Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

green_e30 24-07-10 19:08

Re: Street Racing Squad

11 Attachment(s)
Pozele de aseara:lol:!!!
+una cu dedicatie pentru Vera:lol::hug:!

andyskn 24-07-10 19:49

Mda ... bravo grin ... misto filmuletzele ...

green_e30 24-07-10 19:59

9 Attachment(s)
M-a rugat SKNu sa mai pun...bai SKN imi pare rau cu a ta nu am poze:lol::lol::lol: da ii facem maine;)....cam astea ar fii restu sunt mai personale gen hi5:lol:!!!

Sp1ky 24-07-10 21:13

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3539308)
Dragi colegi...astazi tocmai am terminat filmuletul de prezentare+filmuletul de aseara cu nebunii de SKN,PTM,Alex Astra Caravan,Vera,Liviu,Diciu,NUH,AVY,Blondu,si restu care nu v-am precizat sa ma anuntati...
Momentan din cauza modemului meu am reusit sa uploadez doar filmuletu de prezentare in maxim o ora.si filmuletul de aseara!!!
Respect S.R.S.!
https://www.youtube.com/watch?v=otomR517A0U

da ma, arata bine clipu de aseara :)))poate mi-l dai si mie in format avi..

LEO.SR 24-07-10 21:36

Bavo baieti si fete asa ami place, grin-ule ami place ca te implii mai mult, asa te vreau zbatete acolo sa iasa ceva publicitate, ma anclin an fata voastra si tot respectul, ne vedem maine va pupa LEO.SR

green_e30 24-07-10 21:51

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3540295)
Bavo baieti si fete asa ami place, grin-ule ami place ca te implii mai mult, asa te vreau zbatete acolo sa iasa ceva publicitate, ma anclin an fata voastra si tot respectul, ne vedem maine va pupa LEO.SR

Multumesc de aprecieri Leo,o sa ma zbat mai mult daca o sa fim in acelasi format sau chiar mai mare vineri de vineri si duminica de duminica!!!
Respect S.R.S.!

bLoNduL 24-07-10 22:59

oo da in filmulet nu mi`am vazut masina deloc :)) dar am vazut`o in poza aia de mai sus, e ps? sau asa a iesit??:))

bLoNduL 25-07-10 00:10

1 Attachment(s)
cer scuze nu ma lasat sa dau edit, + un parasolar, nu am ce face :(

ald-ul 25-07-10 07:12

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3540421)
oo da in filmulet nu mi`am vazut masina deloc :)) dar am vazut`o in poza aia de mai sus, e ps? sau asa a iesit??:))

blondule tin sa te anunt k masina ta asa a iesit nu e deloc modificata in acea poza si vreu sa anunt si eu ca ar fi mult mai misto dak am incerca sa ne implicma mai mult si sa facem mai multe filmulete si mai multe evenimemte ale clubului, ca sa fim si noi recunoscuti nu asa sa stam k niste pupuze la polivalenta si sa o ardem aiurea, prin urmare va rog sa respectati intrunirile si sa ne strangem cat mai multi k sa facem un filmulet tare de tot cu toti membri si toate masinile din club sa ne afirmam si noi odata. Respect Lywyano Ald.

MAFFY_RS 25-07-10 15:31

Salutare ma cheama Maftei ... detin un renault 5 si vreau sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa fac parte din clubul vostru !

green_e30 25-07-10 21:29

Salut in primul rand te-am ruga sa iti prezinti masina prin 2-3 poze si cateva detalii gen motorizare cilindree modificari!!!
In al doilea rand te-am ruga sa ne dai add lui tazz lui tank si mie momentan!!!
Tank:idu_lui_alex
Tazz:tazzu_hell
Eu(GRIN):grin_streets
Multa bafta si Respect S.R.S.
P.S.:maine va bag iar poze cu nemiluita din ce a fost azi:lol:!!!

TaZzY E30 26-07-10 08:19

Intr-adevar...
cateva detalii despre masina,2-3 poze cu ea cum arata acum,ce planuri de viitor ai cu ea....vad ca mi-ai dat add.Astept sa vorbim.
De asemenea,pentru restul membrilor...avem si forum-ul nostru....haideti sa-l folosim...:)....link-ul il gasiti la mine la semnatura

ald-ul 26-07-10 08:42

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3542729)
Intr-adevar...
cateva detalii despre masina,2-3 poze cu ea cum arata acum,ce planuri de viitor ai cu ea....vad ca mi-ai dat add.Astept sa vorbim.
De asemenea,pentru restul membrilor...avem si forum-ul nostru....haideti sa-l folosim...:)....link-ul il gasiti la mine la semnatura

tazz-ule k veni vb de forumul vechi al clubului nu a mai postat nimeni acolo si ink ceva vreau sa vb ceva noi doi k sunt un pic suparat pe tine.

bLoNduL 26-07-10 11:37

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3540616)
blondule tin sa te anunt k masina ta asa a iesit nu e deloc modificata in acea poza si vreu sa anunt si eu ca ar fi mult mai misto dak am incerca sa ne implicma mai mult si sa facem mai multe filmulete si mai multe evenimemte ale clubului, ca sa fim si noi recunoscuti nu asa sa stam k niste pupuze la polivalenta si sa o ardem aiurea, prin urmare va rog sa respectati intrunirile si sa ne strangem cat mai multi k sa facem un filmulet tare de tot cu toti membri si toate masinile din club sa ne afirmam si noi odata. Respect Lywyano Ald.

Ce sa modific la masina atata timp cat e a lu tata, eu daca reusesc sa vand un teren imi da si mie niste bani pentru o masina, dar nu am succes :((.

ald-ul 26-07-10 11:49

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3543181)
Ce sa modific la masina atata timp cat e a lu tata, eu daca reusesc sa vand un teren imi da si mie niste bani pentru o masina, dar nu am succes :((.

stiu sentimentul blondule k si eu astept acelasi lucru k sa imi iau ceva mai tare decat fordul meu dar si asa trage saraca de rupe. si ink ceva sa vizionati filmulete pe care o sa le uploadeze green astazi si o sa vedeti ce spun.

Tank 26-07-10 11:53

cine vine cu mine azi la snagov sa-l ajutam pe shumy sa-si schimbe motoru?

ald-ul 26-07-10 11:55

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3543220)
cine vine cu mine azi la snagov sa-l ajutam pe shumy sa-si schimbe motoru?

fratilor as veni sa il ajut si eu pe shumy sa isi schimbe motorul dar am ceva urgent de rezolvat la masina mea k imi pierde lichid hidraulic de la servo directie si imi curge pe cureaua de la motor de angreneaza laternator servo si clima.

Tank 26-07-10 11:57

spor la reparat

ald-ul 26-07-10 12:14

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3543233)
spor la reparat

sa dea domnul sper sa fie doar de la pahar si sa nu fie pompa de servo sa aiba vreun semering prost si sa curga pe langa el kl a vazut si leo sr ieri cand am desfacut bara k imi lovisem prelungirea cand ne-am dat la gogosi toti cei prezenti ieri si diciu la burn-out. k nu a fost cu matza

LEO.SR 26-07-10 19:54

Am amortit la pc astept filmuletele acelea de dumnica, sau mai aveti de lucreu la ele
:bat::anger::chainsaw:
ami fac de treaba pana apar, ami modific bordul la mert

LEO.SR 26-07-10 19:58

1 Attachment(s)
Si putina MAGIE
EEEEEEEEEEE CE MAI ZICETI DOMNILOR

andyskn 26-07-10 20:13

M-am simtit si distrat foarte bine duminica,a fost misto.Propun sa organizam asa ceva macar o data pe luna si sa fie prezenti toti membrii sau macar sa incerce sa fie prezenti cat mai multi,cat despre andrei si desenul facut...super talentat Andrei, a facut un super "freehand" desen.felicitari! Grin asteptatm cu nerabdare filmuletele ...

TaZzY E30 26-07-10 22:11

"Traditia continua la Tulcea,in data de 4-5 septembrie are loc Tulcea Racing Days un eveniment de amploare pe 2 zile.Locatia pentru desfasurarea acestui concurs este aeroportul Delta Dunarii situat la 15km de orasul Tulcea.Concursul consta in drag racing,drift si expo.La aceasta editie o sa aveti parte de foarte multe surprize si de foarte multe masini puternice pe care nu le cunoasteti.,,

Ganditi-va:D!

Vera.Tygrutza 26-07-10 23:06

Propun strangere totala a SRS-ului duminica un nou gratar o noua distractie... noi fimulete cu drifturi cu fiecare masina a membrilor...gratarel...jocuri cu mingea ..poker...carti...balaceala la greu si fratilor invatati-ma sa innot :))... vreau raspunsuri pozitive si sigure ..nu ca "poate" vin :bat: ...sau sa va speriati de vreme sau altele...nu va faceti planuri si gata ;) ..deci incep lista :paper:

LEO.SR 26-07-10 23:20

6 Attachment(s)
Sa vada si ochi vostri la ce am lucrat eu

TaZzY E30 26-07-10 23:25

SUPERB
:tenisclap: :clap:

OnY_SRS 26-07-10 23:46

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3544852)

frumos omule...bvo!

OnY_SRS 26-07-10 23:48

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3544822)
Propun strangere totala a SRS-ului duminica un nou gratar o noua distractie... noi fimulete cu drifturi cu fiecare masina a membrilor...gratarel...jocuri cu mingea ..poker...carti...balaceala la greu si fratilor invatati-ma sa innot :))... vreau raspunsuri pozitive si sigure ..nu ca "poate" vin :bat: ...sau sa va speriati de vreme sau altele...nu va faceti planuri si gata ;) ..deci incep lista :paper:

Ok si io sunt de acord :D:D:D :peace:

ald-ul 27-07-10 06:55

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3544822)

poti sa ma treci cap de lista nu as putea sa ratez o asemenea intrunire

ald-ul 27-07-10 06:59

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3544852)

mama de maestru ce sa mai am vazut si duminik la montajul barei fata 2 contra 1 castigator 1 deoarece leo stieliviu si grin varza.:D

andyskn 27-07-10 16:42

O sa dea super frumos ceasurile albe pe Mertz...Si astept cu nerabdare pozele si filmele de duminicaaaa....grin hai mai repede ca sunt curios ce a iesit :D

ald-ul 27-07-10 17:21

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3546256)
O sa dea super frumos ceasurile albe pe Mertz...Si astept cu nerabdare pozele si filmele de duminicaaaa....grin hai mai repede ca sunt curios ce a iesit :D

ai dreptate andy si eu de abia astept sa vad ce a iesit

green_e30 27-07-10 17:40

10 Attachment(s)
Ma frecati atata la cap NA MA NA POZEEE!!

ald-ul 28-07-10 07:32

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3546387)
Ma frecati atata la cap NA MA NA POZEEE!!

si ce dak ma nu pozele ne intereseaza ci filmuletele cu gogosile

LEO.SR 28-07-10 07:52

1 Attachment(s)
Scuzatil pe GRIN nu are internet si nici timp, poate nu are destule filmari cu ce sa ancropeasca o postare:paper: asteptam

ald-ul 28-07-10 08:43

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3547563)
Scuzatil pe GRIN nu are internet si nici timp, poate nu are destule filmari cu ce sa ancropeasca o postare:paper: asteptam

adevarat leo are un net de proasta calitate recte modem si filmuletelefacute duminik trebuiesc prelucrate si sunt de aceeasi parere cu leo nu cred k sunt suficiente.

Blue.e46 28-07-10 10:59

Vera dupa liviu pe lista:P:P glumesc vin si eu la un nou gratar ca alea s-au invechit sper sa veniti toti in special tazz!

Vera.Tygrutza 28-07-10 11:21

Blue te-am trecut pe lista se stie...u nu lipsesti la asemenea evenimente... am 10 persoane pe lista si inca mai astept raspunsuri sigure de la cateva persoane

alex.p7m 28-07-10 13:50

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3547993)
Blue te-am trecut pe lista se stie...u nu lipsesti la asemenea evenimente... am 10 persoane pe lista si inca mai astept raspunsuri sigure de la cateva persoane

cum ar fi :)) ?

Vera.Tygrutza 28-07-10 14:00

Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 3548295)
cum ar fi :)) ?

cum ar fi raspunsuri din partea voastra vineri asa cum ai si zis...

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning