Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Cafeneaua oneştenilor (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/22686-cafeneaua-onestenilor.html)

slip 05-09-07 22:58

Re: Onesti

Va salut baieti..care mai e treaba pe la voi? merge cu clubul? :D va asteptam in numar mare la Iasi... O sa iasa super.. :D

Vad ca marius are incredere in noi.. si are si de ce :D
Ceea ce a fost anul trecut la Iasi pe 22 octombrie ... e minciuna pe langa ce va fi anul asta... :D

va astept...

cu respect...slip

TheFasterMan 05-09-07 23:04

oricum eu stiu ca a fost frumos si anul trecut cu toate ca nu am fost...dar tin minte ca am urmarit pe aici pe forum...de abia astept data de 15 septembrie....:D:D

Bmw_Rulllzzz 05-09-07 23:30

:anger: :anger: hai mah slip nu ma fa sa nu ma duc la nunta. ma faci sa ma cert cu oamenii si sa vin la iasi

Andrey_FL 06-09-07 14:52

ne vedem pe 15 Slip......lasa marius ca nu e ultimul show de genul...o sa mai fie,....distractie la nunta,,,

Bmw_Rulllzzz 06-09-07 15:05

noapte.... este.... tudor, cel cu cielo alb cu neoane sub el, a4 ala albastru inchis-negru, passat-ul ala verde 2.5 4motion. un prieten bun de-al meu dar el vine mai rar pt ca e pe la bucuresti pe la facultate

Andrey_FL 06-09-07 15:19

da acum stiu...e baiatul cu cielo alb care era la carom atunci knd am fost cu tinesi cu faster man....

Bmw_Rulllzzz 06-09-07 18:51

da, el este ;)

Andrey_FL 06-09-07 19:04

ptr care merge la iasi...sar putea sa mai am eu 2 locuri in mashina.....care vrea sa vina sa imi zica..

TheFasterMan 06-09-07 20:04

eu vreau sa vin si cu cezar

Andrey_FL 06-09-07 23:10

dak merge fratemiu vaiau cu mine
apropo...maine dim merg cu Tzestos la judecatorie...o sa povestesc ce am facut maine dupa amiaza,,,
si nu mai tin minte dak vam zis dar ma rugat slip din iasi sa va spun ca pe 15 la iasi va fi prezenta si B1TV de la emisiunea Tuning Show alaturi de Laura Andresean si cei de la revista Cox Tuning...

TheFasterMan 07-09-07 00:11

ai mai zis...pai daca e...eu si cezar mergem sigur..punem bani la benzina si ne arunci si pe noi in spate:))

Andrey_FL 07-09-07 13:43

nu promit nimik...ptr ca sar putea sa mearga si Tzestos cu noi...sa vad...
am fost si la judecatorie si ne ducem iar luni ca avem programare ptr ca este un sg judecator care poate sa ne expleci sigur ce trebuie sa facem si are prg numai luni de la 9 la 11...o sa va anunt pe parcurs...

Andrey_FL 07-09-07 13:57

scuze ptr 2 posturi unul dupa altul dar tre sa le zic ceva celor care merg la iasi.....noi o sa plecam de aici...in bacau ne intalnim si cu baietzi de acolo....la roman ne intalnim si cu baietzii din Pitra neamt Targu frumos si botosani,,,,deci o sa fie sooper.....anuntazti din timp va rog care merge ca sa stim ce facem.....

BascaBV 07-09-07 14:09

Have fun :D

BC03GPG 07-09-07 19:42

voi merge si eu la iasi,cine vrea sa mearga cu mine e binevenit,abia ma mai scot si eu la bnz(am 1 loc in dreapta)
in legatura cu forumul as fi de acord sa fie Marius moderator poate mai scapam de post-urile de genul ''felicitari lui...'' , ''respect pt...'' sau ce tare e filmuletul cutare si toti cei care posteaza doar pt a face rating sau a se lauda la scoala ca se cunosc cu "baietii aia"

TheFasterMan 07-09-07 20:02

ciprian ma ofer eu sa ocup scaunul din dreapta:)

slip 08-09-07 01:53

baieti.. alin din P neamt are nr meu.. si il aveti si o parte din voi..
daca aveti nevoie de ceva.. ma sunati..
de preferat sa imi dati un tel cu 10-15 min inainte sa ajungeti in iasi .. sa vin dupa voi..
e mai frumos asa :D sa va iau de la intrare.. ca o gazda buna ce sunt :-P :pistoles:

ne auzim.. ;)

Andrey_FL 08-09-07 14:59

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1087551)
ciprian ma ofer eu sa ocup scaunul din dreapta:)

mane dar acum numai vii cu mine..ori mergem, cu fratemiu ori cu tzestos...nu asa am vb?

TheFasterMan 08-09-07 16:20

tzestos nu mai merge....fratele tau nu stie daca merge....pana la urma nici nu mai stiu ce sa fac...si am vorbit cu ciprian si a zis ca ma ia sigur....

tzestos 08-09-07 19:39

fratilor eu merg la iasi:D .la mine in masina merge andrey,daca nu merge fratele lui si cine mai vrea.dar numa o persoana ca am cauciucuri mai late pe spate si imi atinge aripa la greutate mai mare.daca nu mai intru pe forum sunati-ma sau vb cu andrey.eu merg si singur in masina

Andrey_FL 08-09-07 20:15

faster man....dak zic ceva nu zic degeaba....eu stiu ce am vb cu ei si stiu ce va zic....cineva tot merge si mergi cu mine cum am zis(asta dak vin , sa vad ca nu sunt sigur)...cine vrea sa mearga imi zice si eu vb cu tzestos si va anunt,,,ca eu ma intalnesc sau vb cu el aproape in fiecare zi..
in caz de nu merg o sa va anunt la ce ora sa fiti in Bacau ca sa va intalniti cu ei....;)
vali ..nu uita...luni pe la 8 jumate in fatza la bogdanis ca stii ca la 9 fix tre sa fm acolo..

PcFreak 08-09-07 20:18

bc_01_ftu am vorbit cu tzestos si a zis ca ma ia...si asa faster merge cu ciprian:-)

Andrey_FL 08-09-07 20:23

boon asa...eu v-am zis nu stiu sigur dak merg.....o sa va zic dak merg vineri la intalnire....sper sa reusesc sa merg..sa vedem..mai e pana atunci

Andrey_FL 08-09-07 20:54

deci pana acum suntem 6 mashini....1.Tzestos 2.Ciprian 3.George(LEU) 4.Dexter 5.Pshico 6.Cox
nu cred ca se mai anuntza nimeni...

Bmw_Rulllzzz 09-09-07 21:01

ohooo, in cazul asta o sa fie misto si drumul :)

Ratzza 10-09-07 00:42

Scuzati-mi lipsa am avut ceva probleme in ultimul da noh....am vazut k am iesit de la propuneri orase...deja suntem pe drumul cel bun si sunt extrem de fericit!! S-ar putea sa vin si eu la iasi dar sa vad cum am sa stau cu transportul....

TheFasterMan 10-09-07 17:08

Quote:

Originally Posted by Ratzza (Post 1091273)
Scuzati-mi lipsa am avut ceva probleme in ultimul da noh....am vazut k am iesit de la propuneri orase...deja suntem pe drumul cel bun si sunt extrem de fericit!! S-ar putea sa vin si eu la iasi dar sa vad cum am sa stau cu transportul....

Bine ai revenit printre noi!!:lol:

Bmw_Rulllzzz 11-09-07 00:07

ce se mai aude de club??? ramasese sa mergeti astazi parca la judecatorie. cum a ramas???

Andrey_FL 11-09-07 09:55

am uitat sa va spun...am fost ieri cu tzestos ls judecatorie si nea spus sa ne cautam pe net Legea nr. 26 din 2000 ca gasim acolo tot ce ne trebuie..

TheFasterMan 11-09-07 10:29

scurt si la obiect:)

Bmw_Rulllzzz 11-09-07 18:05

si atat????? copacel?? ce s-a intamplat cu el??? ca nu a mai dat nici un semn.

TheFasterMan 11-09-07 18:23

din cate stiu eu...e plecat in germania...cred ca de acum trebuie sa se intoarca

Bmw_Rulllzzz 11-09-07 19:47

topicul cu intalniri https://forum.4tuning.ro/438-onesti/50590-intalnirile-userilor-onesti.html aici stabilim, data, ora........

Andrey_FL 11-09-07 19:57

Si inca un link in care putem prezenta adevaratele opere si mashini cu adevarat....."tunate " de prin Onesti.....:evil: :lemon: :headache: :yikes: :censored: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...35#post1094535

Bmw_Rulllzzz 11-09-07 20:22

dap, bun topic. acolo postati exemple de "ASA NU!!!"

Andrey_FL 11-09-07 20:24

E topicul in care sa va uitati si sa vedeti cum sa nu va tunati mashina..:)))

AndreiC 12-09-07 09:26

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
si atat????? copacel?? ce s-a intamplat cu el??? ca nu a mai dat nici un semn.
Back from concediu :)))..hehee..credea`i ca am disparut din peisaj a? ;)))N`am mai apucat sa ajung in germania ca a facut cineva o vraja si am ramas fara bani:)am ramas la stadiu de grecia si turcia si cam toate insulele de pe langa :P
Vad ca s`au intampalt multe lucruri bune pe aici si ma bucur enorm...Dati`mi si mie nijte detalii despre ce v`au spus la jdecatorie sa stiu daca mai are rost sa o sun pe d`na judecatoare.Ca ar trebui sa bagam intensiv ca incepe scoala si mai apoi si facultatea si incetu cu incetu pleaca lumea din oras sau timpu e din ce in ce mai putin.

AndreiC 12-09-07 09:55

aaaaaa...am uitat 2 lucruri
1.felicitari Marius..pentru noul "job"..speram sa ne conduci si cand o fi clubu pus pe 4 roti - ca banuiesc ca tot pe tine te aleg baieti:P..sau cine o sa fie ales :P...om` trai si`om vedea :)
2.si eu merg la iasi...la ultima intalnire cand am fost la roata eu am vorbit cu adi(opel manta rosu)si stabilisem ca merg cu el...stie cineva daca mai merge?daca e sa numai mearga unde mai e un loc si pentru mine :-?

Andrey_FL 12-09-07 11:31

ca sa nu mai postam pe onesti despre asta...nu ar fi bine sa facem un topic in care sa vb numai despre formarea clubului???

AndreiC 12-09-07 11:32

nu cred..doar clubu tot in onesti va fi ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning