![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
Quote:
|
cine poa sa imi aduca deastea din state?
1-valva bloow off si daca va uitati in josul pagin SUPORTUL PENTRU TURBO!!!! http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...egory_Code=FSI 2-inca o valva http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...egory_Code=BOV astept ajutoare :) |
5 Attachment(s)
na kopasz asta fa tu ,s-au eu ::))
|
tv in aer liber?nu e moale :):):)
|
Aha, ai parolă, bravo :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi de sfat :)
a ahuns jucaria maine o montam cu domy :) http://www.pocketrocket.ca/mk5_bov.html foarte cool :) abia astept cea mai tare faza am un amic in focsani care a pus un blow off pe un gti si zice: ba sandu am pus ceva pi turbina baaa ase face ca autobuzu cand deschide usile in statie :):):) am crezut ca ma cac pe mine de ras in fata mesengerului vreo 10 minute radeam ca prostu de 1 singur :):):) amu filtrok injen avem blow hks seqvential original avem va urma o evacuare etc etc ..:) |
deci la blow-off ii cautati azi loc in fata la magazin cu zuzu? ca erati tare concentrati :suspiciou
|
Quote:
Foarte tare Sandule :)) (blow-offul) si dupa faza :)) Te rog eu fain sa bagi un video cu el |
9 Attachment(s)
mai un pic si vi se pregteste cel mai modern cel mai dotat si cel mai comod tuning&hifi garage :)
deja culoarea finala este aceasta ,mai vine incarcata cu multe multe sigle si momentan o autorizez intre timp ce o si pregatesc :) sper ca mikulasul deja sa il petrec acolo ca iarna asta scap din strada :) aici daca veniti aveti foarte multe distractii sau ocupatii :) cum ar fi stai pe net , te uiti la un tv ,la un dvd, playstation & xbox party cafea ceai dulciuri tot ce vrei si eu intre timp lucru pe masina :) ... va atasez cateva poze cu viitorul :) dati-mi o parere cool sau naspa :):):) in a 2 parte am mai pus cateva poze cu jantele fostului meu mk4 gti care au fost vandute le-am recumparat varza le-am restaurat sunt ca noi si is cauta gazda :) |
la ce bani au jantele grasule? si ce marime?
|
daca tot va prezint cate ceva din zecile ce le fac eu va mai arat un update la golfuletzul meu gti
a primit un filtru aer de la injen foarte eficient ,el a inceput sa aduca viata in motorul meu binenteles dupa softul revo care i-a fost prima vitamina,iar ulterior ieri a primit si un bloww off valve de la HKS SEQVENTIAL :) oai de viata mee ce suna :) :):) filmuletzul e in format mp4 facute cu nokia :) sper ca e ok pe calc.de acasa se vede bine :) https://www.youtube.com/watch?v=TgyX8IP6f7I |
astea DA !!!
ce jante criminale bueiiii :D:D |
Grasutz, e megacool atelierul ;)
|
|
Sandu, sunt unul dintre norocoşii care au văzut īn premieră viitorul tău cuibuşor (mulţumită şi lui Trixi, recunosc) abia aştept să ajung iar şi să-l vad gata sau aproape gata, planurile mi le-ai spus, si mă faci să mor de curiozitate :)
|
ai fost prin oradea????
|
Nu, nu, atunci cānd am fost īn vară, nu am mai ajuns de atunci, dar am apucat să merg la Sandu o jumătate de oră īn zilele alea :)
|
Quote:
ma bucur ca ai reusit sa il montezi |
Sandule super misto garajul si in forma asta! Apai cand ai sa ii pui postere si stickere si alte dracovenii o sa arate str8 4m Car'sHeaven :) Si BOV pasaie smecher tare! De jante nu mai zic...alea sincer miau placut cel mai mult! Succes in continuare!
|
3 Attachment(s)
va incalzesc cu primele idei de conceptie virtuala a viitorului garaj tuning&sound sau mai exact hifi&tuning garage
astept pareri si pro si contra ...la culoare ca e prea rosiatica asa a facut aparatul poza daca va uitati in linkul unde v-am prezentat garajul netatuat ii vedeti culoarea originala tot tot to va fi tatuat din plafon in podea pana si in toaleta va fi dotata :):):) cu reviste tuning cu suport rola hartie igienica incorporata cu radio :):):) :):) (stiu ca is dus deacasa :) ) asa va fi dotata cu o canapea de 3 persoane mai comoda decat oricare nigth club din oras va fi la dispozitie net tv dvd muzica playstation & xbox360 party,cafea caei dulcuri tot ce vrei ...va mai trebui doar sa si lucreze cineva acolo :) intr-un cuvant fac ceva foarte tare ......si secretul viitorului va fi o emisiune televizata cam 25 de min pe plan local cum se desfasoara o executie oarecare intr-un asemenea service :) iar ceva nou...am multe surprize cu acest garaj sper sa le pot realiza las cateva poze sa vorbeasca apropo astea sunt doar 20% din aspectul interior....atat am realizat virtual in 3 zile :) |
BAFTA CU CONSTRUCTIA
|
Foarte tare cuibul... !Sa ai bafta cu el... in ce zona e ?:)
|
eu o singură obiecţie am: reclama aia gratuită la West Coast Customs, ar trebui să te platească ei pe tine să-si facă tricouri cu tine :lol:
Mai bine fără aia :) |
3 Attachment(s)
mie imi plAce enorm sigla si cum da acolo
ce zici?va avea ceva afisare garajul? nu neaparat siglele si valoare lor conteaza de ex boss audio e slab rau dar acolo da bine :) |
Tre' sa recunosc ca ai un stil aparte, adica te reprezinta ;) nagyon sziiiiip, dagadt !
|
Szambi, s-ar putea să te ia pe sus Sandu dacă-l mai faci gras :lol:
Sandu, m-am uitat din nou, arată bine, sigur o să placă şi clienţilor :) |
3 Attachment(s)
Quote:
este sponzor principal la mc donald's cand vine din satu mare in oradea ca el nu o vazut mc numa in filme :):):) cand vine la oradea si sta 2 ore max de 3 ori e la mc :):):) e disperat dupa big mac :):) iti arat mai exact unde poti sa vezi persoana asta la mine in magazin :):) |
Heeeeeee, eu n-am vazut mc numai in filme ca in SM nu este dar grasu' nu a vazut "suc" de la mc numai cand vin eu in Oradea :lol: (cand ma gandesc la fazele cu Sandu de la mc-ul din Oradea ma p..s pe mine de ras :)) )
Stima la tine grasutzu si sa ne traiesti ca nici mc-ul si nici tuningul nu e la fel fara tine ! :hug: P.S. vad ca ti-ai schimbat bateriile in ceas ca deja mi se vede fatza :)) |
Īn curānd o să trebuiască să-ţi schimbi locaţia la oraş, schimbi adresa :)
|
Quote:
|
Se arata foarte tare noul sediu :)
Tot respectul pentru tine,Sandu ! :) |
mersi edy :) stii tu ce stii de ce vei avea si tu si toti ai mei parte acolo :)
apropo vazui ceva si nu ma abtinui sa nu va arat :) de broscutza e vorba https://forum.4tuning.ro/83-car-styli.../page-374.html sa mor de nu nu stiu e urat sau nu ca a lucrat omu pe el de i-a sarit capacele parerea mea si ideea e ciudata dar totusi gandita :) |
Kitsch nu e.
|
1 Attachment(s)
santeti catzva care il stiti pe pitbulul meu micutz :):):) fitzi antena ce curajos era la circ.... :):):)
|
Sandu, se pare că băiatul tău e cel puţin la fel de nebun ca tine, se vede că-ţi seamănă :lol:
|
sa ma bata `al de sus daca io aveam tupeu sa ma ating de sarpele ala...
|
Si la poza mi tarseala sa ma uit, daramite sa ma ating de chestia aia :?
|
io nu as fi avut curaj sa ma ating de conducta aia
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning