![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Quote:
legat de roti ... gata toata lumea sa chitit pe 11+ pe spate? eu am cautat un an si tot am dat o caruta dde bani .... is curios cum o sa va descurcati voi . poate aveti mai mult noroc! bft sax |
Quote:
|
Quote:
|
eu caut ceva normal pe 18 ... adica 8-8,5j fata cu 9,5-10j spate...nu caut extrvagante...de alfel am gasit 9j cu 11j in bani ok pe 18 dar nu imi trebuie...
|
Quote:
|
Salut!
Ce ai mai rezolvat cu masina?Ai gasit " factorul nasol " ? |
Re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
Quote:
|
Re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
Quote:
Quote:
|
pare nou baiatu...deci se accepta o data:lol:
|
greu de gasit la noi M5 originalele sa fie si calume...eu le-am dat pe alea de pe break dupa ce am vandut masina ca am vrut sa imi iau AUDI....
si pana la urma am ramas fidel BMW...parca nimic nu e la fel ca un BMW...are stilu lui aparte...se spune ca odata ce ai un BMW nu iti mai trebe alta masina...eu am inceput cu e28 528i unu manual unu automat am trecut la e34 doua 520i,un 525i si un 540i V8 si am continuat cu e39 525d si acu 520d... Sa revenim la jante...M5...la noi multe is terfelite...anu trecut mi-am luat tzeapa cu unele de pe BAZAR de mi-a venit sa plang...toate 4 starmbe si 2 erau si sparte...asta e cu curieru daca nu le poti deschide...deci nu iau decat daca le pot vedea si proba...iar pe EBAY sar de 1000 unele clumea.... |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Tu esti om serios ..nu pusti ca noi :D Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Mie imi terbuie bara acum :D...jantele mai pot astepta ! Azi am proptit-o in camp la 40-50 km /h . Sa spart bara in rest nimic .... caut bara de M cu proiectoare ... prefer OEM dar as lua si ceva de producator ... |
NASOOOOLLLLLL:sad:....in tot rau si un bine....
BINE:ca ai scapat doar cu atat...bine ca nu ai apucat sa montezi carenajele originale pt bara de M.... IMI PARE SINCER RAU...stiu ce inseamana ca dupa atata munca si bani bagati sa ai parte de o chestie de genu.... |
Nasol ca ai botit masina, bine ca nu e mai rau
Legat de subiectul jante, merge si la 280+ pe ceas cu 12j si distantiere |
Quote:
Privește partea bună, numărul e întreg! |
urata treaba, bine ca nu a fost mai rau!!! vezi ca e la dezmembrat aici un e39 cu m pack oem, poate are pret bun la bara
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
O pun eu la punct .. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am comandat alta aseara , replica gri cu tot cu proiectoare . |
Sa vezi ce surpriza o sa ai :) plasticul e ft casant, iarna asta nu mai poti sa iesi cu ea, o sa se sparga la orice bucata de gheata.
|
asa e....eu am la fel cea de fata si stau mai mult parcat acum cat e ger....la prima atingere mai brutala se face tandari
|
Vedem ce si cum ..oricum n-o mai pun pe masina pana nu se dezheata zapada asta .:shock:
Azi n-a mai bagat caldura destula... a lipsit 1.5 litri de antigel. Poate curge pe undeva de la accident .. Cand trece geru studiez problema ..pana atunci asa ramane . |
nasol...sper sa se rezolve cu bine...o pui tu din nou la punct.
bafta |
1 Attachment(s)
Am luat bara fata ..
Un sfat care l-a primit si eu si nu l-am ascultat : Nu cumparati bare replica / aftermarket :shock: N-am reusit sub nici o forma s-o asez pe masina ..e prea lata, lateralele sunt labartate prea mult .. Am rupt urechile de la suporti .. am lipit la loc si am rupt suportii de pe bara . Un plastic infect imposibil de pus cum trebuie . Pana la urma am prins suportii de pe bara veche pe bara asta cu pop nituri .. altfel nu statea , cum incercam sa prind lateralele cum sareau suportii .. a fost si plus 5 azi afara , am tinut-o si la cald peste noapte ... daca nu era asa cracanata se putea pune fara probleme. Trebuie sa polizez acum niturile si acoperit cu kit .. aiurea de tot dar asta e momentan . O vand daca vrea careva ...cu tot cu proiectoare la 150 e :shock: In viata mea nu mai cumpar cacaturi de genu ..mai bine merg fara bara pana gasesc OEM . De stat ar sta ok cu mici reglaje ... |
la cat costa....mai bine mai ai rabdare sa mai starngi ceva bani si pui una second dar macar e ceea ce trebuie....
is bun la sfaturi nu SAX????:lol:....si eu am after market:???:...macar a mea a intrat pe sine fara nici o prblema si fara modificari..... |
Merita cei 300 euro cele SH OEM cu varf si indesat ;)
|
Quote:
|
Luam eu OEM dar nu era nimic de vanzare si de nou nu erau bani .
Se aseza si asta foarte bine dar e "cracanata".. a fost depozitata prost sau cine stie . O sa prind mai bine suportii si incarc cu chit peste sa vad cum sta . Deocamdata sta asa poate se "formeaza" pe masina ! Am luat-o de la un user de pe bmwclub ..n-are nici o legatura ...eu is de vina ca am luat replica ! Azi mi-am schimbat clanta rupta , destul de usor a fost ! |
nu stiu de ce mai fabrica astia AFter.....daca nu sunt bune....asta e...din greseli invatam...
Kepp it OEM! |
adevarat,mi-am luat si eu la e46 bara de M acuma de 2 saptamani tot after si jur ca nu credeam ca poate sa arate asa rau... dar ce alternativa ai cand vrei sa pui bara m sus pe masina in 2-3 zile si nu gasesti pe nicaieri.. ?
|
5 Attachment(s)
Daca gasesc OEM la vara o sa cumpar alta daca nu ramane asta .
M-am chinuit putin dar am adus-o la linie , acum sta aproape perfect ! Problema nu era bara ..ci sportii ei care erau dintr-un plastic casant . bara e detul de flexibila . Vre-o 4 starturi subtiri si 2 modele de chit am folosit + un spray de primer . Maine vopsesc peste cu negru mat si asa ramane pana vopsesc masina complet ! A ajuns si "piesa cu tepi" noua dar n-am apucat s-o schimb ! Trebuie sa-mi lipesc si numarul ca am luat prima amenda anu asta din cauza asta..:D |
Trebuie sa-mi lipesc si numarul ca am luat prima amenda anu asta din cauza asta..:D[/QUOTE]
Ti ai luat amenda ca nu il aveai , sau ca era ala de motor? Hai bafta cu masina, |
Mi-ar fii luat el talonu dar nu l-am dat :D
Asa mi-a dat amenda ca nu aveam actele cu mine ! Nu era problema foarma numarului ( era oricum in geam pus) era problemaca nu era pe bara !!!! Maine il lipesc pe bara noua . |
îi pui bară normală sau bară de M ?
|
Quote:
|
Quote:
Scuze de off, dar era piesa rau |
6 Attachment(s)
Bara e M pachet ! Am mai finisat-o si am vopsit-o toata negru mat .
Masina ramane asa deocamdata , maine plec din tara si o las acasa iar.. Am vorbit deja cu vopsitorul si in viitorul foarte apropiat merge la vopsit , cularea va fii techno violet metalic . Voi trime masina si la electricean ca problema consumului de curent nu-i rezolvata nici acum si trebuie montate 3 cuti de optiuni care le-am adunat anul trecut !! Daca totul e bine voi schimba si jantele :shock: |
Deci vopsitul o sa vina mai repede decat imi ziceai tu mie :)
Masina este senzatie : x |
drum bun...sa te intorci cu bine si....iti mai trimit eu din cand in cand cate o poza cu masina sa iti mai treaca doru:lol:
|
Quote:
Mai linistit stau daca e totul OK :D Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |