Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

B 83 RMJ 04-12-10 19:41

Re: Accidente, tamponari, avarieri

4 Attachment(s)
incep eu...tamponare 3 dec 2010 ora 14:01 la 30 km/h la iesire de pe vlad tepes pe 15 noiembrie...ma uitam dupa unu cu un logan van care vroia sa se urce pe mine imediat de am iesit de pe vlad tepes...si cu capul inapoi intors fiind...cand am revenit cu privirea ala din fata mea (un logan pick-up) a franat instantaneu si eu am apucat sa il feresc cat sa intru cu coltul dreapta fata in el...daca era putin mai in fata nu-l mai atingeam... trasesem stanga sa intru in parcare ca era un loc liber (al doilea pe stanga cum iesi de pe vlad tepes)...

daunele mele: far dreapta spart, spoiler zgariat (adica sters, de la incercarea mea de a-l evita pe cel din fata) si aripa putin indoita (in spatele farului) si vopseaua putin decojita pe cant. deschis dosar la casco la ora 15:30 si luni dimineata merg sa vorbesc cu cei de la euromotor si pe urma merg la poze. sper sa fie totul bine.

daca nu aveam cauciucuri de iarna nu intram in ala din fata!!!

costinbv 04-12-10 19:57

nu pot sai zic avariere dar e doar o "problemuta"
dupa ce am dat postul de acum o ora am iesit cu masina sa fac cerculete:))
cand mam intors acasa (strada mea fiind putin in rampa) nam mai putut sa urc(cauciucurile sunt inca cele de vara pt ca abea luni imi vin cele de iarna) si am ramas impotmolit la 15 m de casa...proptit in bordura.. nu cred ca a patit nimic masina dar nu pot sa stiu sigur pt ca nam mai reusit sa o mut de acolo...daca nu se mai topeste zapada pana maine ca sa o pot scoate singur tre sa rog pe cineva sa ma traga:))....insa miam invatat lectia...Cauciucurile de IARNA sunt SFINTE :))

B 83 RMJ 04-12-10 20:02

daca ai panglica vin eu si te trag, nu-i bai. imi dai un telefon si te ajut cu cea mai mare placere! zero sapte patru doi sase doi patru unu sapte doi.

costinbv 04-12-10 20:59

mersi mult de tot pt ajutor insa sper sa ajunga taicameu de la buc in seara asta si ma trage el ca are 4x4:D
dar daca nu vine , luni cred ca voi apela la tine

multumesc inca odata raman dator:D

B 83 RMJ 04-12-10 21:02

credeam ca maine vrei sa o scoti...nu luni :))...dar cum vrei. daca ai nevoie ma suni si te ajut!

Alex _Ice 18-12-10 19:55

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...392361000.html

B 83 RMJ 18-12-10 20:27

am trecut pe acolo pe la 14, deja facea politia masuratori. am vrut sa scriu si eu de el, dar nu am poze ca aveam un tel fara aparat la mine. am si adevarul de seara de azi, dar nu am apucat sa-l rasfoiesc. ma uit amu... nasol moment oricum.

Alex _Ice 21-12-10 23:45

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...394161095.html
http://www.adevarul.ro/locale/brasov...394161114.html
:(

B 83 RMJ 22-12-10 08:35

autobuz abandonat...pe prima banda de pe o strada =))

Tzzantaru 22-12-10 12:50

a mai fost un accident luni in parcare in steagu unde au pus astia parcu de distractii.era in jur de ora 6 seara si n-am vazut prea bine ca eram la semafor.era smurdu si 2 masini de politie si trageau baietii da masina in cauza.stie cineva ce s-a intamplat ca era destul de indoita masina?ca doamne iarta-ma e o parcare unde nu poti avea viteza prea mare...

Alex _Ice 22-12-10 21:17

batman batman da-i cu driftu pe ea !
in caz ca nu am dreptate imi cer scuze
oricum imi pare rau

mc rada 13-01-11 20:37

ceau baieti, stie careva ce demersuri trebuie sa fac in cazul meu? faza e urmatoare: locuiesc intr-un sat de langa Timisoara, De foarte mult timp, locatarii de pe strada mea au depus si inca depun plangeri la primarie pentru starea deplorabila a drumului, adica la prima ploaie se fac niste noroaie de ramai impotmolit, indiferent ce masina ai. Primaria a promis ca drumul va fi asfaltat pana la craciun, si acum e ianuarie. Ideea este ca in seara asta, la ora 8, m-am intors acasa, si cum sunt vitezoman de felul meu, cu incredibila viteza de 5 sau 10 km pe ora, am intrat cu baia de ulei intr-un canal care nu este la nivel cu drumul, ci cu vreo 15 cm deasupra. Rezultatul este urmatorul: 6 litri de ulei pierdut, o baie de ulei facuta praf si, posibil si pompa de ulei sa fi tras putin noroi prin ea, avand in vedere faptul ca a trebuit sa merg cu masina pana in fata casei, pentru a nu bloca circulatia, este un drum pe care doar o masina are loc sa treaca. Credeti ca am vreo sansa ca primaria sa imi plateasca piesele si manopera pt masina mea? (un ursulet simpatic cu motorina in rezervor :rolleyes2 )

B 83 RMJ 13-01-11 20:41

intreaba si tu pe la tine prin timisoara. aici e brasov. la noi la primarie cu PDL-istul nostru nu pupi nimic. si vezi ca nu ai postat bine deloc!

Cipri10 13-01-11 20:42

Slabe sanse, dar daca nu ma insel poti sa ii dai in judecata pentru ca nu au semnalizat canalul, dar slabe sanse sa se intample ceva in favoarea ta.

mc rada 13-01-11 20:53

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3982897)
Slabe sanse, dar daca nu ma insel poti sa ii dai in judecata pentru ca nu au semnalizat canalul, dar slabe sanse sa se intample ceva in favoarea ta.

Nu e vorba ca nu a fost semnalizat canalul, ci ca drumul e de asa natura ca desi canalul e mai sus decat drumul, nu il poti vedea din cauza pamantului miscator, pt ca doar asa se poate descrie partea pe care rulez

Cipri10 13-01-11 20:57

Da, dar canalul trebuia semnalizat, in special daca sunt conditiile care sunt.

mc rada 13-01-11 21:06

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3982982)
Da, dar canalul trebuia semnalizat, in special daca sunt conditiile care sunt.

Ce e aiurea e ca o baie de ulei pt asta e cel putin 200 lei second, noua e 130 euro :( Stiu pt ca in septembrie mi-am spart baia intr-un sens giratoriu intr-o tentativa de drift :-P

Cipri10 13-01-11 21:08

Traim in Romania :)

mc rada 13-01-11 21:10

Quote:

Originally Posted by Cipri10 (Post 3983035)
Traim in Romania :)

Ai niste "organe" pt donat? Ma revansez eu cumva, ca lucrez in domeniu.. vand piese noi dar nu imi permit pt a mea :)

Cipri10 13-01-11 21:14

Eu n-am dar incearca la sectiunea BMW :)

vasi_bmw89 21-01-11 12:12

ieri a fost un accident mai jos de BABA lounge.....un ursulet alb cu steagul de M motorsport pe el lovit frontal!!stie careva?

Tracto 21-01-11 12:56

Aseara a fost un accident pe dn1 chiar inainte de Predeal stie cineva ceva legat de el ?

albatros 21-01-11 13:59

Quote:

Originally Posted by vasi_bmw89 (Post 4006968)
ieri a fost un accident mai jos de BABA lounge.....un ursulet alb cu steagul de M motorsport pe el lovit frontal!!stie careva?

da este ursu lu VIO masina e cam praf VIO e ok .....

Alex _Ice 31-01-11 19:10

accident deosebit de grav la INA brasov (pe drumul de cristian)
http://www.adevarul.ro/locale/brasov...418758275.html

B 83 RMJ 31-01-11 19:14

nu e chiar la ina, e inainte de curba, pe drumul acela la stanga. pana acolo merge 15-le. la ina e bariera de ceva timp. bine ca e numai atat.

eram la andos dimineata pe la 10:45 cand au trecut 6 salvari una dupa alta in fuga. m-am gandit ca a fost ceva nasol, insa erau toate de la serviciul de ambulanta, nu smurd.

Robert Coca 31-01-11 19:34

In ce hal a ajuns autobuzu ala. Nu-mi vine sa cred.

Cipri10 31-01-11 19:36

Bine ca momentan nu a murit nimeni.

B 83 RMJ 31-01-11 19:39

nici nu o sa moara. toti sunt in afara oricarui pericol. erau 5 pasageri si aia au auzit trenu ca vine si au fugit in spatele autobuzului. mecanicul de la tren era in stare de soc. cred si eu, cand s-a trezit cu plafonul de la autobuz in fata lui...

costinbv 01-02-11 19:30

a fost ceva accident azi pe la mesota pe acolo....am vazut ca erau vreo 6 masini cu avariile puse si cateva intoarse pe drum....era si politia si masurau ceva pe acolo ..... oricum era o mare aglomeratie din cauza accidentului

B 83 RMJ 01-02-11 19:51

si la gara la bartolotau dimineata pe la 11 era ceva. vreo 2 echipaje de politie, o masina fara spoiler spate si cateva oprite pe acolo.

accident (tamponare) si la ora 14 la ceasu rau, un bucurestean cu un C4 a iesit de pe strada dintre aula universitatii si OMV si a vrut sa mearga pe castanilor, el avand obligatoriu dreapta, si iesea pe bretea. cand a vazut ca nu vine nimeni din stanga (desi practic nu poti vedea de acea cladire inalta de pe colt) i-a dat talpa si supriza...intre timp a venit un taximetrist, a apucat sa il claxoneze dar s-a oprit in ala cu C4 in aripa spate stanga si roata. taximetristu a intrat practic perpendicular in C4.

tuner 11-02-11 00:23

http://www.adevarul.ro/locale/brasov...424807519.html

sper ca au scapat teferi

daca stie cineva ceva de epava as fi interesat sa o iau

Chocol4te 11-02-11 00:27

Si a mai fost unu urat spre Predeal in seara asta,vreo 6 ambulante au mers,nu stiu foarte multe detalii din pacate.

B 83 RMJ 11-02-11 08:55

http://www.brasovultau.ro/Accident-c...ana-42512.html

albatros 12-04-11 21:25

saracu M..... :cry:

http://www.cancan.ro/actualitate/int...ni-158473.html

vasi_bmw89 13-04-11 00:48

nu e de vanzare M-ul ala?

B 83 RMJ 13-04-11 11:40

daca nu e, probabil o sa fie. ca are ce plati acuma pentru cele 2 masini distruse.

tuner 14-04-11 11:06

care 6

B 83 RMJ 14-04-11 11:47

ma refer la loganul rosu (care e dauna totala ca are puntea spate stramba) si la astra albastru care si aia are rotile strambe (dereglate) pe fata (acolo probabil e de la bucsaraie). ambele masini din pozele de mai sus. masina lui nu o punem la socoteala.

probabil erau 6, dar restul pana la 6 poate ca au fost mai usor avariate (oricum il ustura si acolo).

Cipri10 14-04-11 11:51

Indiferent cāt de ușor/rău au fost avariate tot trebuie să le repare pe toate și dacă și-a permis M probabil o să aibă bani și de reparații.

B 83 RMJ 14-04-11 11:54

exact. numa vopsit+reparat repere usor indoite te cam costa. eu unul nu as accepta sa mi-o repare altundeva in afara de reprezentanta. cine l-a pus sa bea si sa se urce la volan? daca nu era baut era acoperit de asigurare, asa e cu buza umflata...

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning