Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

ERY 27-08-05 17:07

Si inca ceva....Am citit ceva de curse......Aveti mare grija cu focul, sa nu va ardeti....

needBrain 27-08-05 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Si inca ceva....Am citit ceva de curse......Aveti mare grija cu focul, sa nu va ardeti....

baietii inca nu au invatzat

Ady81GBX 28-08-05 15:53

Hai mai ca nu prea a venit nimeni aseara :( am trecut pe akolo si am vazut 2-3 masini ... eram eu si SCS-u si cei 3 in rest GOL :( poate data viitoare se strang macar 10 :((

leonard 28-08-05 19:58

au fost pe putzin 5 masini si mult mai multzi fara masina asa ca au fost catziva ...io nu stiu catzi au venit datzile trecute si nu pot sa compar dar oricum au fost destui :tetter:

GABBY_ 28-08-05 20:50

eu imi cer mii de scuze dar chiar nu am putut venii ,sigur daca doriti stabilim o zi si un loc si ne adunam care vrem noi de pe forum si stam la un suc in mijlocul starzii calare pe capote :lol: numai bine

05-SCS 28-08-05 21:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Hai mai ca nu prea a venit nimeni aseara :( am trecut pe akolo si am vazut 2-3 masini ... eram eu si SCS-u si cei 3 in rest GOL :( poate data viitoare se strang macar 10 :((

...cand ai trecut mah tu pe acolo ? :))

Multumesc lui CT-81-ERY pentru telefon si scuze ca nu am putu sa'l salut la plecate.

...poate data viitoare o sa fie mai amplu. :)

needBrain 29-08-05 00:39

ramane de vazut

Psycho 20-02-06 22:00

:bored: :blahblah: :drunk: :paper: :suspiciou :ballbounc :ballbounc :blowme: :weee: :shakefist :grandpa:

ce vechi era topicu .. :) ... nici o intalnire :P

kalvin77 20-02-06 22:26

cand a fost intalnirea fratilor ?
am fost plecat in weekend, eu veneam sigur, no matter what!

YZF-PWR 20-02-06 23:57

eu zic o luna! la sala sporturilor! ora exacta va fi stabilita in timp! probabil ora 16:00 cum a mai zis cineva aici cu toate ca parca e prea lumina afara si nu apuc sa ma transform :twisted:

Psycho 21-02-06 00:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kalvin77\"
cand a fost intalnirea fratilor ?
am fost plecat in weekend, eu veneam sigur, no matter what!

nu a mai fost de mult timp asa ceva :))

MasterK 21-02-06 01:02

Intalnirile dese strica! Ploiestenii stiu DC!

Frumoase Masini la CT !

Evo007 21-02-06 15:12

Si noi stim de ce strika :lol: :lol:

CT-07-APV 22-02-06 23:37

Si eu sunt de parere ca odata pe luna e de ajuns, daca se va face cate o intalnire pe luna. Chiar v-ati intalnit pana acum? Va adunati multi ca eu sunt destul de nou in lumea masinilor si acum vreau sa cunosc si eu lumea ca vad ca forumul e de ceva timp. Si cand va mai fi urmatoarea adunare?

Psycho 23-02-06 00:46

:chew: nush tre sa ne ami gandim :0

Most_Wanted 23-02-06 02:26

Si la o iintalnire deasta vin doar cei care sunt deai casei?

Psycho 23-02-06 05:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Most_Wanted\"

da daca nu ai pe forum de`al casei nu ai ce cauta

doooh .. vine toata lumea .. dar ami ales femeile .. aducetzi femeile voastre :) ... sa faca , cunoshtintza cu noi .. grei forum`ului :P si lumii interlope :)

ERY 23-02-06 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

da daca nu ai pe forum de`al casei nu ai ce cauta

doooh .. vine toata lumea .. dar ami ales femeile .. aducetzi femeile voastre :) ... sa faca , cunoshtintza cu noi .. grei forum`ului :P si lumii interlope :)

:roll:

x-28-TRA 23-02-06 09:57

daca e vb de fete vin si eu :)

CT-07-APV 23-02-06 13:32

Da ce mai voi nu cunoasteti fete? Ca doar lumea \"grea\" ar trebui sa stie mai multe decat unii noi pe aici nu? Parerea mea. Sper sa faceti o intalnire curand sa vad si eu care sunteti voi pe viu ma refer nu numai pe site sau din poza:D

Psycho 23-02-06 13:58

mah noi ashtia din lumea \" interlopa \" ieshim mai rar :) k ne haituieshte politia :)

CT-07-APV 23-02-06 18:35

:)) Da ma da atat de rar :))

ct77pia 23-02-06 19:38

hai frate laso balta ca de cind am intrat in mr nu am agata nici o ***** toate au zis ca sunt nebun si ca ele au nevoie de tandrete(ce o fii aia) nu de chestii infantile :?: :?: :?: :P :P :P

CT-07-APV 23-02-06 19:43

Am observat si eu ca multi zic ca daca esti intr-un club gata toate fetele pe tine ca mama mama cine stie ce o fi, dar cum a zis si ct77pia, eu nu vad fetele alea inebunite si nu ma refer la mine ci la cam toti din cluburi. Or fi nu zic dar nu e asa cum isi inchipuie unii

lolek 23-02-06 20:25

ce tare e asta cu \" multi zic ca daca esti intr-un club gata toate fetele pe tine ca mama mama cine stie ce o fi\" :lol: nu cre`ca ai nevoie de vre`un club ca sa ai magnet la fete :wink: ce draq

Psycho 23-02-06 20:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
hai frate laso balta ca de cind am intrat in mr nu am agata nici o p***a toate au zis ca sunt nebun si ca ele au nevoie de tandrete(ce o fii aia) nu de chestii infantile :?: :?: :?: :P :P :P

amin to that my brother !!!

YZF-PWR 23-02-06 20:34

exista si de-astea care sar dupa unu ca e in club iti zic eu , dar sunt genu ala care merita numai pumni in gura si p**a in p*z*a ca vor numa masina :twisted: da-le dracu de imputzite! dak esti smeker femeia te vrea k esti tu cum esti! da-le dreaq

needBrain 24-02-06 00:24

de frica,a plans una la mine-n masina...acu vreo 2-3 luni...deci..nada chef de hanki-panki....da altele....ma abtin 8)

Most_Wanted 24-02-06 03:01

Sant unele care trag la masini.........dar daca o dai la un drft doua :twisted: fac pe ele de frica :nervious: si incep sa tipe si-tzi face capu calendar :peace:

needBrain 24-02-06 03:04

hm...tu ai trecut prin asa ceva sau vorbesti...\"din vorba-n vorba\"

Most_Wanted 24-02-06 03:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

Eram cu unu in masina cand ia facut asta lu una......stiam ce asre de gand sa faca.......io radeam cu ala si aia zbiera ca proasta \"opreste sa cobor\".......si ala ii dadea in continuare :D :D :D

Psycho 24-02-06 05:55

Re:

Quote:

Quote:

Eram cu unu in masina cand ia facut asta lu una......stiam ce asre de gand sa faca.......io radeam cu ala si aia zbiera ca proasta \"opreste sa cobor\".......si ala ii dadea in continuare :D :D :D

poate obosise fata si nu mai putea trebuia sa schimbati pozitiile :) ... majoritatea fac asa :))

needBrain 24-02-06 08:22

atat timp cat nu e cardiaca..........muhahaha :twisted:

YZF-PWR 24-02-06 13:46

gagicile ca gagicile , da sa vezi ce poshete imi luam in cap pe la 140km de la maicamea! cica se grabea sa o duc undeva , si i-am zis sa-si puna centura ! deja dupa 100 imi facea sac de box capu cu posheta! sa vezi acolo adrenalina

needBrain 24-02-06 14:52

maica-mea a vrut sa se arunce din masina de frica 8)

YZF-PWR 24-02-06 15:30

toate ca toate , sa mai lasam femeile deoparte si sa revenim la subiect! pana la urma cand facem intalnirea in cta 4tuning?

needBrain 24-02-06 15:32

hai saptamana viitoare,prin weekend.....

kalvin77 24-02-06 18:13

salut baieti
In seara asta nu iesim si noi pe undeva ?
S-a vorbit ceva ? asi vrea sa vad ceva in seara asta, ce ziceti ?

-=X-Team=-82-MDN 25-02-06 01:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kalvin77\"
salut baieti
In seara asta nu iesim si noi pe undeva ?
S-a vorbit ceva ? asi vrea sa vad ceva in seara asta, ce ziceti ?

sa vazut .. Zapada ... ploaie ... FRIG ... nimic ... naspa si nasol ... :)

Most_Wanted 25-02-06 01:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Quote:

poate obosise fata si nu mai putea trebuia sa schimbati pozitiile :) ... majoritatea fac asa :))

: :D :D :D :D :D :D :D :D :D ....asta a fost buna...se poate intelege orice:D :D :wink:

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning