![]() |
Re: Street Racing Squad
11 Attachment(s)
Pozele de aseara:lol:!!!
+una cu dedicatie pentru Vera:lol::hug:! |
Mda ... bravo grin ... misto filmuletzele ...
|
9 Attachment(s)
M-a rugat SKNu sa mai pun...bai SKN imi pare rau cu a ta nu am poze:lol::lol::lol: da ii facem maine;)....cam astea ar fii restu sunt mai personale gen hi5:lol:!!!
|
Quote:
|
Bavo baieti si fete asa ami place, grin-ule ami place ca te implii mai mult, asa te vreau zbatete acolo sa iasa ceva publicitate, ma anclin an fata voastra si tot respectul, ne vedem maine va pupa LEO.SR
|
Quote:
Respect S.R.S.! |
oo da in filmulet nu mi`am vazut masina deloc :)) dar am vazut`o in poza aia de mai sus, e ps? sau asa a iesit??:))
|
1 Attachment(s)
cer scuze nu ma lasat sa dau edit, + un parasolar, nu am ce face :(
|
Quote:
|
Salutare ma cheama Maftei ... detin un renault 5 si vreau sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fac parte din clubul vostru !
|
Salut in primul rand te-am ruga sa iti prezinti masina prin 2-3 poze si cateva detalii gen motorizare cilindree modificari!!!
In al doilea rand te-am ruga sa ne dai add lui tazz lui tank si mie momentan!!! Tank:idu_lui_alex Tazz:tazzu_hell Eu(GRIN):grin_streets Multa bafta si Respect S.R.S. P.S.:maine va bag iar poze cu nemiluita din ce a fost azi:lol:!!! |
Intr-adevar...
cateva detalii despre masina,2-3 poze cu ea cum arata acum,ce planuri de viitor ai cu ea....vad ca mi-ai dat add.Astept sa vorbim. De asemenea,pentru restul membrilor...avem si forum-ul nostru....haideti sa-l folosim...:)....link-ul il gasiti la mine la semnatura |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine vine cu mine azi la snagov sa-l ajutam pe shumy sa-si schimbe motoru?
|
Quote:
|
spor la reparat
|
Quote:
|
Am amortit la pc astept filmuletele acelea de dumnica, sau mai aveti de lucreu la ele
:bat::anger::chainsaw: ami fac de treaba pana apar, ami modific bordul la mert |
1 Attachment(s)
Si putina MAGIE
EEEEEEEEEEE CE MAI ZICETI DOMNILOR |
M-am simtit si distrat foarte bine duminica,a fost misto.Propun sa organizam asa ceva macar o data pe luna si sa fie prezenti toti membrii sau macar sa incerce sa fie prezenti cat mai multi,cat despre andrei si desenul facut...super talentat Andrei, a facut un super "freehand" desen.felicitari! Grin asteptatm cu nerabdare filmuletele ...
|
"Traditia continua la Tulcea,in data de 4-5 septembrie are loc Tulcea Racing Days un eveniment de amploare pe 2 zile.Locatia pentru desfasurarea acestui concurs este aeroportul Delta Dunarii situat la 15km de orasul Tulcea.Concursul consta in drag racing,drift si expo.La aceasta editie o sa aveti parte de foarte multe surprize si de foarte multe masini puternice pe care nu le cunoasteti.,,
Ganditi-va:D! |
Propun strangere totala a SRS-ului duminica un nou gratar o noua distractie... noi fimulete cu drifturi cu fiecare masina a membrilor...gratarel...jocuri cu mingea ..poker...carti...balaceala la greu si fratilor invatati-ma sa innot :))... vreau raspunsuri pozitive si sigure ..nu ca "poate" vin :bat: ...sau sa va speriati de vreme sau altele...nu va faceti planuri si gata ;) ..deci incep lista :paper:
|
6 Attachment(s)
Sa vada si ochi vostri la ce am lucrat eu
|
SUPERB
:tenisclap: :clap: |
Quote:
|
Quote:
Ok si io sunt de acord :D:D:D :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
O sa dea super frumos ceasurile albe pe Mertz...Si astept cu nerabdare pozele si filmele de duminicaaaa....grin hai mai repede ca sunt curios ce a iesit :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Ma frecati atata la cap NA MA NA POZEEE!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scuzatil pe GRIN nu are internet si nici timp, poate nu are destule filmari cu ce sa ancropeasca o postare:paper: asteptam
|
Quote:
|
Vera dupa liviu pe lista:P:P glumesc vin si eu la un nou gratar ca alea s-au invechit sper sa veniti toti in special tazz!
|
Blue te-am trecut pe lista se stie...u nu lipsesti la asemenea evenimente... am 10 persoane pe lista si inca mai astept raspunsuri sigure de la cateva persoane
|
Quote:
|
Quote:
cum ar fi raspunsuri din partea voastra vineri asa cum ai si zis... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning