![]() |
Re: Propuneri/Challenges
1 Attachment(s)
bag shi io broscoiu la challenge :)
|
1 Attachment(s)
gata fratilor fiti atenti aci.......va provoc la un beatle.....cine vrea.pe un plymouth road runner '70 mi se pare.....termenule de 2 sapt adik...incepand de azi....pana pe 14 decembrie adik pana duminika(de maine in 2 sapt).inclusiv duminika si seara expira temrneul...cei care pun pana atunci vor intra in beatle cu mn.....si se va organiza drept poll......eu pun poja...si cei ce vor sami zika sau sa posteze desenele pana pe 14 decembrie...
SPOR LA LUCRU FRATILOR...SI VOM VEDEA CINE VA CASTIGA |
lool:|....eu ma abtin
|
1 Attachment(s)
Vine si broasca mea...doar una in final :D
Pe maine vine inca ceva...surpriza...e gata, dar vreau poza la lumina zilei :rolleyes2 |
se vede ca ne apropiem de 1 decembrie :)) se aduna broastele
horicutz... chiar imi place a ta.. si blu... tu vrei sa participi cu toate alea?? aleage si tu vreo 2 macar.. bloasca mea o sa o vedeti numa luni.. vreau sa fie o surpriza:))) si sper sa va surprind placut.. :-" |
aici trebuie puse toate 3 loganele nu ? maine il pun si eu . mai am foarte putin de "reglat"
|
>:)...mai am si eu putin la broasca:)
|
Quote:
sincer sa fiu, o sa particip cu cea neagra,in markere si cu cea verde. pe mine nu prea mai ai cum sa ma suprinzi, decat daca schimbi proiectul:P si nu ar fi o idee geniala. termin.o pe asta, ca.i marfa rau hai ca mi.a placut aia cu 'se.aduna broastele';)) @ HoricutzWSR imi place lucrarea ta- ai linii netede si elipse bune. sper ca nu ti.a iesit caricatura din greseala, ci asa ai vrut tu :) @ Drcrazy-Tuner te rog foloseste limba romana! daca vrei sa nu ai probleme cu moderatorii. |
Pe seara postez Beatle-u'... mai tre' sa-l coloriez si sa-l posez ;)
E gen Hot Rod :D Edit: Si G-Klass-ul e la acelas stad, va fi gata si el in dupa amiaza ;) |
caricatura a vrut ea sa fie,vroiam sa accentuez fenomenu de low,hoodride daca vreti :) si cel mai bun mod prin care am putut sa`l expun a fost prin caricaturizare :)
|
1 Attachment(s)
al 3-lea logan:arrow:
|
si asta e ceva frumos:)......imi place designul...daca ar fi mai bine asezat....pff...
|
cum mai bine asezat ? :) sincer sa fiu nu prea im-i place unghiul din care l-am facut . am desenat pe foaie repede unu si am plecat de acolo. cel mai mult m-am stresat cu rotile si am incercat sa-l fac cat mai real posibil.
|
pot face pollu pentru logan?? sau mai participa cineva .. inafara de nld, !41! si cu mine :p
|
heyy, blu.macca ?
|
da,da acum, in seara asta sper sa scot si eu loganul :)
|
yes . 4 vom fi . credeam ca numa noi 3 :)
|
2 Attachment(s)
surprize surpeize.....se pare ca am reusit sa termin si eu broasca......sincer m am grabit la jante.....cand am dat cu markerul am vaz ca am grsit o linie si din cauza asta am facut o sa para ca merge pe sosea.....alegeti voi din alea 2 poze....enjoy
|
degeaba, ca faza cu surprize e a lui Ace Axel...
Si chiar imi place broasca, daca dadeai putin mai multa atentie la detalii, faceai niste jante faine si faceai o hasura era si mai faina... Bafta in continuare |
2 Attachment(s)
G Klasse Sport Concept V8 12,9L 1200cp 1750Nm Weineck by Evoluzione'
SI VW Cox Evoluzione'... dar e cam naspa :sad: |
Foarte tare ideea la G-klasse. La beetle mi se par aiurea liniile de pe capota si farurile, care parca se uita la stanga...oricum e faina ;)
Va fi un challenge pe cinste :D Mai trebuie sa puna desenul si pheerya :) |
Da stiu pentru linii, de asta am zis ca nu imi place :(
|
sa nu faceti polul pana nu pun beetle
|
mai amanati o zi:)...si pentru mine...dar poate si pentru pheerya ca poate vine si ea cu desenul...dar eu nu mai am calculatorul functional:))...trebuie formatat....maine o sa pun poza cu beetle;)
|
1 Attachment(s)
ok... marti 2 decembrie seara
si bloscutza mea... |
:blink: :blink: :blink:
*sets as wallpaper* |
mba'... Esti MAESTRU! Cred ca stiu pentru cine votez :D
|
imi pare rau ca a trebuit sa renunt la acest challenge....dar am facut-o datorita unor probleme cu calculatorul...sper sa particip la urmatorul....
mba , vad ca iar ai spart norma :-P felicitari! |
pacat ca renunti, credeam ca acu` faci ceva special, ca ai si beetle. Oricum, te asteptam la urmatorul challenge. L4ur pune desenul ca sa se poata face poll-ul
|
Eu propun un poll cu Ferrari F430 California cu conditiile sa fie tuning si 100% creion ;)
|
lauuurrr??
maine cand ajung de la sch...am facut pollu...daca nu esti...ata ete.. suntem 6 acuma nuh??( blu cu 2 lucrari) |
eu imi cer scuze....vorbesc acum de la informatica:))....calculatoru cand se aprinde ajunge doar la loading....si se reseteaza:-?....dar il formatez asta e ...eu pana vineri pun si beetleul si gul.....sper sa fac rost de windous:)....
|
beetle-u poti sa-l pui asa, la colectie...poll exista deja...
|
>>> Cineva cu Range Rover Tuning, 100% creion <<<
|
ma bag io..zi un termen :)
|
Puna duminica? Sau daca vrei mai mult... sa-mi spui ;)
|
mai mult te rog...termin desenul,doar tre sa astept sa fie scanat de un prieten :)
pana miercuri e ok? |
E OK... al meu e gata (cred ca stiati deja)...
Cred ca si eu de data asta il dau la cineva sa-mi faca scann... daca tot avem timp :D |
|
2 Attachment(s)
next mitsu lancer evo 9
termen.. vreo sapt si cv.. sa vedem cati ne adunam ps: fata-spate obligatoriu |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning