![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Apeleaza cu incredere la un service specializat, cei de acolo vor fi receptivi la banii tai si isi vor face treaba conform cu dorintele tale. Puteai foarte bine sa intrebi cum se face un aparat care sa citeasca DVD-uri, tehnica vopsirii a evoluat suficient cat sa nu mai mearga decat ouale de paste sa le faci acasa
|
Mersi mult jonson. Altcineva ma mai poate ajuta?
|
ai incercat sa cauti la cimitirul auto??
|
posesor bmw 524 td(e 28 ) nedddd help!!!!
cine cunoaste pe cineva din piatra neamt care are un bmw 524 td(e 28> pe care il dezmembreaza .plsssssss helpppp meeee!!am nevoie de o capoat pt motor ....va rog vreau sa restaurez o masina frumoasa da nu gasesc capota:((
va multumesc |
da am incercat da nu am gasit decat pt e 30 care e modelu urmator
:(( |
Vezi ca mai sunt d-astia care vand piese pt. masini..le dezmembreaza si le vand pe piese...era unul in drum spre Iasi..nu stiu ce sa zic..tre sa ai noroc sa gasesti capota...bafta..
|
Pe mine ma mai ajuta cineva? Nu stie nimeni cum pot face sa imbin mai multe nuante de violet? Mai precis am scris mai sus ce vreau sa fac
|
Eleroon deci iei nuanta 1 de violet in galeata 1 si nuanta 2 de violet in galeata 2. Incepi sa dai pe masina cu nuanta 1 din galeata 1. dupa care vii cu nuanta 2 din galeata 2 si dai din ce in ce mai mult spre spate. Repeti operatiunea asta pana cand termini vopseaua din galeti. Si acum man hai sa fiu putin serios...mahh...nu suntem nici unul vopsitor sau ***** masii si nici nu cred k ai sa gasesti in Neamt vopsitori care stiu sa iti faca astfel de lucrare. Sa o faci tu cu mana ta cu atat mai putin...nus...ce tia zis jonson e bine zis + cauta ajutor la sectiunea paintbrush pe la zona bucuresti. Baietii aia se pricep la vopseluri si poate au cunostintele care sa te ajute. In speranta ca am reusit sa te ajut cat de cat multa bafta
|
unde pe drumu dintre iasi si piatra neamt mai exact eu sunt sutudent la iasi si vineri vin aksa asa ca daca as sti exact mas opri pe acolo.stima
|
Hmmm...sincer n-am mai batut drumul asta de ceva vreme..dar cred ca intre Iasi si Roman,pe stanga cum vii spre Piatra..cu mai mult nu te pot ajuta..sorry
|
Quote:
|
mai sunt ceva dezmembrari la buhusi
si nr de tel 074042000 cristi |
ok mersimult baieti da cine stie pe cineva la care se pot monta 2 sig de capota pana gasesc o capota deskimb?asta knd trec de140 flambeaza si tre satrag pe dreaqpta sa o inkid....:(
|
Quote:
te duci la buhusi si cumperi o capota oricum nucred ca e f scumpa si rezolvi treaba si repede si fara batai de cap |
ati vazut asta?
http://videos.itsabove.com/view_vide...cffd8670e6d746 |
da fratioare da dac nu gasesc capota tre sa prin alea ca mam saturat sa merg cu 90 km la ora ...devine jenant sa merg cao batranik:((
...deci cine stie unde pot monta 2 sig de kpota...poate ma rezolva ali_ump? |
Quote:
|
da frate da capota mea e 19 mil noua
:((ce plm daca asa mai iau una de piese asa ca nu am cum sa o iau noua ca vreau sa o tunez da nu sa bag mii de euro in ea :( .... deci... cine ma ajuta??? alin??? |
Quote:
|
Quote:
|
ROG FRUMOS PE CEI CARE AU PROBLEME CU POLITZIA sa nu dea in primire pe altii cu liniutze sau stiu eu ce ..... cine are probleme este rugat sa isi asume raspunderea faptelor lui si in cazul in care este intrebat de restu ..... sa nu stie nimik .... asa e normal....
|
bai...scoateti poze de astea de pe forum..ce drq...nu le stim toti de pe 4lol.ru ??? Sau tu ai adunat aici doar ce era mai bun???
|
ms alin da sg mi leam cumparat amu 3 saoptamani:D da zi si mie un service la care se pot monta
raman dator ...ms mai ghici ce ai factut la olcitu ala ca ai trecut odata pe strada pe lg mine pusca aveam eu vreo 120 cu un logan si am ramas tampit can team vazut :)) am vrut sa ma iau dupa tine da cand am vazut ce teai dus am zis ce plm ca sigur nul prind:)) am auzit ca lai tunarit de la motor pana la evacuare ... bv tie da daca te rog imi zici si mie la cine lai modificat;) pls ms |
Quote:
sper sa fie singurul si....mare grija de acum incolo. |
DACA TOT VA CERTATZI si tot va faceti o mie de gasti cu NSL , 4TUNING , CAMICAZE nu stiu cum ..... imi fac si io un club Ghici Bla Bla Club ..... se acepta doar soferitze sau prietenele soferilor din celelalte cubluri :) costumatie decoltata obligatorie si restu vedem noi la fatza locului :)):)):)) astept CV uri :P
|
:twisted: vin si eu :twisted:
|
ghici...esti nou...nu stii nimik
citeste mai bine forumul asta tot...nu doar sectiunea asta ;) te ajut eu in ceea ce ne priveste pe noi: https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html |
pt NSL C...Nu am io rabdare sa citesc cum va certati voi ..eu le stiu pe ale mele...adica io ma inteleg bine cu toata lumea , vb cu toata lumea ...treaba voastra ce certuri aveti intre voi .... io am sa fac un club cu femeile voastre voi certativa ca sa aiba femeile cat mai mult timp liber :))
|
john33exe........ daca vrei sa te iau in club fa o lista cu datele de contact ale vemeilor la astia case sunt ocupati sa se certe ...sa nu stea fetele degeaba pana se impaca ei :P) ....tu john33exe ai sa te ocupi de cele pana in 18 ani ...ca esti nou in club :D io de alea majore ....ce sa faci tre sa incepi cu munca de jos :))
|
si va recomand sa va uitati la o masina tare de tot
COMBAT T 98 scoasa de rusi ...e tare si eventual dati si o cautare pe VOLGA sa vedeti ce au scos oameni :) |
o sa trimitem femeile la voi...cu tot cu smecleu :lol: :lol: :lol:
|
Trimitele cum vrei tu ca le punem sa se ....spele intre ele :)) :P)
|
cand se organizeaza prima intalnire? sper sa fiu gata pana atunci:shock:
|
http://www.zapp.ro/skiexpress/
Starea partiilor din tzara on line ;) |
Pai mai bine ne luom niste animatoare cu noi la fiecare intrunire ;) :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut la toata lumea.Am si eu o intrebare: este cineva in Piatra neamt care ar putea face o schimbare d culoare la bordul de logan.Ceva ca in poza asta.Multumesc:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
da...eu sunt ala... u care esti ... ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning