![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Exact. Bullitt era acel serial politist in care se folosea un mustang 68' unpic modificat, iar mai apoi cei de la ford au decis sa produca atat modelul 99 cat si cel 2005 sub aceast nume si cu aceleasi elemente de "tuning". Diferentele sunt date de culoare, jante si alte cateva ornamente inscriptionate "bullitt".
Urmeaza si prezentarile cat de curand. |
Super achizitii, astept sa le prezinti sunt curios de Mustang:!:
|
15 Attachment(s)
Ford Mustang GT "Bullitt" - AutoArt 1:18
O macheta ceva mai veche si unpic mai rara in varianta asta. Are detalii bune, dar e plina de plastic. Plafonul impreuna cu stalpii de sustinere sunt din plastic, dar spre deosebire de alte machete nu exista diferenta de culoare. |
Cu plastic ...fără plastic...e superbă !!! Poate reuşeşti să modifici ceva la interior ...:D
|
Cum zice si MDB e foarte reusit modelul iar la interior se mai pot aduce schimbari:!: Un Mustang care il vezi in multe filme americane..
|
Extra fioros Mustang-ul. Arata super asa.
|
Ce misto e.....:lol: vreau si eu Bullitt-ul, dar 2005;)
|
Superb:D...arata..:shock:succes
|
Probabil ca pe multi deranjeaza ca are plastic la fel cum pe multi ii deranjeaza ca unele machete au dog legs, lipsa geamuri fata, etc. Daca este sa gasim scuze nicio macheta nu este perfecta.
Mustang-ul acesta daca nu-l luai tu, il luam eu... nu am vazut anuntul si am pierdut trenul, dar ma bucur ca este la tine pt. ca esti un pasionat adevarat. Macheta este superba, mereu m-au atras genul asta de machete agresive, expresive... cu atitudine. Farurile/stopurile fumurii si jantele negre impreuna au un efect major... iar in TOTAL rezultand o atractie instantanee. O afacere buna cu macheta asta. |
:shock: Love at first sight! Superba macheta!
|
pur si simplu.....ma fascineaza....felicitari pentru achizitie
|
Mie nu mi se pare ca plasticul ala strica asa de tare interiorul, chiar daca si scaunele sunt din plastic, asta-i un AutoArt ceva mai vechi. Mi se pare reusita, de interior am spus ca nu ma deranjeaza plasticul deci e frumos, motorul imi place, si la exterior ... negrul o prinde super, si etrierii rosii = un look foarte agresiv 8)
Mersi tie si lui Eugen pentru lamurirea cu Bullitt :-) |
3 Attachment(s)
Spy pictures ...
GMC Snow Plot / Chevrolet Camaro SS - Highway 61 BMW X6M - Kyosho |
X6M :-) super achizitie. O sa il iau si eu pe albastru :D
|
Un singur lucru am sa-ti arat: :poke:
Pai ti-ai luat machetele astea si n-ai zis nimic?! Ma rog, de X6M stiam. Imi place ca l-ai ales pe culoarea asta, pe albastru este fain dar pe rosu din pct. meu de vedere zic ca-l prinde mai bine. Asteptam prezentarile. |
Lasa-ma sa ghicec: 2xHW61(Camaro+GMC plug) si X6M!
Superbe! Felicitari de achizitii;) |
Astept prezentarea lor..WOW
|
Vai steaua mea......Camionu ala cred ca e nenorocire:lol: si Camaro;)
X6 parca e mai frumos varianta simplu, M-ul nu mi se pare asa reusit pe X6. Felicitari pt toate:!: Deabea astept prezentarile:-P |
Wow ! de 4 ori. Felicitari pentru achizitii man. Superb camionul.
|
Iarasi te-a lovit criza.....X6M,cateva H61,frumoase cei drept,desi nu sunt fan al modelelor americane,in schimb X6M mi-l voi lua si eu in curand tot pe culoarea rosie care mi se pare cea mai potrivita,iar cand o sa apara X5M il voi lua pe albastru!:D
Astept prezentarile,in special la X6M,care mi se pare realizat foarte bine,cel putin la exterior:shock: |
9 Attachment(s)
Ma bucur ca v-au placut achizitiile. Pana la prezentarea lor, am ramas dator cu pozele la F150.
Ford F150 XLT - ERTL 1:18 Macheta este veche si nu impresioneaza decat prin lungime (~30cm). Vopseaua se prezinta bine, la fel ca si elementele cromate, dar interiorul si motorul sunt slab realizate. Este sub Ford F150 - Maisto ca si realizare, dar este un model de luat in seama pentru fanii 4x4. |
9 Attachment(s)
Ford F150 XLT - ERT 1:18
Kawasaki KX 250 / Huwqvarna 100 - Maisto / Welly 1:18 Sesiune off-road... |
Macheta e superba, pozele in schimb sunt :shock: . Felicitari !
|
Super camioneta pe culoarea asta am tot vazut-o si e foarte frumoasa, dar pozele 7 si 8 super reale, felicitari:!::!::!:
|
Super poze :D
|
Asa da, frumoasa achizitie, sunt invidios pe tine :D, sa o stapanesti sanatos :)
|
Interesant modelul asta. Mie imi place....:-P Deabea astept sa-mi ajunga si mie F150-ul. Tare sunt curios cat e de mare. Imi plac astea mari....balenele astea americane.:D
Si zici ca e slab realizat? Si ca F150 Lariat Maisto e peste asta? Bine...acum sunt modele diferite, ani diferiti,dar ca realizare:-P |
Ma bucur ca va place.
Radu, F150 de la maisto este modelul Lariat, fiind cu 4-5cm mai lung. Mai exact are inca 2 usi de se deschid. La exterior sunt cam la fel, cu un plus pt. maisto ca are suspensii, dar la interior e mai bine finisat cel maisto. Acest ERTL e un model vechi, de aproape 10 ani, asa ca nu poate emite mari pretentii. |
tot respectul pentru aceste poze si pentru efortul depus. Sunt minunate pozele, pozitiile in care ai surprins machetele. Bravo, esti tare, zici ca-s reale.
Imi place macheta Ford f150, pentru vremea ei este misto! Un must have pentru tine, tu fiind un impatimit al machetelor 4x4. |
20 Attachment(s)
Chevrolet Camaro SS - Highway61 1:18
O macheta solido si detalita in stilul Hw61. Finisajele sunt bune, desi nu sunt la nivel de kyosho/autoart, iar detalile si functionabilitatea machetei sunt peste media clasei. Motorul este foarte detaliat, la fel ca si sistemul de deschidere al capotei. Acoperisul masinii este aspru la atingere si arata foarte bine, la fel ca si vopseaua folosita. Singurul minus, din punctul meu de vedere, il reprezinta cromul, unul nu foarte reusit. |
Superb, imi place mult cum fac motoarele cei de la H61, arata super :-) Si interiorul e la fel de frumos, scaunele din ce material sunt facute ? Ca par foarte reale :-) Si in legatura cu cromul, poate nu da prea bine la jante si pe soft-top, in rest ... fii sigur ca daca Maisto "puneau mana" pe macheta asta era muuuuuuuuult mai rau.
|
Quote:
Cromul e mai slab ca la kyosho si aa, dar nu are rost sa vb de maisto. Totusi HW61 e un producator premium, chiar in partea de sus a clasei. Multe machete HW61 au probleme cu ramele cromate in sensul ca apar puncte lipsa din diverse motive. Barile cromate si jantele arata bine, singurele parti mai slabe sunt in jurul plafonului si in jurul aripilor. La mine e cat de cat ok ca am avut mai multe machete din care sa aleg, dar la altele e mai rau. |
Sincer cromul ala nu e o problema, la cat de bine e facut restu nici nu se observa. Felicitari e o macheta foarte foarte fain facuta!
|
O macheta la care privesc cu jind fara sa fac comentarii, doar felicitari pentru ea:!::!::!:
|
In general nu "ma uit" dupa muscle-car - uri, insa ca si macheta Camaro SS este superb; iar fotografiile facute cu F150 sunt parca desprinse din cotidian... felicitari!
|
Quote:
|
:shock::shock:Arata superb..felicitari pt achizitie:Dsucces
|
Quote:
|
Quote:
suportul de la motorul din bena de unde e ? |
Suportul ala a venit odata cu motocicleta. E un maisto amarat, dar aveam nevoie de el pt. photosesion :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning