Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Dannyromdan 10-02-09 19:45

Re: Street Legal Racing - Redline

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2055321)
Daca este cineva care ma poate ajuta sa gasesc si eu jocul v-as multumi mult de tot ! Va rog frumos sa-mi dati un PM cine ma poate ajuta sa fac rost de el ! Salut !

Uite aici torrentu ....

VladM 10-02-09 19:47

Mc barosane :)

Dannyromdan 10-02-09 19:52

Nu ai pentru ce :))

mitza mtb 10-02-09 20:09

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2054834)
nu imi merge :cry: am 2.3.0 LE si nu merge :cry:
Alte masinute nu aveti ? :cry:
Mersi oricum :hug:

Iati fiat 126 dupa redline racers...[baga id meu sa-ti dau contu meu:D]
si baga motoru v6...intra perfect...si se ridica pe o roata.....sau poti sa iti mai iei buggy....:):D

aleyx_oltcit 10-02-09 20:13

2 Attachment(s)
:evil:yyuuuhhuuu

VaLy_ALX 10-02-09 20:16

Ferrari f430 "NUD" version =))

Dane289 10-02-09 20:18

hai mai baieti zicetimi si mie cum fac cu cauciucurile sa se potriveasca pe jante....pls

VaLy_ALX 10-02-09 20:25

Quote:

Originally Posted by Dane289 (Post 2055451)
hai mai baieti zicetimi si mie cum fac cu cauciucurile sa se potriveasca pe jante....pls

jante de 18 inci intotdeauna o sa se potriveasca cu cauciucuri de 18 inci si asa mai departe .. o sati dau un exemplu ... luam cauciucul 225/45 R18
225- reprezinta latimea cauciucului
45 - inaltimea ..bah si stiam mai exact cum ii zicea ii zice mai altfel dar nu conteaza iti dai tu seama
R18 - dimensiunea in inci cum tiam zis mai sus deci daca ai o janta de 12 sau 13 latime o sa ai intotdeauna un cauciuc mai lat de 255 daca ai mai putin o sa ai un cauciuc mai mic de 255

VaLy_ALX 10-02-09 20:36

Talon ii zicea mha la inaltimea cauciucului .. darar dracii in el de cuv ca nu-mi venea deloc pe limba =)) ;)

Dannyromdan 10-02-09 21:06

R18 ... e spatiu masurat in inci (daca asa zici tu ) in care trebuie sa intre janta ... nu cat de lata e .... latimea se masoala la 225 in nu stiu ce unitate de masura

VaLy_ALX 10-02-09 21:09

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2055625)
R18 ... e spatiu masurat in inci (daca asa zici tu ) in care trebuie sa intre janta ... nu cat de lata e .... latimea se masoala la 225 in nu stiu ce unitate de masura

stiu ca in cauciuc de 18 inci intra o janta de 18 inci nai inteles ce am vrut sa zic la ultima .. ma refeream ca ai tu janta de 18 inci si cauciuc dar tre sa ai un cauciuc destul de lat sau sa nu fie prea lat ca degeaba o ai de 18 ca nu se potriveste asta am vrut sa zic si se masoara in milimetri cred ..mai mult decat cred de fapt ;)

Dannyromdan 10-02-09 21:12

Stiu ca la asta te referai , da am vrut sa fiu mai explicit ce inseamna R ... oricum nici io nu sunt mare profesor:))

PS : De unde aveti voi ferrari spider?:(

VaLy_ALX 10-02-09 21:16

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2055650)
Stiu ca la asta te referai , da am vrut sa fiu mai explicit ce inseamna R ... oricum nici io nu sunt mare profesor:))

Da-mi id tau si til dau eu ;) si mai vb acolo :D

DARIAN-MORTU1996 10-02-09 22:05

SALUT cum aflu cati CP (cai putere ) am la o masina de motor de 8884 cc [camaro] :?::?::?::?::?::?::?::?::?: ce trebe sa scrie la CP intru la semnu exclamarii pe el si acolo scrie RMP engine destruction mai este KW si care ii 884 KW si inca o gramada :sad::sad::sad::sad: deci cum aflu cati cai putere are ???????????????????????????????????? va rog spuneti va ro g frumos

VladM 10-02-09 22:13

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2055650)

Lasa-mi un PM cu id-u tau dak vrei.Multumesc. Salut !

NtzDra 10-02-09 22:32

6 Attachment(s)
....................

DARIAN-MORTU1996 11-02-09 10:05

Quote:

Originally Posted by DARIAN-MORTU1996 (Post 2055860)
SALUT cum aflu cati CP (cai putere ) am la o masina de motor de 8884 cc [camaro] :?::?::?::?::?::?::?::?::?: ce trebe sa scrie la CP intru la semnu exclamarii pe el si acolo scrie RMP engine destruction mai este KW si care ii 884 KW si inca o gramada :sad::sad::sad::sad: deci cum aflu cati cai putere are ???????????????????????????????????? va rog spuneti va ro g frumos

DECI CUM??

DARIAN-MORTU1996 11-02-09 10:12

auziti un pic daca stie cineva cum fac un film direct de pe un calculator fara sa filmez monitorul camera am cum fac ca as vrea sa-mi fac ceva filme la joc:D:D:D: de expmlu asa https://www.youtube.com/watch?v=bbcgaU-GaEs numa fara sa-l modific si inca o intrebare numa la unele genti se pot vopsi ca nu toate le pot vopsi

Dannyromdan 11-02-09 11:31

1 Attachment(s)
Indata ce vine fratimio il intreb cum se numeste programul de filmat monitoru ....

Numai unelejenti se pot vopsi

Uite aici arata cp (care in engleza inseaman HP) :

VaLy_ALX 11-02-09 11:33

Fraps e programul cu care faci poze sau filmezi in joc ... :D

DARIAN-MORTU1996 11-02-09 18:12

MULTUMESC MULT

aleyx_oltcit 11-02-09 20:13

3 Attachment(s)
imi da eroarea asta...stie cnv...dc?

RapJustin 11-02-09 20:28

Quote:

Originally Posted by DARIAN-MORTU1996 (Post 2056754)
auziti un pic daca stie cineva cum fac un film direct de pe un calculator fara sa filmez monitorul camera am cum fac ca as vrea sa-mi fac ceva filme la joc:D:D:D: de expmlu asa https://www.youtube.com/watch?v=bbcgaU-GaEs numa fara sa-l modific si inca o intrebare numa la unele genti se pot vopsi ca nu toate le pot vopsi

HyperCam se numeste programul. dar ai nevoie de destui de multi rami, pt ca atunci cand o sa il folosesti o sa iti mearga pc'ul orarecum in reluare. daca vrei sa ti'l dau da'mi add pe mess YM: rap_justin91

mitza mtb 11-02-09 20:30

alexy oltcit dami si mie programu de cheat.....plssss ...... frenchkiss_mitza e id meu;)

dydy-andrey 11-02-09 20:42

1 Attachment(s)
Bmw E30 Drift Car :)

Nice?

Mai urmeaza...:twisted:

Dannyromdan 11-02-09 22:02

Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2058528)
imi da eroarea asta...stie cnv...dc?

Poate ar trebui mai intai sa selectezi in pastea stanga apoi in dreapta ... :D nuj ca nu am programu :(

tcstupac 12-02-09 17:58

5 Attachment(s)
sal all sunt nou aici nu am avut cont pana acum am vazut poze de la unii useri cu masinilor e 30 rullz :D si o sa pun si eu primele mele poze cu e30 facut de mine :D si daca este cineva amabil sa puna mercedes 190 e mai sus pt 2.3.0 Le

VladM 12-02-09 18:04

Eu nu pot sa fac curse :| toti imi zic k sunt prea mic,prea nujt ce :|

dydy-andrey 12-02-09 18:05

Bun venit printre noi !

Si acum, am nevoie de ajutorul vostru... Am o problema.... Mi`am bagat un Mustang... Intru sa`l vad... :???: Nu e ....

Am zis ca poate era pentru alta vesiune... Am bagat alta masina... Am intrat...:???: Tot nu era....

Am mai bagat cateva.... Nu apareau... Ce naiba avea.??

M-am gandit sa sterg o masina mai veche (Civic) si cand am intrat, mi`a aparut Mustangul.... :???: Wtf? Am mai sters o masina veche(din cars\racers\), a aparut masina care o bagasem dupa Mustang...

Deci problema nu ar fi ca am atins maximul de masini... Ca nu am nici un nivel in garaj plin cu masini noi....

A mai avut cineva problema asta? Ma poate ajuta cineva? Ce sa`i fac? :sad:

Multumesc!:dizzy:

aleyx_oltcit 12-02-09 18:06

pune si tu jantele alea...ar da bn pe rols royce'ul meu V12 :D pls ..care mai are componentre pt ursulet? ..ca al meu e stock :(

quick_silver2 12-02-09 18:46

Quote:

Originally Posted by tcstupac (Post 2061371)
sal all sunt nou aici nu am avut cont pana acum am vazut poze de la unii useri cu masinilor e 30 rullz :D si o sa pun si eu primele mele poze cu e30 facut de mine :D si daca este cineva amabil sa puna mercedes 190 e mai sus pt 2.3.0 Le

de unde ai stopurile? punele si tu aici sus. inlocuiesc stopurile modelul 2 sau alea stock?

tcstupac 12-02-09 18:59

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2061574)
de unde ai stopurile? punele si tu aici sus. inlocuiesc stopurile modelul 2 sau alea stock?

stopurile le am de aici de pe forum erau intr'o arhiva dar nu erau singure era un patch ..si am intrat in patch respectiv si am luat doar stopurile si le'am inlocuit cu ale mele revin in 5 min cu o arhiva doar cu stopurile :D

tcstupac 12-02-09 19:09

10 Attachment(s)
leduri spate e-30 si jante pt v 12 tau de pe rolls :P
si 2 3 poze pe seara asta restu maine ca ma bag la somn :)

NtzDra 12-02-09 19:17

7 Attachment(s)
.................................

RapJustin 12-02-09 19:26

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2061403)
Eu nu pot sa fac curse :| toti imi zic k sunt prea mic,prea nujt ce :|

Dupa ora 10:00 PM du'te acolo unde vezi steguletul de inceput de cursa:D acolo ai poti concura:D

Dannyromdan 12-02-09 20:22

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 2061407)
Bun venit printre noi !

Si acum, am nevoie de ajutorul vostru... Am o problema.... Mi`am bagat un Mustang... Intru sa`l vad... :???: Nu e ....

Am zis ca poate era pentru alta vesiune... Am bagat alta masina... Am intrat...:???: Tot nu era....

Am mai bagat cateva.... Nu apareau... Ce naiba avea.??

M-am gandit sa sterg o masina mai veche (Civic) si cand am intrat, mi`a aparut Mustangul.... :???: Wtf? Am mai sters o masina veche(din cars\racers\), a aparut masina care o bagasem dupa Mustang...

Deci problema nu ar fi ca am atins maximul de masini... Ca nu am nici un nivel in garaj plin cu masini noi....

A mai avut cineva problema asta? Ma poate ajuta cineva? Ce sa`i fac? :sad:

Multumesc!:dizzy:

Pai nu conteaza cate masini noi ai in garaj ... canteaza cate ai bagat pana acum in joc .... chiar nu stiu ce are ... poate nu mai ai memorie destula in C si D ...

DARIAN-MORTU1996 13-02-09 07:44

4 Attachment(s)
am SI EU UN VW PHAETO si inlegatura de program ca trebe sa am multi rami pt. sa nu merga sacadat calc. am 2 gb rami merge perfect
:-P

dydy-andrey 13-02-09 11:42

1 Attachment(s)
:D:D:D:lol::nervious::caffine::yikes::yikes::yikes :

Dannyromdan 13-02-09 11:46

recunoaste cineva masain asta ??:D

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/99740-honda-crx3-del-sol-1-6-vtec-125-hp.html

Nu e cumva Duhen din SLR ?? :-"

quick_silver2 13-02-09 13:15

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2061917)
Pai nu conteaza cate masini noi ai in garaj ... canteaza cate ai bagat pana acum in joc .... chiar nu stiu ce are ... poate nu mai ai memorie destula in C si D ...

ce legatura au restu partitiilor cu partitia unde e instalat jocul?

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning