![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Ii poti da in judecata cu inima impacata sunt tare curios daca asa au scris pe proces cum vor explica ei in judecata dc ti-au luat talonul ;).Multi se bazeaza pe lipsa de informatie din partea soferului.Daca pui botul e de bine daca nu...ne cerem scuze am gresit.Mai mult rau nu au cum sa iti faca asa ca te duci frumos faci contestatie pana atunci pui masina relativ la punct si daca te baga in rar dute la o firma care se ocupa cu inmatriculari si te rezolva ei la rar ;).Am trecut prin asta cu talonul luat cu vechea dacie si asa cum era lasata trantita la pamant si scaune electrice dublu corp cu 100 ron am trecut,normal ca mi-am luat portia de mistouri de la ei mai ales cand au testat franele si masina statea pe fata suspendata pe scut 8).Trebuie sa fi descurcaret ca au scapat altii din treburi mult mai negre.Fi cu tupeu si succesuri.
|
2 Attachment(s)
Astazi,am facut ce mai era de facut,am pus manerele,am pus jantele in 3 prezoane cu ,cauciucuri 155.......:x si farurilei ,maine ma duc la rar .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
tehkid-ms
lalyus-ms Astazi mai pe seara m-am intalnit si cu CosminNNN am facut o poza la repezeala cu lupistele din Severin :lol: |
6 Attachment(s)
Ceva poze mai vechi si o filmare in actiune
https://www.youtube.com/watch?v=jBfXhl9T9fc 8) 1.4 dat pe ulei |
Quote:
|
|
Quote:
|
toti au in perioada asta nebunia lui Salam cu vanzarea =)))
|
Quote:
|
Quote:
|
si maine poimaine il auzi...se scoate de la vanzare...:D
|
5 Attachment(s)
Pana una alta astazi am montat ceasurile de bord ,cu luminite albastre nebuni alea alea :lol: fuctioneaza tot 100 % 8) am folosit 9 leduri smd :-P
|
e clar ca nu o mai vinde daca inca mestereste la ea..:d...urate pedale:|...
|
Quote:
bigathebest zici ca-ti palc ceasurile mele ? :lol: |
in mare parte da...daca erau facust sa se vada decat cifrele era si mai forta...dar nu te sparge la ochi seara.../?
|
Quote:
|
Parerea mea sincera si sti ca mereu am facut asta este ca masina asta daca vrei so pastrezi trebuie so vopsesti sincer ! altfel e doar un alt "Cazan" indiferent de ce ii faci tu ... alta e sa o vezi toata o culoare si sa dea bine si alta e so vezi peticita asta ... si stiu ca ma intelegi ! bafta in continuare indiferent de ce planuri ai !
|
8 Attachment(s)
Am achitionat 2 becuri T10 W5W leduri pozitie 8 smd,sunt foarte multumit de lumina pe care-o fac in far chiar daca interiorul este negru.
Am schimbat placutele de frana,cu altele noi dar nu stiu cat de bune or sa fie...daca a mai folosit cineva sa-mi zica si mie. Urmeaza shcimbu de ulei si de filtre. Mai postez si ceva poze de astazi,am cam muncito umpic (plina de pliante) in scopul sa fac si eu un ban |
Se poate regla intensitatea becurilor din bord..deci :)
|
Cand te apuci de caroserie? Ma refer la indreptat, vopsit, etc? Pare foarte neingrijita si e pacat de ea. Pune niste bani deoparte pentru treaba asta.
|
Quote:
|
Foarte buna alegere becurile alea.:D
Se vad foarte bine in farurile cu striatii. |
cat ai dat p ele,30lei??? dak sunt alea care cred eu,nu sunt foarte bune,dupa 2sapt una mi-a crapat pe jumatate. m-au tinut un an
|
Quote:
Pe leduri am dat 15 lei pe amand2 |
10 Attachment(s)
Ceva poze cu poztiile :arrow:
|
gata boss,ai revenit in forta? 8) lumina bine pozitiile
|
3 Attachment(s)
Am pus de proba instalatie xenon h7 -parte sa vad cum se vede cu lupele astea ,rezultatu vine de la sine ;) si aici era bec de 6000 cu balast de 35 eu vreau sa-mi iau becuri de 8000 de 55 w
|
bossulaike de cand nu mai am eu timp de net multe ai mai patit.....sa fii sanatos si HUYu fara defectiuni !
|
10 Attachment(s)
salut sunt cristi si eu am tunarit o acie in trecutu meu....mai ai ceva piese daca te intereseaza:D:D
|
Quote:
In fine, fiecare stie cum isi gestioneaza lucrurile, e treaba ta, dar masina pare neingrijita. Vezi cu instalatia de xenon si cu farurile sa fie reglate cum trebuie. Ai grija cu A.R.R.-ul. |
2 Attachment(s)
Astazi am facut si schimbul de ulei,am bagat ulei de diesel 20 w40 s2 pentru cai mai gros si sa dat si pe ulei motorul.
Am cam terminat reviziile care trebuiau facute,am schimbat pe abele parti fuzetele ,placutele de frana pe dreapta o planetara,bucsele cu brat cu tot. Acum mai am sa vad dece merge greu ambreajul (am pedala tare pietroi) si furca este la fel. |
Si eu tot 20 w40 S2 bag in ea. E bun...merge...pentru motoarele mai uzate
|
Quote:
|
Serios acu' sa nu ma intelegi gresit e masina ta si banii tai deci faci ce doresti.
Dar de ce bagi banii in toate prostiile(leduri, becuri, volan, pleoape, dungi, cacaturi), piese ieftine romanesti gen Fermit cand ai putea cumpara niste jante de ex, ai putea baga banii in motor, niste piese de calitate pe la suspensii, frana, directie gen TRW, Ferodo, Lemforder. Parerea mea, asa dacii cu pleoape si capace vezi sute |
VOPSESTEO ! Haha te sustin 100%
|
Quote:
Masina mea necesita reparati pe la caroserie si VOPSITA recunosc si nu contrazic pe nimeni A.Rredman - de acord si cu tine dar nupot sa ma apuc acum sa lucrez la masina s-o umplu dinou de diferite culori ,o aripa de-o culoare o usa de-o culoare,circul zilnic cu ea prin oras. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning