![]() |
da, e nasol tare cu limita de viteza, daca ma prindea garda cu 110 la ora, sub $500 nu scapam, si puteau sa ma bage si la zdup. cu toate astea, nu am putut rezista, si am \"mangaiat blana cu piciorul\" :twisted: dupa cum se exprima cineva de aici de pe forum. Era 5 jumate dimineata si ma gandeam ca poate mai dorm si aia :lol:
apropos, suntem off-topic de mult hehehe :roll: |
Voi ati uitat despre ce e vorba in topicu asta?
Moderatoru sa steraga posturile ne la locul lor.... PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
mi s-a parut mie ca e un cenzur p-acolo
ce mah,e CNA-ul pe forum? |
:lol: :lol: :lol: :lol:
nu tine nimic nelalocul lui, da' nu avea ce cauta in poza aia, e o clama :lol: |
sau era clama de firma si faceai reclama?
|
Ba, voi sunteti ....?
Daca nu mai bagati poze ii cer moderatorului sa inchida topicu... Daca aveti chef de aberat si de facut posturi aiurea, este o sectiune numita : mesaje aiurea si inutile... PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
constanta::P:P (sormea=blugi ,fetele )
|
4 Attachment(s)
si de la tuning show
cam atat m-am plict si mere si prost netu :( |
o sa distrugi cateva inimi cu pozele alea :))
|
Re:
Quote:
Wooooord :oops: |
Nice lips blue eyes... semeni putin de la ochi in jos cu o fosta prietena de-a mea... NICE....
Cati ani are sora ta, daca nu sunt prea indiscret? Cat mai putine posturi aiurea va rog, si incercati sa bagati mai multe poze... MERSI PEACE :peace: |
1 Attachment(s)
surioara mea are 16 anishori (shhh dont tell anybody!!!)
|
Sa le da Dumnezeu multa santate parintilor vosti \"BlueEyes\" :shock: :shock: :shock: ca eu cred ca daca mai apar multe poze cu fete cu ochi ca ai vostri si blondute ma inbolnavesc de tot :chick: :chick: :bunch: :woowoo: :tenisclap
|
BlueEyes, frumoase pozele, cred ca bietii baieti si-ar fi dorit sa fii permanent in masina lor :P
|
Re:
Quote:
o chema aniella ???? sta in arad ??? |
constanta constanta constanta !!!!!! rulz!!!!
|
Re:
Quote:
ai de capu meu :pistoles: |
deci...mai stau un an in bucuresti :) dau bacul :) si ma mut la Constanta :) ...ca aici nu mai tzine :))
|
sa ai o masina tare .. de preferinta decapotabila..sau motor si te-ai scos !!!!:)):)):))
|
Re:
Quote:
sau era o gluma... :) |
Un audi A4 cabrio o multumeste? Daca da, zi sa ma astepte pana la anu.... si daca tot ma asteapta, am si un ATV...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Ma, da bolovan esti ma, repede ma dai tu in gat.... ce om...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
4 Attachment(s)
Nu`mi plac pozele puse de sor`mea .. cahhh !!! va suparatzi daca pun altele ?:D
|
Din partea me puteti sa umpleti topicu asta cu poze :bunch: :chuckel: :tenisclap
|
deci din ce au zis baietii p-aici:norocos e gabi :lol:
|
moxxule :) ne strangem mai multi si inchiriem un apartament in constanta la vara(la anu) :) ?? :)) House of Orgy`s :))
|
Sweet Lips, ia zi, cum te-ar \"satisface\" un baiat k sa te combini cu el?
K sora ta zicea de masini cabrio, motoare... PEACE :peace: |
Re:
Quote:
dar asta nu-i OffT |
9 Attachment(s)
my baby.. my new baby :D
|
draguta tipa
sa-ti traiasca :lol: |
merci ;)
|
Cute
:wink: :wink: :wink: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
poate ne zici si noua unde .... asteptam :D |
Re:
Quote:
|
ia gandeste-te needbrain cum ii era lu guri s mearga cu lcitu cu vreo 4-5 gagicutze in el :)):)) moaaaa ce distractie era!!!! ... sa vezi cum ramaneau toti tzaranii cu super masini cu capetele intoarse :shock: :shock: :)):))) si acum .... l-am luat l plaja si avea vreo 8 gagici in jur .... toate frumoase(si daca am zis eu frumoase crdeti-ma k chiar erau si mai sunt :P ..... si unde mai pui JUMATE DIN ELE TOPLESS:)):)):)) ) s nu moara lumea d ciuda ?????:):)):):):):)
|
Re:
Quote:
|
saracu' gabi ce viatza najpa are :lol:
|
acum as vrea sa-l iau si pe el .... AM PETRECERE DE good bye la promotie ... si sunt 24 de gagici cu care am lucrat ........da nam cum ...k nimeni nu vine cu pretenu`:(:(:( :oops: :oops: .. vin doar cei 2 soferi .. acum o s fie ei privilegiati :( si guri e un pic jelos ... :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning