![]() |
Re: Statusuri de Messenger
1 Attachment(s)
:lol: brum brum brum:lol:
|
1 Attachment(s)
asta ?? :D
edit: e mai in spate pe topic combinatia aia de caractere din care rezulta masinuta aia de la status :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
vai de mama ei :shock: :shock: :shock:
|
2 Attachment(s)
eu dupa ce un fraier din italia o intrat in mine:2gun: :chainsaw: :pistoles:
si una de la mine din lista disperata rau de tot:D |
ce masina ai ?:D bafta la reparatii
|
1 Attachment(s)
deci sa nu il deranjati .. ca va ia la ..............
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: il stiti si ma stiti. n u are rost sa ne ascundem.
Adi NX: man Adi NX: tu ce bazin de veceu ai? Cristy: )) Cristy: geo cred Adi NX: nu ma Adi NX: cum e.. Cristy: e Adi NX: d-ala spanzurat Adi NX: sai [pe buda? Cristy: de ala chiar de asupra Adi NX: no.. Cristy: pe buda Cristy: Cristy: d c Cristy: ?? Adi NX: ce mecanism de activare are? Cristy: apesi pe un buron Cristy: buton* Adi NX: nu ma.. Adi NX: e d'ala cu pompa sau cu parghie? Cristy: parghie Adi NX: pedala Cristy: pai ii cu chestie de aia de plastic care se inchide treptat cum urca apa Adi NX: no pai nu e bine.. Cristy: dc?? Adi NX: eu am cu buton Adi NX: si mi s-a stricat Adi NX: nush dc Adi NX: si nu puteam sa trag apa Adi NX: dar l-a schimbat tata Cristy: pfai Cristy: e grav frate Adi NX: dar are o gaura in mijloc ma Adi NX: si tre sa o tin astupata sa nu iasa aeru Cristy: mno Cristy: nai garantie Cristy: ?? Adi NX: da' tu vrei garantie la bazinu de veceu ma? Adi NX: oricum Adi NX: si daca avea Adi NX: e de mult expirata Adi NX: da Adi NX: acum m-am invatat Cristy: tu lais tricat Cristy: ?? Adi NX: da de ce crezi ca mi-as strica veceu? Cristy: nu stiu Cristy: sabotaj Cristy: ?? Adi NX: da' ce placere mai mare ai in baie decat sa te usurezi Adi NX: si daca ma sabotez.. Adi NX: unde mai fac? Cristy: da nu pe tine Adi NX: pe geam? Cristy: stiai ca urmeaza cineva Cristy: si mno Cristy: erai suparat pe acel cineva Cristy: ......... Adi NX: ba io nu imi stric buda |
mult prea tareee =)))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
.........................................
|
^^^omg...cat am putut sa rad..=))
|
1 Attachment(s)
Cristy65 ... sa moara fanii mei.. nu esti sanatos=))
Si ca sa nu fie offtopic.... fetele din ziua de azi... ...nu e bine nici cu ele..... ...da nici fara ele... |
1 Attachment(s)
e vara-mea :rolleyes2 :rolleyes2 aiurea status chiar nu inteleg ce vrea sa zica...
|
stiam eu ca o sa pui conversatia pe forum... e bine ca a prins la lume :D
|
Quote:
P.S. : Multumesc fanilor mei :lol: |
1 Attachment(s)
vb asta nu am mai auzito pana aku :-?
|
ia da idu.. ca oricum vroiam sa scap de papagali ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca sa nu fie offtopic... unu mic de la mine... mic si betivan:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
da de ici :))
|
1 Attachment(s)
si inca un nervos :))
|
1 Attachment(s)
de la un prieten din lista una tare de tot,,,gratis
|
Quote:
|
de ce i'ai sters id'ul.....:evil: :evil: :evil:
|
pai el l-o sters nu yo k cica sa faca misto numai el de ea:evil:
|
1 Attachment(s)
69-WRX ***Sorin: ce garantie am io ca dak iti trimit 2euro tu te dezbraci pe web ?
rebela_websex: nu ai dar primesti 69-WRX ***Sorin: mda... rebela_websex: ... 69-WRX ***Sorin: iti tr 2 euro si pe urma iesi de pe mess 69-WRX ***Sorin: asu imi dai ignore Hide Recent Messages (F3) rebela_websex: cine ? 69-WRX ***Sorin: tu rebela_websex: glumesti rebela_websex: rebela_websex: crede-ma 69-WRX ***Sorin: nu glumesc rebela_websex: daca te-ai interesa bine ai sti ca nu dau ignore si nu tzeapa 69-WRX ***Sorin: si de unde stiu io ca tu nu esti vreun baiat care nu are ce face pe net si pui o inregistrare pe web si vada prostii si tu iti faci bani pe tel ? ) rebela_websex: rebela_websex: daca nu vrei nu ma mai tine de vorba 69-WRX ***Sorin: vroiam da nu ma risc rebela_websex: ok rebela_websex: u ai de pierdut.. bye bye ce e frate asta ? toti labagii cauta sa faca dolari pe cartela? bagati si voi id in lista ca mie imi place sa fac misto de ea...sau el... =))))))))))) |
continuarea:)))=)))
69-WRX ***Sorin: trimite-mi o poza 2...3 cu tn rebela_websex: nop rebela_websex: daca iau tzeapa ca le pui pe net... rebela_websex: pot sa inventez si eu vorbe.. 69-WRX ***Sorin: mda... 69-WRX ***Sorin: mai bine nu te risti 69-WRX ***Sorin: normal ca as fii dat anunturi matrimoniale 69-WRX ***Sorin: tocmai de-asta incercam sa te pacalesc sa imi trimiti poza rebela_websex: aha.. 69-WRX ***Sorin: defapt eu cu asta ma ocup..pacalesc fete pe mess sa imi trimita poze cu ele dezbracate le pun pe net si fac o gramada de minute... 69-WRX ***Sorin: ca defapt sunt fata dar id`ul e asa...de acoperire... 69-WRX ***Sorin: rebela_websex: rebela_websex: da-mi atunci o poza cu tine 69-WRX ***Sorin: de unde esti ? rebela_websex: deva 69-WRX ***Sorin: bucuresti 69-WRX ***Sorin: You have sent 1 photo to rebela_websex. 28-01-07_1709.jpg rebela_websex: esti draguta rebela_websex: web nu ai ? |
Doamne ce discutii interesante:)) Oamneii vor sa isi faca credit pe net:))
|
deci frate nu mai pot de ras...m-am prapadit cat de prost/proasta e....merita sa cititi tot :)))
69-WRX ***Sorin: ce garantie am io ca dak iti trimit 2euro tu te dezbraci pe web ? rebela_websex: nu ai dar primesti 69-WRX ***Sorin: mda... rebela_websex: ... 69-WRX ***Sorin: iti tr 2 euro si pe urma iesi de pe mess 69-WRX ***Sorin: sau imi dai ignore rebela_websex: cine ? 69-WRX ***Sorin: tu rebela_websex: glumesti rebela_websex: crede-ma 69-WRX ***Sorin: nu glumesc rebela_websex: daca te-ai interesa bine ai sti ca nu dau ignore si nu tzeapa 69-WRX ***Sorin: si de unde stiu io ca tu nu esti vreun baiat care nu are ce face pe net si pui o inregistrare pe web si vada prostii si tu iti faci bani pe tel ? ) rebela_websex: daca nu vrei nu ma mai tine de vorba 69-WRX ***Sorin: vroiam da nu ma risc rebela_websex: ok rebela_websex: u ai de pierdut.. tye tye 69-WRX ***Sorin: nu am nmk de pierdut 69-WRX ***Sorin: trimite-mi o poza 2...3 cu tn rebela_websex: nop rebela_websex: daca iau tzeapa ca le pui pe net... rebela_websex: pot sa inventez si eu vorbe.. 69-WRX ***Sorin: mda... 69-WRX ***Sorin: mai bine nu te risti 69-WRX ***Sorin: normal ca as fii dat anunturi matrimoniale 69-WRX ***Sorin: tocmai de-asta incercam sa te pacalesc sa imi trimiti poza rebela_websex: aha.. 69-WRX ***Sorin: defapt eu cu asta ma ocup..pacalesc fete pe mess sa imi trimita poze cu ele dezbracate le pun pe net si fac o gramada de minute... 69-WRX ***Sorin: ca defapt sunt fata dar id`ul e asa...de acoperire... rebela_websex: da-mi atunci o poza cu tine 69-WRX ***Sorin: de unde esti ? rebela_websex: deva 69-WRX ***Sorin: bucuresti rebela_websex: esti draguta rebela_websex: web nu ai ? 69-WRX ***Sorin: nop 69-WRX ***Sorin: ms rebela_websex: pacat 69-WRX ***Sorin: dap.. 69-WRX ***Sorin: tr si tu mie rebela_websex: ce ? 69-WRX ***Sorin: o poza 69-WRX ***Sorin: ms You have received 1 file from rebela_websex. ok_139042.jpg Open (Alt+Shift+O) rebela_websex: npc 69-WRX ***Sorin: si tu esti draguta.. 69-WRX ***Sorin: cati ani ai ? rebela_websex: 22 69-WRX ***Sorin: aa...eu 17 rebela_websex: multi inainte rebela_websex: si u esti buna.. 69-WRX ***Sorin: ms rebela_websex: mai esti virgina ? 69-WRX ***Sorin: u ce crezi ? rebela_websex: nu esti 69-WRX ***Sorin: nu 69-WRX ***Sorin: de la 14 ani nu mai sunt rebela_websex: ok rebela_websex: misto rebela_websex: eu de la 16 rebela_websex: si imi place.. 69-WRX ***Sorin: eee...erai mai mare... 69-WRX ***Sorin: pai...te cred... 69-WRX ***Sorin: oral faci ? rebela_websex: cand si cand rebela_websex: u ? 69-WRX ***Sorin: nu am incercat...dar....o sa incerc rebela_websex: anal ai facut ? 69-WRX ***Sorin: nu prea ma pricep 69-WRX ***Sorin: nop... 69-WRX ***Sorin: e cam dureros 69-WRX ***Sorin: a icercat 69-WRX ***Sorin: am rebela_websex: aha rebela_websex: ok 69-WRX ***Sorin: u ? 69-WRX ***Sorin: ai incercat ? 69-WRX ***Sorin: cum e ? 69-WRX ***Sorin: rebela_websex: da 69-WRX ***Sorin: si nu e cam aiurea ? rebela_websex: doare ptuin dar trece.. rebela_websex: ba da rebela_websex: te-ai masturbat vreodata ? 69-WRX ***Sorin: ai folosit ceva lubrifiant ? rebela_websex: da rebela_websex: asa simplu nu se putea 69-WRX ***Sorin: aha... 69-WRX ***Sorin: m-am masturbat nu e normal ? rebela_websex: intreb si eu 69-WRX ***Sorin: mai...da...e vreo tehnica ptr oral ? sau pot si asa pur si simplu sa o iau in gura ? 69-WRX ***Sorin: mi-e si rusine ? 69-WRX ***Sorin: poate dak il pacalesc pe gagicamiu sa imi dea limbi...as incerca 69-WRX ***Sorin: ma cam tenteaza... rebela_websex: nu tehnica... dar satisfaci baiatu prima oara cu mana putin, o iei incet in gura, apoi integeli u inainte inapoi, te koci putin si cu limba pe penisul lui rebela_websex: nu ai primit niciodata limbi in pi**a ? 69-WRX ***Sorin: nu rebela_websex: pacat rebela_websex: e ceva super.. 69-WRX ***Sorin: mai ai vreo poza cu tn sa imi trimiti ? rebela_websex: nop rebela_websex: voi face curand cu aparat foto digital 69-WRX ***Sorin: atunci web...imi poti da ? rebela_websex: neeeah 69-WRX ***Sorin: de ce ? rebela_websex: ca nu il am pt moment 69-WRX ***Sorin: aaa 69-WRX ***Sorin: si dak ma dateam baiat in continuare si iti trimiteam 2ero ? 69-WRX ***Sorin: cand il ai chiar as fii curioasa sa te vad si eu rebela_websex: oricum ti-as fi dat 69-WRX ***Sorin: ok rebela_websex: dar u mai ai ? 69-WRX ***Sorin: ai facuto cu alta fata vreodata ? rebela_websex: da 69-WRX ***Sorin: poze mai am rebela_websex: imi mai trimiti ? rebela_websex: esti buna 69-WRX ***Sorin: decat pe astea le mai am in calc ca nu le gasesc pe restu rebela_websex: ok rebela_websex: mi-ar place sa ne fi cunoscut mai bine .. 69-WRX ***Sorin: si mie da nu prea ave cum rebela_websex: aha rebela_websex: ai incerca cu o fata ? 69-WRX ***Sorin: hmmm...nici de web nu am de la cn sa fac rost 69-WRX ***Sorin: nu am incercat 69-WRX ***Sorin: dak am ocazia incerc rebela_websex: aha rebela_websex: ok 69-WRX ***Sorin: sunt dornica de niste..."Senzatii" rebela_websex: acum nu esti dornica sa bagi putin mana la pisi ? rebela_websex: pt o mica placere... 69-WRX ***Sorin: hmm...mai sunt si altii in casa... 69-WRX ***Sorin: si dak ma vede cnv 69-WRX ***Sorin: mama de ex rebela_websex: aha rebela_websex: nasol 69-WRX ***Sorin: chiar as vrea sa te vad pe web odata rebela_websex: aha rebela_websex: ce nasol ca esti cu alti 69-WRX ***Sorin: mda... rebela_websex: acum ma gadil putin.. rebela_websex: e misto.. 69-WRX ***Sorin: stiu rebela_websex: incearca doar asa putin , peste haine.. 69-WRX ***Sorin: stai linistita ca asta faceam rebela_websex: ok rebela_websex: ai camera ta ? 69-WRX ***Sorin: nu 69-WRX ***Sorin: am in sufragerie calc rebela_websex: ok rebela_websex: mai dau i mica idee ? 69-WRX ***Sorin: da rebela_websex: incearca sa iei un deget in gura... sa simulezi putin rebela_websex: sa imi zici ce ai facut 69-WRX ***Sorin: sincer...nu prea pot acum rebela_websex: aha rebela_websex: ok rebela_websex: la film xxx te-ai uitat vreodata ? 69-WRX ***Sorin: da 69-WRX ***Sorin: mai ma uit cateodata rebela_websex: sti doar te uiti ? 69-WRX ***Sorin: pai... 69-WRX ***Sorin: da... rebela_websex: aha rebela_websex: ok 69-WRX ***Sorin: mai rar cu prostioarele 69-WRX ***Sorin: defapt...mai usurel 69-WRX ***Sorin: ca ti-am spus care e treaba rebela_websex: nu ma pot abtine rebela_websex: pai ? 69-WRX ***Sorin: pai.... ? rebela_websex: : ca ti-am spus care e treaba rebela_websex: nu mai retin.. rebela_websex: aia rebela_websex: dar atunci cand esti singura ? rebela_websex: asa putin nu incerci ? rebela_websex has signed out. (8/5/2007 2:33 PM) rebela_websex: sunt pe invs 69-WRX ***Sorin: hai ca eu ies ma duc prin oras 69-WRX ***Sorin: ciao 69-WRX ***Sorin: mai vb 69-WRX ***Sorin: rebela_websex: ok 69-WRX ***Sorin: rebela_websex: tye tye rebela_websex: ai grija bai deci mor...ma doare burta cat am ras :lol: :lol: :lol: |
doamne nu am mai putut de ras ce discutieinteresanta .. vai de capul me ma doare maxilarul .. de la atata ras:)))
|
deci frate ai fost tare de tot am ras cam 30 de minute fara sa ma opresc si ma doare stomacul de atat ras:peace: :D cati prosti pot fi in romania
|
Quote:
|
si i-o i-am dat add dar pe id de fata si sa vezi cand am sa vorbesc si yo k ea..drept fata ..dar yo ma documentez imi fac planul fac rost de poze si pe urma am sa imi bat jok de ea
|
"rebela_websex: acum ma gadil putin..
rebela_websex: e misto.." mult prea graaaav =))))))))))))))))))) |
1 Attachment(s)
ha foarte tare . :)) discutie :))
si unu de la mine . sa nu fiu offtopic ;) un coleg forumist ;) |
prea tare!jur..ma doare burta!am vb cu un prieten si o sa facem urmatoarea chestie facem conferinta cu ea si ala se da drept prietenu meu iar eu o sa fiu cu id de fata!si o ia cu vrajeala ca ar vrea sa facem ceva in trei etc!sa vedem ce o sa iasa
|
chiar as vrea sa vad mai multe discutii de genu asta cu ea...sa vedem dakmusca mereu..sau s da de gol singur/singura:))))
|
status-u unui prieten!,,ma jur pe apa plata ca nu mai pun alcool in gura``!ps;in fiecare seara il vad totusi beat:lol:
|
poi si de ce nai lasat si id d meess ?:P;))
|
poi si de ce nai lasat un id d mess???:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning