MIA, condus de S.M. in varsta de 54 de ani, care circula pe strada Constantin Brancoveanu, nu a acordat prioritate camionului DAF GR 03 EJO care transpota butelii de gaz si circula regulamentar pe strada Constantin Brancusi“ a declarat subinspectorul Lucian Luput. Masina de descarcerare, SMURD si masina de pompierii era pregatita in cazul unui incediu, iar in aproximativ treizeci de minute traficul a fost reluat in zona.
http://www.citynews.ro/Camion-cu-but...accident+12566

-LEXION- 12-07-08 10:28

Pe la 6 azi dimineata, in Jucu, pe o ceata foarte densa, un septar a spulberat o Dacie....raniti, poate si morti la cata politie era...

Si azi este sambata...asa ca evitati Florestiul :-P

-LEXION- 22-07-08 17:57

2 Attachment(s)
Vineri s-a rasturnat un camion la iesirea din Apahida spre Jucu, blocand traficul pe ambele sensuri....am trecut sambata dimineata pe acolo si am facut 2 poze mici si scofarcite la ce a mai ramas din el.....

-LEXION- 25-07-08 21:31

4 Attachment(s)
dupa Autoworld-ul dinspre Floresti, inainte de pod a fost un accident urat azi....din cate am inteles, cel de pe scuter, a fost lovit din spate de un Audi (care a fugit de la locul accidentului), el s-a dezechilibrat, a cazut pe contrasens, si a fost lovit de o alta masina.....nu stiu daca a fost chiar asa, dar scuterul era de nerecunoscut, iar pe asfalt erau urme de sange....

Fixius 25-07-08 21:45

astazi pe maxim gorchi... in jurul orei 17:30 a fost un accident foatre urat... nu am reusit sa fac poze.. deoarece erau prea multe masini de pomieri, dupa cum erau parcate nu se vedea nimic.. am reusit sa vad.. o dacie roasi facuta.. zoop lang aun stalp...

care stiti mai multe dealii....

-LEXION- 25-07-08 21:50

4 Attachment(s)
Doi copii pe scuter au fost răniţi pe Calea Floreşti

Quote:

Doi minori au fost răniţi după ce scuterul cu care circulau s-a ciocnit cu două maşini, vineri, în jurul orei 16, pe Calea Floreşti.

Un băiat în vârstă de 17 ani şi o fată de 16 se deplasau pe Calea Floreşti, din direcţia Mănăştur, înspre Floreşti, când, la câţiva metri după podul din apropierea hipermarketului Cora s-au ciocnit cu două autoturisme, un Audi cu număr de Cluj şi o dubiţă Volkswagen cu număr de Bucureşti, care circulau regulamentar.

"Băiatul cu scuterul nu a păstrat distanţa corespunzătoare între mine şi el şi nu a mai apucat să frâneze. Cum avea ceva viteză a intrat în spatele maşinii, după care a ricoşat în duba care venea din sens invers. Din câte am văzut nu erau grav răniţi. Când i-au dus la spital erau conştienţi", povesteşte unul din soferii implicaţi în accident.

"Din primele cercetări reiese faptul că, băiatul cu scuterul nu a păstrat distanţa corespunzătoare între vehicole, a intrat în spatele Audi-ului, după care a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină. Victimele au fost transportate la spital", a declarat Alin Pastor, reprezentantul Poliţiei la locul accidentului.

Timp de mai bine de jumătate de oră circulaţia înspre Gilău a fost blocată, coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

-LEXION- 27-07-08 00:09

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1662655)
astazi pe maxim gorchi... in jurul orei 17:30 a fost un accident foatre urat... nu am reusit sa fac poze.. deoarece erau prea multe masini de pomieri, dupa cum erau parcate nu se vedea nimic.. am reusit sa vad.. o dacie roasi facuta.. zoop lang aun stalp...

care stiti mai multe dealii....

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 19, la intersecţia străzilor Corneliu Coposu şi Lombului, din Cluj-Napoca.

Surse din poliţie afirmă că, din primele cercetări, accidentul s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate.

În coliziune au fost implicate trei maşini. Cea mai avariată a fost o Dacie, care s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului.

Fixius 27-07-08 22:04

pe la orele 19 nu mai erau masini le pompieri pe acolo... pe la 17: si ceva.. era proaspat accidentul...

care sunt celelalte 2 masini implicate in accident ?

Kent8 28-07-08 00:16

dacia si vectra

-LEXION- 30-07-08 23:13

4 Attachment(s)
In iris pe la ora 17 a fost ceva accident urat. Era si descarcerarea acolo, am avzut o dacie veche lovita urat in fata si raniti...nu stiu exact ce s-a intamplat...stie cineva?

-LEXION- 01-08-08 13:03

1 Attachment(s)
Am fost ieri pana la RAR, si aveam in fata, la intrarea in hala, un Fiat Punto. Baiatul i-a facut RAR-ul si a plecat. Cand am terminat si noi, am plecat acasa. La cativa metrii dupa iesirea din RAR in E60, numai vad urme de franre, si Punto-ul in sant. Cred ca a intrat careva in depasire pe contrasens, si cel cu Punto l-a ocolit, ajungand in sant....

Shade 01-08-08 17:33

stie cineva de ce ieri pe feleac au coborat spre cluj 3 ambulante in decurs de max 10 minute?

Piry 02-08-08 16:18

se grabeau sa prinda ciorba calda de la bolero

-LEXION- 07-08-08 16:11

3 Attachment(s)
Marti noaptea cand veneam spre casa, un Ford a iesit de pe drum in Gilau, si a ajuns in poarta la o casa....cred ca a adormit soferul, ca era chiar pe linia dreapta de la iesire spre Cluj.

Iar astazi, pe la ora 13 in Manastur pe linia de tramvai de langa Mol, un matiz s-a incadrat pe dreapta sa ia curba sa intre in benzinarie, iar din spate, un logan taxi a intrat pe contrasens sa intre si el in benzinarie mai repede si a lovit Matizul, indoindu-i aripa stanga fata la matiz si rupandu-si roata dreapta...

Cei din Matiz erau speriati ca vor fi scosi vinovati, pentru ca se stransese o turma de taximetristi acolo, si propuneau fiecare variantele proprii ale accidentului

Kent8 16-08-08 18:02

la ora 5 fara vreo 10 veneam din cartodrom spre casa.
in statie la 7 icre vad fum si o masina...repede trag pe dreapta.
vine unu la mine si`mi cere extinctorul (era un fost coleg de liceu, dar nu l`am recunoscut cum o venit asa glont spre mine)
pun avarile, scot extinctorul si il dau sa dea pe masina, pana atunci trag masina din drum si-o pun in statie.

eu am extinctor cu bulbere de 1,5 kile, cu valva de presiune etc etc, in fine nu asta conteaza.
pana trag masina asta o gatat extinctorul...si un taximetrist de acolo...ca ce extinctor de cacat i-o dat la ala.
eu cand l-am auzit mai sa-i dau 2 pumni in gura...si ii zic ca daca nu-ti convine meri si da-i extinctorul tau la om ca-i arde masina.
la care el de colo...dupa ce, sa cheme pompierii, doar nu mi-oi consuma eu extinctorul ca apoi sa am ce umbla sa-l incarc si sa mai si dau bani?
erau vreo 6-7 taximetristi...si radeau gunoaiele dracului.
am mers la trolebuze si-am adus 2 extinctoare de la ei...da vezi de treaba...s-o aprins bine de tot.
nu puteam nici ridica capota ca ardea bine de tot...o venit pompierii o ridicat capota si o stans focul.

paremise ca masina era un reno 11 , oricum filtrul o ars, carburatorul topit, bateria topita...tot, varza.
pompierii tot respectul din lume, o ajuns in sub 7 minute de la ei de acolo pana la capatul liniei 3 in gheorgheni.

mi s-a mai confirmat o data ca taximetristii (99%) sunt niste ordinari.

o mult avea nevoie de ajutor si sa nu-l ajuti,

nota mod : LIMBAJUL !

zegra 17-08-08 21:33

ce imbecili.. :|

Shade 18-08-08 13:47

tocmai am gasit o utilitate noua la instinctorul gol: craparea capului taximetristilor. la ala ii arde masina si lui i se falfaie de extinctor... sincer sa fiu daca as fii eu in situatia aia, cred ca le-as cumpara eu alte instinctoare noi drept multumire celor care m-au ajutat.

Kent8 18-08-08 16:35

masina si acum ii acolo in statie la 7 icre arsa

CJ-18-DOR 22-08-08 11:46

5 Attachment(s)
aseara pe frunzisului ...poate multi dintre voi stiu Seat-u asta. ..mie unu imi placea chiar l-am vazut de cateva ori. in accident o mai fost implicat un tir si o motocicleta din cate am inteles. pozele sunt de pe clon.

CJ-86-UHE 22-08-08 12:33

Quote:

Originally Posted by CJ-18-DOR (Post 1709354)
aseara pe frunzisului ...poate multi dintre voi stiu Seat-u asta. ..mie unu imi placea chiar l-am vazut de cateva ori. in accident o mai fost implicat un tir si o motocicleta din cate am inteles. pozele sunt de pe clon.

http://citynews.ro/Tanar-grav-ranit-...e-un-tir+16129

-LEXION- 22-08-08 12:49

Alt inconstient care a confundat pista de curse cu cararile Romaniei....

CristianD 22-08-08 15:34

in spate lo fi lovit motoreta ? din ce am citit pe citynews zice ca sa lovit cu tirul doar, dar nu stiu cum a putut sa loveasca si in spate. (vezi pozele lui UHE)

-LEXION- 23-08-08 12:40

Azi noapte, un amic cu un Golf 4 cu numere de zoll expirate, s-a imbatat, a intrat pe contrasens si a distrus un Audi A6. Masina era luata din credit, acum este total distrusa, si trebuie din banii proprii sa repare Audi-ul, in plus, are dosar penal si se afla in spital...

Concluzia: Spuneti NU! Alcoolului la volan!

Sebi 23-08-08 16:21

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 1709438)

RIP ADI :( regretabil

Fixius 28-08-08 21:47

in seara asta la ora 21:26 la intersectia cum vii de pe eroilor si intrii pe dorobantilor.. nu mergeau semafoarele si un vectra A a intrat in plin intr-un seria 5 model 2005
la vectra i-o puscat airbagul.. si la seria 5 nimic.

nu sun poze

di48lo 28-08-08 22:03

Si la seria 5 s-au declansat airbagurile ;) cele din lateral

Kent8 28-08-08 22:40

fixius...daca veneai pe dorobantilor pe la 9 jumate vedeai cum un seria 3...nu stiu ce an o calcat un pieton.
cand am ajuns eu tocmai pleca salvarea.
copilu avea 18 ani...acum intra in clasa a 12-a
din cate am inteles avea permis de 5 zile si masina de ieri .
l`o lovit pe trecerea de pietoni din fata de la mol si masina era oprita in fata bisericii...cam 40 de metrii de la locul impactului.
oare ce viteza putea avea? :d

-LEXION- 28-08-08 23:34

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1720729)

Excelenta treaba ! Nu era cumva BMW cu numere de zoll, ''ACUMA ADUS'' ? cum viseaza fiecare copilas care iese de la Sala Sporturilor pana in prima statie de tramvai si isi primeste carnetul :rolleyes2

Ar trebuii bagata si la noi legea de la englezi, ca in primii 2 ani dupa ce ti-ai luat carnetul, nu ai voie sa conduci masina mai puternica de 100 CP.....

Fixius 28-08-08 23:41

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1720729)
fixius...daca veneai pe dorobantilor pe la 9 jumate vedeai cum un seria 3...nu stiu ce an o calcat un pieton.
cand am ajuns eu tocmai pleca salvarea.
l`o lovit pe trecerea de pietoni din fata de la mol si masina era oprita in fata bisericii...cam 40 de metrii de la locul impactului.
oare ce viteza putea avea? :d

eu nu pe acolo merg acasa si merg tot inainte pe dorobantilor si la capatul strazii o iau la stanga

Kent8 28-08-08 23:42

nu era un bmw albastru metalizat...spre negru
cj-90-bsg...sau asa ceva.
ieri o primit numerele si acu 5 zile si`o luat permisu copilu.
imagineaza`ti cata experienta putea avea.
daca o pus frana cu toate sistemele de franare, abs, servo etc etc s`o oprit dupa 40 de metrii.
cele mai grave accidente se intampla in primi 2 ani de condus ...dupa aceea te mai asteptii la ce se poate intampla, stii cum sa eviti, stiu eu...mergi mai prudent...dar mno
era cu o maimuta in dreapta...
o venit frateso, masa era o femeie de vreo 45 de ani..mai simpla (probabil ca o fi luat bani din banca sa`i cumpere masina, cine stie) plange biata
de aia chiar mi`o fost mila dar probabil ca fara ajutorul parintilor nu`si cumpara asemenea masina
p[arinti sunt devina...primul an de condus da`i dracului o dacie din aia obosita ce nu are incalzire, sare din viteze, ii flinsone...te ploua in itnerior...si cu putini cai... ca atunci cand prinde ceva bun sa aprecieze.
bmw avea farul stanga fata spart, spoilerul rupt, aripa si capota indoita.
eu zic ca la impact avea 100 cel putin.

copilu intra pe a 12-a in telecomunicatii

Kent8 28-08-08 23:43

poi nu treci prin fata pe la mol? ii un singur mol pe dorobantilor. celalalt ii omv dar nu apartine de dorobantilor ca apartine de aurel vlaicu...sau ce strada ii acolo in sens.

si nu am poze ca eram pe balcon vb cu cineva la telefon si am auzit frane...apoi dupa 5 minute de vb la telefon vad lumina albastra...atunci am coborat sa vad daca s`o pleznit sau ce s`o intamplat.
daca ma gandeam sa fac 2-3 poze...vedeati cat de departe s`o dus masina de la locul impactului.
oricum era o balta pe jos...probabil sange, lichid de parbriz...sau ce-o mai fi avut masina in spatele farului.
era full de lume

loverboy 29-08-08 00:03

Pe dorobantilor ar trebui sa fie radar in fiecare seara...cam multi o calca prea tare pe acolo...mai ales seara

Kent8 29-08-08 00:07

am citit pe forum de pe moto.ro ca cica noaptea stau radarele pentru motoare...sa`i prinda pe aia ce se dau prin oras si fac galagie.
dupa ora 22 nu mai ai voie cu motorul prin oras.
la ora 10 politia ii la sala sporturilor...doar ii joi seara :D

Fixius 29-08-08 00:13

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1720860)
poi nu treci prin fata pe la mol? ii un singur mol pe dorobantilor. celalalt ii omv dar nu apartine de dorobantilor ca apartine de aurel vlaicu...sau ce strada ii acolo in sens.

si nu am poze ca eram pe balcon vb cu cineva la telefon si am auzit frane...apoi dupa 5 minute de vb la telefon vad lumina albastra...atunci am coborat sa vad daca s`o pleznit sau ce s`o intamplat.
daca ma gandeam sa fac 2-3 poze...vedeati cat de departe s`o dus masina de la locul impactului.
oricum era o balta pe jos...probabil sange, lichid de parbriz...sau ce-o mai fi avut masina in spatele farului.
era full de lume

acuma imi pica fisa unde zici.. dar pe la 21:27 sau 28 am trecut pe acolo..
si nu am vazut absolut.. nimic...

probabil ca accidentul de care spui.. tu s-a intmplat cu 2ua minte mai tarziu.. cand eu eram plecat de acolo

Kent8 29-08-08 00:29

la 21 34 am fost sunat si am iesit pe balcon...
deci sa zic ca pe la fara 20 s`o intamplat...cand am auzit eu frana

Fixius 29-08-08 07:34

la ora aia deja eram acasa, parcam masina in garaj

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning