![]() |
Re: Ce vor fetele?
Quote:
|
dragoste :))))
|
Le-o dai ... se plictisesc si trec mai departe ...
Altceva ? |
e valabil ideea asta si pt ****
dar se plictsesc de toate... daca e sa i luam asa. ideea e sa le dai cate putin din toate..sau mult din toate :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fetele vor...un barbat frumos dar nu foarte frumos, inteligent dar nu foarte, bogat dar nu in exces, sa le iubeasca cu disperare si nu ar strica sa aibe un altar cu poza respectivei in casa, sa percuteze intocmai fiecare dorinta pe care o are respectiva (de genu...ea: dragule ma doare capul...el : vai draga ce pastila vrei..aspirina, antinevralgic, sau poate un ceiutz cald ? )....:rolleyes2 iar am luato razna ? glumeam si eu...nu mai fiti suparate...:-) |
Quote:
ai perfecta dreptate, iar treaba cu altarul mi-a facut dimineata frumoasa( cat de frumoasa poate fi ea la munca). reclama aia la napolitane, cu "-ce ai? -nimic -inseamna ca e din cauza mea" e completare la ce spuneai tu, clar :) |
Quote:
|
God damn it, you're mean
|
I said G.O.D. damm'it....neah..nu sunt mean...mai am tresariri de'astea emotionale...:D
|
Quote:
|
cred ca partea a2a e mult mai valabila ...
aia cu una zic si alta vor .. ;) |
eu zica ca e mai mult valabila partea dintre 1 si 2 adica : ...ori pt ca nu suntem capabili sa le intelegem pe deplin...
|
1 Attachment(s)
Nu stiu ce vor ...
Se aplica in comun cu: zic ca vor aia, dar daca li se ofera nu e buna... So ... ele vor opusul. Cand spun ca vor un baiat tandru, fiti ai dracu'. Le atrage acest specimen de om. :D :D Later edit: asta vor: 2 in 1. :D |
Quote:
si acuma din atatea exemplare chiar nici unu nu o reusit ... inseama ca totusi e o problema sau ceva ;) |
Ete kk*.... Daca iar generalizam si o luam asa...
Toti suntem la fel si diferiti in acelasi timp... Fiecare are aspiratii diferite, fiecare isi doreste altceva de la viata... |
Da...dar macar noi stim ce vrem de la persoana de sex opus. ;)
|
Lol... Poate si persoanele de sex opus stiu ce vor de la voi... :))
Hai ca ma amuz, Gabi, razboiul nu e intre mine si tine... Noi doar militam pentru drepturile fiecarui sex in parte :)) |
Desi nu vor recunoaste asta niciodata, nici nu ma astept, femeile vor CEL MAI MULT CE NU POT AVEA.
|
ca si noi dealtfel...
nu vreau sa o dau in diverse, dar sa stii ca e in natura umana, sa cauti altceva mereu (nu ma refer aici la o persoana, sau la un lucru anume), sa iti doresti mai mult si mai bun, sta la baza evolutiei noastre... |
Quote:
deci sa se inteleaga nu numai femeile cauta ceva "ce nu pot avea" ! |
Oricine isi doreste mai mult decat poate avea! ;)
|
Se pare ca m-ati inteles gresit. Hai sa va dau un exemplu si sa va las sa va decideti:
Avem o fata foarte frumoasa, carismatica, inteligenta,...(cum vreti voi) care are un singur defect: e cam "panarama" si reputatia nu e prea buna in privinta asta. Intrebare pentru baietii de pe forum: Vreti sa aveti o relatie serioasa cu ea sau doar o aventura, doua? La fel si in cazul unui baiat iar acum as vrea sa intreb fetele: Vreti sa-l combinati si sa-l cumintiti sau doar aventura cu el?(as mai adauga aici ca majoritate sunteti constiente ca nu-l veti cuminti pe respectivul dar poate va place sa sperati = sa va mintiti :D) Fiti sinceri cu voi si veti intelege singuri ce am vrut sa spun, nici nu e nevoie sa raspundeti pe thread. :D PS: Ms Gratian, acum pot posta. |
Depinde de tip.
Momentan caut ceva serios ... deci ... ea ar iesi din calcul. Totusi, daca imi puneai intrebarea asta acum 6 luni iti dadeam alt raspuns. ;) |
Iti recomand sa lasi seriozitatile ca ai 20 de ani si timp destul pentru ceva serios.
Bineinteles ca tu poti face ce vrei, dar cu anii astia nu te mai intalnesti si majoritatea care vor ceva serios ii pierd aiurea. PS: Am cunoscuti, chiar rude, la 28-30 de ani, insurati si care au ca sport inselatul. Foarte probabil si ei tot relatii serioase au cautat pe la 20 de ani din moment ce se uita acum dupa toate fufele. :D |
Quote:
da bineinteles ca relatie serioasa:-P |
vulpea isi schimba parul....si cam atat....
da,este deosebit de incitant ca sa iti iei unul de genul pe cap,sa te lupti,sa speri,sa faci dracu-n patru...ca in mod cert ,monotonia nu te paste...dar in afara de niste perioade mai linistite(am zis mai linistite nu perfecte) nu ajungi sa obtii nimica...atat despre autoamagire... problema este,ca e foarte greu sa iti dai seama,daca acel om este intr-adevar un fustangiu inrait,sau doar se lasa dus de val de moda...si pentru ca este in stare sa o faca...si cind e singur acasa nu plinge cumva de ani de zile dupa aceeasi femeie. ;) |
Quote:
Inteleg ca ai merge pe aceeasi varianta, cea incitanta. :D Probabil ai mai facut asta si in trecut, dar asta nu inseamna ca nu o vei alege iar. :D |
Quote:
la ce ar alege o fdemeie dintre un barbat cuminte si de casa si unu fustangiu????? asta te macina??? |
Sincer sa fiu asta chiar nu ma macina ca stiu raspunsul. :D
Am scris ceva cu care unele persoane nu au fost de acord si am dorit sa argumentez, dar parca am mai spus pe undeva partea cu "nu vor recunoaste". :lol: Pana la urma cum e, asta(ce nu puteti avea) va doriti cel mai mult sau altceva? |
vroiam sa zic,ca lung este drumul pana ce o femeie isi da intr-adevar seama care este schema,ca fiecare se naste naiva...
daca ele ar STI ca intr-adevar au pus mana pe unul care nu se va schimba,crede-ma nu ar sta nici una ...dar culmea e,ca si el o suceste pana cind o poate,ca e foarte comod sa ai una timpita acasa,care sa te astepte,cit tu esti la f...t,sa fim sinceri...iar ea,pana ce nu ajunge sa fie carpa de sters pe jos,tot spera...si degeaba ii zice juma' d oras ca nu e cazul... daca te macina ca eu ce as alege,pot sa iti zic.foarte clar pe acela care are tot timpul cite 3-4,pe fata.pentru ca in ochii mei deja cel care admite ca are,este mai presus de restul care face,dar de frica ca si femeia va proceda la fel,se ascunde dupa deget. stiu ca e socant...dar nu din greseala am ajuns pana aici. |
Quote:
si ti`am explicat si eu si altii ca toata lumea doreste mai mult,chiar daca nu poate avea;) |
Quote:
si sa stii ca nu le facem noi carpe de sters pe jos, ele-s proaste si nu pricep: cara-te femeie daca vezi ca nu mai e loc!!! da-i drumu', nu sta ca proasta dupa mine, si dupa aia sa te lamentezi prin tot orasul ca ti-ai pierdut anii langa mine. fara aluzii, dar prea se fac unele covor de sters pe jos inutil, si ne acuza pe noi degeaba de situatia asta pe urma... |
yeap...ai dreptate...e chiar inutil...
|
!Sasha: Ca sa ne mai destindem putin sa zicem ca imi place sa mi se dea dreptate. :lol:
Aleks: Din pacate multe nu inteleg ca si daca ierti prea multe l-ai pierdut din start. |
Quote:
|
Quote:
stii ,am avut o prietena,care a ajuns la divort pentru ca "ea a crezut ce el stie la ce s-a gindit ea..." asa mi-a zis fata,dupa ce au divortat si i-am zis unele chestii pe fata... ca sa se inteleaga,poate tu crezi ca este evident ce doresti de la ea..dar vezi tu unele is mai proaste,asa ca pentru evitarea oricarui pericol,eu zic sa zici pe fata,bah,cara-te! sunt constienta,ca sunt persoane care nici asa nu inteleg,dar asta nu se mai poate interpreta... deci faza aia cind se apuca cineva si se plange in tot orasu'...e penibil de tot.si din cite am observat atacul este cea mai buna metoda de autoaparare ;) @dogy : sa stii ca pana ce se arde rau omul,fie femeie fie barbat,nu se lasa de sportul mai sus amintit...;) trebuie sa accepti si asta.nu?NU! hai,pa! intelegi? |
Quote:
|
bun..atunci astea fiind spuse,banuiesc ca putem trage concluzia,ca in cazul in care reusesti sa ii dai femeii ce isi doreste,nu e cazul sa te gindesti ca te lasa...ba dimpotriva...nu mai scapi de ea!!!;):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning