![]() |
Re: Dej
Bine te-am gasit Cata, daca vrei sa stii mai multe uitate la profil. apropo de tradus, invata frate, cum am invatat si eu Romana. ( Traducere pt. domnu Cata bulanu : Salutari pentru Cristi, a iesit bine Mondeoul omule, bravo ).
|
For sale: Honda Civic 1.6 Lsi coupe 1996 http://search.autotrader.ie/www/cars...00831189516117
|
Salutare VAXX si bine ai venit printre noi;)
|
Quote:
welcome:) |
mos craciun :))
|
Sincer sa fiu nu ma astept so cumpere cineva dar cred ca pretul nu e exagerat. Oricum valoarea masinii va scade drastic intr-un an:( doar ca si o chestie... eu de exemplu detin o masina de 6000 euro,inscrisa in Dublin, nu sunt cetatean irlandez si din cauza asta asigurarea ma costa 2000 eur anual. De as fi mar costa 1000( motor peste 1500 cc). Ca concluzie...-> Vauxhall Astra 2.0 vrx (opc pt. modele de acasa) an 1998, cu 100000 km o gasesti aprox la 1500 euro. Cauza? Asigurarile sunt calculate individual pe persoana. Depinde cati ani ai, de cat timp ai carnet, carnet provizoriu, centimetri cubi+ valoarea estimativa a vehicolului. Numai bine, salutari si asfalt uscat cu putine incidente neplacute.
|
Quote:
si in romania o sa se bage ceva asigurare scumpa,sa nu-si mai aduca toata lumea masina..ca doar e romania,tre sa iei teapa sau m**e :) |
mno willy nu-ti mai iei u calibra..cine o sa fie greu cu calibra prin dej dak nu tu? =)) :P
|
Da ai dreptate poate baga ceva taxa... si din asta o sa aiba cineva de castigat:). Sau poate se vor lansa mici firme cu montari catalizatoare:). Din pierdere trebuie sa iti faci castig.
|
Quote:
|
ba Cata tu crezi ca am atatia bani de investit? Io momentan ma gandesc la un garaj cu specializare pe ceva domeniu. Ex. sistem rulare sau evacuare. Cu noile legi tre sa ai si inginer langa tine, chiar si daca habar nare...sau poti sa fii mecanic ambulant:(
|
de castigat ma referam la stat si la toti pe care tre sa-i ungi cu ceva:(
|
Quote:
|
sper sa reusesti k mecanic bun shi priceput esti..
iar tu willy astept sa dau o tura cu calibra ta.pana vi u aksa sper sa imi iau shi eu o tiriboanta :)) apropo ce fain o sa fie centura orashului dupa ce e gata.willy te astept la o liniutza pe centura cu calibra :P |
Quote:
pana vin,isi cumpara toti calibra :)) in plus..sunt alti reisari in locu meu si ii las pe ei sa faca liniute,nu-s prea interesat de NFS si sa le dovedesc la bitanje... in legatura cu drumurile..sper sa le faca in 3-4 luni cat de cat..daca mai sunt ceva masini cat de cat,mai baga si tu 2-3 poze ca ne facem de caca* |
Baieti, ii cineva la Dej care se ocupa cu furnizare de piese tuning? In afara de chioscul d langa casa d piatra. Sau stiti de un service ce modifica ( ma gandesc mai ales la motor)?
|
nu prea stiu pe nimeni..shi ala de langa cdp ce piese de tuning are?:))
|
n-are nimeni poze d la accidentu de sambata dupa masa de la intersectia baia mare cu bistrita?? un ford focus nou cu un opel corsa nou s-au lovit destul de bn da cum o reusit nush :)
|
same shit every day
|
careva poze cu Mustangu portocaliu?
|
1 Attachment(s)
Hai ca ma bag si eu aici:lol:
Am o intrebare: se gasesc in oras scaune scoica de vanzare...ceva in genu asta: |
nu gasesti, daca te intere un volan sport ptr oltean am de vanzare
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
4TuningFESTIVAL 18-19 octombrie 2008
LOCATIE: Romexpo Bucuresti Program: 18 - 19 octombrie intre orele 10.00 - 20.00 Pret Bilet: 15 Ron care se baga?:D |
Quote:
|
N-ar fi o idee rea, insa cred ca o sa coste ceva combustibilul si cine ar merge cu masina lui?
|
4 Attachment(s)
Maybach 62 in Dej:rolleyes2
|
apropo..L`ai masurat? :))
|
Quote:
Ampatament (mm): 3827 Lungime (mm): 6165 Latime (mm): 1980 Inaltime (mm): 1573 Masa (kg): 2780 Sarcina utila (Kg): 600 Volum portbagaj (l): 605 Volum rezervor (l): 110 :lol::workout: |
Quote:
care vrea stickere cu 4tuning sa ma contacteze..6 lei buc |
care afla ceva detalii despre hummeru h2 a lui tecaru?shi ceva poze ''sa ne minunam'' shi noi =)) eu cred k mai mult d 30000 d euro nu o dat pe el..
|
Quote:
|
da..cam in jur de 30 o dat pe el ci cik lo adus din state
|
poze cu el??:D
|
1 Attachment(s)
Asta e camionu, pardon hummeru :lol:
PS: poza nu am facut-o eu. |
mai am cateva stickere cu 4 tuning dak va trebe sa imi ziceti pana mai am :D
nu a facut nimeni poze la corvette-u ala negru cu nr rosii de BN?? nu mai posteaza aproape nimeni plm.. |
Este un Calibra negru CJ-XX-FOX ,putin modificat, daca aveti poze cu el sa le puneti :).....si azi am vazut opelu ala RIU,are un nou look,imi place :D
|
Quote:
|
Are alte jante si alta toba finala :lol: si oricum imi place culoarea si Calibra in general :-P
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...84#post1806684 asta a fost prin dej
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning