![]() |
Re: Nissan 200sx 1991
am si eu o intrebare: cum reusesti sa pui scaunul in fata, fara sa dai cu capu de plafon? eu am incercat sa il montez, cat mai jos posibil, dar la 1,75 tot dau cu capu' de sus.
|
Iuuuuui ce mizerie e prin interioru ala a tau "smchere" cu ocazia asta mai si cosmetizeazal un pic nu mai lasa cablurile alea pe acolo de zici ca e jungla :D cum stai cu antifonicu l-ai dat jos sau urmeaza , "tzeja" e aproape dubla aderenta mai bun :>
Ai si deaia ma :D (sotie) [ce sa tie ?:))] lasa te ca esti tanar ai vreme :D Na cum te mai duci tu acu la scarbici ?:lol:da paine si lapte :lol::lol::lol: pui un scaunel si dai sau o olita ceva si dealea driftu dupa :)) |
o sa fie fortza acum la romexpo.....bafta in continuare:evil:
|
Da sunt foarte multumit de discuri.Nu e vorba de forma, turbo groove sunt sport, USR sun pentru oras, silentioase si cele standard sunt ..standard.
Bakal, depinde ce scaun ai amice.Eu am sparco , am sinele originale adaptate...am , 1.78 si cu rollcage si casca tot nu ating , il pun acum mai jos dar doar pentru pozitie la volan nu ptr ca ating. Zneu , poate si traduci :lol: Multumesc de urari, o sa fie forta mistica !! :peace: |
tot sparco...cam ca al tau....daca nu e cu suparare, poti sa imi trimiti niste poze, sa vad si eu....cu pozitia veche....multam si daca iese treaba buna dau o tuica de la moldova cand ajung la buc
|
Quote:
|
Quote:
Spor la treaba cam ai nevoie la ce ai demontat si montat pe acolo. Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Astazi am terminat de cojit...nu intrebati cata munca a fost...nu are rost :lol:
|
Ai bagat diluat din greu sau te-ai descurcat si fara ?
Buna treaba :D nu ti-ai gantarit cate kg ai dat jos ;)) ? |
iti zic eu aprox 12 kg
|
4 Attachment(s)
Amice bakal, ti-am facut ceva poze cu scaunul meu.Sinele is facute de mine, am facut niste flanse care leam adaptat pe sinele vechi.
Sunt sigur ca sti ca podeaua de sx nu e dreapta, intro parte e mai jos, in una mai sus.Trebuie "echilibrat"scaunul. Ai in primele poze pozitia vechie si in ultimele 2 pozitia noua, l-am mai dat unpic spre fata. |
11 Attachment(s)
Am terminat cu interiorul,dupa ce am scos tot antifonul din ea, am luat la flex cu perie sa curat tot, apoi la jmirghel, am spalat cu nitro si am izolat masina pe interior pentru vopsit.Am schimbat un vacum in bord ce ducea spre ceasul de boost,am pus frana de mana noua, am scapat cu pierderea de gaze pe la capacul pompei de benzina,am dat jos instalatia de AC de pe masina,am reglat scaunul mai bine si am mai "usurat" din electrica :-P
Mai am de schimbat ambreiajul si setat ecu. |
Quote:
bafta cu masina in continuare si multe cupe cu ea |
Foarte bine arata acu interioru
Felicitari!!! Vad ca lucrezi conform normelor :D cu masca , ochelari chesti treburi si minuni,hai sus si cu ambreaju. |
Vazut pe viu, confirm ca lucrarea este de calitate :lol:
|
ms mult tarnafes....raman dator
|
tarnafes cati caluti are masina?
|
La alte jante nu te-ai gandit? chiar merita :P
|
Multumesc mult de urari domnilor.
Bakal, placerea e de partea mea amice. (vezi cu tuica aia) :lol: Ambreiajul vine sus imediat, caii am sa ii masor odata cu configurarea noului engine management. Ca si jante, mai am o pereche pe 17.Sincer nu prea m-am axat pe jante pentru designul masinii...prefer mai mult sa mearga bine decat sa arate bine :mrgreen: |
Dar e si mai bine cand arata si bine si merge si bine xDDDDD
|
Daca esti interesat sa cumperi DVD-ul celor de la TougeHeroes,poate dam comanda impreuna. Citeste AICI pentru detalii.
|
maestre vad k tu tiai luat ambreiaj... crezi k mai ai pe cineva interesat sa il dau si eu pala al meu de s13?
foarte frumos ai evoluat cu papusha ta :P poate reusesc sa ajung si eu la romexpo sa o vad... am vrut odata sati fac o vizita k am fost la cineva pe la tine pe acolo dar era prea tarziu... |
4 Attachment(s)
Se lucreaza domnilor, a venit si placa de presiune dar inca nu am apucat sa o pun sus.
|
OOUUUPPPSSSSSSSSSS , treaba buna D-nule Tarnafes si spoileru este gata incurand zboara spre tine :peace:
|
omule ink odata respectu meu
faci treaba buna cu nissanu,si eu mam cam blocat pe modelu asta sper sami cumpar si eu unu cat de curand oricum tineo tot asa,dak esti vreodata pe la cj hai la o bere:Pfac eu cinste:P |
Treaba buna roby amice, era si timpul :D
Cristi mersi de urari...eu zic sa stai cuminte cu berea...eu consum mult :lol: |
conteaza?:))
pana da fabrica faliment:)) hai norok,cand esti prin zona anuntzama:)) dak vi cu nissanu,tiat dat foc la valiza,nu ma mai dezlipesc de el:D apreciez cv facut cu bun gust |
6 Attachment(s)
Cateva poze fireste, aripa spate e terminata, astept bara spate sa o pot vopsi.
Si placa de presiune :eyebrow: |
f tare dane.....
datorita sfaturilor tale, am reusit sa cobor scaunul....si mai jos de ata, doar daca tai podeaua....multumesc inca o data |
Amice Bakal, dar a fost o placere fireste :mrgreen:
|
2 Attachment(s)
Ce credeti domnilor, am intrat azi dimineata in garaj si cine credeti ca dormea acolo ca o scroafa.....
SILVIA domnilor !! Fac pariu ca va era dor de ea...mie imi era rau de tot ! :mrgreen: |
6 Attachment(s)
Am zis daca tot e pe rampa sa ii schimbam ambreiajul caci cel vechi deja era gata.
Avea un ambreiaj OS GIKEN dublu disc ceramic.Unul din discuri sa spart. Am inlocuit cu un ambreiaj ceramic simplu cu volant usurat si placa race DK. A fost ceva de munca, cutia de sky r33 fiind infernal de grea. |
4 Attachment(s)
Si daca tot eram la capitolul ambreiaje, am bagat si fata mea la ambreiaj :peace:
Era placa super decalita si discul aproape la nituri. |
1 Attachment(s)
A si daca va e dor de "Dracu negru" , nu va fie teama, e si el aici...vegheaza :lol:
|
Maiculitza da shi dea marshini pi aishea!!!!!!
|
Dupa ce se vede acolo, deja nu mai arata a Performance Zone Garage, incepe sa semene cu Dream Garage.
|
Quote:
Vad ca ai primit si bara spate!sus cu ea. |
s14-le lui tengu are cutie de r33?Se potriveste pe sr20det sau are si motorul de r33.
|
Pe rand :
Bogdan , is mai multe masini tari la garaj decat in toata moldavia amice :lol: Vlad, PerformanceZone Garage este un Dream Garage ! 8) Zneu bara spate de o vezi in poza este de la Silvia Cristi , cutia de R33 este adaptata pe motorul de sr20det.Are bell housingul sudat. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:56. |
- Copyright 2026 4Tuning