Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

kidu2006 27-03-08 18:00

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Eu o buna perioada de timp am mers cu berlina,achizitie proprie..am agatat ceva gagici,dar nu cu ea,altcumva,si urma partea cand eram intrebat "cu ce mergem"..."cu masina mea draga"..pe urma urmau niste strambaturi de nas si uitat pe geam:lol:
a2a zi urma partea in care nu prea mai suna,si pe mine ma durea foarte tare in cot ca deja cu o seara inainte imi facusem treaba:lol:.asta era cu ceva timp in urma cand eram un "disperat"..
Tot cu berlina mea,am cunoscut-o si pe actuala iubita,care tocmai de coborase de la seria 5,ultimul model:lol::lol::lol:..deci va dati seama ce-a fost pe capul meu,si glumele prietenilor:lol::lol::lol:
Dar pe urma va dati seama si ce-a fost in inima mea,si pe fatza prietenilor cand am aparut la brat cu ea:lol::lol::lol:
Frumos,pe urma am avut un cazan de ursulet 323,acum am japoneza...well,fata tot cu mine,si cum a mai zis si TRIXI parca,ma influentat si ea destul sa schimb masina,sa progresez la mai mult si la mai bine!
Oricum,fata a fost cuminte de cand se juca cu papushile...si culmea,e si frumoasa rau nebuna...nu ca-i a mea,dar asa e;)
Cat despre fetele care saliveaza mai rau ca un caine in calduri,cand vad CL-u...ce putem sa mai spunem...unele din ele se gandesc ca seara cand ajung ei 2 in pat,o sa fie si CL-u intre ei sa faca treaba mai bine...
Da,e o chestie aparuta de cativa ani buni la noi,legat si de pustoaice,si despre cele mai "coapte...daca ai masina "smechera",primesti zambete mai multe si esti mai bine vazut;)in ziua de azi mi se pare logic deja,cu toate ca ma cam sictireste cand vad aberatiile astea:rolleyes2

snookye 01-06-08 22:05

nu pot generaliza sa spun ca DA conteaza..dar am mai observat ca uneori conteaza..de exemplu eu conduc o Dacie berlina a mea si intr-o zi un prieten care are un S300 m-a rugat sa il duc undeva ca nu avea el carnet..fetele se uitau altfel..mai..admirativ ca sa zic asa pe cand in dacie...numai priviri in sictir primesc..deci ca peste tot...sunt fete si fete..pentru unele conteaza..pentru altele nu

Shuba88 05-06-08 10:33

Normal ca nu o sa iesi la agatzat in orash cu trabantu, dar daca cunosti o fata destul de bine,tzine la tine, si stie ce situatie materiala ai o sa te inteleaga si o poti plimba cu trabantu linistit :D

Sindrom 05-06-08 13:56

ieri 2 gagici intr-un clio visiniu....aveau bara spate un pic smulsa....si io incercam si ma minunam cum naiba a reusit...ca nu era zgariata....dau mai in fata vad care e soferu....si era o gagica si in dreapta alta...toate bune si frumoase...problema e ca alea au crezut ca ma uit la ele ca oi fi vrut sa le agat...eronat(chiar eram suuuper obosit). In fine merg la urmatorea aglomeratie ajung in dreptu meu si incep sa se bage in discutie ca ce masina frumoasa am ( si totusi e 308 e frumos intradevar da asta stiam si eu), si dupa aia bomba ce-mi zice una ca nu vreau sa mergem la un suc la plaza ca e aproape. Raspunsul meu a fost cat se poate de clar acum nu stiu daca au inteles :"Daca eram pieton mai ma invitai la suc???" si n-a stiut ce sa mai zica a facut o fata de suparata ca si cand cum mi-am permis sa-i zic asa ceva si am plecat.
Trageti si voi concluziile.

Eugen_TL 05-06-08 17:12

si cine a ratat o posibila chestie si a avut de pierdut? TU ... in locul tau mergeam, isi plateau si sucu si a2a oara puteau sa ma caute chiar daca nu le-am platit sucu :) ai ratat,parerea mea!

Dominic 05-06-08 17:20

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1573690)
si cine a ratat o posibila chestie si a avut de pierdut? TU ... in locul tau mergeam, isi plateau si sucu si a2a oara puteau sa ma caute chiar daca nu le-am platit sucu :) ai ratat,parerea mea!

Asa cum a zis si Eugen....ce aveai de pierdut??....Astea nu merita iertate....

snookye 05-06-08 21:06

ziceti voi..dar nu ati vazut ca era obosit omul..voi la oboseala mai aveti chef sa mai si suportati astfel de specimene?...eu unul sincer nu as avea

Sindrom 05-06-08 21:40

Quote:

Originally Posted by Dominic (Post 1573711)
Asa cum a zis si Eugen....ce aveai de pierdut??....Astea nu merita iertate....

aveam de pierdut o relatie la care tin foarte mult....nu se merita. DELOC

ieri la ora aia aveam un lucru in cap...muuuulllllttttt SOOOOMNNNNN!!!!!

Dominic 05-06-08 23:40

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1574217)
aveam de pierdut o relatie la care tin foarte mult....nu se merita. DELOC

ieri la ora aia aveam un lucru in cap...muuuulllllttttt SOOOOMNNNNN!!!!!

OKy.....atunci tot respectul pentru tine....Ar trebuie sa fie mandra prietena ta de tine...;)

alexGTI 06-06-08 16:06

Quote:

Originally Posted by BlueEyes (Post 580112)
da !pe mine ma intereseaza masina p care o are prietenul meu; tocmai de aia l-am stresat un an de zile s vanda olcitu` ... tocmai de-aia a schimbat espero ... tocmai de aia o s-o schimbe si pe urmatoarea .....vreau k persoana de langa mine s progreseze ..... si s ne simtim bine impreuna,l-am ajutat in progresul asta si il voi ajuta in continuare... de ce? ptr k il iubesc!

pai cu ce l-ai ajutat tu ? l-ai ajutat batandul la cap ? poate saracul om a si-a facut datorii ca sa schimbe masina doar ca sa ramai tu cu el ...

rl_lucian 14-07-08 00:32

simplu si hotarat :DAAAAAAAAAAAAAA

alexGTI 14-07-08 11:51

eu am ajuns la concluzia ca da conteaza ...
exemplu ieri : 2 tipe intr-un seria 3 cabrio langa mine la semafor (eu cu gti-ul) ... nimic interesant fiecare isi vede de drumul lui
...
dupa 2 ore alt semafor in alta parte a bucurestiului, acealeasi tipe la semafor, langa el eu cu un prieten intr-un s8. dintr-o data deveniseram mai interesanti decat cu 2 ore inainte ... si tipele ne-au cerut nr de tel ... ca poate iesim la un suc.

Mustang 14-07-08 12:43

We know. :)
Dar daca tipele alea stiau ce poate pielea unui G5 GTI, poate ca era alt deznodamant dinaintea S8-ului. :D
Poate te scoteai de un 3some. :lol::lol::lol:

alexGTI 14-07-08 23:02

:))) ... vorba aia "n-ai cu cine ma"

morpheusmaster 15-07-08 00:29

Conteaza...mult...cu alte cuvinte..."conteaza pentru o femeie daca ai bani sau nu?"...cam asa e...conteaza pentru o femeie daca stai la mansion sau la garsoniera...conteaza pentru o femeie ce masina conduci? ce aia aia...ce aia si aia??...raspunsul e clar si hotarat...DA!!! (99% femei)

Mustang 15-07-08 09:30

Ma uit la toate revistele care intervieveaza domnisoare / doamne din inainta societate care se declara singure.
Nici o revista nu intreaba daca tipul pe care il cauta ele trebuie sa aibe bani.
Fac pariu ca daca ar fi intrebata, ar spune ca nu conteaza pentru ea banii, ci doar sa o respecte. Horse shit! Asa spun si de aspectul tipului: "nu trebuie sa fie Fat-Frumos ca sa imi placa. conteaza ce are in cap!". Daca incearca un oarecare sa o agate: "ce ba, esti de nasul meu?"
Exemplu: Gina Pistol.

Conteaza indiferent de statutul domnisoarei: ca este o oarecare pe strada, ca este o vedeta, ca este prietena ta ... conteaza !

bogdan_wrc 15-07-08 09:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1644299)
We know. :)
Dar daca tipele alea stiau ce poate pielea unui G5 GTI, poate ca era alt deznodamant dinaintea S8-ului. :D

pai poate ele aveau un 335i, si cu soft. sau ceva mai tare :) si atunci..cu ce le mai impresionau un GTI, fie el si cu soft? :)

pt unele conteaza ca le da o siguranta financiara. pt altele nu, ca vor ele sa fie independente.
mie mi se pare normal sa conteze cat de cat. cine vrea dragoste dar sa moara de foame? se stie ca masina e destul de reprezentativa pt un baiat.

priviti si voi ca un avantaj. va fortati mai mult sa cresteti pe scara sociala si asta e bine. :) va chinuiti sa faceti bani mai multi si asta nu poate fi decat bine.

Mustang 15-07-08 09:59

Love is expensive. :lol: :lol: :lol:
Way to expensive for Romania. :lol:

Ca sa nu mai spun ca banul schimba omul si devine cel mai scarbos om pentru femei ca le trateaza ca pe niste carpe. Cele materialiste ... asa vor ajunge. Niste carpe. ;)

alexGTI 15-07-08 11:42

vand golfu ... iau a5 sau 3 coupe ... :)

P.S. 335i fie si cu soft are probleme mari cu gti-ul meu :)

Ivana 29-07-08 22:13

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1646039)
Love is expensive. :lol: :lol: :lol:

Love?? ..cand o tipa isi alege prietenul in functie de masina pe care individul o conduce ,nu e love ..e f*ck :-) si va fi tratata "asa cum se cuvine". In fond, fiecare isi merita soarta ..

Hori 29-07-08 22:27

Bine zici Ivana...cam asa stau treburile ... ce cauti aia gasesti! vrei figuri si vrajeli`? aia primesti... cauti ceva mai aparte ... cu greu... dar aia gasesti :D

Mustang 29-07-08 23:40

Quote:

Originally Posted by Ivana (Post 1669166)
Love?? ..cand o tipa isi alege prietenul in functie de masina pe care individul o conduce ,nu e love ..e f*ck :-) si va fi tratata "asa cum se cuvine". In fond, fiecare isi merita soarta ..

Corect ... nu va fi love, ci fuck pentru o singura parte.
Cealalta parte se va implica emotional (ea) si va ajunge sa il iubeasca pe tipul cu masina scumpa pentru ca tipul nu e catelusul pe care l-ar vrea si o starneste. Stii ce se spune: ce nu poti avea, il vrei mai mult.

Ivana 30-07-08 00:03

Quote:

Originally Posted by Hori (Post 1669205)
Bine zici Ivana...cam asa stau treburile ... ce cauti aia gasesti! vrei figuri si vrajeli`? aia primesti... cauti ceva mai aparte ... cu greu... dar aia gasesti :D

Niet! Cine e preocupat sa caute :arrow: fix la masina se gandeste. "ceva mai aparte" :arrow: ca om esti diferit de ceilalti prin infatisare, comportament, gandire, exprimare,educatie- asta te face aparte, nu jucaria din garaj.
Eu zic ca e putin stupid sa te apuci "a cauta", mai degraba gasesti sau te gaseste, e un joc al intamplarii caci balta are suficient peste de toate tipurile si pentru toate gusturile ...si iti alegi in functie de intentiile pe care le ai cu respectiva/respectivul. Una vrei la 20 ani si cam altceva la 27-30, insa nimeni nu cred ca are pretentia la vre'un Superman sau WonderWoman ... atunci chiar ar trebui sa caute asiduu :rolleyes2

Ivana 30-07-08 00:11

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1669377)
Corect ... nu va fi love, ci fuck pentru o singura parte.
Cealalta parte se va implica emotional (ea) si va ajunge sa il iubeasca pe tipul cu masina scumpa pentru ca tipul nu e catelusul pe care l-ar vrea si o starneste. Stii ce se spune: ce nu poti avea, il vrei mai mult.

Loool ...daca scumpa de ea se mai implica si emotional , atunci nu e doar c*rva, ci si proasta (scuzati exprimarea) & constituie un caz grav si irecuperabil :)))

b01uxd 30-07-08 00:16

"conteaza pt o femeie ce masina conduci?"---dak da=> aia fara masini no sa aiba parte de femei=)), toti tiganii nasoi si majoritatea oligofrenilor o sa aibe parte de super fete. spre binele tuturor ar fi ca raspunsul pt topicul asta sa fie NU........si asa lumea asta e cu susu in jos

aleks 30-07-08 09:40

Quote:

Originally Posted by Ivana (Post 1669440)
Loool ...daca scumpa de ea se mai implica si emotional , atunci nu e doar c*rva, ci si proasta (scuzati exprimarea) & constituie un caz grav si irecuperabil :)))

nu neaparat, poate doar e lipsita de experienta si isi doreste mai mult decat poate avea.
sau poate o vrajeste puterea lui, pentru ca eu unul m-am convins, puterea cucereste de multe ori mai bine decat banii, si atunci cade in plasa...
nu trebuie sa fii nici curva, nici proasta pentru asta.

Ivana 30-07-08 16:00

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1669849)
nu neaparat, poate doar e lipsita de experienta si isi doreste mai mult decat poate avea.
sau poate o vrajeste puterea lui, pentru ca eu unul m-am convins, puterea cucereste de multe ori mai bine decat banii, si atunci cade in plasa...
nu trebuie sa fii nici curva, nici proasta pentru asta.

Power=Money ...coexista si de aici deriva o serie de avantaje.
Cu experienta sau fara ea, atat timp cat doresti mai mult decat ai si pentru a obtine asta alegi shortcut-ul , the easy way, adica prin intermediul unui ins care de cele mai multe ori nu e capabil sa aprecieze decat ambalajul frumos ...intri intr-o anumita categorie ce poarta un nume generic ..., indiferent ca esti versata sau naiva ( unexperienced, cum zici tu).

aleks 30-07-08 16:33

da, poarta numele generic de oportunist, nu de curva, nu a mnicio legatura cu cel 2 categorii mai devreme mentionate, dar incadrarea prea usoara a tuturor intr-o singura oala parca nu-i ok...
adica e normal sa-ti placa un tip cu bani si masina frumoasa in detrimentul unuia care nu te poate scoate macar la un suc si care te plimba pe jos de-ti vine acru.
nu scrie nicaieri ca ala cu bani tre' sa fie prost, urat si superficial si celalalt destept frumos si devreme acasa.
sunt baieti care se descurca bine si care au si calitati, banii nu elimina celelalte atribute, si e normal ca femeile sa agreeze compania lor, nu trebuie sa fie curve pt asta.

Ivana 30-07-08 17:43

Cand am scris cele de mai sus ,m-am gandit la exemple concrete: fete pe care le cunosc, amice, foste colege de liceu etc.Uneori e foarte haios sa iei parte la astfel de discutii ..asa ca intre fete.Te doare capul cand auzi ce debiteaza anumite persoane, mandria afisata făţíş ca au reusit sa se combine cu X care are nu stiu ce bolid ...si saptamana urmatoare cu Y.
E ceva de genul: "Ma intalnesc cu tipul ala .. cu Passatul"/ "Mishto! E faina masina,dar pe el cum il cheama pe el ?" .. samd. Eu nu am generalizat, ci m-am referit strict la persoanele care fac din asta un mod de viata.
Dar ce crezi despre tipul cu bani si masina frumoasa (in garaj:D), insa pentru care traficul din orasele mari e horror si prefera sa iasa la o cafea sau altceva cu prietena si masina acesteia ..masina mai putin frumoasa si "de fitze" decat a sa ?

aleks 30-07-08 18:31

e ok tipul, si spun asta pentru ca si eu vorbesc din exemple reale :)

Claudia 01-08-08 13:13

http://dioncardin.wordpress.com/2007...le-sunt-curve/
Daca aveti rabdare sa cititi, o sa ii dati dreptate.......

aleks 01-08-08 14:18

a descoperit roata :)
normal ca are dreptate, doar ca spune truisme, si e si greu de urmarit, cu cei 1 milion de baaa ai lui :lol:
esenta insa e perfect adevarata

Claudia 01-08-08 16:36

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1674031)
a descoperit roata :)
normal ca are dreptate, doar ca spune truisme, si e si greu de urmarit, cu cei 1 milion de baaa ai lui :lol:
esenta insa e perfect adevarata

Desi are un stil ciudat de exprimare, IDEEA e adevarata, spusa chiar si asa, in felul lui!

Ulisses86 08-08-08 21:09

Scriu si eu acia, din plictis, dupa ce m-am amuzat citind cateva pagini, as dori sa imi exprim si eu parerea:

Nu ma prea pricep la masini si cu atat mai putin la femei(scuzati exprimarea de ghelban), dar, mie unuia mi se pare anormal ca pentru o femeie sa nu conteze masina pe care o conduce un barbat ce se arata interesat de ea, daca vorbim despre o anumita varsta in sus (23-24 de ani si mai mult, cand ar trebui sa fii pe picioarele tale de destul de mult timp).

Masina, ca si hainele ce le porti si felul cum te misti spun ceva despre tine, ca om. Reprezinta cartile tale de vizita! Cand intalnesti pe cineva prima data, nu stii ce ii poate mintea , sau ce ii poate caracterul. Primul lucru care il vezi la o persoana este aspectul fizic, si/sau automobilul pe care il conduce.

Acum, eu unul ma gandesc asa: daca conduci o masina proasta/neingrijita(sau te imbraci urat, ca alt exemplu) tu transmiti celor din jur un mesaj: ca nu te straduiesti suficient de mult, ca nu muncesti destul de mult, ca nu ai suficenta vointa, ca nu esti suficient de bun. Si asta, ca mascul, te face mai neatragator.

Ca traim intr-o societate de consum , cu prea multi oameni cu mintile spalate de mass-media, este un lucru foarte neplacut. Nu trebuie ca principala calitate a unui barbat sa fie automobilul care il conduce!
DAR!! Automobilul este o carte foarte buna de vizita pentru oricine, si intr-o societate normala(nu aici din pacate), masina = statut = un prim indicator a cat a realizat acea persoana in viata pana in acest moment!(trist dar adevarat, dragostea nu tine de foame!, dar deja o dau in diverse!)
Hai noroc, si sa fiti iubiti indiferent de ce masina conduceti!

aleks 08-08-08 22:53

apreciez parerea ta ca una de bun simt, si sa stii ca astazi sunt destul de marinimos ca sa nu-ti cer drepturi de autor pentru anumite pasaje :lol:

dogy_10 27-08-08 18:28

hai sa va povestesc inca un episod despre cum conteaza masina pt pitzipoance, am mers intr-o seara la un club din timisoara si in timp ce imi parcam masina(logan) apare un grup de pitzipoance, si ma dau jos, si ma uit la ele, pitzipoancele, dar toate s-au uitat la mine cu un dispretz, ceva de genul: cum imi permit sa-mi parchez masina mea de rahat intre atatea bemveuri si audi care erau in parcare......si sa nu credeti ca-s atat de urat incat sa se uite cu asa dispret si nici nu m-am luat de ele sau ceva, oricum privirea lor m-a distrat si le-am intrebat foarte frumos daca p**a are alt gust in BMW.....sa le vezi ce fete de mirate au facut :)):)):)):)):)):)):))

aleks 27-08-08 18:39

nu au ele minte multa, dar nici tu n-ai fost de nota 10 la faza aia :)

dogy_10 27-08-08 19:09

sincer poate ca am exagerat, dar daca ele isi vedeau de treaba nici eu n-aveam nik cu ele.....:))

bmwm5 27-08-08 19:12

bine ca nu ti-au zis sa incerci...

Mustang 28-08-08 22:28

Hai ma, ca si tu ai fost absurd ...
Poate fetele aveau asa in cap:
"cum poate bunaciunea asta de barbatel sa aibe doar un logan?" :D

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning