![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
sa mai voteze si altii (pana acum doar doua pareri)
|
eu votez(dak are sens) knd va e voua cel mai bne...mai tz asha k e mai liber in oras...ajunge si robbert...voi hot:P
|
la polivalenta :D:lol: ora alegeti-o voi :D
|
ionut vrea polivalenta ca n`are cu cine sa ajunga la zavoi..uite ca si eu data trecuta am venit cu rainman, cipriano si adytzu cu taxiu..:))
|
pai da , e mai putin de mers :)))))
|
ba da esti nesimtit sa mor io... parca nu poti sa vii cu taxiu...tre sa vina toti acolo sa te ia pe tine k dupaia sa-si dea seama k nu e lok la polivalenta...
|
Cum vreti...mie imi e indiferent...:) dar crek ca ajung mai tarziu..ca sunt la taierea poicului :)) cum vreti voi !
|
Thex... exact asta am zis si eu aseara ... in postul pe care mi l`a sters un admin al forumului si mi`a dat si warn ... k am avut tupeul sa`l fac pe GLP ... " bou " in post-ul respectiv :)
in fine... eu unu .. zic ... ora 20:00 - Parcare Zavoi *parte cu olanesti-ul |
pana la urma unde ne int? :)
|
stadion cred
|
Ramane la stadio ora 20.00?
|
hai sa ne intal pe republicii la 20:00 ca sa poata ajunge si restul lumii fara dureri de gambe ;)
merge? |
Pe republicii ar fi interesanta ideea :))
|
pai pana la urma ? cum facem ?:) unde ?
|
RAMANE PE REPUBLICII? la 8? ziceti da:)
|
ba io am anuntat deja o gramada de lume ca la zavoi..acuma na...faceti cum vreti
|
ok...zavoi sa fie!!!!!
|
hai sa nu mai schimbam acuma
ramane la zavoi |
next time va fi pe republicii
|
asta seara o mini intalnire pe republicii la micu print la ora 20:00 ca sa stiti:) Ionut te rog adu tu shmecheriile alea:))
|
io abea pe la 20:30 o sa plec de aici, sper sa nu se sparga petrecerea asa de repede
|
Quote:
Oricum a fost super tare :)):twisted: :twisted: |
pacat ca nu pot urca filmele ca sunt prea mari chiar si 3gp :( oricum cine le vrea buzz pe messenger..:)
|
salut baieti,apelez pe acest topic ptr un mic ajutor:am un prieten vechi din r.valcea il cheama marin,s-au marian,e chel mai plinut si a lucrat s-au mai lucreaza la reprezentanta W si monteaza car-audio.si am priedut leg cu el si as dori sa-mi dea cineva nr lui de mobil.
|
Zozo o sa til dau eu maine... ca trec pe la el ca am niste treaba pe la VW :)
|
marian nu mai lucreaza la nurvil s a mutat la bucuresti daca vrei iti dau eu numarul lui pe pm
|
Daca vreti cumva (si sunteti prin oras), propun sa va cunosc si eu, vineri 25 ian. 200 8 ....
|
punem de o mica intalnire vineri ? sau sambata ?
ce ziceti ? |
io unu vin :D Adytzu vine, Lupalb vineeeee:)) Ionutz vine, Rainman vine, Caddy nu vine da e de acord sa facem intalnire:))
|
:)) e la cluj ?
|
Dupa cum a spus trafy, eu sunt prezent, numa ora si locu vreau sa stiu, da vb cu trafy si ma aduce el in tema....
|
si din nou TIR nu vine ? :))))
|
pai cre`k mai repede vin eu dela Cj :)) decat el :) doar tre sa pastreze traditia :P
|
m am intalnit azi cu TIR .... dar aici e sesiune, si nu stiu cine stie ce inseamna sesiune la inginerie la sibiu.... IT SUCKS big time... asa ca omul studiaza.... ceea ce ar trebui sa fac si eu daca nu as fi atat de inconstient.... In fine, poate reusiti sa l convingeti, ar fi frumos sa ne intalnim cat mai multi....facem niste poze (se ocupa aaronel de treaba asta, ca el e "zeul" pozelor modificate), si vedem ce iese...:))
|
dati un tel cand va intalniti, apar si yo
|
Eu nu am nici un numar de telefon, ca nu am cerut la nimeni si nimeni nu mi a cerut nr de tel. Asa ca probabil o sa fie anuntat aici sau o sa ne anuntam pe mess....cand si unde...Sper sa ninga pana atunci:))
|
Dc sa ninga? numai vreau :))) decand astept sa ii mai dau si eu o forje pe curbe cu drum uscat!! :)
|
las sa ninga fra, sa fac forja in derapaj in parcare la interex.... sau daca nu ninge, macar sa fie curat drumu, ca mi s-a luat de ceata si mazga....
|
Ce masina ai?
|
cum nu stii deja ? :) Passat, 1.9 TDI .... nu ma stii mai cucuvea ? :)))))
OT: bafta si distractie placuta la intalnire... sa faceti poze sa vad si eu si poate ne vedem ... dupa 8 februarie cand termin si eu cu sesiunea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning