Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

wu_vladutz 20-12-08 14:38

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Il cunoaste cineva pe baiatu` ala cu Polo albastru ( CT - ?? - AID ) Daca da, sa`mi dea un msg pt ca vreau sa vb cu el . Sau daca nu, care dintre voi aveti golf3 ? Vreau sa fac proba la pompa de vaccum ( se afla in portbagaj, se scoate f usor )
Merci

me`TRC 21-12-08 23:07

salut, unde pot gasi si eu o toba, finala, originala de kalos, noua, SH, nu conteaza, intreaga sa fie, negaurita, nesudata.. de la dezmembrari, magazin, nu stiu.. de oriunde, poate aveti voi, poate cunoasteti pe cineva!va rog!!este urgent!!

Urban_Racing 22-12-08 00:42

de la dezmembrari din coreea

me`TRC 22-12-08 00:53

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1935632)
de la dezmembrari din coreea

Ok, cand treci pe acolo.. sa-mi cumperi si mie una ;)
Serios acum.. am nevoie si chiar nu e nevoie sa fiu luat la mijto.. :|
am intrebat la mai multe magazine de piese auto si nu aveau..

Urban_Racing 22-12-08 01:03

fara suparare e imposibil sa nu gasesti .... ma gandesc pe la daewoo macar probabil , oricum tre sa fie la un magazin gen loga sau aska sau de`astea :) succes

me`TRC 22-12-08 01:08

ok, multumesc, o sa incerc :)

aXeL.ZeY 02-01-09 21:26

Care stiti pe unde pot sa indrept si eu niste jenti ? De preferat daca stiti unde se lucreaza bine. merci.

semjke 02-01-09 23:07

Pe Atelierelor cum mergi spre politie pe stanga mai sus de sediul primariei, la iesirea din Ovidiu inainte de pod, iar de echilibrat am rezolvat-o pe Burada. Eu am tot apelat la variantele mai sus mentionate de mai multe ori si au facut treaba buna de fiecare data.

leonard 03-01-09 00:59

Quote:

Originally Posted by aXeL.ZeY (Post 1953650)
Care stiti pe unde pot sa indrept si eu niste jenti ? De preferat daca stiti unde se lucreaza bine. merci.

la gabie in lumina are garajul...... lucreaza destul de ieftin ... le indreapta le vopseste...ce vrei u:) ...da-mi pm daca vrei sati dau nr lui.

X-Ray-Eyes 03-01-09 02:29

Quote:

Originally Posted by me`TRC (Post 1935662)
ok, multumesc, o sa incerc :)

Sau vb cu vreun taximetrist care e cu foamea in gat ca sigur ti-o da ptr catziva marafetzi.

DeZaXaT 03-01-09 12:40

Sal am si eu nevoie de 2 usi stanga (fata/spate) de passat variant 2001 ( secondhand ) daca are cineva sau stie pe cineva care vinde asa ceva va rog sa ma contactati !

cosmin: 0721150802 / 0768054608
yahoo: terradown

Va multumesc

semjke 05-01-09 15:48

In Constanta stie cineva unde pot pune comanda dubla pe masina pt scoala de soferi? ( e vorba de un kalos ) multumesc anticipat de ajutor :D astept poate stie cineva vreun service autorizat.

ct11lyv 05-01-09 18:23

cred ca la rtc acolo aia stiu mai bine..dar din cate stiu io trebuie obologat la bucuresti

semjke 05-01-09 18:33

Am inteles ca de omologare se ocupa cei de la Rar-Constanta ca toate care se gasesc pe piata sunt omologate, trebuie doar sa gasesc un service autorizat atata tot.. Vad ca nu exista nimeni sa ii faca operatia asta masinii. :(

DyZ 05-01-09 18:44

prinde o masina cu scoala ... vezi cand dau aia orasul la aqua magic ... si intreaba un intrusctor unde si-a pus pedalierul ;)

semjke 05-01-09 18:52

Multumesc DyZ si lyv acum am terminat de vb la telefon cu cineva care monteaza din Eforie insa.. a ramas omul fara garaj si a zis ca pe frigul asta nu lucreaza si asteapta sa se incalzeasca :( si atunci o sa le faca. O sa ma duc si la aqua magic sa vb cu cativa instructori ca am mai vorbit insa majoritatea le-au pus prin tara ( slobozia, bucuresti, tg mures ) O seara buna tuturor. Pe viitor revin cu anuntul de Instructor auto pt cei interesati de scoala. :D

Stie cineva pe unde pot gasi in Ct de vanzare un motor de 5cp ? mobra sau orice altceva ? (cam pe la 150-200lei) Vreau sa schimb motorul unui kart (proiect propriu) va multumesc dau o bere cine ma ajuta si ofer o plimbare cu kartu dupa ce il termin. :D

wu_vladutz 06-01-09 18:45

O recomandare unde as putea sa ma duc sa fac unghiu ? Ma poate ajuta cineva ?

Vialy 06-01-09 19:42

Fibra de sticla .... pt spoilare - praguri - fetze de usi - pleoape !

Va pot ajuta .. aveti datele de contact la semnatura mea !

the_virus 08-01-09 13:38

am doua usi de urs coupe! negre un alternator si un electromotor 2.3 pt cine are nevoie.

Psycho 08-01-09 21:33

vladutz .. mergi la motozone .. pe bratianu .. su la dona service langa catalina optic pe i g duca

wu_vladutz 08-01-09 21:42

Ok, merci mult ! Am sa incerc la astea 2 service-uri, sper sa nu`mi scoata scoruri mari, ca din cate am inteles, ca sa`mi faca unghiul ma costa in jur de 2 mil !

RaduCTA 08-01-09 23:05

eu am un motoscouter de 125cm, si este cam praf la domeniul plastice, crezi ca se pot face din fibra?

zbuf 09-01-09 07:48

pentru unghi poti sa incerci si la peco la celsy:D,asta daca ai timp si chef vladut.baietii fac o treaba destul de buna si sunt si ok ca bani + scule....

semjke 16-01-09 11:10

O vulcanizare buna stie cineva? (am incercat pana acum la iesire din Ovidiu inainte de pod si pe portitei) am 2 roti de kart de umflat si nimeni nu reuseste sa le dea de cap. Ideea e ca nu sare cauciucul pe o portiune de cca 3cm peste janta. Mentionez ca e vorba de 2 roti cu aceleasi probleme pe ambele fete, s-a bagat si 5 presiune in ele si tot nu cedeaza. Are idee cineva ce pot face ? si incotro sa ma duc? :(

the_virus 16-01-09 11:20

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1985726)
O vulcanizare buna stie cineva? (am incercat pana acum la iesire din Ovidiu inainte de pod si pe portitei) am 2 roti de kart de umflat si nimeni nu reuseste sa le dea de cap. Ideea e ca nu sare cauciucul pe o portiune de cca 3cm peste janta. Mentionez ca e vorba de 2 roti cu aceleasi probleme pe ambele fete, s-a bagat si 5 presiune in ele si tot nu cedeaza. Are idee cineva ce pot face ? si incotro sa ma duc? :(

incearca si pe i.g.duca
la seat e o vulcanizare buna

semjke 16-01-09 11:27

Bun multumesc the_virus am sa incerc acolo si daca nu ma rezolva mai caut alte vulcanizari. Banuiesc ca trebuie polizate jantele :(

SMocKey21 16-01-09 13:16

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 1985769)
Bun multumesc the_virus am sa incerc acolo si daca nu ma rezolva mai caut alte vulcanizari. Banuiesc ca trebuie polizate jantele :(

Incearca si pe Ion Ratiu,eu acolo merg tot timpul si baietii lucreaza bine ;).Vezi poate te ajuta si pe tine cu problema ;).Succes!

semjke 16-01-09 15:46

SMocKey21 unde pe Ion Ratiu ? Multumesc de ajutor.

SMocKey21 16-01-09 16:30

man deci sa zicem ca vii dinspre bd.Mamaia si cum te deplasezi cu directia bd tomis,undeva este o spalatorie cu neoane albastre...pe partea cealalta a spalatoriei este vulcanizarea,imposibil sa n-o vezi ;),tot timpul este o masina ridicata acolo ;).

bele 16-01-09 18:39

este in dreptul la a 4-a strada dinspre mircea spre mamaia.. Dr.Sadoveanu se cheama ;)

Psycho 16-01-09 20:05

sau pot incerca pe atelierelor .. stradutza care trece prin fatza pe la politia judeteana sau municipala .. nu stiu ce e acolo .. ca sutn o gramada de vulcanizri acolo

edy77_driver 17-01-09 05:34

are cineva o capota de super nova care nu ai mai trebuie?o platesc nui problema sau poate stiti pe undeva un second.

me`TRC 19-01-09 03:50

1 Attachment(s)
Salut, unde imi pot colanta si eu masina,negru lucios?? vreau auto-colant, din mai multe motive... ideea este, daca pun pe capota, plafon,portbagaj si oglinzi, acopar suprafata legala(am incadrat eu acolo la ce ma refer sa se inteleaga mai bine) ?? cat la suta(%) din suprafata masini este permisa a 2-a culoare fara a fi nevoie sa fie omologata?? probleme cu politia daca fac doar capota?? si unde se poate face in Constanta?? se pot acoperi si oglinzile cu auto-colant??
As dori si eu un raspuns serios si direct, nu de alta dar sa nu se polueze topicul si de a nu ma deruta pe mine in ceea ce vreau sa fac si sa aflu.Multumesc.

ERY 19-01-09 09:23

Ptr colant ...pe Tepes Voda, la 100 de metrii pe partea dreapta este o firma care face asa ceva.

me`TRC 19-01-09 15:01

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1992543)
Ptr colant ...pe Tepes Voda, la 100 de metrii pe partea dreapta este o firma care face asa ceva.

Ok.Multumesc.Si suprafata pe care vreau sa o acopar, se incadreaza in limita legala??Cam asta ma intereseaza mai mult.Mc.

unEL 19-01-09 16:52

Ai grija ce colant folosesti, studiaza si tu oracal, 3M ... si pe urma fa o alegere. Oricum sa fie de exterior.
Nu te zgirci la pret ... pt ca altfel vezi cum dupa 2-3 luni de stat la soare se trage sau crapa si o sa plingi dupa banii dati.
Spor la treaba.

ERY 19-01-09 16:52

Nu stiu care este limita legala...sau daca exista asa ceva.

metal-militia 19-01-09 17:16

30 sau 33% parca

CT-07-APV 20-01-09 01:04

30% stiam si eu ca ai voie sa mai adaugi o culoare pe masina.

magnifiqo 20-01-09 01:25

@me"trc iti pot raspunde eu la intrebarea ;). In primu rand colantezi chiar acolo unde a fost precizat mai sus,pe Tepes Voda. Si eu tot acolo mi-am facut plafonul si mi-a luat o suma nesemnificativa zic eu,deoarece a schimbat total aspectul plafonul negru. Cat despre partea cu politia,ai voie maxim 40% cu a 2-a culoare pe masina. Si eu am avut aceasta nelamurire,am cerut si eu ajutor de la altii si cum nu l-am primit am zis sa ma descurc singur si sa dau un telefon la RAR. Daca nu esti convins de postul meu,poti printr-un simplu apel sa stii sigur cele spuse de mine ;).

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning