![]() |
Re: B 83 Dac
ca sa facem noi schimb de motoare ar trebui sa plusezi vreo 400e
|
Atunci nu mai facem :)) da ce motor ai pe ea ?? si vb aia stresanta cat baga :)))
|
sunt poze cu masina la 4t fever deci nu e nevoie sa mai spun ce si cum...iar in privinta vitezei nu are un top speed pentru ca nu a primit ;)
|
da voi nu va tzinetyzi bestii le in garaje mah io unu nu as lasa-o afara ???
|
noi nu avem asa multi bani ca la Constanta :) noi avem doar spatele blocului si un mare par la usa in caz ca ...
|
stiu bara lu dac'ul doar am lucrat la ea dc o vad prin oras o sa am si eu putina grija
|
frumoasa mashina...da un add dac-ule la bc_01_ftu ...te rog
|
era DAC-ului a apus...... ne pare nespus d rau sa va anuntam ................... :)
|
Si sa sti dacule k, cand am pus capota ta pe masina mea sa sti k ia placut pe masina mea mia spus ea [capota] ;) deci....:rolleyes2
|
domnu` draq mai traiti?
|
da omule mai traiesc...cu greu dar mai traiesc...poate ne chinuim impreuna sa punem motorul de dacie la loc :))
|
cu placere .. luni sunt disponibil ...
|
Dar de ce pui la loc motorul original?..il mariti separat pe cel de Alpin?
Cu bara fata ce se aude,ai gasit hotul? |
s-a pus deja motorul pe ea...s-a maritat ala de mult...de bara nu ma intereseaza asa ca ce sa zic masina va mai circula o vreme,dar fara alpine :)
|
macar circula !! :)
|
trasa de 2 cai si`un ponei
|
da vineri o sa fie pe strazi...sunt dezamagit ca deobicei de politie care nici pana acum nu mi-au dat dovada sa merg sa imi iau numar la masina, ca de in ochii lor numarul exista nu a fost furat sau cine stie...niste lesinati...
|
Quote:
|
handibălane poate nu apari vineri cu DAC`u sa vezi ce ma cert cu tine ... te`ai puturosit definitiv .. nimik nu mai faci (nu ca ai fi facut ceva vreodata) te`ai solenzit la maxim ...
|
Quote:
|
arata frumos masina....un sfat- mai taie din schimbator. bafta!
|
hahahaha....:)))))))) ce ai omule cu schimbatoru'?crezi ca fuge mai tare sau ce?asta chiar le depaseste pe toate ca si sfaturi :))
|
DAC-ule , un sfat de la batrani...sterge-o de praf...o usurezi...sa vezi ce fuge...sporesti si aerodinamica..aluneca aerul pe ea de inebunesti!!! =))
|
Quote:
|
deocamdata masina fac tot posibilul sa iasa azi pe strazi si ma tot chinui cu ea ca sunt destule de facut...oricum deocamdata chinul major e ca nu e spalata :))
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am zis ca fuge mai tare dak taie schimbatoru....
dar arata urat ...parerea mea....dar ce sa faci si u...tre sa comentezi |
pai daca n`ar comenta .. unde`ar mai fi farmecu` .... n`ar mai putea sa concureze cu Esca ... crezi ca`i place locu` II ...
Xel`Naga nu`ti face probleme pt un cico... nici eu nu o sa`mi fac probleme pt un credit :):):) |
frate mijto mashina da unde ai cd-playerul sau casetofonul?
sau mai bine zis und il pui k akolo jos o sa strice tot |
nu mai este deloc :)
|
sa vandut iar banii s`au transformat in benzina pentru Buzau ... recunoste dracule !!!!
|
dac dar de unde mai nene semnalele albe pe fata ca , caut de cel putin 1 an si nu gasesc asa ceva si sa fie si mai si am vazut si stopuri albe dar de undeee????:confused: :confused:
|
gasesti la magazinu` de semnale si stopuri "albe" .. nu se merita ... sunt destul de scumpe .. numai benzina e vre`o 2 mil pana acolo ...apreciem intentia :):):)
|
aha deci sa inteleg sa o las balta dar nush parca nu mar lasa inima sa o las cu stopurile ei stock:((:(( nush ce sa zic
|
dc restu e inlocuit la masina??? si mai ai doar stopurile de schimbat si semnalele???
|
nu inteleg ce zici,pm e mai comod
|
Salut,draguta masina o vad in fiecare dimineata cand ma duc la munca dar numai mergi cu ea?ca o vad nespalata :D daca o vinzi lasa-mi si mie un pm cu pretul.
|
Quote:
masina a fost spalata acum 1 saptamana;) intradevar ca nu mai merge cu ea:sad: a si ruginit o leaca:cry: |
ba da frate ma duc zilnic la munca...da am observat ca era umpic mai curata... :) in fine...daca nu are timp de ea sa mi-o vanda mie sa puna un pret bun si vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning