![]() |
Si inca ceva....Am citit ceva de curse......Aveti mare grija cu focul, sa nu va ardeti....
|
Re:
Quote:
|
Hai mai ca nu prea a venit nimeni aseara :( am trecut pe akolo si am vazut 2-3 masini ... eram eu si SCS-u si cei 3 in rest GOL :( poate data viitoare se strang macar 10 :((
|
au fost pe putzin 5 masini si mult mai multzi fara masina asa ca au fost catziva ...io nu stiu catzi au venit datzile trecute si nu pot sa compar dar oricum au fost destui :tetter:
|
eu imi cer mii de scuze dar chiar nu am putut venii ,sigur daca doriti stabilim o zi si un loc si ne adunam care vrem noi de pe forum si stam la un suc in mijlocul starzii calare pe capote :lol: numai bine
|
Re:
Quote:
Multumesc lui CT-81-ERY pentru telefon si scuze ca nu am putu sa'l salut la plecate. ...poate data viitoare o sa fie mai amplu. :) |
ramane de vazut
|
:bored: :blahblah: :drunk: :paper: :suspiciou :ballbounc :ballbounc :blowme: :weee: :shakefist :grandpa:
ce vechi era topicu .. :) ... nici o intalnire :P |
cand a fost intalnirea fratilor ?
am fost plecat in weekend, eu veneam sigur, no matter what! |
eu zic o luna! la sala sporturilor! ora exacta va fi stabilita in timp! probabil ora 16:00 cum a mai zis cineva aici cu toate ca parca e prea lumina afara si nu apuc sa ma transform :twisted:
|
Re:
Quote:
nu a mai fost de mult timp asa ceva :)) |
Intalnirile dese strica! Ploiestenii stiu DC!
Frumoase Masini la CT ! |
Si noi stim de ce strika :lol: :lol:
|
Si eu sunt de parere ca odata pe luna e de ajuns, daca se va face cate o intalnire pe luna. Chiar v-ati intalnit pana acum? Va adunati multi ca eu sunt destul de nou in lumea masinilor si acum vreau sa cunosc si eu lumea ca vad ca forumul e de ceva timp. Si cand va mai fi urmatoarea adunare?
|
:chew: nush tre sa ne ami gandim :0
|
Si la o iintalnire deasta vin doar cei care sunt deai casei?
|
Re:
Quote:
da daca nu ai pe forum de`al casei nu ai ce cauta doooh .. vine toata lumea .. dar ami ales femeile .. aducetzi femeile voastre :) ... sa faca , cunoshtintza cu noi .. grei forum`ului :P si lumii interlope :) |
Re:
Quote:
|
daca e vb de fete vin si eu :)
|
Da ce mai voi nu cunoasteti fete? Ca doar lumea \"grea\" ar trebui sa stie mai multe decat unii noi pe aici nu? Parerea mea. Sper sa faceti o intalnire curand sa vad si eu care sunteti voi pe viu ma refer nu numai pe site sau din poza:D
|
mah noi ashtia din lumea \" interlopa \" ieshim mai rar :) k ne haituieshte politia :)
|
:)) Da ma da atat de rar :))
|
hai frate laso balta ca de cind am intrat in mr nu am agata nici o ***** toate au zis ca sunt nebun si ca ele au nevoie de tandrete(ce o fii aia) nu de chestii infantile :?: :?: :?: :P :P :P
|
Am observat si eu ca multi zic ca daca esti intr-un club gata toate fetele pe tine ca mama mama cine stie ce o fi, dar cum a zis si ct77pia, eu nu vad fetele alea inebunite si nu ma refer la mine ci la cam toti din cluburi. Or fi nu zic dar nu e asa cum isi inchipuie unii
|
ce tare e asta cu \" multi zic ca daca esti intr-un club gata toate fetele pe tine ca mama mama cine stie ce o fi\" :lol: nu cre`ca ai nevoie de vre`un club ca sa ai magnet la fete :wink: ce draq
|
Re:
Quote:
amin to that my brother !!! |
exista si de-astea care sar dupa unu ca e in club iti zic eu , dar sunt genu ala care merita numai pumni in gura si p**a in p*z*a ca vor numa masina :twisted: da-le dracu de imputzite! dak esti smeker femeia te vrea k esti tu cum esti! da-le dreaq
|
de frica,a plans una la mine-n masina...acu vreo 2-3 luni...deci..nada chef de hanki-panki....da altele....ma abtin 8)
|
Sant unele care trag la masini.........dar daca o dai la un drft doua :twisted: fac pe ele de frica :nervious: si incep sa tipe si-tzi face capu calendar :peace:
|
hm...tu ai trecut prin asa ceva sau vorbesti...\"din vorba-n vorba\"
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
atat timp cat nu e cardiaca..........muhahaha :twisted:
|
gagicile ca gagicile , da sa vezi ce poshete imi luam in cap pe la 140km de la maicamea! cica se grabea sa o duc undeva , si i-am zis sa-si puna centura ! deja dupa 100 imi facea sac de box capu cu posheta! sa vezi acolo adrenalina
|
maica-mea a vrut sa se arunce din masina de frica 8)
|
toate ca toate , sa mai lasam femeile deoparte si sa revenim la subiect! pana la urma cand facem intalnirea in cta 4tuning?
|
hai saptamana viitoare,prin weekend.....
|
salut baieti
In seara asta nu iesim si noi pe undeva ? S-a vorbit ceva ? asi vrea sa vad ceva in seara asta, ce ziceti ? |
Re:
Quote:
sa vazut .. Zapada ... ploaie ... FRIG ... nimic ... naspa si nasol ... :) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning