![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
daca are cineva mufele de la geamuri electrice g3 4 usi,in special cele de la trecerea din usile fata la caroserie,sau de unde as putea cumpara noi
|
Re: AM NEVOIE SI EU DE O PIESA PENTRU GOLF 3
Quote:
|
stie cineva pe unde pot goli un motor de golf3 1,6 75 cp de antigel?
vine frigu si pe criza asta nu vreau sa mai trec pe la service |
salutare mai am pe acasa cateva piese care poate ajuta pe cineva de aici:
pt golf 2 : electromotor in stare impecabila,nu stiu exact motorizarea daca vreti o sa va dau codul de pe el. pt golf 3 tamburi spate cu fuzete complete(saboti noi) masca fata cu semn bord fara turometru cabluri frana de mana pt tamburi far stanga modelul cu 2 becuri motoras stergator spate (tot ansamblul) maneta stergatoare si alte piese care nu mi le mai amintesc acum. preturile sunt mai mici decat orice gasiti pe piata(net). |
piese ieftine pentru golf 3 gasisti la http://vaida-autopark.ro
|
piese ieftine pentru golf 3 gasiti la http://vaida-autopark.ro
|
caut sa cumpar si nu gasesc mufe+cabluri electrice pt oglinzi si geamuri electrice la un golf 3 in 4 usi,asadar daca ma poate ajuta cineva,astept pm,as avea nevoie doar po geamurile de pe fata si oglinzi,multumesc
|
Masca si farul de golf la ce pret?
|
care vinde TOATA INSTALATIA DE GEAMURI ELECTRICE pt golf 3 IN 2 PORTIERE ? si la ce pret :D
|
Salut. Proaspat proprietar de VW Golf III. Are cineva de aici un inchizator / clapeta torpedou cu care nu are ce face ? Va rog pm pentru detalii (pret/livrare etc)
|
caut si eu suruburile cu care vine prins bordul am si eu nevoie de vreo 4....burduful de la schimbator si o bricheta:D.
|
am si eu un bloc sigurante golf 3 se potreiveste la toate tip 1.4''1.6""1.8" cn e interesat sa ma contacteze pret 100 ron+tax postale
|
salut baieti, as dori si eu sa stiu cine vinde stopuri de g3 tuning, poate si-a luat cv nou si le vinde sau faruri tot tuning, cumpar
|
caut si eu 4 bucati manere usi pt interior cu gauri pt butoanele de geamuri electrice si partea soferului sa aiba si reglaj oglinzi dintr-o singura bucata sau fete de portiere complete imbracate in piele cine are sa de un semn va rog
|
am eu tot ce cauti
ai tel in profil |
Salut baieti este cineva pe aici care ma poate ajuta cu niste prelungiri de bari si de un maner pentru haion pentru un Golf IV ???
Cine este din GL si are nevoie de o cheie tip briceag sa ma contacteze (pretu e discutabil) Cine este din focsani si are nevoie de o plasa de bagaje pentru un G4 breack sa ma contacteze (pretul de asemenea negociabil) |
Daca mai ai valabila oferta .....m-ar interesa....la ce bani?
|
@ Iulian_S la care oferta te referi
|
De stergator spate cu motoras pt golf 3.
|
Mai este valabila oferta cu motoras stergator spate (tot ansamblul)?
|
ARE CINEVA DE VANZARE UN COMPRESOR EATON 45 PT A FI MONTAT PE UN GOLF 2 1.8 GTI?
CINEVA ARE MONTAT ASA CEVA?:rolleyes2 |
Am eu motorase de stergator pt haion la golf 3. 50 de lei
|
are vreo cineva piese tuning pt golf 3 ? grila fara semn, faruri tuning, stopuri tuning, etc ? cumpar, lasa-ti mesaj pe privat cu preturi sau id meu de mess [email protected] ms
|
cupar 2 amortizoare spate passat vr6 din 95...mentionez ca am arcuri rosii
|
cumpar cutie viteze pt 2.0 8v 2e care are :( da nu sariti cu preturi de 5-7 mil ca nui de vr frat sau 16v sau daca nu o cutie de 1.8 da arborele de ambreaj sa aibe 28 de dinti
|
caut o garnitura pentru antena la un golf 4, exact plasticul dintre corpul antenei si caroserie.mersi
|
Iti pot aduce noua: 0766474505
|
Daca intereseaza am interior complet de golf 4 in piele: scaune fata cu airbag-uri, bancheta spate cu cotiera centrala, fete usi. Starea e ff buna.
Pret 900euro complet. (suplimentar pot da si frana de mana imbracata in piele si volan in 3 spite cu tot cu airbag tot in piele, manson schimbator viteze in piele pt 1000 euro tot) Poze pe privat celor interesati Detalii la 0722 517 831 (Mai am cam tot ce tine de un Golf 4 1.8 T 20V- interior/suspensii sport/frane/etc...) |
salut baieti!
va deranjez si eu cu o mica intrebare! vreau sa pun si eu pe un polo 6n din 94, un 2.0 16v (abf-ul) de golf MKIII si din cate am inteles de la un prieten (Nica di Folco) mai am nevoie de un suport in fata motorului si unul la cutie ca difera....voi ce imi recomandati sau aveti vreo solutie mai buna?? P.S masina are acum 1.4 multumesc!!! |
Problemele tale sunt ca nu te poti folosi de actualele prinderi ale cutiei si motorului pe lonjeroane.
Si eu fac un swap acum dar pe un golf1 GTI. Avantajul meu e ca plec de la motorizare 1.6, care e identica ca si prinderi cu 1.8, 2.0. Eu pun un 1.8T 20V pe ea si tre sa modific numai putin un tampon (partea pasagerului) Tu trecand de la o motorizare inferioara mult (motoarele 1.1-1.5) ai altfel prinderile pe lonjeroane atat ale motorului cat si ale cutiei. La mine cutia de 1.6 (EG) FF cod din 1982 se potriveste pe 1.8T din 1998 (AGU). Deci swapul e mai dificil insa se poate face Iti recomand sa te documentezi de aici: http://forums.vwvortex.com/forumdisp...001-Volkswagen poate te ajuta si acesta: http://www.qpeng.com/conversion_guide.html |
merci frumos vlad!!!!
apreciez postarea linnk-urilor!!! P.S al tau e golfu 1 de la balauru??? |
Nope
Nu l-am dus la Laur Acum incep munca la tinichigerie abia Prin primavara voi iesi cu el pe asfalt Vreau sa iasa ceva calumea, si nu ma grabesc, motiv pt care am cumparat si o donatoare muuult mai tinerica (MK 4 1998 ) |
imi zice si mie cineva daca va rog unde mi-ash putea gasi asa ceva http://forums.vwvortex.com/showthrea...1#post60812146 sa imi fac si eu :D
|
poi sunt multe chestii acolo..... la ce te referi?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare!
Are cineva de vanzare sau stie unde as putea gasi capace pentru jante aliaj VW Golf 4? Pentru tipul de janta din imagine: |
Salve :D Am o intrebare(m-a rugat un amic),deci un motor de vw polo din 2001,se poate monta pe un golf 3 din 1994?....multumesc :D
|
am si eu o problema...
daca stiti pe cineva interesat de un scirocco, vand caroserie in stare buna buna + motor dati nr. meu de tel. 0723646721. SRY de post dar nu stiu unde sa il postez si aici fiind un site specializat in VW...:lol: Am vreo 70 de poze cu masina, pt interesati |
@ yoyo17 vine cineva din GL capace
http://forum.anunturi-galati.ro/inde...vw-nefolosite/ Sper sa fie de ajutor |
1 Attachment(s)
Quote:
Imi trebuie ceva de genu: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning