![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Exact , tot de aia stiam si eu :D
|
am copiat si io patch 1.68 tdu si imi iasa cand intru in joc imi puteti da careva cracku la patch sau sa imi dati exe-u si euro-u vostru daca aveti patch 1.68 :mrgreen
in schimb va pot spune cum sa va faceti radio |
500 a prins cineva?:)))
|
cum ai facut chestia aia...sa iti arate viteza maxima si timpul 0-100 ?
|
Quote:
patru de acolo de la num lock |
Quote:
|
care imi puteti da cracku de la patchu 1.68 sau exe-ul si euro-ul vostru pls raman dator!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am bagat si eu cateva masini si cand ma duc sa cumpar mi se inchide jocul...stie cineva ce pot sa-i fac?
|
Quote:
|
imi zice si mie cineva ce rol / ce inseamna Driving Aids OFF/ON/sport....?multumesc:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cu functia HC activata si cu AID pus pe off jocul devine un veritabil simulator. "adicatelea" masina are masa si se supune legilor fizicii, se comporta aproape ca si in realitate. adio curbe luate cu 300 fara sa mirosi iarba. asta e frumusetea jocului, nu pus pe arcade, mergem cu 400 la ora si luam curbele mai misto decit tramvaiul, :blahblah: ca sa fii si mai si pui AID pe sport. pentru "fetitze" puneti AID pe ON. adica arcade. deci pus pe OFF pentru o simulare reala, daca mai ai si un G25 si intri si online cu baietii la o tura mica atunci poti spune ca ai savurat la maxim Test Drive.:D |
Quote:
|
care stie dc cand vrea sa caute un server imi cere ultimu patch. AM patch 1.66A
nu ala este ultimu patch, care aveti ultimu patch mi-l puteti da va rug cu tot cu exe si euro multumesc |
Quote:
|
se mai joaca cineva TDU?
|
Quote:
|
intrebare, daca modific o masina cu TDUPE mai pot sa o fac la loc cumva? ca vad ca nu are niciun "default" buton
|
Quote:
|
pai eu ma refeream dupa ce apas save car si ma plimb cu ea :lol: daca vreau sa o mai fac standard vreodata pot?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca ai trecut de la piratat la original, in primul rind trebuie sa faci curatenie inainte de instalarea celui original. vezi ca ramin rebuturi de la ala naspa , prin registrii si in my documents. dosarul Test drive trebuie sters manual de peste tot. dupa instalare nu mai trebuie crack. instalezi pach 1.66A, iti faci cont pe gamespy si te vei conecta la serverele atari. hai ca te asteptam in insula sa te alergam un pic. :D |
de unde pun pach sa pot juca online cu voi?si daca pun patch-u asta,imi pierd save-urile?adica tot ce am muncit pana acuma?
imi fac cont pe gamespy,si pe urma?ce accesez?sau cum fac?:???: multumesc. |
Quote:
|
daca e atari e original,nu?
si de unde iau patch? |
Aveti cumva un crack bun? Mi-am instalat jocul, am luat si o salvare, am inceput si careira noua si cand vreau sa intr-o intr-o cursa se blocheaza jocul, in sensul ca nu pot sa dau back, dar nici in cursa nu intra, se invarte imaginea soselei in cerc.
Edit: am gasit crack-ul cu cateva pagini in urma... |
Quote:
|
nu ma ajuta nimeni?:(
|
Quote:
asta e pach-ul. |
Quote:
|
reainstalezi si pui patchu din nou dar fa totul corect.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning