![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
saptamana asta sper sa fie putin mai cald ... ca daca nu iar inghetzam in parcare :))
|
chiar vi e frica de putina zapada sau apa
lasa farate ca nu inghetam erau vremuri cind era mai putin de -15 grade si eram afara la interex |
Mai suportam cumva frigul...dar ploaie sa nu fie,ca e mai rau:sad:
Sper ca nu ploua acu duminica ,ca vreau sa ma duc si eu:D Apropo,unde va avea loc...tot la Interex? |
hai ma nu fiti fetite....... fiti barbati adevarti si haideti la intalnire indiferent de verem:D duminica la interex dela 18:00
|
asa stiu ca la interex
ca locul e mai linistit |
Eu cu zsoltika89 (Joe) vom fii prezenti 90%:D
Baranyka u ti-ai reparat masina?ca am auzit ca ai avut ceva probleme... |
da da am reparato cat de cat merge sper sa nu raman iaras fara frane:P na atuncea 90% e bine ma:D
|
Quote:
In 30.01.2010, ne pregateam sa mergem dar am avut probleme cu ambreajul si ne-am apucat sa-l reparam dar am terminat abea pe la 23:30...iar in 6 nu am putut merge ca trebuia sa merg ca trebuia sa merg la lucru:sad: Dar acuma duminica vom fi prezenti:D |
Quote:
|
si eu voi fi prezent 98%
|
Quote:
|
Quote:
Nu stiu la ce te referi:-P...vb pe mess;)... |
maine daca ploua mai facem ceva ? :S
|
Quote:
|
eu din pacate nu pot veni... ca am niste probleme financiare... si am si niste planuri pe maine:D
|
eu cred k vin...daca ploua nu-i stres k ne adapostim acolo sub intrare la interex.
|
ninge!!! da sper ca nu vi frica de un pic de zapada
|
in mare si eu o sa fiu prezent...si dak o tine asa cu ninsoarea ii si mai bine:D
|
Eu nu stiu inca sigur... da sper sa vin, numa sa o rezolv cu valentin's asta:sad:
|
oo valentin...zi la femeie k o scoti la o intalnire mai deosebita si o aduci cu tine :)...ce sa zic...daca nu vrea nu vrea. obligatia e obligatie. dar data viitoare nu te mai iertam :P
|
Quote:
|
da...ma io am noroc k a mea lucreaza sambata si duminica asa k ... partyyyyy :)))))
p.s. zapada = fun |
Quote:
|
Cum vine asa se si duce (zapada) :)):P
|
apai asta cam asa e...sa vina caldura ma sa ies si eu cu laguna sa mai innebunesc pe unii la semafor :))...oricum maine prezenta obligatorie...de ziua indragostitilor sper k nu uitati de iubitele voastre prietene si le scoateti la plimbare la interex...de masini era vb nu de fete sper k v-ati dat seama
|
da ce mah cosi nu se pot scoare ambele iubite...si masina si pretena?
|
pai ba da. nu am zis nimica de fete.
|
Ar fi o chestie k maine sa aduceti ambele iubite ;)
|
Ii zic sa vina cu mine ca vreau sa ii fac o surpriza...shi o duc la interex:D.
|
acuma vin dela interex ii tar pista:D
un angajat cu un tractoras curata zapada numai pentru noi sper sa apucam si mine la zapada |
Salutare tuturor!
Satati linistiti ca io zic ca o sa avem parte de zapada destul de mare, a nins destul de mult az noapte:-) Sincer mie imi pare rau ca a nins, ma-m cam saturat de zapada:sad: Ne vedem diseara la interex, sa conduceti preventiv pt ca aluneca partea carosabila:sad: Daca puteti sa imi aduceti stiker ca o sa il platesc diseara:D sper sa fim cat mai multi prezenti:D Sa ne intilnim cu bine:) salutare! |
Atuncia la Interex?
|
Ma dar azi....multi ati incasat cate o...absenta!!! :twisted:
Stiu ca am si io 2 una dupa alta darr...io am motivare :P. De obicei eram mai multi nu? |
vreo 16 masini am numarat azi :P
|
ce fain:P:D
eu o sa mai inchasez inca o absenta cred... ca nam bani de benzina...:-s dar poate ca o sa fiu prezent pe jos:)) sau daca ma duce cineva sa fac niste poze=)) |
care ati facut poze azi puneti-le:))
|
Tipul ama care mio stres posturile de pe acest forum il rog sa ma contacteze pe PM :anger:
|
TIo sters fara motiv?
|
Ce-i cu noi?
Pe forum bate vantul, la intalnire destul de putin comparativ cu intalnirea de la Auchan :o Cand vom mai fi asa multi? A da si asteptam Pozele facute ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning