![]() |
Re: Sibiu
apa-i m-ati ingropat....:(
|
Re: Sibiu???
Quote:
|
:-) Nu toate masinile sunt de linii si nu toata lumea ii interesata ce masini bate pe 402m...
|
hai ba migule si a luat motor de aproape 7000 sa-l plimbe??
|
Si-a luat masina pt ca e un pasionat, plus ca obiectul pe 4 roti in cauza e o raritate, mai ales cu motoru ala. Oricum e din Medias deci nu o sa vina veci la o linie, ceea ce nici eu nu as face cu o asemenea bijuterie...
|
are cumva poze cu masina pe aici? :D as vrea sa o vad si eu ...
|
Parca erau ceva poze pe la inceput topicului, oricum are un topic pe sectiunea "Mercedes" si mai detine ceva jucarii. Apropo Gelu:) sper ca esti in Germania!!! pt ca astept sa postezi ceva nou la "Masina mea";)
|
mai sunt ~10 zile :) si vizitam SB. ce baruri interesante mai sunt si unde se poate manca bine?
ps: paul, cu tine vorbisem de plimbare? vezi ca am 1.0 bari in turbo acum :) pune banii de GPL. as rvea sa vad si eu un GTI stock si unu cu alt windows....avem? :) |
Mersi domnu, mi-am deschis deja un cont in banca special pt tine:). Avem gti doar stock dar nu vorbesc in numele nimanui, este si un vRS 2.0TFSI cu windows TCM parca... Cu un .:R32 stock banuiesc ca stii cum stai nu? Oricum o sa se gaseasca ceva masini de rangul unui GTI si POATE una mult peste:)
In legatura cu mancatul sa stii ca avem pizzerii foarte bune:) si ar fi si ceva restaurante bune si relativ ieftine pt o ciorba si ceva mai consistent de mancare...dar la Fantanita nu va convine meniul sau pretul sau vreti alternative? Iar cu barurile, ar trebui sa apara terasele pe la toate puburile din piata mica, si NAF NAF(asta e mai vechi ar trebui sa stii de el), La Strada, Suporter(cea mai buna pizza din Transilvania:) si nu fac reclama) etc Ramane doar un singur lucru: vremea sa tina cu voi si cu noi implicit si totul o sa fie bine. |
deocamdata nu stiu cum stau cu nicio masina. si oricum, stau cam prost la demaraj ca schimb f lent. din aczua ambreajului sport, mi-e frica sa nu il agatz. cupleaza f jos, cam dupa 1cm de ridicat piciorul.
dar e timp. cu TSFi si TCM as vrea sa vad..daca e pe octi as avea mai mult sanse. :))) naf naf..refresh my memory..unde e? vremea va fi buna...ca venim noi cu soare & all. avem acolo totu..dar vrem sa mai ieism ca si asa suntem prea multi :P oricum, sper sa va vad pe toti pe acolo..mai ales serile cand ne styrangem si noi toti. vineris eara cel putin va fi frumos. din pacate lispesc cateva vedete, gen S3 8P cu soft... dar spe4r sa fim multi oriocum. |
Naf Naf e pe Oituz, paralela cu Calea Dumbravii, vis-a-vis de liceu Economic, strada da in sensul giratoriu cu fantana arteziana de pe Mihai Viteazu...mai bine nush sa explic. Sa apara numai terasele ca o dat caldura si locruri se vor gasi.
S3 8P cu soft, NDR? Nu trebuie sa vina cele mai bomba masini ca sa va simtiti bine oricum, si daca va simititi bine, poate mai veniti pe la noi:) |
nu doar nadir. ala pleaca la KOE. mai sunt cateva. de fapt...cam toate :)
stiu unde e oituz. ala e vechi rau :) mergeam acolo destul. daca veniti, sa anuntati sa stim...sa nu fim plecati si sa stim care sunteti. daca e cazu..luati niste nr de telef. apropo..marfa rau drumu de la CJ la Bv :) |
Quote:
|
nu stim exact. era unul vr6 din Ploiesti, dar nu mai poate veni.
|
Ok va asteptam oricum si speram sa va placa la noi!
|
ne place sigur. eu, cel putin, am stata 4 ani in SB :)
|
e vRS tfsi la sb cu cip?
ce culoare e? |
Quote:
|
Bassule mancate-ar mama de cunoscator mic ce esti:)) ala ii 1.8T, aici e vb de TFSI.
vRS TFSI cu cip e negru si nu e din sib |
bah io ma pricep la fopel nu la vag
pentru cei ce vor sa participe la legalele de la cluj.....http://www.koracing.ro/event.php?day=20080321 |
pai daca e si 1.8T cu soft e si mai usor de incercat cu ala :)
deci va vad prin fantanita peste 2 sapt da? |
cel negru e cel al lui Bulbucan...presupun.
|
Inca 2 sapt trec repede:), vom fi prezenti cativa cu siguranta...
1.8T-u pretinde ~240cp, dar io nu-l cunosc personal si nici nu stiu daca ii genul, adica dornic sa vina la o adunare si la o "intrecere sportiva". Bulldog, da, e al lui Bulbucan vRS-u negru in cauza, e prezentat si la sectiunea Skoda. O sa incerc sa-l anunt cumva de Fantanita, poate vrea. |
pai nu e intrecere sportiva. ne strangem si stam de vorba toti. seara la un whisky, ziua la o bere....dimineata la un kil de benzina :)
1.8T si 240 de cai, doar daca are K04. altfel nici prin vise nu trece de 215. la fel si injectorele de la cele de 150 si 180. si sunt gata sa ii demosntrez. sunt pe vwvortex destule teste. nu poate turbina aia sa mearga cu asa presiune nici daca pui politia pe ea. (bine, vreo 2-3 secunde poate...) deja mai sunt 8 zile :) de vineri ziua sau seara o sa venim majoritatea. |
Exact asta cu turbinele ii explicam si eu cuiva care mi-a spus de masina aia, dar el nu, batman batman...
wiskey, dadada:) dar undeva intr-un club sau ceva pt ca la Fantanita...voi ramaneti acolo dar eu sau altii daca mai beau cum se intorc? ca nu practic drink&drive:-P |
ramaneti acolo mah si voi..dormim toti unii peste altii...va fi si un club..dar nu avem noi soferi.de fapt ei..ca eu mai cunosc soferitze de pe vremea facultatii :P
intrebare: drumul Bv-SB cum e? sincer...masinile cu suspensii sport, roti pe 18-19...cum se descurca? ca daca vin pe Vl..ocolesc cam mult. bah, migule, frumos in cluj..m-as muta acolo :) am bagat scurt 1m de mici la Pirati :) si 1l de whisky in Obsession :))) am fost deja de multe ori....si sper sa ajung mereu. dar si in SB te distrezi. :) mai exista caro? cotton..ceva? |
Quote:
|
Drumul este praf... In 8 martie am fost la Raliul Brasovului deci sigur nu s-au schimbat multe de atunci, iar viteza medie Sibiu - Fagaras (ca dupa drumu ii un pic mai bun) cred ca 50. A se tine cont ca Clio meu e un fel de offroader in domeniul suspensiei. Nu e genu de drum cu portiuni stricate iar intre ele sa poti merge cu viteza si sa recuperezi...absolut peste tot sunt denivelari si borduri in asfalt. Plus gropi in curbe pe portiuni cu 1 banda pe sens pe care nu le mai poti evita decat cu bulan. O si zis "GTI" ca daca mergeam cu masina lui pan la raliu...coborau toti sfintii pe pamant. Ideea este sa va luati o ora extra ca si timp pe drum ca sa puteti merge incet sa nu va tasati ceva vertebre aia cu suspensii sport. Inca o parte foarte proasta este ca nu prea poti depasi...pt ca daca vrei depasire tre sa accelerezi si 100% dai in gropi sau mai stiu io ce mai ales daca depasesti ceva TIR.
Caro ar trebui sa se redeschida dar cu o alta denumire...a fost vandut, etc. Cotton nu mai este de vreo 7 ani cred. Exista Liquid care e un fel de Obsession mai naspa si mult mai fitos:). S-a deschis Gaudi, am fost de 2 ori, muzica mai de toata felurile. Daca nu, stam pe terase si agatam fetite de-o varsta cu pedeapsa:). Apropo, se va inchide Obsession pt ca va fi un supermarket acolo sau ceva, asa ca sa mergi in Cj curand sa-l mai prinzi:-P, dar s-a deschis Midi care am inteles ca ii mai tare cu toate ca inca nu am fost... |
merci de info. vom veni pe Buc-Vl-Sb.
|
asa asa...aia e cea mai buna ruta pentru suspensi sport si jante mari si late....e naspa rau drumul.eu il fac saptamanal...groaznic
|
care stie unde imi pot face o placuta de inmatriculare cum e cea pt motoare?
|
Quote:
dar la inmatriculari langa liceul Goga tre' sa mergi |
Quote:
|
as veni si eu la o intalnire cu voi dar ma fac de rusine cu carutza mea pe langa voi cu motoare modificate si etc :D daca ma primiti si pe mine sa ma anuntati :d ms ;)
|
Quote:
Poate eu vorbesc prostii, si daca i asa, ii rog pe baieti sa ma scuze, si pe moderatori sa mi stearga postu... Plus ca masina mea e stock frate, 90 de CP, golf 3 |
Luci, nici nu se pune problema "sa te faci de rusine"... Intre noi, problema se pune pe caracterul fiecaruia nu pe ce masina are. Multi avem masini fara pretentii. Poti veni oricand la orice intalnire.
|
si de multe ori au venit si golfuri 2 stock...si eu tot de la golf 1, 2 am inceput...si inca imi plac :) promit ca te dau 1 tura cu S3 si 250-260 de cai daca ma dai o tura cu golf 3 :) deal?
conteaza omu si nu neaparat masina. doar sa aveti grija cand veniti, sa anuntati din timp ca sa fim pe acolo. bem o bere impreuna. eu voi ajunge noaptea vineri destul de tarziu...si sambata vom fi prin SB. sambata dupa masa sau catre seara ne apucam de Amicu Daniel :) nu e o intalnire privata ;) |
sa stiti k tare mult imi doresc sa vin si eu la o intalnire si sa va cunosc ;) numa lasati-mi si mie un anunt knd e sa vad din timp k, cu serviciul care il am abia apuc sa mai intru si eu cate putin. va multumesc. ;)
|
Quote:
Ia adresele tuturor de mess, si o sa vezi ca o sa fi informat. Daca nu adresele, macar ia numerele de telefon (care le mai au puse) si vorbeste cu oamenii, pentru ca dup-aia sa te sune si pe tine cand se intampla cate ceva. |
deja lumea a plecat. unii au ajuns de aseara. :) SB here we come. eu cu colegul 5TORM cu leon negru TDI rau rau cred ca vom ajunge ultimii la noapte. dar plecam, ultimii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning