![]() |
Re:
Quote:
bafta |
1 Attachment(s)
scuzati-mi numarul dar nu am avut alta varianta din motive de imaginatie
|
Re:
Quote:
underground style :D :wink: |
Re:
Quote:
|
bai baetzi ... kre k o sa ma bag si eu ... k de cand nu am mai fakt :P
|
Re:
Quote:
|
vb maestru ... bine maestre3 nu ma mai apq ...
|
Re:
d
Quote:
|
ba taceti drak din gura si .... ocupati`va de masini
|
Re:
Quote:
|
MY GOODD!!! Vreau si yo sa stiu kum se face asa ceva....pt k is mai nou pe acilea si n-am prins...pls....trimite-ti si voi unu..care vedeti postu meu.....un msg prv....cum pot sa fak si yo asa....pls..pls..
|
asta cu prinsu e cea mai tare faza....vezi k ai un pm....gizaz...
|
ignora-i ma ...
ARE 20 DE TOPICURI PE CARE SCRIE MARE SI LAT AICI INVETI SA FACI VIRTUAL TUNING si plm ... si EL vine aici SI INTREABA \"da` asta cum se face ? !\" la concurs sa te fereasca Dumnezeu sa le mai raspunzi , are mare topic , PTR INCEPATORI unde are tot ce-i trebuie, are tutoriale , cat de .... tre sa fi sa faci asa ceva ?! nu e stare sa .. si te astepti sa scoata masini smechere in photoshop ? : / ptr ce rahat am facut topicurile alea ?! : / doamne ce oameni |
1 Attachment(s)
my rover
astept pareri si impresii |
1 Attachment(s)
:oops:
|
1 Attachment(s)
hasta`i a meu
:D |
super .. fac shi eu .. numa sa imi fac timp .. ca tot cu colegii is toata ziua .. sorry :oops:
|
1 Attachment(s)
:arrow: sa nu dati zoom :wink:
stand by k asta sear SPER sa pun un tutorial..e facut in 10 min...sper sa il refac....e mura-n gura...asta despre cum fak eu cu masinile....ce am invatat singur in photoshop fara tutoriale... EDIT |
AS vrea sa fac o precizare referitoare la poza asta. Calitatea JPG-ului este foarte proasta. 5 din 10 (asa mi-a dat Photoshopul cand am salvat jpg de test ) din cauza asta culorile arata zdromtzuroase! Nu exista stralucire nici macar pe parbiz :evil:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
pur si simplu
|
pur shi simplu nasol :?
catanos :) arata bine :wink: |
mersi soricelu :)
|
mie nu-mi place ce o facut la roata de spate..... :roll:
|
ma bag si eu la rover. am voie?
|
da.la concurs e liber.....
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
1 Attachment(s)
xxdadixx esti zeu :shock: e superba masina
:arrow: |
1 Attachment(s)
xxdadixx bv bv bv nu stiu ce altecava sa zic
|
1 Attachment(s)
modificari minore.am pus accent pe vopsea si carbon
|
2 Attachment(s)
:roll: nu imi iese nenorocita de reflexie...ps nu va uitati la jentzi....chiar nu aveam altceva si astea dadeau bine.... :(
|
1 Attachment(s)
n-am revopsit-o pt k imi place cum ii sta aja,
so, here we go :D |
esti sexy :tenisclap ..........?
|
1 Attachment(s)
reflectia in apa nu prea mi-a iesit dar e prima oara cand fac asa ca fiti induratori :D
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo VIII
astept pareri in legatura cu .... reflectia .. capota.... body kit |
1 Attachment(s)
evo hatchback ...
de ce nu va bagatzi la schimbatul culorii hotzilor ? e greu de pus reflexia ? madskillz , te asteptai la participare slaba ,te inseli ;) :D |
nu e greu de pus reflectia dc schimbi culoarea dar mi se pare ca arata mult mai sportiva asa. plus ca-mi place f mult culoarea asta gen csl. poate mergea un pic cromata nu???????
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:( :( :( :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning