![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
o sa iti aduc un prosop sonykel :)
|
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
sper sa nu te superi pe mine dar deja devii stresant cu intrebarile astea...cine se da cu mine and shit.mai bine vino si tu seara pe la lac,sala,aqua interioara....saluta lumea si poate gasesti pe cineva dornic sa se dea cu tine.poate poate iti faci si niste prieteni .nu de alta dar incepe sa te ia lumea la caterinca.numai bine si app...am 115 cai:D
|
Quote:
|
Pe topicul de provocari omu a inceput sa intrebe care se da cu el, nu vad nimic aiurea in asta. Nu cred ca daca mergi la sala, la aqua sau interioara o sa gasesti masini dornice.
|
daca vei da cateva pagini innapoi vei vedea ca omu intreaba o data la 2 3 zile cine se da cu super seatul lui.nu am nimic cu el doamne fereste,dar daca vezi ca nu e nimeni interesat...1 de 2 de 3ori,ar trebui sa te puna putin pe ganduri,parerea mea.eu doar i-am dat cateva locatii unde ar putea sa incerce sa gaseasca o masina pe masura lui.numai bine
|
nu vreau sa fiu rautacios , dar omu chiar si-a gasit cu cine sa se dea . daca nu se scrie pe forum despre curse sau daca tu nu ai auzit de ele , asta nu inseamna ca ele nu s-au afcut inca. baiatu arunca cu provocari pe un topic special destinat , restu se rezolva prin PM-uri telefoane si asa mai departe ;)
|
Quote:
|
tie, zbuf
|
Quote:
Din motivele astea a`nceput sa`mi fie scarba de "racerii" de pe interiara care fac chestii de genu ( si aici nu ma refer la zeze, ok ? :D ) Si inca ceva ... terminati cu prostiile gen "BlackWidow - Fanatik : 4-1". Asta e un topic pt provocari ! Numai bine :* |
ce zeze te dai cu dastia de 75 cai acuma :lol::lol::lol:
|
Ce probleme aveti , mai bine prezentati-va la cursa la Tulcea toti care vreti sa va da-ti in loc sa va laudati ca ati facut si n-ati facut pe interioara. Se anunta nebunie mare acolo si va da-ti de cate ori vreti cu cine vreti!
Myg-ule in loc sa te lauzi ca l-ai facut odata pe unu care te-a facut de 2 ori si tu odata , care avea si 2.0 in loc de 2.5 ca al tau nu cred ca e de lauda! 2.5 stiu ca are undeva pe la 170 cp sau 192 ceva de genu depinde de anul motorului , daca tot vrei sa-ti masori muschii da-te cu masini de puterea ta , dovedeste-le si atunci sa te lauzi , eu unu am 170 dupa cum stii , ma ofer ( diesel ) nu cred ca iti pun probleme nu ? si fara scuze de genu n-am ambreiaj , n-am nush ce ca de cand ai luat masina tot investesti cica in ea si tot nu ai facut-o sa fuga sau cel putin asa zici , dar eu am vazut ca ai ambreiaj ca dai scartz lejer 1-a 2-a lung , asta inseamna ca ambreiaju are "carne" destula , deci nu ar trebui sa ai probleme. |
YZF, te bagi cu Honda la Tulcea? Daca da, poate ne dam si noi o data, cu toate ca mie chiar imi patineaza ambreiajul...
Am 175 CP si nu am modificari. |
provoc orice masina intre 90 si 110 cp din Fanatik. Primul : hellman !!!
|
Quote:
|
E topic de provocari in Constanta deci automat fiecare provoaca pe cine vrea , ca cel care e provocat nu onoreaza e problema lui , nu trebuie sa pui tu membrii 4 tuning sa provoace telefonic , sau va e frica ca primiti multe provocari aici la care nu faceti fata?
Provocati pe cine vreti cum vreti ca de-aia e forum si sectiune de provocari , ca nu or fi Fanatik mai speciali sau X Team sau Anonymous sau XCE pt provocari speciale telefonice! |
Quote:
|
Se discuta provocari intre 2 filiale de club de CT , sa nu va aud ca incepeti si va certati sau ca intervine iar cineva de la Bucuresti ca sa imi da-ti de lucru la sters aici.
Provocati si duceti-va sa va da-ti dar nu umpleti topicurile cu certuri inutile. E valabil pt ambele parti! |
n am vrut sa supar pe nimeni,desi recunosc poate am fost cam agasant,in alta ordine de idei,duminica la ce ora plecati si de unde ptr tulcea,k sa vin si eu,pp kc se pleaca mai multa lume o data
|
Tiger cupra nu era vorba de tine :) , nu s-a suparat nimeni pe tine , ca tu te dai in Constanta , era vorba de cei 2 care se certau mai sus si userul din Bucuresti .
O sa se posteze pe Constanta un anunt cu plecarea , probabil ca va fi ca anul trecut plecarea de la iesire din Constanta la PENNY center intersectia bulevardul Tomis cu Aurel Vlaicu ( varianta ) la iesirea dinspre carrefour la vaporas. Ora , inca nu se stie , probabil undeva pe la 8 |
YZF nu ma cert si nici nu vreau sa ma cer pe toti ne uneste aceiasi pasiune Va salut cu respect !:-)
|
Quote:
Se zice ca rivalitatea creaza performanta !!! De ce ti-e frica ? Ca o sa piarda ai tai ? @Vladutz : cu ce te-am mintit cand am zis ca am motor de 1.4 si cutia putin umblata ??? @Fanatik : ce e asa ciudat sa provoci o anumita categorie de masini din clubul vostru ? faceti si voi la fel !!! si daca mie imi place sa ma atac cu hellman , d c tr sa intervina altii din exterior ? si ala e major si stie sa-si tina partea , nu va mai faceti voi griji pt el !!! |
daca tot te-ai dat pe dastia mici asa...vezi ca si liviu cu seatu alb are tot 1.4...incearca cu el :lol:
|
offf offf... street racer... las-o moale ca se supara lumea ;) la urmatoarea cursa... pleaca in mansalier :))
|
Quote:
Nu am spus in nici un post ca m`ai mintit ... am zis ca, dupa ce ne`am dat, mi`a zis Sofro ca ai pinionu` ala nebun :D atata tot ! Puteai sa`mi spui asta de la inceput, pt ca oricum ma dadeam cu tine ... nu`i nici o problema daca mi`am furat`o pt ca sunt constient ca masina mea nu`i de linii ! Apropo, intr`o saptamana - doua o sa vreau sa ma mai dau o data cu tine sa vad care o sa fie diferenta. Te contactez eu cand sunt pregatit :):) |
Quote:
@yoghy : am vazut cum si-o fura un logan de la un 406 , loganul cu fata , 406-le cu spatele , pe distanta scurta ... ar fii o provocare si asta , dar ar fii si o sinucidere pt cutie :-ss |
vladute cand te mai provoc o data ??
|
Quote:
In caz ca o fac saptamana asta, te astept la Kogalniceanu Apropo, mai traiesti ? Ca nu te`am mai vazut de ceva timp :D |
salut....... yzf-pwr, vorbim de 900kg/140cp. golf 2 16v gti kr. ai pe cineva compatibil, ca aici vad doar vorbe... sunt pentru putin timp in c-ta, nu vreau sa ma plictisesc. sper ca nu deranjez... merci, a.r. pm.
p.s: 0-100k/h in 6sec. OK? |
nimeni???:twisted:
|
Ti-as onora cererea cu cea mai mare placere dar din pacate dupa cursa de la Tulcea dupa ce am patit cu masina pe aeroport , masina va sta pe bara vreo 2-3 luni pana se rezolva problema e buna doar de ajuns din punctul A in punctul B. ( asta in caz ca te refereai si la mine , eu am 140 + soft 1,620 kg )
|
sal,in trei saptamani ajung din nou la cta cu seatul,cu alt kit turbo,si dak se poate as vrea sa ma dau cu masini de peste 330cp.
|
[QUOTE=YZF-PWR;2382913]Ti-as onora cererea cu cea mai mare placere dar din pacate....
sal... nu la tine ma refer.... RESPECT tie si celor ca tine! ma refer la cei care "dau in limitare" doar de Anu' Nou, da' geme net-u de posturi cu laude!??? sunt pe strazi... astept. |
@FLV.gti: lasa youtube, la noi se mai si intampla, poate n-ai ajuns la timp. Ia zi, pana cand stai? Iar daca pleci, UNDE pleci? pentru ca am dedus (din semnatura ta) ca esti in judetul C-ta... daca nu poti veni din nou ca sa te dai, venim noi la tine. Iar daca intr-adevar prinzi suta in 6 secunde cu un G2 (fie el si GTI), vin eu MAINE sa ma dau cu tine, oriunde in sud-estul tarii. Chiar daca ambreiajul meu e bun iarna (patineaza rau).
PS: am 175 cp, tractiune fata, aspirat. |
sunt constantean, dar plecat cu serviciul la Bucuresti. ACOLO se dau driverii, nu aici. sunt inca in zona. am citit si ghilimelele, quicksh. ironii inghit zilnic, nu-i suparare. dar doar pana la proba contrarie... ne putem gasi intre 20:00 si 23:30, prin centrul Constantei? ai sa ma recunosti usor, te asigur. nu stiu ce masina ai, dar... vedem noi.:twisted:
|
sunt si in constanta o gramada de masini care iti dovedesc golful ;).Zici ca aici sunt doar vorbe? ok pana acum nu te-am vazut niciodata cand se aduna lumea deci vorbesti in necunostiinta de cauza ;) da-te cu "draivarii" adevarati daca astia din Constanta nu au decat glontul tare :))))
|
Quote:
Masina mea e cea din semnatura...Toyota Celica T20... si se pare ca nu e o buna alegere cand vine vorba de liniute. 175 cp / 1300 kg, deci deloc convenabil. Am zis ca "maine", azi chiar n-aveam cum.... nu sunt in oras. Bine, acum cand scriu e deja "maine", deci, daca se va putea, voi onora cu prezenta, nu promit nimic. Nu am nimic de demonstrat, dar am vazut ca nu se baga nimeni.... si ca te lauzi cu ceva performante care nu sunt deloc neglijabile.... chiar m-ai facut curios. PS: in caz ca nu voi putea nici "maine" (a se citi AZI), ma voi achita de "datorie" cat de curand posibil. Tinem legatura. PS2: nu o lua la modul "dusmanos", cel putin din partea mea. Nu sunt orgolios - daca vine vorba de dat, ma dau cu cineva si apoi ii strang mana, indiferent de rezultat. Toate cele bune! Si am vorbit serios ca vin sa ne dam, chiar daca vei fi la munca in Bucuresti. |
Salutare tuturor.
Sunt nou, deci timid. Pt dogarel: cumva dl. Dogaru de la G? Claudiu de la A... Salut! Nu sunt din liga voastra, doar impartasim pasiuni comune. Obiectul muncii: C-Max 2.0 TDCI |
Nu este Domnul Dogaru de la Politie daca la el te referi.
|
ce politie... cu un golf 5 gti, aproape sigur am fost la liceu impreuna... doar daca nu o fi vreo mare coincidenta...
|
ah , am confundat eu inseamna. scz
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
- Copyright 2026 4Tuning