Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

aleks 28-09-06 16:43

Re: Cum sa agati o fata..

he heee.... de ieri pana azi m-am sucit, gata cu supararea, trecem mai departe, asa ca... pazea, vine concurentza :D:D:D:D
si ca sa revenim ontopic... cum le agatam?
cu bun simt in primul rand... orice faci, sa nu fii neam prost, ca o sa ramai la l@ba 4 ever....

unu rau 28-09-06 19:01

da corect... da cum le faci sa te observe.. fara sa fi neam prost ?

Eugen_TL 28-09-06 20:43

adevarul este ca in ziua de azi multe fete sunt f rautacioase,fitzoase.. iar tu daca le dai un zambet vor face ca dracu in 4 ... ca sa te poti baga in seama ar fi misto sa ai pe cineva in grupu ei plm... o intalnire.. cu agatatu din ochi F RAR merge in ziua de azi

GABBY_ 29-09-06 10:04

dar ce le fac nene bunaciunilor baietii hidosi din ziua de azi ,fara bani si fara un caracter cat de cat klumea de ajung fetele sa nu renunte ptr nimic la ei ?deci toata ziua vad fete klumea prin parc cu toti obositi ,mai gasesti si cate un "dexter" dar la propriu ,nu un baiat finut si mai linistit.......ce mama lor sa le faca nene ?vb din curiozitate ,nu din invidie.la mine e seceta mare de tot ,poate va rugati si voi sa mai dea o bruma de ploaie :P

unu rau 29-09-06 10:19

da ba... ai dreptate .. mai mergi asa pe strada si vezi ..2 asa ... unu mai "diferit" ... te gandesti moamao cum de are ala si nu io .. poate sor iubi ceva.. ca alta exp[....

Eugen_TL 29-09-06 10:56

pai e simplu..ori se stiu de f mult timp ... ori s-au cuplat cand ea era bidi mai prostuta iar acum nu mai poate sa-l lase..ori nush.. de plictiseala si apoi nu mai scapa de el..draq stie..si eu am vazut ..da-le draq! :)

Mustang 29-09-06 11:28

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 569350)
dar ce le fac nene bunaciunilor baietii hidosi din ziua de azi ,fara bani si fara un caracter cat de cat klumea de ajung fetele sa nu renunte ptr nimic la ei ?deci toata ziua vad fete klumea prin parc cu toti obositi ,mai gasesti si cate un "dexter" dar la propriu ,nu un baiat finut si mai linistit.......ce mama lor sa le faca nene ?vb din curiozitate ,nu din invidie.la mine e seceta mare de tot ,poate va rugati si voi sa mai dea o bruma de ploaie :P

o avea pla mare ;)

GABBY_ 29-09-06 19:42

stii si u ca nu e asa dar ....:P mama lor de fete ,unele sunt prea prostute ,partea naspa e ca sunt din ce in ce mai multe.

Mustang 29-09-06 23:34

stateam sa gandesc ...
poate eerau si eele uratele cand s-au combinat cu urateii de care zici tu ...
da' poate intre timp s-au facut frumoase...
vb ca am avut o tovarasa care era vai steaua ei acum 4-5 ani ...
si acu' imi curg balele cand o vad :D

unu rau 30-09-06 10:54

mai sunt si cazuri dinastea... si totsusi....

unu rau 30-09-06 10:55

mai sunt cazuri dinastea... si totusi...

DolusD 30-09-06 13:27

Poate "dexterii" aia de care zici u le fac sa se simta bine ,stiu sa faca o gluma una la timpu ei , un compliment , poate "obositii" aia le fac sa se simta ca niste regine si atunci cum sa renunte fata la unu care o face sa se simta super bine pt unu care se crede mare smecher si e plin de besini in cap ??? In ziua de azi nu se uita toate la frumusetze ,se mai uita si la caracterul unui om si la sufletul acestuia :P ! respect ! asta e parerea mea (si mie imi vine sa turbez cand vad o buncaciune cu un disperat de viatza dar asta e )

Mustang 03-10-06 08:08

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570438)
Poate "dexterii" aia de care zici u le fac sa se simta bine ,stiu sa faca o gluma una la timpu ei , un compliment , poate "obositii" aia le fac sa se simta ca niste regine si atunci cum sa renunte fata la unu care o face sa se simta super bine pt unu care se crede mare smecher si e plin de besini in cap ??? In ziua de azi nu se uita toate la frumusetze ,se mai uita si la caracterul unui om si la sufletul acestuia :P ! respect ! asta e parerea mea (si mie imi vine sa turbez cand vad o buncaciune cu un disperat de viatza dar asta e )

sorry mate ... dar tipele de care zici tu se uita primul lucru la cum arata tipul si abia DUPA cum gandeste ...

ca restul se uita intai la portofel ... dupa aia la cum arata tipul ... si dupa aia ... daca o mai intereseaza si cum gandeste e partea a treia ;)
(nu zic ca toate - o parte ... NU GENERALIZEZ ca sa nu mi se dea in cap)

unu rau 03-10-06 14:20

tot seceta :P

DolusD 03-10-06 20:16

Da frate asa e , da yo decat sa scot pe oras o frumusetze si sa o duc intr-un cerc mai select si nu poate lega o fraza de la cap la coada mai bine ma o tzin ascunsa ,decat sa zica lumea ca am iesit cu circu pe strada mai bine o tzin ascunsa sau nu o mai combin si gata :) nu tre sa fie frate zana de femeie , mai bine o fata normal da sa aiba ceva in cap , parerea mea , si cam asa e si cu fetele , majoritatea nu vor culturisti care iarna cand sunt -10 grade C si ei sunt imbracatzi in tricouri mulate pe centru ca sa li se vada creeru :) , nu vreau sa zic ca fetele prefera distrusii dar problema e ca majoritatea fetelor cu capu pe umeri vor de la un baiat si minte pe langa o masinutza si catziva bani in buzunar ca sa nu se plimbe numa prin parc toata ziua :) :) :) :) :) ! respect !

d3vilish_lips 04-10-06 23:17

.....eu zik sa nu va mai chinuiti sa o agatzatzi ci pur si simplu sa lasati lucrurile sa mearga de la sine...ptr k de fiecare data knd va chinuiti sa faceti ceva va iese pe dos voua barbatilor
;)

GABBY_ 05-10-06 13:22

saru'mana :P la mine a venit iar seceta ,am zis ca va ploua dar s-au dus norii :P

unu rau 05-10-06 14:20

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips (Post 575112)
.....eu zik sa nu va mai chinuiti sa o agatzatzi ci pur si simplu sa lasati lucrurile sa mearga de la sine...ptr k de fiecare data knd va chinuiti sa faceti ceva va iese pe dos voua barbatilor
;)

ahh .. ai dreptate ... in maj cazurilor ....

dmn 05-10-06 15:53

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips (Post 575112)
;)

foarte de acord!
eu nu prea cred in ideea ca un barbat "agata"... pur si simplu este acceptat sau nu de fata cu care se baga in seama...
:) chiar daca pare altfel, femeia este cea care detine controlul in permanenta...

d3vilish_lips 05-10-06 19:25

.....ma bucur k mai sunt si care recunosk ;) tot e un pas inainte :twisted:...

DolusD 05-10-06 20:34

Dar se poate intampla ca la prima vedere femeie sa nu accepte barbatu dar dupa o mica discutzie ea sa fie deacord sa se combine ! Numai ca unele nu prea stau la discuti !!! Depinde si de femeie !
Quote:

eu nu prea cred in ideea ca un barbat "agata"... pur si simplu este acceptat sau nu de fata cu care se baga in seama...
Pai normal ca tre` sa fie acceptat dar daca ea nu te accepta tu nu incerci sa o faci sa te accepte ???iar in 90% din cazuri reusesti sa o combini chiar daca prima data te refuza ?????Majoritatea fetelor refuza din prima pt a fi bagate mai mult in seama de pers. respectiva numai ca unii nu ar mai sta la discutii si ar trece la urmatoarea, nu ar mai sta de vb cu ea si poate ea avea de gand sa se combine cu el numai ca facea pe interesanta ! am intalnit de astea ! respect !

GABBY_ 05-10-06 20:41

marfa e gramada asa ca daca te refuza iti vezi de treaba ta ,chiar asa sa ajungi sa te rogi de ea sa iasa la o plimbare sau un suc?vine o vreme cand ele vor alerga dupa tine si atunci te intrebi de ce sunt baietii asa de rai cu fetele si le tin doar de tavaleala ?sa fie clar .....barbatul e cantaretul iar femeia dansatoarea :P

DolusD 05-10-06 20:50

NU ma refeream ca ma rog de o femeie (doar nu`s disperat) ! Dar daca e vb de o relatzie intre noi si ea zice "NU" , yo de obicei sunt fff curios din fire si intreb "d c ?" si sunt diferite motive , ba ca sunt mic (ma dau ex pe mine), ba ca nush ce .....daca e vb de varsta o conving ca nu are importantza varsta , daca zice ca nu are timp o conving sa-si faca (am o putere de convingere fantastica :D :D :D ) daca zice ca nu-i place cum arat nu pot sa ii schimb gusturile si nu mai insist (fiecare cu gustu` la urma urmei ) ! respect !

d3vilish_lips 05-10-06 21:09

....dak o femeie vrea sa fie ca ea poti sa ai tu putere de convingere de la dzeu tot ca ea e...poate fi santajata emotional mai tarziu dupa ce o cunosti f bine....pana atunci e cum vrea ea crede`ma ;)

DolusD 05-10-06 21:30

Yo zic ca o femeie poate fi convinsa destul de usor dar totul tzine si de caracterul ei si la urma urmei unele femei nu accepta din prima ,le place sa se lase convinse (asa`s unele ) ! respect !

d3vilish_lips 05-10-06 22:45

...da e adevarat k depinde si de caracter da o femeie adevarat e cum iti spun eu ;)...

DolusD 06-10-06 11:26

Depinde ......o femeie "adevarata" sta sa asculte ce ai de spus , vede cum aratzi si calculeaza + si - din posibila relatzie si pe urma se exprima !

B|shOp-VR6 06-10-06 11:30

Mai ales daca o cunosti de 1 min.. Mai bine o pui la bornele de la masina.. ar calcula mai repede + si -

Trixi 06-10-06 11:55

....asta da,agatat....:D :D :D

dmn 06-10-06 14:56

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 576277)
Yo zic ca o femeie poate fi convinsa destul de usor dar totul tzine si de caracterul ei si la urma urmei unele femei nu accepta din prima ,le place sa se lase convinse (asa`s unele ) ! respect !

...in mod sigur se lasa ea convinsa, nu este convinsa de baiat...
si la urma urmei cine isi doreste o femeie care sa accepte din prima?
aia e trombon! nu femeie....:):):)

d3vilish_lips 06-10-06 18:26

...dolusD era vb de intalniri cu femei :lol:...;)

dubmaniacks 06-10-06 18:39

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 576823)
Mai ales daca o cunosti de 1 min.. Mai bine o pui la bornele de la masina.. ar calcula mai repede + si -

=)))))) bine zis :)))

dubmaniacks 06-10-06 18:40

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 576837)
....asta da,agatat....:D :D :D

stai trixi ... inca nushtii tot :D

DolusD 06-10-06 21:28

Nu am specificat ca o cunosc de 1 minut sau de o viatza , e cu totul altceva , dar sunt multe care zic NUpt a vedea daca vrei sa te combini cu ea sau doar esti disperat sa te combini ! respect !

aleks 16-10-06 16:45

dak vrei sa agati o femeie, fii indiferent, asta tine cel mai bine.. fa-ti simtita prezenta ( nu fi tzaran, nu fa ca toate animalele junglei, nu turna berea pe ea, nu fa concurs de scuipat la distanta fix in fatza ei, pt k te va remarca, dar ai face bine sa nu speri la mai mult de o privire in scarba ), deci cum spuneam, fa-ti simtita prezenta, fii BAIAT FIN, si fa-te ca nu ai observat ca e prin zona, dar nu la modul ostentativ...
dak semnalele ei ( priviri, dak esti norocos tare in ziua aia atingeri k din greseala, etc ) par a fi pozitive, si te privesc direct, ai castigat partida, fa in asa fel incat sa intri firesc si natural in vorba cu ea, si numarul ei de telefon, de pantof, sau de cupa la sutien vor ajunge in baza ta de date ;)
la mine functioneaza fara probleme, de vreo 10 ani asa :p :p :p

Eugen_TL 16-10-06 18:16

eu ma uit la alea fara sutien... ce ma fac? =))))

acum serios ,da asa se face ...

DolusD 16-10-06 20:08

Quote:

eu ma uit la alea fara sutien... ce ma fac? =))))

acum serios ,da asa se face ...
Arata mie unu care nu se uita la alea fara sutien !? :D :D :D pai cum sa nu te uitzi frate mai ales daca e si "dotata" si mai e si putzin racoare afara ! :D :D :D ! respect !

Eugen_TL 16-10-06 23:09

orbu..... :) ala se uita si la barbati chiar :P

GABBY_ 17-10-06 08:00

esti nebun ,ai ajuns sa te iei si de orbi? :P faza cu indiferenta cam ar fi mare vrajeala dar cam depinde de la fata la fata

aleks 18-10-06 08:39

sper ca nu te gandesti ca le poti agata pe toate, nu? :)

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning