![]() |
Re: E30- B-86-JHN, ex DJ-16-XXS
asa e :) acum ce ai de gand sa iti iei johny?
|
e36 cabrio :) asa mi-a soptit mie o pasarica :))
|
Quote:
Era prea frumoasa...:shock: |
salut ! scaunele de piele sunt cele originale pe care le-ai imbracat in piele ?
cam cat a costat ? salut la toti ! :D jtie careva de unde pot cumpara sticla de la far ?? da sa fie clara nu ca originalul ? |
Quote:
|
e de vanzare si jhn..
|
iar e de vanzare ?
|
da.6500 parca sau 7mii
|
Quote:
|
Quote:
a ajuns pe maini bune sunt:planuri mari cu masina:twisted: |
2 Attachment(s)
Masina a ajuns destul de bine zic eu...
Anul acesta a suferit cateva mici modificari mecanice/estetice si vor mai urma au fost facute: - Garnitura chiuloasa schimbata - Montare grup autoblocant ( grup lung) - Schimbare ceasuri 1.8 cu unele de 2.3 - Aerograf capota urmeaza: - Bara fata - 2 mici chestii la motor (astea le veti afla cand vor fii gata si tot atunci primiti poze) poze: P.S voi posta un link cu filmul de la intalnirea BMW de la Chiajna...atunci am aflat si noi ca are blocant :lol::lol: |
era si momentul sa mai aflam cate ceva despre ursul asta......un exemplar frumos...
felicitari si bafta in continuare............. |
o masina care isi merita locul pe strada ... bafta andule cu masinutza si fara incidente ...
|
ma bucur ca am adus topicul iar pe prima pagina (asta dupa ceva vreme) si ca nu a fost uitata aceasta masina.....
P.S eu va voi anunta mai mult cu ceea ce va "suferi" masina in urmatoarea perioada, ca actualul proprietar nu are timp...(e ocupat sa upgradeze masina) |
bn daffy atunci bafta tie la scris si lui andu la munca :)
|
ar arata mult mai clean.. masina cu bara fatza si capota tot in culoarea masinii..
|
ma bucur sa mai aflu cate ceva despre masinuta asta :P sper ca noul proprietar are grija de ea :X
bafta , sa auzim de bine !! I love xxs:"> |
@ B-14-BYE : grasule vezi ca am facut un mic photoshop cu masina si daca facem capota si bara in culoarea masinii iese prea mult (exagerat de mult) rosu si daca facem clean nu o sa mai fie cine stie ce....
si oricum multi din ziua de azi merg p mana 'clean-ului'.....e suficient fara sigle pe masina...e de ajuns |
si chestia aia care a desenato pe capota ? ce este ? :)
|
eu cred ca clen e cel ami frumos.. si clean e mai rar.. ceva frumos si clean.. o capota neagra.. care imita carbonul.. vezi pe toate daciile
|
Quote:
voi cauta o poza mai detaliata |
4 Attachment(s)
mai frumoasa de atat n`a fost niciodata
|
mie mi se pare ca arata mai bine acum cu capota si bara fata nearga....
|
Quote:
personal mi se pare ca bara aia de o are acum o face sa para de la dezapezire ...... ugly |
este superba acum ... dar singura combinatzie care o strica e exagerat de joasa ... greu de mers cu ea prin bucuresti :| in rest nu are defect , si am multa incredere in andu ca o sa aibe grija de masina in continuare
|
Quote:
|
si acum chiar trebui sa ii stricam baiatului topicul??? gata stop , ce a fost a fost .... sa vedem acum ce o sa fie mai departe , bafta baieti
Quote:
|
corect ! bafta andu , sa iti iasa xxs`u mai frumos decat niciodata !
|
Quote:
scuze da nu trebuie sa fie totul roz .... gusturile nu se discuta .... ce vrei acum sa zicem numai de bine chiar dak noi suntem de alta parere ???? esti culmea la faza asta .... SUCCES CU URSU |
..... nu ai inteles absolut nimic ... UITA
Quote:
|
cata...masina acum are nr JHN...uite XXS :lol::lol:
|
Quote:
Quote:
Bara aia neagra e din total alt film. Capota sa nu zic ca de cand are ... ce are pe ea... iar e din alt film. Ma rog... Quote:
In loc sa respecti omul ala ca se descurca cu masina aia asa joasa...tu il consideri un defect. Ar trebui felicitat si incurajat sa o tina asa,ca s-o fi saturat de fiecare data cand scoate masina pe strada sa atinga pe aici si pe dincolo. Daca esti pasionat induri,te descurci,faci sacrificii. Nu bagi inaltzatoare sa te duci pe camp cu masina.... Quote:
Noi cei care o stim de cand a luat-o piticu si a facut-o de la 0. Una peste alta Johnny a respectat faptul ca masina a fost XXS si mai tinea in luneta XXS-ul din placuta de inmatriculare....;) |
bai skillz-ule nu te mai incorda asa...ce stii tu..asa se poarta acum...alte bari,capote vopsite,masini ridicate eventual sa poti merge la tara cu ea,sa ai ce sa le arati la fete in sat,motoare de 2,5 24 care bat 3,6 si 3,8 ///M,de cand au cazut preturile si oricine isi permite un bmw..sa umplut de raceri si cunoscatori.Noi astia mai vechi suntem varza ,nu stim nimik.
Ma gandeam sa organizez ceva frumos in toamna pentru bmw-isti,insa cu siguranta voi alege oamenii pe spranceana...eu unul m-am saturat de cunoscatori si raceri care nu au carnet macar. Si ca sa fiu on-topic...masina asta a fost senzatie la un moment dat...cand inca mai avea kit-ul seidl si cu asta am spus tot. bafta tuturor! |
nu inghit fibra si cu asta am spus tot,fiecare isi face masina dupa bunul plac.te sal joint
Ps:andule pana in vara imi vreau numerele. |
deci bara neagra o sa dispara din peisaj definitiv, capota....ramane, si intradevar....multi isi aduc aminte mai repede de XXS decat JHN....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: